Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Pesti. Zodia Pesti. Totul despre femeia Pesti si barbatul Pesti in zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de domiciliu al planetei Neptun

Semnul zodiacal PEȘTI influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Pești și pe cei care au ascendentul naşterii în Pești.

În zodiac Pești este un semn de apă, fertil și mobil. Indică ființe intuitive, harnice și visătoare.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Pești sunt filantropi, mărinimoși.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: persoane care mereu dau greș, dezordonați, ratați.

Caracteristica acestui semn este: „a ajuta”. Nativii din zodia Pești au talente artistice, sunt dispuși oricând să ofere ajutor persoanei care se află la ananghie și nu uită ajutorul primit.

Face parte din zodii de apă și are caracteristicile:

Femeia din zodia Pești

Femeia Pești este dominată de sentimente de afecțiune, devotament, chiar dacă se străduiește să arate un caracter dur și categoric.

Sensibilitatea de multe ori o face să intre în stări de depresie. Este ușor de imaginat cum va reacționa dacă cineva o va trăda sau o va înșela... De regulă, se ajunge în astfel de situații pentru că este credulă și pentru că nu își pune întrebări legate de ceilalți.

Are momente în care dorește să-și schimbe stilul de viață, să se vindece de trecut, dar trebuie să admită că are nevoie de ajutorul unei persoane din exterior. Trebuie mângâiată, consolată, dar mai ales, trebuie să i se amintească că este o persoană credincioasă, cu frica lui Dumnezeu, iar această virtute o face să se ridice mereu.

Rolul de mamă i se potrivește și face tot posibilul ca cei mici să își dezvolte propriile talente, de aceea femeia Pești își dorește un bărbat care să aibă grijă de ea și căruia să i se încredințeze total. Va avea încredere oarbă în el.

Femeia Pești va sta în umbra soțului și îl va susține de acolo, nu îi place să iasă în grupuri mari de oameni, asta o stoarce de energie.

Bărbatul din zodia Pești

Bărbatul Pești este intuitiv și simte cu câteva luni înainte că va intra într-o relație serioasă care îi va schimba viața.

Se implică mult în relație, uneori își ia responsabilitatea și asupra familiei din care provine partenera. Este un bărbat model dacă îți asumi o comunicare bună cu acesta.

Nu îi place să se lanseze în bârfe, bărbatul Pești își dorește liniște și pace. Dacă în tinerețe mai are ieșiri necontrolate și își dorește să impresioneze, odată cu trecerea anilor se va îndepărta de gălăgie și se va retrage acasă, va avea mai multe activități cu familia.

Bărbatul Pești se îndrăgostește la prima vedere, dar își schimbă uneori prea repede percepția asupra iubitei, de multe ori oferă dovezi de infidelitate.

Copilul din zodia Pești

De o naivitate și de o curiozitate copleșitoare, copilul Pești va pune mâna pe tot ce prinde.

Trebuie educat să mențină curățenia. Are predispoziție spre visare, de aceea are nevoie de disciplină. Știe să folosească cuvintele și poate spune povești interesante. Îi plac persoanele mai în vârstă, de la care copie. Are o imaginație foarte bogată.

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:


NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit