Singurătate

Singurătate

Steaua Singurătate este o stea negativă care, dacă apare în stâlpul ZI din harta persoanei, o predispune pe aceasta la nefericire, întrucât o împiedică să-și găsească un partener de cuplu. În cazul în care se căsătorește, persoana va fi forțată de serviciu sau de alte circumstanțe să stea la distanță de persoana iubită ori să divorțeze din motive mărunte. Ambele situații atrag o tristețe greu de controlat.

Dacă steaua apare în stâlpul LUNA, persoana nu va putea lucra în echipă, va munci mai mereu de una singură, nu va atrage ajutorul colegilor și nici susținere din partea familiei.

Dacă steaua apare în stâlpul ORA, este foarte posibil ca persoana să aibă probleme de a concepe un copil ori să fie forțată să stea la distanță de copil din cauza serviciului sau copilul să plece de acasă de la o vârstă fragedă și să nu o mai viziteze. Din această cauză, persoana poate atrage frustrare, poate cădea în depresie.

Dacă steaua apare în stâlpul AN, persoana a crescut mai mult singură în perioada copilăriei sau în prezent, nu socializează în societate.

#adReceptiv#

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.