CUM SE LIVREAZĂ?

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare de mai jos:

1. Mod de livrare: E-MAIL

Livrarea produselor de tip electronic (e.g. pdf, link) se face online pe adresa de E-MAIL indicată în comandă. Produsele sunt executate după specificațiile dumneavoastră. Vei primi produsul comandat în termen mediu de 8 zile de la înregistrarea plății.

2. Mod de livrare: CURIER

Livrarea produselor prin curier se face la adresa indicată în comandă. Vei primi produsul comandat la adresa de livrare în termen mediu de 48 ore de la confirmarea plății, în funcție de disponibilitatea precizată la fiecare produs. În cazul în care, din motive ce nu țin de Vânzător și sunt considerate excepționale (zile nelucrătoare, perioade foarte aglomerate – de tipul Black Friday – sau condiții meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului în bune condiții), firma de curierat depășește termenul de livrare, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru.

Asistență postcomandă

Dacă ai nevoie și de alte informații legate de livrarea comenzii, colegii noștri de la departamentul Suport așteaptă să îți preia apelul. Contactează-ne la telefon 0741 66 39 39 sau prin email: contact@zodiacool.ro, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.