Numerologie

Numerologia ajută la dezvoltarea intuiției cu scopul de a dobândi succesul individual, atât mental cât și material

"Totul este număr" - Pitagora

NUMEROLOGIA este știința numerelor care apelează la legile matematicii și servește la definirea destinului uman.

Rădăcinile numerologiei pot fi urmărite în urmă cu peste 10.000 de ani în Egipt și Babilon. Școala vestică de numerologie a apărut în secolul al V-lea î.e.n, datorită lui Pitagora. Începuturile ei sunt mult mai îndepărtate, dar lumea o cunoaște datorită curajului lui Pitagora de a o scoate la suprafață. Ceea ce știm astăzi ca fiind pătratul magic al lui Pitagora reprezintă doar o parte a școlii vestice. Această școală descoperă și descrie foarte bine caracterul uman, există și subcapitole numite harta nașterii care ne oferă un psihotip exact al omului. Cu ajutorul numerologiei putem calcula nivelul de dezvoltare a omului și ciclurile sănătății.

Rolul Numerologiei

Numerologia ajută la dezvoltarea intuiției cu scopul de a dobândi succesul individual, atât mental cât și material. Cu alte cuvinte, cunoașterea caracterului și tendințelor unui individ înainte de a comunica cu acesta reprezintă un atu în atingerea succesului prin creșterea șanselor de a ne face mai bine înțeleși. De exemplu, partenerul va fi mult mai receptiv la vorbele noastre, copiii la sfaturile părinților, întrucât numerologia arată care sunt motivațiile, talentele, tendințele.

Acum, în ultima jumătate a secolului, au loc cercetări și publicări multiple, împreună cu o revigorare a interesului vădit pentru numerologie. Cercetătorii emit ipoteze despre tipare numerice și trag concluzii, inclusiv urmăresc evenimente care coincid, sincronicități și elaborează semnificații. Există deja numere celebre, numere folosite în matematică care au valoare constantă: π=3,14 și numărul de aur φ=1,618.

Calitatea vieții este mult îmbunătățită prin utilizarea acestui ghid în numerologie, adică a numerelor ca simboluri. Această știință străveche atribuie cifre, chiar și numelor țărilor sau orașelor:
- România are vibrația 9 și persoanele care au cifra 9 evidentă în numerogramă vor simți că au succes trăind în România.
- București are vibrația 11, Iași are 3 iar Cluj are 1.

Spre exemplu cifra 3 este o cifră prietenoasă și 1 este o cifră.

Cunoașterea semnificației numerelor ascunse în data nașterii sau nume, adresa de domiciliu, denumirea firmei, numerele de înmatriculare, poate ajuta la crearea unui viitor mai bun.

Ușor de învățat, numerologia dezvăluie șansele, aptitudinile și talentele, care ne pot propulsa către succes.

Matricea numerologică

Numerograma datei de naștere conține cifre rezultate din data nașterii, un veritabil cod ADN cu ajutorul căruia numerologul poate descrie ce se va petrece cu o persoană la nivel psihic, energetic și fizic de-a lungul vieții sale.
Calculează Matricea Numerologică

Vibrația interioară

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul. Când cifra de vibrație interioară este mai mică decât cifra care caracterizează codul din toată data nașterii, norocul va apare după vârsta de 40 de ani și viceversa.
Află care este vibrația interioară

Vibrația exterioară

Luna nașterii arată scopul vieții, interacțiunea dintre individ și mediul exterior. Vibrația exterioară se referă și la imaginea publică a persoanei, capacitatea ei de a se adapta, de a lucra împreună cu cei din jur.
Află care este vibrația exterioară

Numărul cosmic

Anul nașterii reprezintă destinul individului, lecțiile pe care trebuie să le învețe de-a lungul vieții, și arată care este misiunea în viață.
Calculează numărul cosmic

Scara Fericirii

Numerologii consideră că fiecare ființă umană are de parcurs un anumit drum, pentru a-și îndeplini destinul și a reuși atingă fericirea. Acest drum al vieții poate fi mult mai ușor dacă persoana urmează într-o anumită ordine diferite etape de evoluție și înțelege importanța parcurgerii fiecărei etape.
Calculează Scara Fericirii și Ciclul energetic de 9 ani

Numărul locuinței

Casele și apartamentele, birourile și sediile de firmă, conform cu numerologia, vibrează pe frecvența numerelor pe care le poartă. Atunci când folosești un spațiu pentru o durată mai mare de o lună de zile, energia numărului acelui spațiu începe să influențeze individul la nivel mental, emoțional și chiar fizic.
În continuare: Numărul Locuinței

Alegerea orelor favorabile

Numerologia susține faptul că în fiecare zi a săptămânii există 7 intervale orare, numite și 7 perioade, cu energie specifică ce înfluențează reușita fiecărei persoane. Aceste intervale orare pot fi considerate cheia succesului în viață, au o durată de aproximativ 3,5 ore, dar ultima jumătate de oră din fiecare interval are cea mai mare influență asupra subconștientului, emoțiilor și acțiunilor omului. Zilnic, la nivel mental, emoțional, fizic, organismul uman funcționează după un anumit bioritm. Sincronizarea dintre om și natura înconjurătoare este realizată de către partea creierului numită hipotalamus.

În continuare: Alegerea orelor favorabile

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată .

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.