Stele speciale

Stelele speciale arată perioadele favorabile sau cele în care persoana este pusă față în față cu situații neplăcute.

Stelele speciale arată perioadele favorabile sau cele în care persoana este pusă față în față cu situații neplăcute. Stelele speciale se calculează după un algoritm și se afișează în cei 4 Stâlpi ai Destinului și cele 10 Coloane. Aceeași stea specială poate apărea de mai multe ori în viața persoanei, fie în stâlpi, fie în coloanele destinului. În funcție de locul unde apare o stea specială, ea influențează viața persoanei.

Stelele speciale au un impact puternic asupra personalității persoanei și îi modifică destinul. În funcție de stelele speciale care apar în stâlpii destinului și în coloane, viața persoanei are un curs lin sau se transformă într-o competiție.

Stele speciale pozitive sunt:
Nobil, Noroc Scolastic, Sabie Agresivă, Previziuni, Floare de piersic, Romantism, Comandant, Călător, Spiritualitate, Strategie, Luptător, Mentor, Popularitate, Sac cu Bani.

Stele speciale negative sunt:
Obstacole Căsătorie /Copii, Singurătate.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.