1. Mod de livrare: E-MAIL

Livrarea produselor de tip electronic (e.g. pdf, link) se face online pe adresa de E-MAIL indicată în comandă. Produsele sunt executate după specificațiile dumneavoastră.

Pentru astrograme, vei primi produsul comandat în termen mediu de 14 zile de la înregistrarea plății, exceptând: zile nelucrătoare.

Pentru curs online și consultanțe feng shui pe schița casei, vei primi produsul comandat în termen mediu de 20 zile de la înregistrarea plății, exceptând: zile nelucrătoare.

2. Mod de livrare: CURIER

Livrarea produselor se face prin curierat rapid Fan Courier sau Urgent Cargus.

Livrări pe teritoriul României

Termenul mediu de livrare a comenzilor pe teritoriul României este de 1-2 zile lucrătoare, exceptând: zile nelucrătoare, perioade foarte aglomerate (de tipul Black Friday), condiții meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului în bune condiții sau disponibilitatea precizată la fiecare produs.

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 9-17.

Astfel, pentru a primi coletul, completează la adresa de livrare locaţia unde te afli între orele 9-17 (poate fi adresa de la servici). Dacă firma de curierat depășește termenul de livrare, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru.

 

Livrări internațional – Europa zone 1-3 UE (Italia, Germania Marea Britanie, Spania)

Pentru livrările internaționale, setează în coș Adresa de livrare completă, alege Țara și Localitatea (other city).
Valoarea transportului va fi calculată pe teritoriul României, urmând să te anunțăm de valoarea transportului de pe teritoriul României la Adresa de livrare.

Vom primi comanda și vom solicita curierului să calculeze transportul până la destinație. Taxa aferentă transportului în afara României se va adăuga la comandă. Înainte de livrare, vei efectua plata online.

Vezi tarife orientative pentru transport internațional: https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/International/Zonare_International_Aerian_2019.pdf https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/International/Tarife_International_Aerian_2019.pdf, livrare 3-6 zile lucrătoare
https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/International/Tarife_International_Rutier_2019.pdf https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/international/Zonare_International_Rutier_2019.pdf
Tarifele cresc in functie de kg și zonă.
Tarifele de mai sus nu sunt valabile pentru expedieri catre insulele din urmatoarele state: Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Germania, Portugalia. Pentru expedierile catre insule se pot adauga costuri suplimentare.

Asistență postcomandă

Dacă ai nevoie și de alte informații legate de livrarea comenzii, colegii noștri de la departamentul Suport așteaptă să îți preia apelul. Contactează-ne https://www.zodiacool.ro/info/contact, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00.

Un horoscop autentic îți crește șansele de reușită

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.