Aplica

Horoscop

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul nașterii unei persoane sau al unui eveniment, pe baza căruia se fac deducții și interpretări asupra evoluției viitoare

Horoscopul reprezintă, exprimat într-un mod științific, un cumul de energii și conjuncturi energetice între diferite aspecte, la un anumit moment, care au impact asupra caracterului, personalității, relațiilor și evenimentelor din viață.

Horoscopul Zodiacool cuprinde horoscop zilnic, săptămânal, lunar, anual și personalizat. Horoscopul este întocmit de astrologi profesioniști și predicțiile se regăsesc în structura prezentată mai jos.

Horoscop zilnic

Găsești informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat și interpretat, neutru și obiectiv.

Fă clic pe caseta cu simbolul semnului zodiacal de mai jos și afli predispoziția zilei.

Horoscop saptamanal

Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun, săptămâni în care să fim mai mult decât pregătiți pentru a ne realiza planurile.

Vezi detalii: Horoscop saptamanal

Horoscop lunar

Previziuni astrologice complete pentru această lună: iată ce schimbări importante au loc și ce oportunități de exploatat se anunță.

Vezi detalii: Horoscop lunar

Horoscop anual

Previziuni astrologice anaule, privire de ansamblu pe dragoste, bani și sănătate.

Vezi detalii: Horoscop anual

Vibratia zilei

Vibratia zilei

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!