Nativii TAUR născuți în anul Mistrețului, marii afaceriști ai horoscopului

22.APRILIE.2019
Nativii TAUR născuți în anul Mistrețului, marii afaceriști ai horoscopului
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: unsplash.com
Având pretenții mari pe plan financiar, nativii Taur-Mistreț pot fi văzuți cel mai adesea în mediile elitiste. Combinația de Taur- Mistreț se referă la

cei care sunt născuți în perioada 21 Aprilie – 20 Mai, respectiv cei din zodia Taur, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Personalitate: Nativii Taur-Mistreț au de regulă norocul să se nască în familii în care nu le lipsește absolut nimic. Cu toate acestea, ei sunt extrem de capabili să se descurce singuri și de cele mai multe ori o și fac.

Ei sunt capabili să găsească și să împărtășească iubirea pe cont propriu. Chiar dacă banii nu le lipsesc, acești nativi nu se simt aroganți, nu sunt mândri de statutul lor, de aspectul sau de finanțele lor. Au capacitatea de a manifesta un soi de detașare caracteristică, ceea ce îi face foarte plăcuți în societate.

Loading...

Sentimental:

Au o inimă mare, sunt generoși din fire, iar iubirea și compasiunea valorează mai mult decât greutatea lor în aur. Știu cum să-i iubească pe alții și să muncească pentru a asigura confort sporit familiei.

Sunt firi romantice și iubitoare. Știu cum să aibă grijă și cum să o trateze pe persoana iubită. Mai mult, au principii solide despre loialitate și bunătate, dăruire și împărtășire. Știu cum să-și respecte partenerul iubit.

Această combinație, Taur-Mistreț, știe și cum să păstreze și să decoreze o casă. Ultimul comentariu pe care ar dori să-l audă la domiciliu este "ieftin". Se simt bine numai când trăiesc în lux. De regulă, le place să trăiască în case decorate în stil clasic, din care să nu lipsească mobilierul masiv și operele de artă.

Bani:

Taurul-Mistreț este nativul din horoscop care nu va accepta nimic mai puțin decât ceea ce i se cuvine. Pentru a obține tot ceea ce vrea, consideră că trebuie să se implice cu responsabilitate pe plan social, financiar, profesional.

Taurul-Mistreț nu se mulțumește cu firmituri în viață, vrea să se integreze în societatea înaltă, să se asocieze cu cei de viță nobilă, crezând despre el același lucru. Totuși, uneori este dispus să facă anumite compromisuri, adică să se mulțumească cu pietre de jad, în loc de diamante și aur.

Taurul-Mistreț se poate considera un magnet pentru bani, el știe cum să profite de pe urma oricărei situații economice, vede diamantele în nisip.

Carieră:

Pentru nativii Taur-Mistreț există pe lângă bani, un alt scop precis în viață, respectiv să beneficieze de o poziție socială bună, deoarece sunt convinși că împreună cu poziția, există și privilegii pe care nu vor să le piardă.

Banii le sunt dragi, dar și puterea, autoritatea. Pentru a obține bani și putere, acești nativi pun preț pe pregătirea și educația corespunzătoare, pe care le îmbunătățesc pe toată durata vieții.
De la artă la atletism sau la jocuri de noroc și, bineînțeles, la afaceri, se descurcă bine.

Relații cu cei din Horoscop

Cu nativii Taur-Mistreț se potrivesc cei din zodiile Leu, Maimuță, Scorpion, Tigru, Cocoș și Câine. În partea de sus a listei, pentru relații de dragoste, sunt Capricornii, Iepurii, Racii, Dragonii sau Caprele.
Ar trebui să evite cu strictețe Vărsătorii, Șerpii.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1123
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.