Transport gratuit peste 170 lei

Taur în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei taur în zodiacul chinezesc

Taur în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei taur în zodiacul chinezesc

Ești Taur? Conform zodiacului chinezesc, te poți numi o persoană norocoasă, care atrage banii ca un magnet. Fiecare zodie europeană are corespondență în

zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Taur după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Taur.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Taur în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Taur este:

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
  • Dragon dacă te-ai născut între 20 aprilie – 4 mai
  • Șarpe dacă te-ai născut între 5 – 20 mai

Taur - Dragon (20 aprilie – 4 mai)

Un nativ care atrage banii precum un magnet, ce iubește viața și bucuriile sale. În afaceri, se impun prin simpla prezență. Perspectiva financiară este larg deschisă, ceea ce îi ajută să găsească soluții viabile. Nu se năpustesc imediat asupra pradei, ci acționează exact atunci când trebuie. Întotdeaua au un plan B pentru a se simți confortabil la masa negocierilor.

Dacă-și pun în cap să ceară o mărire de salariu, cu siguranță o vor obține datorită bunelor maniere și prestanței. Nu calcă pe cadavre pentru a-și obtine scopul, dar manipulează fin. De exemplu, dacă te ajută, îți pun condiții. Își schimbă ușor dispozitia și emoțiile i se citesc ușor pe chip. Nu ai vrea să-i superi, pentru că s-ar putea să te trezești în față cu vorbe dure.

Taur - Șarpe (5 – 20 mai)

Un excelent organizator, când vine vorba de făcut bani, nu se grăbește deloc. Are toată răbdarea necesară pentru a ajunge unde și-a propus. Nu se aruncă cu capul înainte, ci își plănuiește pe îndelete pașii în afaceri. Îi place să urmeze linia trasată, nu se abate de la planul inițial. De regulă este întâlnit în funcții înalte, datorită puterii sale interioare și motivațiilor pe care le întreține în mod constant.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Taur este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Compatibilitate zodii

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Taur după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Taur poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit