Transport gratuit peste 180 lei

Horoscop 2024

Horoscop 2024, predictii realizate de autorul astrolog Zodiacool, exclusiv pe baza interpretării astrogramei, horoscop cu previziuni pentru fiecare zodie. Vezi ce rezervă astrele în 2024

Să începem cu începutul: Gromovnicul din bătrâni!

Gromovnicul din bătrâni este o carte de astrologie cu origini siriano-egiptene care a ajuns și pe meleagurile noastre, se pare în jurul anului 1703 când primul gromovnic a fost scris în limba română. Lucrarea prezice la modul general principalele particularități ale unui an precum și starea vremii, pe fiecare zi în parte, prin interpretarea tunetelor și a fulgerelor în perioada zodiacală în care se produc. Cuvântul „gromovnic” vine de la cuvântul slav gromu care se traduce prin tunet.

Gromovnicul a fost tipărit inițial în limba slavonă la Alba Iulia de către Mitropolia Alba Iulia. În Țările Române au circulat traduceri ale gromovnicelor grecești și slavone. Cea mai răspândită versiune tradusă la noi a fost aceea a împăratului bizantin Heraclius.

Acum că știm în mare ce este Gromovnicul, să vedem ce a prezis acesta pentru anul 2023 și cum spune că se va prezenta pentru noi anul 2024.

La revedere 2023!

Ce revedere? Ei, vorba vine. Nu ne mai întâlnim în această viață cu 2023 și teoretic nici în viețile viitoare. Teoretic! Practic este bine să rămânem deschiși pentru orice.

Anul 2023 a fost un an guvernat de planeta Marte. Alți ani în care ai lui Marte, după Gromovnic au fost 2016, 2009, 2002, 1995 și așa mai departe în timp din șapte în șapte ani.

Și despre 2023 Gromovnicul zice: „Stăpânește pe mânioși, ucigători, vărsători de sânge, fără rușine, fără curăție, înșelători, mincinoși, vorbitori de rău. Este periculos ostașilor la oaste. Potrivnic pentru orice meșteșug care se lucrează prin foc. Anul mai mult cu uscăciune decât cu ploaia călduroasă. Primăvara cu rânduială bună, uscată pentru viță, deci pentru a sădi este potrivnică. Primăvara stăpânită de planeta Marte. Vara călduroasă, apele mici, grindină și foc mult. Toamna moale și friguroasă. Iarna iar uscată și friguroasă, schimbătoare, vânt apoi zăpadă multă.”

După cum am văzut, anul lui Marte nu s-a dezmințit! Din păcate... la modul general este mai dificil să faci predicții pentru că interesele multe altele primează, declară astrologul Zodiacool. Dar la nivel personal, da.

Este de văzut în continuare, pentru fiecare dintre noi, cum am simțit acest an. Faptul că conflictele au escaladat este evident și deși nu face subiectul nostru, putem să tragem concluzia că Marte nu numai că a creat starea de conflict, dar a adus și acele elemente în comportamentul oamenilor (acelor oameni care iau decizii!) care fac imposibil compromisul, liniștea, pacea, înțelepciunea până la urmă.

Ca să revenim, anul acesta, Marte fiind o planetă de foc, a făcut ca semnele de foc și de aer să se simtă cel mai bine. Semnele de foc să fie „pe val”, să se desfășoare pe ritmul lor, să ia inițiative, să conducă, să fie pline de energie atât fizică cât și acea energie de care ai nevoie ca să creezi. Este posibil să aflăm (nu dețin astfel de informații, dar mi-ar plăcea!, zice astrologul Zodiacool) că majoritatea celor care au devenit părinți anul acesta sunt în semne de foc. Berbecii au ieșit în evidență dar după gustul meu, au fost cam agitați. Nu pe gustul meu dar cu folos! Leii au încercat cu tot dinadinsul să strălucească, cam impulsivi dar iar, cu folos. Iar Săgetătorii au crescut, mai bine zis au țâșnit efectiv către sus-înainte cu toată muniția de care dispun: intelect, morală, spirit, cunoaștere.

Semnele de aer au avut căldura necesară ca să se miște. Gemenii s-au plimbat cât cuprinde, Balanțele au făcut tot felul de alianțe, cele mai multe din propriile inițiative, iar Vărsătorii și-au declarat independența, fără drept de apel.

Pentru semnele de pământ și de apă, evenimentele s-au derulat ceva mai dificil. Pământul a fost pârjolit de focul marțian, am văzut seceta care a afectat o mare parte din țara noastră. Nativii semnelor de pământ și de apă au fost mai puțin energici, uneori s-au simțit lipsiți de resurse, au dat semne de oboseală. Aceste stări au creat o stare de nemulțumire și de tensiune. Evident, au avut și realizări dar nu foarte spectaculoase. Dar și nativii au de făcut un mic efort în astfel de situații. Celor din aceste semne le spun doar atât: ce nu a mers, ce nu s-a legat este pentru că nu ați avut suficientă răbdare și emoțiile v-au copleșit! - ne reamintește astrologul Zodiacool.

2024, Bine ai venit!

Gromovnicul din bătrâni

Începem tot cu Gromovnicul din bătrâni pentru că poate însemna un reper important.

Anul 2024 este tot un an de foc pentru că se află sub influența Soarelui. Ce să facem, semnele de foc împreună cu cele de aer se simt cel mai bine, în continuare. Numai că, de data aceasta, fiind vorba de Soare, acela care ne stabilește zodia, care este Steaua noastră dătătoare de energie, de viață, ne vom simți cu toții mai energici și în elementul nostru. Astrologul zodiacool.ro ne anunță că vom scoate la suprafață firesc unele particularități pe care până acum nu ne-a prea fost la îndemână să le evidențiem.

Pe scurt, ceea ce ne caracterizează ca și zodie se va manifesta ceva mai pronunțat. Dar cel mai important, fiecare dintre noi e va simți bine în pielea lui.

Diferența dintre 2023 și 2024 este aceea că, spre deosebire de focul Berbecului care impulsionează, agită, scoate scântei, ne aleargă, ne pârjolește până la urmă, focul Soarelui este mai domol dar mai pătrunzător. Ne încălzește fără să ne ardă. Ne pune la treabă fără să de împingă, ajutându-ne să ne mișcăm din convingere. Este vorba de firea noastră, de focul interior, de tipul de energie pe care l-am dobândit fiecare în momentul în care ne-am născut. Celelalte planete ale Sistemului Solar ne transmit vibrațiile lor, ne desăvârșesc ființa dar de fapt ceea ce ne transmit este tot energie solară filtrată prin vibrațiile lor.

Ce spune Gromovnicul referitor la anul 2024: „Cu mare noroc stăpânește pre cei puternici și pe regi și pre toate domniile și din paseri pre vulturi și pre șoimi, și asupra fiarelor, pe leu, pe leopard și pe tigri. Face rânduială la ochi, la inimă, la creier, la splină, la partea trupului despre dreapta; dragoste la oameni deopotrivă, face pe oamenii mari cu înalte priceperi, îndreptători veseli, vrednici de cinste, mânioși dar norocoși. Anul uscat, pe măsură roditor. Gângănii puține, muște. Stricare de pomi. Pește și raci mulți, tună des, prune multe, pere și mere nu; bucatele de toamnă multe, mazărea și orzul să nu se semene la loc cu reveneală; fân mult, orz și vin iar mult.

Primăvara nădeșfe de moină, Aprilie amestecat; în Mai frig. Vara întâi nu prea bine, apoi se schimbă cu ploaie, ziua cald, noaptea rece. Iulie răcăros. Toamna luminată, și cu bună nădejde de zăpadă; frig cu soare. Iarna uscată și frumoasă. Întâi frig, la mijloc cald, pe urmă răcoare.”

Tu ești regele tău! Și nimeni nu te poate supune! Acolo unde ești rege, acolo sporește. Important: unde ai Soarele, în ce casă a cerului, pe ce domeniu? Pentru că acolo sporește. Este un aspect important de care este bine să ținem cont, așa, ca să ne meargă bine - ne spune astrologul zodiacool.ro.

Soarele este Regele, dar este un rege generos! Aceia care uită acest aspect pot fi admonestați de 2024. Fii generos cu aceia pe care îi consideri ca făcând parte din regatul tău. Fii generos cu lumea și nu în ultimul rând, fii generos cu tine însuți. Nu fii arogant deși simți că ți se recunoaște valoarea. Toți suntem în această energie, toți suntem ”șmecheri”! Să reușim să ne manifestăm generozitatea unul față de celălalt, toți la unison... oare este chiar imposibil? Nu este imposibil... sau este? ... prea ar fi minunat ...

Și aveți grijă inclusiv la Ascendent (AS). AS este zodia care se afla la răsărit în momentul în care ne-am născut și care ne influențează personalitatea pe care o afișăm și interfața cu cei din jur. Are influență inclusiv asupra aspectului nostru fizic. Fiind tot în legătură cu Soarele, este foarte posibil să ne intensifice tendința de a ne face vizibili. Și fiecare vrea să fie vizibil ceea ce poate produce scântei la interfață!

Personalitatea noastră are de câștigat în acest an. Se mai nuanțează cumva și depinde numai și numai de noi să facem ca nuanțele să fie cele care ne favorizează. Încercați să coroborați aspectele zodiei cu ale AS.

Metalul care corespunde Soarelui este aurul. Zodia în care ne-am născut este ținta noastră, aurul la care trebuie să ajungem. Toți tindem către aur, am venit pe această planetă întâmpinați de Saturn care are ca și metal corespunzător plumbul. Și avem de sublimat firea, starea, sufletul, îndreptându-ne către manifestarea superioară a zodiei.

Găsiți în cartea noastră HOROSCOP 2024 unde se află țelul suprem pentru fiecare zodie în parte precum și felul în care influențează anul guvernat de Soare fiecare zodie în parte.

Și dacă tot ne-am dus așa în timp, înainte și înapoi, ce ar fi să aruncăm o privire, foarte scurtă, și asupra lui 2025. Va fi un an a lui Venus. Ce înseamnă? Că este un an al armoniei cu tine însuți și cu cei din jur.

Deci cu ce construim acum vom merge mai departe să relaționăm, să construim parteneriate (inclusiv parteneriatul conjugal), să construim cupluri solide și armonioase sau unele pline de asperități. Vedeți ce frumos leagă planetele lucrurile? - ne spune astrologul nostru.

Nodurile lunare

Nodurile lunare sunt puncte matematice pe horoscopul nostru și formează o axă a cărei influență o putem rezuma la sintagma „de unde vii și către ce te îndrepți”. Ele au o perioadă de revoluție de 18 ani și 6 luni. Stau pe o anumită axă circa un an și jumătate. Dacă Nodul Nord (NN) este într-un anumit semn, Nodul Sud (NS) se găsește la 180 grade, în semnul opus, realizând un fel de complementaritate între trecut și viitor, având ca punct de referință prezentul.

În luna iulie a anului 2023, axa nodurilor lunare s-a mutat de pe poziția Taur-Scorpion pe poziția Berbec-Balanță. Pe această poziție se va situa pe tot parcursul anului 2024. Este un fel de balans între „eu sunt” al Berbecului și „noi suntem” al Balanței.

Umblați la reglajul fin dintre interesele voastre și cele parteneriale. Este un acord foarte fin care se realizează între a-ți vedea de propria persoană, către care te îndeamnă NN, către ce te îndrepți, și relațiile pe care le dezvoltăm sau le-am cultivat în trecut fiecare, respectiv NS (de unde vii) - declară astrologul nostru.

Este evident acum că NS reprezintă o anumită încărcătură karmică pe care am acumulat-o în trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Acum este foarte posibil ca relațiile pe care le-ați construit să aibă un impact major asupra chiar a personalității voastre. Ce ai oferit/primit acum se vede. Relațiile vin din trecut. Putem să asistăm la multe mariaje care se realizează între persoane care s-au cunoscut cândva și acum revin una în viața celeilalte. La oameni care au divorțat și se reunesc. Putem asista foarte bine și la destrămări ale unor parteneriate conjugale peste care un trecut relațional vine acum și conturându-se personalitatea fiecăruia dintre parteneri, devin mult mai evidente exact acele elemente, sau și acele elemente care au creat disensiuni în cuplu.

Aici ne referim la tot ce înseamnă parteneriate: contracte, alianțe, înțelegeri. Toate sunt influențate de ce a fost odată. Armonia poate face ca partenerii să rezoneze dintr-o dată și mai mult sau dimpotrivă să constate că se lovesc de decizii trecute. Karma lucrează pe parteneriate de afaceri, de serviciu, de activități diverse, pe parteneriatul conjugal.

Găsiți în cartea noastră HOROSCOP 2024 cum vă afectează poziția nodurilor lunare în acest an pentru fiecare zodie/ascendent în parte.

Conjuncția Jupiter-Uranus

In 20 aprilie 2024 are loc un aspect cu impact puternic, poate cel mai important din acest an și totodată cel mai spectaculos: conjuncția Jupiter-Uranus. Dacă Jupiter expandează și Uranus explodează, dacă Jupiter conduce către progres și Uranus te propulsează, deschide perspective noi în spațiu și timp, oricine își dă seama cât de important poate fi momentul. Sunt energii uriașe și se declanșează forțe uriașe pe care fiecare dintre noi este în măsură să le controleze. Și chiar să pregătească terenul. Cu cât mai bine controlăm aceste forțe cu atât mai câștigați suntem, este evident acest lucru.

Suntem în situația de a ne afla la volanul unei mașini extrem de puternice. Și funcție de dibăcia cu care fiecare manevrează sistemul, putem să avem o călătorie extrem de plăcută sau putem să producem un dezastru. Momentul de orb perfect al aspectului, respectiv momentul de maxim este alimentat inclusiv cu energie marțiană.

Acum că suntem avertizați, să vedem ce înseamnă de fapt această conjuncție.

Ultimul aspect de conjuncție dintre aceste două planete a avut loc în anul 2010. Datorită retrogradării lui Jupiter, tot anul 2010 a fost influențat de acest aspect. Numai că în 2010 aspectul ne-a atins mai mult la nivel subconștient, în 2024 aspectul va avea conotații ceva mai concrete. Se formează în zodia Taur și ne îndeamnă la o eliberare de nevoia de valori materiale.

Nu trebuie să ne speriem, nu se pune problema renunțării la bunuri, se pune problema renunțării la atașamentul de acestea. Obsesia pentru mai mult este una general valabilă și poate că este momentul să se pună stop.

Materie versus înțelepciune? Poate. Dar în cazul unui aspect care îl are pe Jupiter unul dintre actorii principali, nimeni nu ne obligă la nimic, totul se întâmplă prin voință proprie și din convingere.

Se poate pune problema unei eliberări intelectuale. Se vor scrie titluri originale, noi, se vor promova concepte noi, religia va avea de explicat și de eliberat credincioșii din cutume stricte, aceștia mergând pe drumul credinței înțelegând și convinși în sinea lor nu siliți de o ideologie sau alta. Poate vom face încă un pas către acel nucleu, acea sămânță din care s-au născut marile religii, acel element infinitesimal comun care a creat un adevărat Big Beg, fiecare religie expandându-și conceptele.

Dacă ne gândim la anul 2010 ne vin în minte câteva, numai câteva din principalele evenimente cu impact major: un seism a provocat moartea a 250000 de persoane și s-a petrecut în Haiti, președintele Poloniei și soția acestuia sunt victime ale unui accident aviatic, prin intermediul site-ului WikiLeaks s-au făcut dezvăluiri uluitoare.

Dacă mergem și mai departe, încă o etapă, ajungem la anul 1997 când s-a făcut un pas important către eliberare intelectuală, morală, spirituală. Ca și evenimente care pot fi puse pe seama acestui aspect amintim că Madeleine Albright devine prima femeie din istoria Statelor Unite ale Americii numită în funcția de Secretar de Stat. Iar computerul Deep Blue joacă șah cu celebrul campion Garry Kasparov și îl învinge pe acesta fiind primul computer care bate un jucător.

Și să vă mai spun ceva extrem de interesant: în data de 20 iulie 1969, dată la care primul om a pus piciorul pe Lună, la conjuncția dintre Jupiter și Uranus s-a adăugat și Luna, toate trei planetele formând o triplă conjuncție la grad perfect, respectiv zero grade și patru zeci de minute Balanță.

Această „coincidență” (pentru că oamenii de știință sigur o consideră coincidență) este foarte interesantă și mă întreb, și vă întreb și pe voi: este contribuția unui astrolog sau Universul a aranjat în așa fel încât acest eveniment să aibă loc tocmai când aspectele sunt favorabile? Eu zic că un astfel de aspect parcă vorbește, nu parcă, chiar vorbește! Asta pentru cine vrea, știe, poate să asculte - este părerea astrologului Zodiacool.

Am făcut aceste trimiteri la ani trecuți pentru ca aceia care au trăit acele momente să își facă o ideea asupra calității vibrație și a dimensiunii aspectului, cât și asupra efectelor acestuia văzute în evenimentele anului.

Aspectul predispune la schimbări de orientare, de elevare morală, intelectuală, spirituală. Sunt situații neprevăzute, surprinzătoare, care vin spontan și care conduc către acest tip de progres. Reușita poate veni prin sau cu ajutorul prietenilor sau în cadrul unor activități de grup.

În tot cazul, aspectul conduce către viitor, viziunea se lărgește în timp și deopotrivă în spațiu. La momentul de maxim, aspectul este ajutat de o complementaritate dintre Lună și Marte care poate însemna conlucrarea dintre forța și acțiunea fizică și forțele nevăzute care intervin pe cale intuitivă. Controlul, mai bine zis autocontrolul, sau de fapt și una și alta, sunt obligatorii în cadrul acestui aspect atât de puternic altminteri energiile ne pot conduce către atitudini mai puțin fericite, ca să mă exprim delicat.

Găsiți în cartea noastră HOROSCOP 2024 cum vă afectează aspectul pentru fiecare zodie/ascendent în parte.

Cuadratura Jupiter-Saturn

Cei doi puternici ai zodiacului se joacă nu nervii noștri începând de pe la jumătatea anului 2024 și până la jumătatea lui 2025. Nu prea e de glumit cu aceste două planete pentru că sunt puternice și determinante pentru cursul vieții fiecăruia dintre noi. Ca și tendință generală, aspectul stresant dintre aceste două planete ar conduce către un dezacord între ceea ce considerăm, în conștiința noastră, cu tot bagajul intelectual și moral pe care îl deținem, că trebuie să realizăm, să decidem, și ce suntem de fapt constrânși să facem.

Pe de altă parte avem o situație în care sentimentele noastre sunt acelea care se opun cu îndârjire rațiunii și moralei înalte. Mentorii, marii intelectuali sunt puși la zid de reacțiile emoționale care crează o stare de iureș prin dezacordul care domină perioada.

Pentru fiecare zodie/ascendent în parte găsiți în cartea noastră cum vă afectează aspectul.

Horoscop 2024 modul în care vă afectează aspectul

Să nu spuneți că spun numai de bine! Mi s-a reproșat acest lucru dar este un neadevăr pentru că eu nu spun ce se va întâmpla ci care sunt soluțiile. Și soluțiile în general sună bine. Aceasta este în opinia mea cea mai importantă misiune a astrologului: să ofere soluții pentru situațiile care, unele, la prima vedere par fără ieșire. O portiță există, și aceasta este deschisă de cele mai multe ori către progresul nostru spiritual, intelectual, moral. Să învățăm din eșecuri, din micile sau marile neplăceri e o artă, recunoașteți!

Ce ne promit planetele pentru 2024

Unii dintre astrologi susțin că anul astrologic ar trebui să înceapă la momentul echinocțiului de primăvară, respectiv în 19 aprilie 2024. Poate că aceștia sunt mai optimiști, consideră începutul de an unul care pornește de la echilibru: ziua este egală cu noaptea.

Eu sunt mai saturniană, așa, și văd începutul 2024 ca fiind unul de maxim efort în orice situație. Și eforturile pe care le facem la momentul de solstițiu de iarnă este maxim.

Norocul nostru că așteptăm sărbătorile, cu farmecul lor, cu mirajul pe care Moș Crăciun îl răspândește, cu miros de mere coapte și de scorțișoară, si cum gândul la cei dragi dar și la ce cadouri vom primiși vom dărui.

Pe acest considerent, în opinia astrologului zodiacool.ro, anul începe atunci când ziua începe să crească. Și anul 2024 de asemeni începe deci în anul 2023! Pentru că în data de 22 decembrie avem un eveniment care face ca acea zi să reprezinte în mod natural un început.

Soarele intră în zodia Capricorn, zodie cardinală, puternică. Cardinal înseamnă început, responsabilitate, inițiativă, management! Ziua în care avem cea mai lungă noapte, tot acea zi ne oferă speranța unui nou începu și a momentului în care ziua începe să crească și Soarele să înceapă să ne lumineze din ce în ce mai mult.

Momentul de solstițiu are loc exact la 22 decembrie ora 5 și 15 minute. În acel moment începe o perioadă cu un AS în Scorpion. Acest AS dă tonul anului. Foarte important în gestionarea celor ce avem fiecare de rezolvat în 2024, este o energie care pare că ascunde, pare că dorește să ne inducă misterul și necunoscutul. Există însă o latură a Scorpionului mult mai interesantă și mai ofertantă: regenerarea!

Să ținem cont de cele două planete care guvernează Scorpionul: Marte și Pluto. Una este plină de impulsivitate și ne ajută să acționăm în primul rând, cealaltă ne conduce într-o zonă pe care numai o bănuim că există dar nu am avut niciodată curajul să o dezvăluim. Poate fi un proces de regenerare totală, poate reprezenta oportunitatea de a scoate la suprafață abilități pe care numai o criză le poate mobiliza, poate fi și o zonă gri în care conducem agresivitatea la maxim.

Așa cum se vede nu este un an care să ne lase indiferenți. Este un an al maximelor și minimelor dar cine știe cum să îl trăiască, atunci când va ajunge la 22 decembrie 2024, va conștientiza că a realizat ceva deosebit. Că este puțin altfel.

Bineînțeles, Liberul Arbitru (l-am scris cu majuscule pentru că merită!) este prezent. Vor fi și dintre aceia care vor sta în banca lor, dar este dreptul lor. Numai că nu știu ce pierd!

Dacă evităm scandalul, impulsivitatea, dacă nu ne speriem de situațiile care ne duc la limită și dacă încercăm să ieșim din jocurile periculoase pe care ni le oferă anul 2024 care începe în 2023 suntem super.

Vara anului 2024 este marcată de un trigon regal între Venus, Uranus și Pluto. Ar trebui să putem spune că sunt pe semne de pământ și că semnifică așezarea lucrurilor după iureș. Numai că Pluto a „mușcat” puțin din zodia Vărsător și aceasta mă face să cred că în mijlocul verii, tocmai atunci când ne pregăteam să ne liniștim, când parcă vedeam cum eforturile noastre prind contur, ceva vine să ne miște.

Poate că este vorba de acel perpetum mobile care caracterizează Universul din care facem parte și care nu ne lasă (și bine face!) să ne oprim. Nu ne dă voie să oprim progresul, să strivim spirala până la a atinge un cerc în care ne-am învârti precum acei hamsteri pe care o minte diabolică îi lasă să alerge la nesfârșit într-o roată.

Vara se pot intensifica tendințe de impunere a diferitelor doctrine spirituale și diferențele dintre acestea pot să ducă la situații bizare pentru că în același timp rațiunea dorește să facă lumină. Tensiunile se amplifică și, având în vedere că este vorba de puternicii zodiacului, situația ar putea fi ce-a dreptul dramatică. Și asta până pe la jumătatea lui 2025.

Anul îi avantajează pe artiști și pe sportivi. Pentru că aceștia sunt puși în fața lumii și trebuie să se descurce. Pentru că este un an al Soarelui, așa cum am văzut că zice Gromovnicul, aceia care sunt în lumina reflectoarelor, în vizorul presei și în fața sutelor sau miilor de spectatori, de fani, aceia vor avea momente dificile din care însă vor ieși plini de glorie. Chiar și aceia dintre sportivi care pierd, pentru că, nu-i așa, jumătate dintre aceștia pierd, este un adevăr matematic, ei bine, și aceia o vor face cu eleganță. Și acele momente în care vor ieși învingători vor fi momente de strălucire și de promisiunea unei victorii viitoare.

Sfârșitul de an, mai precis perioada octombrie-decembrie 2024 mai este influențat de un superb triunghi pe care îl fac planetele transpersonale, Uranus, Neptun și Pluto. Semn că preferințele noastre se schimbă surprinzător, fapt care duce la schimbări radicale ale strategiilor pe care le adoptăm. Dar toate acestea lasă loc noilor idealuri pe care ni le propunem. Dacă socotim că acolo este și Saturn care ne concretizează visurile dar ne pune condiții severe, atunci avem posibilitatea să ne închipuim și să se și întâmple, avem nevoie însă să intervenim cu toată seriozitatea.

Dansul planetelor creează mereu și mereu povești cu conținut, cu o derulare firească a evenimentelor, cum numai ele știu. Totul este să reușim să le „citim” și să avem disponibilitatea de a merge pe curenții pe care ni-i arată.

Cartea noastră HOROSCOP 2024 vă așteaptă cu informații interesante pentru fiecare zodie/ascendent în parte.

Mai jos, regăsiți un remember al anului 2023.

Horoscopul anului 2023 vine cu informatii si previziuni complete despre zodii, unii nativi vor avea parte de evenimente mai puțin plăcute, însă au șanse să își întoarcă norocul de partea lor, iar la altele se deschid mari oportunități.

Horoscopul anului 2023 pentru fiecare zodie

Astrologul Valerica Grigoraș a deschis harta anului 2023 și ne prezintă previziunile anului pentru fiecare zodie în parte: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești.

Fă clic pe caseta cu simbolul semnului zodiacal de mai jos, alege zodia pentru a citi horoscopul anului 2023.

Pe lângă horoscopul anului, astrologul Zodiacool îți pregătește în fiecare săptămână a anului 2023 horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul îl poți citi direct pe siteul nostru și este disponibil în format video și audio.

URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
zodiacool.ro folosește cookies. Află mai multe din politica cookies, concursuri, politica de confidențialitate | Gestionează preferințe cookies
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii • 0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.