Pești. Totul despre femeia și bărbatul Pești în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de domiciliu al planetei Neptun

Semnul zodiacal PEȘTI influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Pești și pe cei care au ascendentul naşterii în Pești.

În zodiac Pești este un semn de apă, fertil și mobil. Indică ființe intuitive, harnice și visătoare.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Pești sunt filantropi, mărinimoși.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: persoane care mereu dau greș, dezordonați, ratați.

Caracteristica acestui semn este: „a ajuta”. Nativii din zodia Pești au talente artistice, sunt dispuși oricând să ofere ajutor persoanei care se află la ananghie și nu uită ajutorul primit.

Loading...

Face parte din zodii de apă și are caracteristicile:

Femeia din zodia Pești

Femeia Pești este dominată de sentimente de afecțiune, devotament, chiar dacă se străduiește să arate un caracter dur și categoric.

Sensibilitatea de multe ori o face să intre în stări de depresie. Este ușor de imaginat cum va reacționa dacă cineva o va trăda sau o va înșela... De regulă, se ajunge în astfel de situații pentru că este credulă și pentru că nu își pune întrebări legate de ceilalți.

Are momente în care dorește să-și schimbe stilul de viață, să se vindece de trecut, dar trebuie să admită că are nevoie de ajutorul unei persoane din exterior. Trebuie mângâiată, consolată, dar mai ales, trebuie să i se amintească că este o persoană credincioasă, cu frica lui Dumnezeu, iar această virtute o face să se ridice mereu.

Rolul de mamă i se potrivește și face tot posibilul ca cei mici să își dezvolte propriile talente, de aceea femeia Pești își dorește un bărbat care să aibă grijă de ea și căruia să i se încredințeze total. Va avea încredere oarbă în el.

Femeia Pești va sta în umbra soțului și îl va susține de acolo, nu îi place să iasă în grupuri mari de oameni, asta o stoarce de energie.

Bărbatul din zodia Pești

Bărbatul Pești este intuitiv și simte cu câteva luni înainte că va intra într-o relație serioasă care îi va schimba viața.

Se implică mult în relație, uneori își ia responsabilitatea și asupra familiei din care provine partenera. Este un bărbat model dacă îți asumi o comunicare bună cu acesta.

Nu îi place să se lanseze în bârfe, bărbatul Pești își dorește liniște și pace. Dacă în tinerețe mai are ieșiri necontrolate și își dorește să impresioneze, odată cu trecerea anilor se va îndepărta de gălăgie și se va retrage acasă, va avea mai multe activități cu familia.

Bărbatul Pești se îndrăgostește la prima vedere, dar își schimbă uneori prea repede percepția asupra iubitei, de multe ori oferă dovezi de infidelitate.

Copilul din zodia Pești

De o naivitate și de o curiozitate copleșitoare, copilul Pești va pune mâna pe tot ce prinde.

Trebuie educat să mențină curățenia. Are predispoziție spre visare, de aceea are nevoie de disciplină. Știe să folosească cuvintele și poate spune povești interesante. Îi plac persoanele mai în vârstă, de la care copie. Are o imaginație foarte bogată.

loading...

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.