Aplica

Singurătate

Singurătate

Steaua Singurătate este o stea negativă care, dacă apare în stâlpul ZI din harta persoanei, o predispune pe aceasta la nefericire, întrucât o împiedică să-și găsească un partener de cuplu. În cazul în care se căsătorește, persoana va fi forțată de serviciu sau de alte circumstanțe să stea la distanță de persoana iubită ori să divorțeze din motive mărunte. Ambele situații atrag o tristețe greu de controlat.

Dacă steaua apare în stâlpul LUNA, persoana nu va putea lucra în echipă, va munci mai mereu de una singură, nu va atrage ajutorul colegilor și nici susținere din partea familiei.

Dacă steaua apare în stâlpul ORA, este foarte posibil ca persoana să aibă probleme de a concepe un copil ori să fie forțată să stea la distanță de copil din cauza serviciului sau copilul să plece de acasă de la o vârstă fragedă și să nu o mai viziteze. Din această cauză, persoana poate atrage frustrare, poate cădea în depresie.

Dacă steaua apare în stâlpul AN, persoana a crescut mai mult singură în perioada copilăriei sau în prezent, nu socializează în societate.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!