Numerologie

Rădăcinile numerologiei pot fi urmărite în urmă cu peste 10000 de ani în Egipt și Babilon. Școala vestică de numerologie a apărut în secolul al V-lea

î.e.n, datorită lui Pitagora. Începuturile ei sunt mult mai îndepărtate, dar lumea o cunoaște datorită curajului lui Pitagora de a o scoate la suprafață. Ceea ce știm astăzi ca fiind pătratul magic al lui Pitagora (numerograma personală) reprezintă doar o parte a școlii vestice. Această școală descoperă și descrie foarte bine caracterul uman, există și subcapitole numite harta nașterii care ne oferă un psihotip exact al omului. Cu ajutorul numerologiei putem calcula nivelul de dezvoltare a omului și ciclurile sănătății.

Loading...
"Totul este număr" - Pitagora

NUMEROLOGIA este știința numerelor care apelează la legile matematicii și servește la definirea destinului uman.

Numerologia: rolul și calcule

Numerologia ajută la dezvoltarea intuiției cu scopul de a dobândi succesul individual, atât mental cât și material. Cu alte cuvinte, cunoașterea caracterului și tendințelor unui individ înainte de a comunica cu acesta reprezintă un atu în atingerea succesului prin creșterea șanselor de a ne face mai bine înțeleși.

Astfel, partenerul va fi mult mai receptiv la vorbele noastre, copiii la sfaturile părinților, întrucât numerologia arată care sunt motivațiile, talentele, tendințele.

Acum au loc cercetări și publicări multiple, împreună cu o revigorare a interesului vădit pentru numerologie. Cercetătorii emit ipoteze despre tipare numerice și trag concluzii, inclusiv urmăresc evenimente care coincid, sincronicități și elaborează semnificații. Există deja numere celebre, numere folosite în matematică care au valoare constantă: π=3,14 și numărul de aur φ=1,618.

Calitatea vieții este mult îmbunătățită prin utilizarea numerologiei, adică a numerelor ca simboluri. Această știință străveche atribuie cifre, chiar și numelor țărilor sau orașelor:

- ROMÂNIA are vibrația 9 și persoanele care au cifra 9 evidentă în numerogramă vor simți că au succes trăind în România.
- București are vibrația 11, Iași are 3 iar Cluj are 1. Spre exemplu cifra 3 este o cifră prietenoasă și 1 este o cifră de locul întâi!

Cunoașterea semnificației numerelor ascunse în data nașterii sau nume, adresa de domiciliu, denumirea firmei, numerele de înmatriculare, poate ajuta la crearea unui viitor mai bun. Ușor de învățat, numerologia dezvăluie șansele, aptitudinile și talentele, care pot propulsa către succes.

Matricea numerologică

Numerograma datei de naștere conține cifre rezultate din data nașterii, un veritabil cod ADN cu ajutorul căruia numerologul descrie ce se va petrece cu o persoană la nivel psihic, energetic și fizic de-a lungul vieții. Calculează Matricea Numerologică

Vibrația interioară

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul. Când cifra de vibrație interioară este mai mică decât cifra care caracterizează codul din data nașterii, norocul va apare după vârsta de 40 de ani și viceversa. Află care este vibrația interioară

Vibrația exterioară

Luna nașterii arată scopul vieții, interacțiunea dintre individ și mediul exterior. Vibrația exterioară se referă și la imaginea publică a persoanei, capacitatea ei de a se adapta, de a lucra împreună cu cei din jur. Află care este vibrația exterioară

Numărul cosmic

Anul nașterii reprezintă destinul individului, lecțiile pe care trebuie să le învețe de-a lungul vieții, și arată care este misiunea în viață. Calculează numărul cosmic

Scara Fericirii

Numerologii consideră că fiecare ființă umană are de parcurs un anumit drum, pentru a-și îndeplini destinul și a reuși atingă fericirea. Acest drum al vieții poate fi mult mai ușor dacă persoana urmează într-o anumită ordine diferite etape de evoluție și înțelege importanța parcurgerii fiecărei etape. Calculează Scara Fericirii și Ciclul energetic de 9 ani

Numărul locuinței

Casele și apartamentele, birourile și sediile de firmă, conform cu numerologia, vibrează pe frecvența numerelor pe care le poartă. Atunci când folosești un spațiu pentru o durată mai mare de o lună de zile, energia numărului acelui spațiu începe să influențeze individul la nivel mental, emoțional și chiar fizic. În continuare: Numărul Locuinței

Alegerea orelor favorabile

Numerologia susține faptul că în fiecare zi a săptămânii există 7 intervale orare, numite și 7 perioade, cu energie specifică ce înfluențează reușita fiecărei persoane. Aceste intervale orare pot fi considerate cheia succesului în viață, au o durată de aproximativ 3,5 ore, dar ultima jumătate de oră din fiecare interval are cea mai mare influență asupra subconștientului, emoțiilor și acțiunilor omului.

Zilnic, la nivel mental, emoțional, fizic, organismul uman funcționează după un anumit bioritm. Sincronizarea dintre om și natura înconjurătoare este realizată de către partea creierului numită hipotalamus. În continuare: Alegerea orelor favorabile

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată

loading...
Primești analiza numerologică completă, vizualizează produsul de mai jos și comandă online.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: datorită faptului că
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Previziuni 2020 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.