HOROSCOP

Horoscopul ZODIACOOL cuprinde horoscop pe azi și pe ore, horoscopul anului pentru zodii europene și zodii chinezești. Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei persoane, pe baza căruia astrologii fac deducții și interpretări asupra trăsăturilor de caracter, a evoluției evenimentului sau persoanei (Dex).

Horoscopul sau zodiacul reprezintă, exprimat într-un mod științific, un cumul de energii și conjuncturi energetice între diferite aspecte, la un anumit moment, care au impact asupra caracterului, personalității, relațiilor și evenimentelor din viața ta.

HOROSCOP ZILNIC

Găsești horoscop azi și mâine, dar și cum a fost ziua de ieri. Horoscopul zilnic surprinde predispozițiile generale ale zilei care au un caracter orientativ.

HOROSCOP ZILNIC

HOROSCOP ZILNIC PE ORE

Ai o întâlnire importantă? Vezi dacă următoarele ore sunt favorabile pentru a cuceri. Horoscopul online pe ore, unicul de acest fel din România, cuprinde previziunile astrologice la fiecare 2 ore. Verifică zilnic dacă sunt bifate aspecte legate de dragoste, carieră și sănătate.

HOROSCOP AZI PE ORE

HOROSCOP Anual

Alege semnul zodiacal și află ce îți rezervă astrele în dragoste și relații, sănătate, carieră și bani pentru lunile anului. Horoscopul conține previziuni pe perioade din an pentru toate zodiile europene.

HOROSCOPUL ANULUI

Previziuni dragoste

HOROSCOP DRAGOSTE

Previziunile generale prezentate pe zodiacool.ro sunt informații care au un caracter predictibil și pot influența cititorii, dar dacă vor fi utilizate în scop orientativ, acestea pot fi de folos.

Un horoscop autentic îți crește șansele de reușită

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!