Taur în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei taur în zodiacul chinezesc

14.FEBRUARIE.2017
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: woman2woman.ro
Ești Taur? Conform zodiacului chinezesc, te poți numi o persoană norocoasă, care atrage banii ca un magnet. Fiecare zodie europeană are corespondență în

zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Taur după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Taur.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Taur în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Taur este:

Loading...
  • Dragon dacă te-ai născut între 20 aprilie – 4 mai
  • Șarpe dacă te-ai născut între 5 – 20 mai

Taur - Dragon (20 aprilie – 4 mai)

Un nativ care atrage banii precum un magnet, ce iubește viața și bucuriile sale. În afaceri, se impun prin simpla prezență. Perspectiva financiară este larg deschisă, ceea ce îi ajută să găsească soluții viabile. Nu se năpustesc imediat asupra pradei, ci acționează exact atunci când trebuie. Întotdeaua au un plan B pentru a se simți confortabil la masa negocierilor.

Dacă-și pun în cap să ceară o mărire de salariu, cu siguranță o vor obține datorită bunelor maniere și prestanței. Nu calcă pe cadavre pentru a-și obtine scopul, dar manipulează fin. De exemplu, dacă te ajută, îți pun condiții. Își schimbă ușor dispozitia și emoțiile i se citesc ușor pe chip. Nu ai vrea să-i superi, pentru că s-ar putea să te trezești în față cu vorbe dure.

Taur - Șarpe (5 – 20 mai)

Un excelent organizator, când vine vorba de făcut bani, nu se grăbește deloc. Are toată răbdarea necesară pentru a ajunge unde și-a propus. Nu se aruncă cu capul înainte, ci își plănuiește pe îndelete pașii în afaceri. Îi place să urmeze linia trasată, nu se abate de la planul inițial. De regulă este întâlnit în funcții înalte, datorită puterii sale interioare și motivațiilor pe care le întreține în mod constant.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Taur este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Taur după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Taur poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,75  8
VOTURI
24548
3.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia RAC, SANATATE. Vezi care sunt organele sensibile Rac | ZODIACOOL®
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Zodia MAIMUTA. Femeia Maimuta in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop BANI, muncă și afaceri
Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.