Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Mai 2019

02.MAI.2019
Mesaje unice de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII, pentru luna Mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Moni Paraschiv Zodiacool Foto:angelbackground.blogspot.com

Descoperă care sunt mesajele îngerilor tăi păzitori pentru luna Mai 2019, pentru a putea să te bucuri de reușite pe toate planurile. Pentru a face alegerile

potrivite în luna Mai și pentru a dizolva suspiciunile, astrologul ZODIACOOL ne recomandă mesajele îngerilor păzitori potrivite pentru fiecare zodie în parte, în funcție de energia care se află în sectoarele zodiacale.

Nativul Berbec

“Îngerii vă sprijină în căutarea fericirii, a sănătății și abundenței, sfătuindu-vă să vă respecțați și să vă iubiți. Este posibil ca în această lună să vă confruntați cu situații care au unele aspecte disfuncționale, ceea ce vă poate influența negativ stimă de sine (flirt, aventuri, înșelătorii etc.). Acest mesaj este un semn că a venit vremea să vă cinstiți, chiar dacă alții nu vă tratează așa cum meritați.”

Nativul Taur

“Îngerii vă transmit mesajul: cheia unei bune sănătăți este să vă focalizați asupra stării de bine și nu asupra suferinței. Prin urmare, trebuie să rămâneți focalizați asupra dorințelor și nu asupra temerilor.

Corpul reacționează imediat la iubire și la teamă, deci alegeți iubirea în situațiile cu care vă confruntați. Vorbiți despre voi și despre persoanele iubite în termeni de sănătate perfectă, afirmând că toate sunt bune.”

Nativul Gemeni

“Îngerii abundenței vă vor trimite inspirație și ghidare prin visele voastre (idei, planuri, strategii). Este important să analizați visele, deoarece acestea adesea reprezintă mesaje foarte clare ale subconștientului. Dacă nu țineți minte ce visați sau simțiți că visul e prea complex ca să vă dați seama ce conține, cereți-le îngerilor să vă trimită mesaje mai clare.“

Nativul Rac

“În această lună sunteți deosebit de sensibili la energii și emoții. Îngerii vă protejează de energii extreme, dar este la fel de important să luați personal măsuri care să vă ajute la acest efort.

De exemplu, evitați situațiile în care sunt exprimate mânia și competiția. Urmați-vă înclinațiile naturale, cum ar fi să evitați aglomerația ori să vă petreceți vremea cu oameni plăcuți la vorbă și blânzi.“

Nativul Leu

“În prezent, este posibil să fiți prinși într-o situație sau într-o relație în care ați investit mult. Există presiune din cauza unor factori cunoscuți sau necunoscuți și informația vitală posibil să nu ajungă la voi.

Îngerii vă sfătuiesc să continuați să căutați activ sfaturi de la o a treia persoană, precum un prieten apropiat, un membru de familie sau un confident în care aveți încredere. Vorbele acestora vor veni dintr-un spațiu de iubire și este bine să le ascultați, chiar dacă nu vă place ce auziți.”

Nativul Fecioară

“Bucuria vă va permite să atrageți și să creați clipele prezente și viitoare la cele mai înalte niveluri posibile. Ați primit acest mesaj pentru a vă reaminti că puterea vă vine din centrarea pe sentimentul de bucurie. Cereți îngerilor călăuzire privind orice schimbări pe care le puteți face, pentru a aduce mai multă bucurie în viață voastră și a altora.”

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.