Aplica

Cum se livreaza?

1. Mod de livrare: E-MAIL

Livrarea produselor de tip electronic (e.g. pdf, link) se face online pe adresa de E-MAIL indicată în comandă. Produsele sunt executate după specificațiile dumneavoastră.

Pentru astrograme, vei primi produsul comandat în termen mediu de 15 zile de la înregistrarea plății, exceptând: zile nelucrătoare.

Pentru curs online, coloanele destinului și consultanțe feng shui pe schița casei, vei primi produsul comandat în termen mediu de 20 zile de la înregistrarea plății, exceptând: zile nelucrătoare.

2. Mod de livrare: CURIER

Livrarea produselor se face prin curierat rapid Fan Courier sau Urgent Cargus.

Livrări pe teritoriul României

Termenul mediu de livrare a comenzilor pe teritoriul României este de 1-2 zile lucrătoare, exceptând: zile nelucrătoare, perioade foarte aglomerate (de tipul Black Friday), condiții meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului în bune condiții sau disponibilitatea precizată la fiecare produs.

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 9-17.

Astfel, pentru a primi coletul, completează la adresa de livrare locaţia unde te afli între orele 9-17 (poate fi adresa de la servici). Dacă firma de curierat depășește termenul de livrare, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru.

3. Livrări internaționale

Pentru livrările internaționale, setează în coș Adresa de livrare completă, alege Țara și Localitatea (other city).
Valoarea transportului va fi calculată pe teritoriul României, urmând să te anunțăm de valoarea transportului de pe teritoriul României la Adresa de livrare. Vom primi comanda și vom solicita curierului să calculeze transportul până la destinație. Taxa aferentă transportului în afara României se va adăuga la comandă. Înainte de livrare, vei efectua plata online.

3.1. Livrare prin Poștă

Tarifele percepute pentru expedițiile internaționale prin serviciul EMS (Express Mail Service): click aici

Expedițiile sunt livrate la adresa de destinație, timpul de livrare variază în funcție de destinație: țară, localitate și cod poștal.
Pentru detalii accesați  https://www.posta-romana.ro/a232/servicii-expeditori/curier-rapid/in-afara-romaniei/ems-express-mail-service-curier-rapid-international.html

3.2. Livrare prin curier

Vezi tarife orientative pentru transport internațional: https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/International/Zonare_International_Aerian_2019.pdf https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/International/Tarife_International_Aerian_2019.pdf, livrare 3-6 zile lucrătoare
https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/International/Tarife_International_Rutier_2019.pdf https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/international/Zonare_International_Rutier_2019.pdf
Tarifele cresc in functie de kg și zonă.
Tarifele de mai sus nu sunt valabile pentru expedieri către insulele din urmatoarele state: Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Germania, Portugalia. Pentru expedierile către insule se pot adăuga costuri suplimentare.

Asistență postcomandă

Dacă ai nevoie și de alte informații legate de livrarea comenzii, colegii noștri de la departamentul Suport așteaptă să îți preia apelul. Contactează-ne https://www.zodiacool.ro/info/contact, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00.

Un horoscop autentic îți crește șansele de reușită

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!