Transport gratuit peste 199 lei

Nativii TAUR născuți în anul Mistrețului, marii afaceriști ai horoscopului

Nativii TAUR născuți în anul Mistrețului, marii afaceriști ai horoscopului

Având pretenții mari pe plan financiar, nativii Taur-Mistreț pot fi văzuți cel mai adesea în mediile elitiste. Combinația de Taur- Mistreț se referă la

cei care sunt născuți în perioada 21 Aprilie – 20 Mai, respectiv cei din zodia Taur, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Personalitate: Nativii Taur-Mistreț au de regulă norocul să se nască în familii în care nu le lipsește absolut nimic. Cu toate acestea, ei sunt extrem de capabili să se descurce singuri și de cele mai multe ori o și fac.

Ei sunt capabili să găsească și să împărtășească iubirea pe cont propriu. Chiar dacă banii nu le lipsesc, acești nativi nu se simt aroganți, nu sunt mândri de statutul lor, de aspectul sau de finanțele lor. Au capacitatea de a manifesta un soi de detașare caracteristică, ceea ce îi face foarte plăcuți în societate.

Sentimental:

Au o inimă mare, sunt generoși din fire, iar iubirea și compasiunea valorează mai mult decât greutatea lor în aur. Știu cum să-i iubească pe alții și să muncească pentru a asigura confort sporit familiei.

Sunt firi romantice și iubitoare. Știu cum să aibă grijă și cum să o trateze pe persoana iubită. Mai mult, au principii solide despre loialitate și bunătate, dăruire și împărtășire. Știu cum să-și respecte partenerul iubit.

Această combinație, Taur-Mistreț, știe și cum să păstreze și să decoreze o casă. Ultimul comentariu pe care ar dori să-l audă la domiciliu este "ieftin". Se simt bine numai când trăiesc în lux. De regulă, le place să trăiască în case decorate în stil clasic, din care să nu lipsească mobilierul masiv și operele de artă.

Bani:

Taurul-Mistreț este nativul din horoscop care nu va accepta nimic mai puțin decât ceea ce i se cuvine. Pentru a obține tot ceea ce vrea, consideră că trebuie să se implice cu responsabilitate pe plan social, financiar, profesional.

Taurul-Mistreț nu se mulțumește cu firmituri în viață, vrea să se integreze în societatea înaltă, să se asocieze cu cei de viță nobilă, crezând despre el același lucru. Totuși, uneori este dispus să facă anumite compromisuri, adică să se mulțumească cu pietre de jad, în loc de diamante și aur.

Taurul-Mistreț se poate considera un magnet pentru bani, el știe cum să profite de pe urma oricărei situații economice, vede diamantele în nisip.

Carieră:

Pentru nativii Taur-Mistreț există pe lângă bani, un alt scop precis în viață, respectiv să beneficieze de o poziție socială bună, deoarece sunt convinși că împreună cu poziția, există și privilegii pe care nu vor să le piardă.

Banii le sunt dragi, dar și puterea, autoritatea. Pentru a obține bani și putere, acești nativi pun preț pe pregătirea și educația corespunzătoare, pe care le îmbunătățesc pe toată durata vieții.
De la artă la atletism sau la jocuri de noroc și, bineînțeles, la afaceri, se descurcă bine.

Relații cu cei din Horoscop

Cu nativii Taur-Mistreț se potrivesc cei din zodiile Leu, Maimuță, Scorpion, Tigru, Cocoș și Câine. În partea de sus a listei, pentru relații de dragoste, sunt Capricornii, Iepurii, Racii, Dragonii sau Caprele.
Ar trebui să evite cu strictețe Vărsătorii, Șerpii.

Viziteaza magazinul online