Singurătate

Singurătate

Steaua Singurătate este o stea negativă care, dacă apare în stâlpul ZI din harta persoanei, o predispune pe aceasta la nefericire, întrucât o împiedică să-și găsească un partener de cuplu. În cazul în care se căsătorește, persoana va fi forțată de serviciu sau de alte circumstanțe să stea la distanță de persoana iubită ori să divorțeze din motive mărunte. Ambele situații atrag o tristețe greu de controlat.

Dacă steaua apare în stâlpul LUNA, persoana nu va putea lucra în echipă, va munci mai mereu de una singură, nu va atrage ajutorul colegilor și nici susținere din partea familiei.

Dacă steaua apare în stâlpul ORA, este foarte posibil ca persoana să aibă probleme de a concepe un copil ori să fie forțată să stea la distanță de copil din cauza serviciului sau copilul să plece de acasă de la o vârstă fragedă și să nu o mai viziteze. Din această cauză, persoana poate atrage frustrare, poate cădea în depresie.

Dacă steaua apare în stâlpul AN, persoana a crescut mai mult singură în perioada copilăriei sau în prezent, nu socializează în societate.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.