Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Mai 2019

02.MAI.2019
Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:angelbackground.blogspot.com

Descoperă care sunt mesajele îngerilor tăi păzitori pentru luna Mai 2019, pentru a putea să te bucuri de reușite pe toate planurile. Pentru a face alegerile

potrivite în luna Mai și pentru a dizolva suspiciunile, astrologul ZODIACOOL ne recomandă mesajele îngerilor păzitori potrivite pentru fiecare zodie în parte, în funcție de energia care se află în sectoarele zodiacale.

Nativul Berbec

“Îngerii vă sprijină în căutarea fericirii, a sănătății și abundenței, sfătuindu-vă să vă respecțați și să vă iubiți. Este posibil ca în această lună să vă confruntați cu situații care au unele aspecte disfuncționale, ceea ce vă poate influența negativ stimă de sine (flirt, aventuri, înșelătorii etc.). Acest mesaj este un semn că a venit vremea să vă cinstiți, chiar dacă alții nu vă tratează așa cum meritați.”

Loading...

Nativul Taur

“Îngerii vă transmit mesajul: cheia unei bune sănătăți este să vă focalizați asupra stării de bine și nu asupra suferinței. Prin urmare, trebuie să rămâneți focalizați asupra dorințelor și nu asupra temerilor.

Corpul reacționează imediat la iubire și la teamă, deci alegeți iubirea în situațiile cu care vă confruntați. Vorbiți despre voi și despre persoanele iubite în termeni de sănătate perfectă, afirmând că toate sunt bune.”

Nativul Gemeni

“Îngerii abundenței vă vor trimite inspirație și ghidare prin visele voastre (idei, planuri, strategii). Este important să analizați visele, deoarece acestea adesea reprezintă mesaje foarte clare ale subconștientului. Dacă nu țineți minte ce visați sau simțiți că visul e prea complex ca să vă dați seama ce conține, cereți-le îngerilor să vă trimită mesaje mai clare.“

Nativul Rac

“În această lună sunteți deosebit de sensibili la energii și emoții. Îngerii vă protejează de energii extreme, dar este la fel de important să luați personal măsuri care să vă ajute la acest efort.

De exemplu, evitați situațiile în care sunt exprimate mânia și competiția. Urmați-vă înclinațiile naturale, cum ar fi să evitați aglomerația ori să vă petreceți vremea cu oameni plăcuți la vorbă și blânzi.“

Nativul Leu

“În prezent, este posibil să fiți prinși într-o situație sau într-o relație în care ați investit mult. Există presiune din cauza unor factori cunoscuți sau necunoscuți și informația vitală posibil să nu ajungă la voi.

Îngerii vă sfătuiesc să continuați să căutați activ sfaturi de la o a treia persoană, precum un prieten apropiat, un membru de familie sau un confident în care aveți încredere. Vorbele acestora vor veni dintr-un spațiu de iubire și este bine să le ascultați, chiar dacă nu vă place ce auziți.”

Nativul Fecioară

“Bucuria vă va permite să atrageți și să creați clipele prezente și viitoare la cele mai înalte niveluri posibile. Ați primit acest mesaj pentru a vă reaminti că puterea vă vine din centrarea pe sentimentul de bucurie. Cereți îngerilor călăuzire privind orice schimbări pe care le puteți face, pentru a aduce mai multă bucurie în viață voastră și a altora.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.