Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Interpretare Matricea Numerologică

Numerologia consideră că omul este singurul responsabil de binele sau de răul din viața sa

Matricea numerologică este un portret care dezvăluie trecutul și rezultatele viitoare. Numerograma datei de naștereeste echivalentul horoscopului din astrologie, doar că numerologia nu ia în calcul ora nașterii ci numai cifrele din data nașterii. Aceste cifre sunt ca un veritabil cod ADN cu ajutorul căruia numerologul poate descrie ce se va petrece cu o persoană la nivel psihic, energetic și fizic de-a lungul vieții sale.

Data de naștere marchează începutul existenței unei persoane pe pământ și, similar cu planetele studiate în astrologie, numerele au impact asupra caracterului, personalității, abilităților și evoluției unei persoane.
Numerologia consideră că omul este singurul responsabil de binele sau de răul din viața sa, pe principiul legii cauză-efect.

Matricea numerologică este ca o matriță deoarece se consideră că de-a lungul vieții, omul se va mula și va evolua conform cu cifrele din data nașterii. Precum un metal topit ia forma unei matrițe și devine o piesă frumoasă, așa și omul acționează și trăiește în acord cu cifrele pe care le are în matrice și devine o persoană evoluată.

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul și caracterul persoanei la nivel subconștient. Omul.
Luna nașterii arată scopul vieții, interacțiunea dintre persoană și mediile exterioare ei. Pământul.
Anul nașterii reprezintă destinul persoanei, lecțiile pe care trebuie să le învețe de-a lungul vieții. Cerul.
Se poate spune că ziua, luna și anul nașterii formează trimitatea perfectă Pământ-Om-Cer (Tatăl-Fiul-Sfântul Duh).

Chiar dacă două sau mai multe persoane sunt născute la aceeași dată, ele nu au același destin deoarece matricea numerologică este influențată de matricea locului nașterii și a numelui fiecărei persoane în parte. Doi gemeni nu vor avea același destin deoarece au prenume diferite. De asemenea, în formarea unui om o mare influență o au părinții, adresa la care locuiește, naționalitatea etc.

Cum se formează matricea numerologică?

În matricea numerologică se înscriu cifrele de la 1 la 9 din data nașterii (Exemplu: 18.04.1970), împreună cu numerele operative rezultate printr-un calcul matematic:

Primul număr operativ se obține prin adunarea cifrelor din data nașterii (18.04.1970: 1+8+4+1+9+7+1=30)
Al 2-lea număr operativ se calculează prin reducerea la o cifră a primului număr operativ.(30: 3+0=3)
Al 3-lea număr operativ se află prin scăderea dublului primei cifre din ziua nașterii din primul număr operativ.(30-2x1=28)
Al 4-lea număr operativ rezultă prin reducerea la o cifră al celui de-al 3-lea număr operativ.(28: 2+8=10)

Matrice numerologica

Ce reprezintă numerele de la 1 la 9 din matrice?

Cifra 1 se referă la inconștientul, instinctul și caracterul persoanei. Este guvernată de Soare.
Cifra 2 reprezintă abilitățile de comunicare, sistemul emoțional, subconștientul. Este influențată de Lună.
Cifra 3 arată cum este mintea, abilitatea de a memora, învățarea din experiențe și instictul de supraviețuire. Activitatea sa este legată de Mercur și Pământ.
Cifra 4 cuprinde informații despre sănătatea, sistemul imunitar, vitalitatea, instinctul de autoapărare și capacitatea de a munci. Este asociată cu Pământul.
Cifra 5 vorbește despre intuiția, discernământul, capacitatea de sinteză, ideile și puterea de a lua decizii a persoanei. Este influențată de planetele Mercurs și Uranus.
Cifra 6 este legată de capacitatea de a crea (fertilitatea, banii, ideile practice), simțul practic și de organizare armonia interioară. Este guvernată de Jupiter și Venus.
Cifra 7 reflectă nivelul spiritual, evoluția, talentele, înțelepciunea, imaginația și simțul rațiunii. Este asociată cu planetele Saturn și Neptun.
Cifra 8 arată responsabilitatea, puterea de sacrificiu, dragostea și căsătoria. Este influențată de planeta Uranus.
Cifra 9 se referă la mentalitatea, abilitatea de a studia și de a lucra cu informații. Este guvernată de planetele Marte și Neptun.

Se observă că în matrice numerele de la 1 la 9 pot avea între zero și mai multe apariții. Numerologul interpretează matricea în funcție de numărul de apariții ale cifrelor.

Beneficiile ce rezultă din înterpretarea matricei numerologice:

A. În plan social: pe baza matricei o persoană se adaptează mai ușor, deoarece știe cu precizie care-i sunt mediile potrivite; se află abilitățile și caracteristicile oamenilor și se aleg prietenii potriviți; se stabilește regimul de viață care menține o stare bună de sănătate; se evită activitățile la voia întâmplării și scade riscul pierderilor financiare; se generează un mod de viață în acord cu caracterul persoanei.

B. În familie: se stabilesc regulile după care se poate forma o celulă familială; se evită hazardul în educația și organizarea vieții copilului; ies la suprafață resursele care pot genera venituri pentru întreținerea familiei; se organizează cheltuielile; se evită divorțurile și litigiile; se obține stabilitatea în familie.

C. În afaceri: se creează medii de afaceri armonioase și productive; se creează relații cordiale la muncă; se stabilesc obiectivele, se aleg strategiile firmei; se asigură stabilitatea financiară; se îmbunătățește formarea profesională a angajaților și se aleg partenerii de afaceri etc.

Numerologie
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit