Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Despre zodiacool.ro

zodiacool.ro este un magazin online dedicat persoanelor care vor să-și îmbunătățească viața prin utilizarea simbolurilor și energiei obiectelor.

"Bine cu bine se face" este dezideratul nostru pentru toți cei care acționează în acest sens și a căror inițiative vor fi răsplătite cu bine.

Pe zodiacool.ro poți găsi amulete și talismane feng shui, bijuterii cu semne zodiacale, obiecte pentru aromaterapie, cristale, servicii de astrologie și numerologie, cursuri și cărți ezoterice.

Pentru astrograme și numerograme, elementul de noutate este reprezentat de interfața de preluare a datelor de la utilizator, cu privire la data și locul nașterii.

Vizitatorii pot alege din cele 11 modalități de calcul feng shui, astrologice și numerologice, prin intermediul cărora pot beneficia de afișări personalizate a produselor în funcție de data nașterii și gen.

Unice în România, instrumentele de calcul sunt dezvoltate in-house de echipa zodiacool.ro cu astrologi și master feng shui profesioniști certificați.

Astfel, zodiacool.ro a devenit cel mai complex site din România care reunește categorii de Horoscop, Zodii și Astrologie, Feng Shui și Numerologie, dar și articole de blog și magazin online, de interes pentru cei interesați de a crea premisele unui viitor mai bun.

Aplicațiile de calcul menționate mai sus au fost lansate în premieră de zodiacool.ro la data de noiembrie 2016 și primul eveniment de deschidere oficială a avut loc la data de 14 aprilie 2017.

Până în anul 2019 au fost organizate evenimente cu sute de participanți și interesul publicului a determinat o evoluție rapidă a traficului pe site, înregistrând un record lunar de peste 470.000 vizite.

Activitatea magazinului online de feng shui și obiecte cu simbolistică este susținută de către o echipă de profesioniști dedicați și pasionați de acest domeniu.

Cauta pe zodiacool.ro
Magazin online Feng Shui, bijuterii, astrograme, numerograme ...
Magazin online
Feng Shui. Cauti explicatii despre stiinta si arta Feng Shui? ...
Feng Shui
Numerologie.Rolul numerologiei, semnificatia, calcule numerologice ...
Numerologie
Horoscop si alte mofturi
Horoscop. Totul despre horoscop, de astrologi profesionisti zodiacool.ro ...
Horoscop
Zodii si Zodii - Zodii europene si Zodii chinezesti ...
Zodii si Zodii
Astrologie | Astrologie Occidentala | Astrologie Chineza BaZi ...
Astrologie
Produse promovate
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit