Card cadou

Card Cadou

Cardul cadou este un cupon cu valoare oferit de ZODIACOOL, pe care îl poți folosi atunci când efectuezi o comandă la produsele de pe zodiacool.ro. Acest card este ideal pentru a-l transforma în cadoul perfect atunci când nu știi exact ce produse să cumperi pentru cei dragi. Odată achiziționat, vei primi un cod pe care oricine dorești îl va putea folosi pe parcursul unei comenzi plasate pe zodiacool.ro.

Valoare Card Cadou

Poti alege Carduri Cadou cu o valoare cuprinsă între 100 și 2.000 lei.

Livrarea se cardului cadou se face pe email, iar destinatarul poate cumpara orice de pe zodiacool.ro

Cu un Card Cadou destinatarul poate alege să facă o singură comandă cu minim valoarea înscrisă pe card. Dacă valoarea comenzii este mai mare atunci din totalul comenzii se va scădea valoarea cardului, sub forma de reducere

Cum obții un card cadou

Trimite o solicitare de card cadou pe e-mail contact@zodiacool.ro

- numele și prenumele tău

- valoarea dorită a cardului cadou

- mesajul tău (opțional)

Cardul Cadou poate fi comandat pe e-mail contact@zodiacool.ro și vei primi confirmarea plății pe e-mailul tău.
Cardul cadou va fi livrat electronic direct pe adresa de e-mail a destinatarului, care se va putea bucura imediat de cadoul tău. Cardul Cadou va ajunge la destinatar cu tot cu informații privind expeditorul, cel care i-a făcut cadoul, și indicații de folosire.

Cum obții reducerea de pe cardul cadou

Cardul Cadou primit se adaugă la o comandă. Dacă ai trimis o comandă, nu mai poți adăuga un Card Cadou. Pentru a-l utiliza, comanda trebuie refacută. Seria Cardului Cadou este valabilă pentru o singură comandă la care vei obține pe loc o reducere egală cu valoarea cardului. Cu un card cadou nu poți cumpara unui alt card cadou de pe zodiacool.ro. Valoarea Cardului Cadou nu poate fi preschimbată în bani.

Cardul Cadou e valabil 6 luni. Reducerile sunt valabile doat în perioada de valabilitate a Cardului Cadou.

Carduri cadou personalizate

Cardul Cadou poate fi livrat și tipărit, poți trimite prietenilor, angajaților sau partenerilor tăi Carduri Cadou personalizate, pentru orice ocazie. Solicită o ofertă personalizată la contact@zodiacool.ro

Un horoscop autentic îți crește șansele de reușită

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!