Stele speciale Bazi

Cauti semnificatia stelor speciale din coloanele destinului? Cu siguranta, aici gasesti primul calculator BaZi in romana, cel mai popular site cu astrologie chineza

Stelele speciale din coloanele destinului ne indică perioadele favorabile sau cele în care persoana este pusă față în față cu situații neplăcute.

Stelele speciale se calculează după un algoritm și se afișează în cei 4 Stâlpi ai Destinului și cele 10 Coloane.

Aceeași stea specială poate apărea de mai multe ori în viața persoanei, fie în stâlpi, fie în coloanele destinului. În funcție de locul unde apare o stea specială, ea influențează viața persoanei.

Stelele speciale au un impact puternic asupra personalității persoanei și îi influențează destinul. În funcție de stelele speciale care apar în stâlpii destinului și în coloane, viața persoanei are un curs lin sau se transformă într-o competiție.

Stele speciale pozitive sunt:
Nobil, Noroc Scolastic, Sabie Agresivă, Previziuni, Floare de piersic, Romantism, Comandant, Călător, Spiritualitate, Strategie, Luptător, Mentor, Popularitate, Sac cu Bani.

Stele speciale negative sunt:
Obstacole Căsătorie /Copii, Singurătate.

Calculează Coloanele Destinului Bazi

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!