Transport gratuit peste 180 lei

Stele zburatoare 2024 si amulete pe zodii

Harta stelelor zburătoare feng shui anul 2024 pentru toate zodiile chinezești, vezi ce ți-au rezervat astrele pe anul 2024

Zodia Iepure - Steaua victoriei 1

Steaua Victoriilor, numită și steaua 1 va tranzita în acest an zona de Est a locuințelor și a spațiilor de lucru.

Zona de Est, conform cu formula celor 8 aspirații, corespunde Sănătății. Elementul Estului este lemnul, iar elementul stelei 1, a victoriilor, este apa. Însă, energia Stelei 1 nu va fi așa de puternică în acest an, deoarece va fi consumată de lemn, elementul specific zonei de Est, dacă ținem cont de ciclul de creație al celor 5 elemente.

Așadar, aportul de apă pe care il va aduce steaua 1 în zona de Est, va spori considerabil șansele de a obține o sănătate excelentă în acest an, dar nu neaparat va favoriza victoriile, reușitele în carieră și afaceri, dacă nu vom potența elementul apă, cu ajutorul remediilor feng shui 2024, precum Breloc Nobilul Gui Ren 2024.

Îți recomandăm

Steaua 1: energia și elementele implicate

Steaua 1 este considerată favorabilă în perioada lui 9, 2024 – 2044 și trebuie activată în acest an cu ajutorul obiectelor de decor care au apă în mișcare: fântâni, acvarii.

Estul este sectorul zodiei Iepure, dar se referă și la norocul fiului cel mare, adică al primului copil băiat născut într-o familie.

De aceea, ceea ce va genera în acest an Steaua Victoriilor, îi va influența favorabil pe nativii din zodia Iepure, pe fiul mare și domeniul Sănătate.

Locuințele, spațiile comerciale, hotelurile, sediile de firmă care au ușa principală situată în zona de Est a clădirii sau orientată spre direcția de Est, vor fi pe durata anului 2024 avantajate de energia victoriilor, a reușitelor.

Steaua Victoriilor va aduce în acest an, al Dragonului de lemn, un val de energie mai puternică decât a adus în ultimii 20 de ani, deoarece în perioada lui 9, steaua 1 este considerată și steaua bogăției din viitor.

Utilizarea remediilor Feng Shui și impactul asupra sănătății

Prin urmare, în anul 2024 va fi de bun augur să activăm energia acestei stele, cu ajutorul obiectelor feng shui și a culorilor: albastru, turcoaz, bleumarin, bleu si combinații de aceste culori cu alb, auriu, argintiu, cu mențiunea că nuanțele de albastru trebuie să predomine. Unde putem să activăm energia acestei stele? În zona de Est.

Notă: în zona de Est din dormitor, evitați să puneți detalii de apa, pentru a nu afecta sanatatea femeilor (uter, splina).

La nivel de corp fizic, apa este elementul care guvernează rinichii, urechile și circulația sângelui. Spuneam mai sus că energia apei va fi consumata în acest an de energia lemnului din zona de Est, de aceea, nu este exclus ca organele reprezentate de elementul apă să sufere disfuncții în acest an.

Însă, pentru a nu se petrece acest lucru, va fi necesar să utilizați detaliile de apa, ca să sporiți energia apei în zona de Est, împreună cu remediile feng shui 2024 pentru zona de Est.

Organele guvernate de elementul apă se încarcă energetic prin mișcare, călătorii, deci, vor fi de bun augur plimbările în natură în locuri unde este apă și mersul cu mașina – pentru relaxare sau chiar în interes de serviciu.

Avantajul în anul 2024 este că steaua victoriilor, adică steaua 1 se va localiza în zona de Est, unde este benefic să așezăm detalii de apă, cu ajutorul cărora vom spori și energia sănătății.

Atenție la Culori și Obiecte Feng Shui

Pe lângă fântânile de interior sau de exterior, pentru a aduce energia apei în zona de Est, va fi destul de ușor să alegeți și tablouri care ilustrează apa, obiecte decorative de culoare albastră, vaze cu flori de culoare albastră.

Dacă aveți ușa principală în zona de Est, de o parte și de alta a ușii, așezați ghivece în care să plantați flori de culoare albă.

În acest caz, nu puneți flori de culoare albastră, pentru că această culoare are energie de tip yin, și poate genera stagnarea energiei în casă, în timp ce albul are o energie de tip yang, specifică vieții și dezvoltării. Culoarea ghivecelor poate fi turcoaz sau maro.

Steaua Victoriilor - 1, atunci când zboară în zona de Est sporește energia vieții, pentru a crea sănătate și longevitate.

În special nativii din zodia Iepure și fiul mare vor fi favorizați de acțiunea benefică a acestei stele, deoarece ei au sectorul zodiacal și energetic în Est.

Însă Steaua Victoriilor nu este rezervată numai acestor zodii, ci și pentru nativii din orice altă zodie, care vor activa corect zona de Est a locuințelor și a spațiilor de lucru.

Steaua 1 poate să aducă, datorită faptului că este guvernată de energia apei și noutăți pe plan amoros, pasiune și emoții puternice. Creativitatea și utilizarea înțeleaptă a talentelor vor putea să sporească, folosind remediile feng shui recomandate pentru zona de Est. Această stea va amplifica norocul de a crea idei noi, care să marcheze o schimbare pe plan personal și profesional, în ceea ce privește stilul de viață și cariera.

Steaua Victoriilor are o energie care va contribui la menținerea sănătății. Iar dacă vreți să aveți o sănătate excelentă în anul 2024, va trebui să activați în mod corespunzător zona de Est a locuinței cu un Breloc Unicornul cerului 2024, amuleta de vindecare.

Steaua Victoriilor, steaua 1 prezentă în 2024 în Est va marca și începutul unei noi etape în relațiile cu fiii mari din familie. Aceștia vor avea mai multă energie vitală și vor reuși aproape în tot ce își vor propune.
Steaua 1 - atunci când este situată în Est poate să semnifice și anumite probleme legate de ego, mândrie, orgoliu, deoarece energia sa de apă va aplifica energia de lemn, corespunzătoare ficatului, organ care generează astfel de stări. Iar pentru a nu se ajunge la astfel de probleme, va fi necesar să puneți în zona de Est o statuetă cu Buddha vesel de culoare aurie https://www.zodiacool.ro/magazin-online/buddha-vesel-auriu/pd/o-f-s-124?source=search&s=buddha
sau o statuetă cu Tara de culoare aurie https://www.zodiacool.ro/magazin-online/card-antiaccidente/pd/an21181

Steaua 1 prezentă în zona de Est, va spori șansele de a practica o sexualitate armonioasă, sănătoasă și echilibrată, bazată pe iubire, vindecare emoțională, comunicare sinceră. Steaua Victoriilor, steaua 1 prezentă în 2024 în Est va marca și începutul unei noi etape în relațiile cu fiii mari din familie.

Aceștia vor avea mai multă energie vitală și vor reuși aproape în tot ce își vor propune. Steaua 1 - atunci când este situată în Est poate să semnifice și anumite probleme legate de ego, mândrie, orgoliu, deoarece energia sa de apă va aplifica energia de lemn, corespunzătoare ficatului, organ care generează astfel de stări. Iar pentru a nu se ajunge la astfel de probleme, va fi necesar să puneți în zona de Est o statuetă cu Buddha vesel de culoare aurie, sauo statuetă cu Tara de culoare aurie.

Iată câteva situații diferite în care este bine să activați steaua Victoriilor în anul 2024:

Beneficiile orientării ușii către Est în Feng Shui

Dacă ușa principală este orientată spre direcția Est sau se află în zona de Est a locuinței sau a spațiului de lucru, acest lucru va fi de bun augur, deoarece energia stelei 1 va avea posibilitatea să intre în spațiul respectiv, aducând reușite, succes în situații de criză, în competiții și noroc în negocieri.

Totuși, succesul poate fi obținut doar dacă activați acest tip de energie cu ajutorul unei statuete cu un dragon auriu, care să mențină un flux constant al energiei Chi și să o distribuie în mod uniform în spațiul de lucru sau locuința respectivă

În plus, pentru a amplifica succesul în acest an, ar fi benefic să plasați un amplificator mai puternic pentru energia stelei 1, în cazul în care ușa principală este orientată către Est, precum o pereche de cocori de culoare albă sau din metal auriu.

De asemenea, pentru a atrage mai multe reușite, amplasați lângă ușa principală a casei sau a spațiului de lucru o fântână arteziană feng shui cu reprezentarea lui Buddha, de culoare aurie, ținând cont că apa trebuie să curgă dinspre afară spre interiorul spațiului!

Încercați în anul 2024 să folosiți cât mai des posibil o ușă care este situată sau orientată spre Est și evitați să țineți lângă ușa principală din zona de Est obiecte de culoare roșie, obiecte decorative din ceramică, pentru a nu slăbi energia elementului apă.

Pentru nativii din zodia Iepure și fiii mari din familii care vor să beneficieze în anul 2024 de pe urma energiei stelei 1 a Victoriilor, ar fi bine să poarte în mașină sau în poșetă: Breloc 28 silabe Hum, amuleta protectie sanatate Wu Lou cu lilieci pestii Koi lotus, sau evantai pentru mașină.

În cazul în care aveți în zona e Est a locuinței o cameră de studiu sau un dormitor pentru copiii, în special pentru fiul mare, ar fi bine să folosiți remedii feng shui 2024, pentru ca aceștia să nu ajungă la probleme de sănătate în zona rinichilor, urechilor, sau vezicii urinare.
Pentru a îmbunătăți studiul și concentrarea copiilor, plasați în camera din Est un Glob pământesc

Pentru zona de Est a locuinței

În cazul în care aveți în zona e Est a locuinței o cameră de studiu sau un dormitor pentru copiii, în special pentru fiul mare, ar fi bine să folosiți remedii feng shui 2024, pentru ca aceștia să nu ajungă la probleme de sănătate în zona rinichilor, urechilor, sau vezicii urinare.

Pentru a îmbunătăți studiul și concentrarea copiilor, plasați în camera din Est un Glob pământesc și o statuie Buddha medicinei Albastru.

Dacă aveți Dormitorul matrimonial situat în zona de Est în 2024, ar trebui să așezați un Wu-Lou lângă pat, pentru a contracara apariția bolilor.

Nuanțele de albastru vor fi de bun augur pentru dormitorul situat în zona de Est a locuinței, care se pot regăsi la lenjeria de pat, pernuțe decorative, cristale de culoare albastră, așezate pe noptiere.

Dacă în zona de Est aveți o cameră pe care puteți să o transformați în birou, acest demers va fi de bun augur, mai ales în cazul celor care lucrează de acasă.

Pentru a activa succesul pe plan profesional și în carieră, ar fi bine să țineți în colțul de Est al unei astfel de încăperi un Elefant feng shui cu trompa in sus.

În plus, dacă veți opta și pentru o decorațiune Potcoava norocoasa pentru abundenta veți reuși să atrageți mai multe oportunități în 2024.

Pentru a atrage mai mult noroc de sănătate în 2024 ar fi bine să așezați un fotoliu, un birou sau o canapea în zona de Est a unei încăperi sau să așezați în Est un Set 6 Buddha veseli.

De asemenea, un Lotus albastru prezent în Est vatransforma ghinionul in noroc de sănătate și vitalitate.

Pentru cei care aveți baia, toaleta situate în zona de Est, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis după folosire. De regulă în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaletă, în partea dinspre hol, puteți pune o Sabie cu monede, care să dizolve energia bolilor și să favorizeze reușitele, cu alte cuvinte, pentru a transforma ghinionul în noroc.

Beneficii Stea 1 a Victoriilor

Stea 1 a Victoriilor în zona de Est prefigurează în anul 2024 vindecarea unor boli cronice, în special a bolilor care afectează aparatul reproducător și aparatul renal. De asemenea, ar putea favoriza succesul în aplicarea unor noi metode de tratare a bolilor cu care vă confruntați de ceva vreme.

Energia cerească a stelei 1 în anul Dragonului va atrage binecuvântări pentru case și familii, de aceea este de bun augur să plasați o icoană cu Sfântul Nectarie în zona de Est.

În plan spiritual și sentimental, steaua 1 va avea capacitatea de a atrage noi oportunități în adoptarea unui stil de viață sănătos, găsirea unui instructor bun de yoga sau tai chi, cu ajutorul căruia viața să devină împlinitoare și plină de bunăstare.

În 2024, dacă energia Stelei 1 a victoriilor va fi activată cu ajutorul obiectelor feng shui, aceasta va oferi șanse reale de reușită. De exemplu, cu ajutorul unei oglinzi decorative de perete, veți putea amplifica energia victoriilor.

Există șanse să evitați banalul în viața personală; steaua 1 poate duce la rezultate excepționale pentru cei care doresc să înceapă o dietă. Este important de remarcat faptul că această stea are o influență pozitivă, însă totodată trebuie să fiți atent.

Dacă nu este activată corect, s-ar putea să aveți multe idei despre cum să vă schimbați stilul de viață, dar să nu reușiți să puneți în practică niciuna dintre ele. Pentru a fi siguri că ideile vor prinde viață, ar fi benefic să utilizați copăcei decorativi cu ochișori magici norocoși pe care să-i așezați în zona de Est a livingului, biroului sau dormitorului.

Cei care vor trebui să facă o intervenție chirurgicală în anul 2024 ar beneficia dacă activează zona de Est pentru a atrage sănătate și pentru o recuperare rapidă.

Un activator excelent pentru reușită ar fi un decor pentru birou de culoare aurie, care să favorizeze ușurința în recuperarea după o intervenție chirurgicală, pe care să-l amplasați în partea de Est a dormitorului.

Datorită faptului că zona Estului este asociată cu zodia Iepure, iar această zodie are o abilitate specială în reușita în negocieri, ar fi benefic să amplificați energia care facilitează o comunicare eficientă în afaceri. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unui breloc cu cele 28 de silabe Hum.

Consolidarea Parteneriatelor de Afaceri cu Energia Stelei 1

Parteneriatele de afaceri ar putea beneficia de un ton diplomatic în 2024, dacă veți folosi pentru Est și Breloc Mâna Fatimei 2024

Cu zona de Est binecuvântată de energia victoriilor în anul 2024, este posibil să avem suficiente petreceri și momente de distracție, deoarece energia vitală va fi la cote ridicate și veți avea resurse pentru a susține nopțile nedormite. Cu toate acestea, este recomandată prudența pentru a evita epuizarea.

În plus, puterea vitală poate fi amplificată cu ajutorul unui breloc amuletă pentru protecție împotriva furtului și infidelității, pe care îl puteți pune în mașină sau în zona de Est a casei.

Sănătate și activități fizice în 2024

Cum prognosticul pentru sănătate în 2024 este foarte favorabil, ne putem aștepta ca oamenii să facă alegeri înțelepte în ceea ce privește corpul lor fizic. Acest lucru implică mersul pe jos, exercițiile cardio, masajul cu uleiuri corporale, dar și antrenamentele mai intense la sala de fitness, acordând o atenție sporită alimentației.

În acest an, va fi recomandat să evitați alimentele excesiv de sărate sau complet nesărate, încurajând în schimb consumul moderat și echilibrat de sare. Sarea este un element care stimulează rinichii, iar deoarece steaua 1 are ca element apa și guvernează rinichii, sarea va juca un rol important în menținerea echilibrului organismului.

Pentru cei dornici de adrenalină, este recomandat să-și planifice bugetul pentru a experimenta noi tipuri de activități sportive. Totuși, este important să fie atenți, deoarece în cazul în care o activitate precum săritul cu parașuta poate cauza chiar și o ușoară vătămare a corpului, ar fi indicat să evite să repete experiența cu orice preț.

Încredere, Oportunități și Protecție în 2024

Desigur, în 2024 veți trece și prin perioade de introspecție, dar și de activitate mai intensă, care dacă nu vor fi exagerate, nu vor aduce probleme majore de sănătate. Un Copăcel cu Turcoaze va fi de bun augur pentru zona de Est, ca să mențină echilibrul și armonia între minte-corp-suflet.

Încrederea în sine posibil că va fi la cote foarte ridicate în acest an, la fel și motivația de a realiza ceva măreț în viață, prin urmare, fiți atenți la noi oportunități și profitați la maximum de ele. Plasați în est cele 5 statuete magice cu Buddha, pentru a atrage cele cinci binecuvântări ale familiei: longevitate, bogăție, rang, pace și fericire.

Anul 2024 aduce șanse mari de a vedea viața dintr-o altă perspectivă și de a descoperi noi abilități de a reuși pe partea personală și profesională. Folosiți un sticker cu Vairochana, pentru a vă proteja împotriva bolilor contagioase.

Concluzii

În concluzie, steaua albă 1 a Victoriilor va putea amplifica starea de bine, starea de sănătate și vitalitatea în anul 2024, iar pentru ca energia acesteia să se amplifice și să vă susțină în ceea ce veți întreprinde, ar fi bine să folosiți în Est Statuetă Unicorn Celest, obiect feng shui 2024

Ar fi benefic să începeți și să finalizați o renovare în zona de Est dacă vă interesează să aveți succes în acest demers în anul 2024. Încercați să amplificați energia reușitelor prin amplasarea unei surse de muzică în această zonă.

Ca măsură de precauție, evitați plantele de interior mari și așezarea lumânărilor în zona de Est, pentru a nu diminua energia victoriilor aduse de steaua 1. Dacă aveți un șemineu în zona de Est, ar fi recomandat să-l utilizați doar în perioada toamnă-iarnă, o singură dată pe săptămână.

În schimb, puteți considera utilizarea fântânilor arteziene în zona de Est. Introduceți culorile alb, argintiu, auriu sau cupru, albastru, bleumarin sau turcoaz în această zonă, folosindu-le pentru pernuțe decorative, față de masă, draperii sau alte obiecte decorative.

Desigur, situațiile pot fi variate și diferite de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri că aplicați corect principiile Feng Shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui pentru o consultanță personalizată în anul 2024.

Zodia Dragon și Șarpe - Steaua de boală 2

Steaua 2 a fost cunoscută până în anul 2024 sub numele de Steaua Bolilor, având o energie nefastă. Cu trecerea la perioada lui 9 (2024 – 2044), Steaua 2 va emana o energie mai blândă, concentrându-se pe caracteristicile sale pozitive asociate relațiilor romantice și prosperității financiare.

În anul 2024, energia acestei stele se va concentra în zona de Sud-Est a spațiilor rezidențiale și de lucru, rămânând acolo până pe 3 februarie 2025.

Steaua 2 și energia sa în perioada 2024 - 2044

Chiar dacă nu va mai avea aceeași influență nefavorabilă în perioada lui 9 (2024-2044), Steaua 2 necesită în continuare o atenție deosebită pentru a gestiona corespunzător energia sa caracteristică. Elementul asociat acestei stele este pământul, iar atunci când nu este corect echilibrat, poate afecta armonia emoțională și mentală, generând probleme digestive.

Conform feng shui-ului celor 8 Aspirații, zona de Sud-Est reprezintă domeniul banilor, averii și prosperității. Este un sector favorabil pentru fiica cea mare din familie sau pentru primul copil de gen feminin născut într-o familie. Prin urmare, în acest an, fetele mari ar beneficia de dormitorul situat în zona de Sud-Est pentru a atrage noroc în planul căsătoriei.

Influenta stelei 2 asupra zodiilor Dragon și Șarpe în 2024

Făcându-se simțită în zona de Sud-Est a locuințelor, Steaua 2 va influența nativii din zodiile Dragon și Șarpe în anul 2024. Această energie va avea un impact major asupra stării lor interioare, influențând modul în care se manifestă emoțiile și gândurile lor legate de aspectele afective și financiare ale vieții.

Steaua 2 a Dragostei poate genera aspecte nefericite precum neîncredere sau gelozie pentru nativii din Dragon și Șarpe. Evitarea exprimării prin cuvinte dure, ton ridicat sau atitudini sarcastice și agresive este esențială, ținând cont că aceste zodii manifestă adesea un caracter mai puternic și mai hotărât. În acest sens, ar fi benefic ca acești nativi să utilizeze în anul 2024 remedii specifice feng shui, cum ar fi Brelocul para portocala, amuleta 2024 Tai Kat Tai Ley pentru noroc și avantaje.

Chiar dacă energia stelei 2 nu este în totalitate favorabilă, deoarece aceasta se va afla într-un sector cu element lemn, este de așteptat să aibă o acțiune lentă și temperată asupra diferitelor domenii de viață. Acest lucru devine posibil pentru că lemnul consumă elementul pământ - caracteristic stelei 2, ceea ce face ca această stea să nu fie extrem de puternică, în conformitate cu ciclul de control al celor 5 elemente.

Avertizări și indicații pentru o gestionare prudentă a banilor

Stea 2 va influența relațiile de afaceri și parteneriatele datorită riscului de a amplifica neatenția în gestionarea banilor, tendinței spre cheltuieli nejustificate și posibilității de a suferi pierderi financiare și temporale ca urmare a proiectelor care nu sunt fundamentate solid și nu răspund unei cereri din piață.

Buddha vesel auriu plasat în zona de Sud-est, vă va ajuta să preveniți aceste lucruri neplăcute.

Elementele asociate și implicațiile pentru diferite aspecte ale vieții

Energia acestei stele poate genera lipsă de comunicare în relațiile interpersonale și profesionale. Atunci când este influențată negativ, această stea poate duce la blocarea fluxului de încasări și probleme legate de plata salariilor. Prin urmare, în anul 2024, este recomandat să evitați să păstrați documente importante sau casa de marcat în zona de Sud-Est.

Pentru a contracara efectele sale negative, este benefic să folosiți obiecte decorative de culoare verde sau plante de interior plasate în zona de Sud-Est. Aceste obiecte dețin o energie asociată elementului lemn, iar lemnul ajută la diminuarea energiei pământului, specifică stelei 2. De asemenea, elementul lemn este favorabil pentru zona banilor, respectiv zona de Sud-Est, și poate contribui la îmbunătățirea norocului financiar.

Aceste obiecte ar trebui amplasate în zona de Sud-Est pe parcursul anului 2024, împreună cu obiecte din ceramică, sticlă sau cristal. Este important să menținem un echilibru în utilizarea acestor obiecte în această zonă, pentru a nu epuiza complet energia stelei 2, ci pentru a o menține într-un echilibru favorabil.

De exemplu, Lacăte ale Bogăției, breloc 2024 amuletă pentru bani, va impidica stagnarea de energie și va susține afacerile și planul profesional, dacă va fi plasat în zona de Sud-est.

Sfaturi și remedii feng shui pentru contracararea efectelor negative ale stelei 2

Un remediu simplu și elegant ar putea consta în utilizarea unui covor de culoare verde sau a unei lămpi cu sare în zona de Sud-Est.

Dacă doriți să utilizați fântâni arteziene în zona de Sud-Est în anul 2024, acestea ar trebui să fie de dimensiuni moderate și să fie însoțite de ghivece din ceramică în care să plantați flori.

Deoarece zona de Sud-Est a caselor este asociată cu sectorul financiar, steaua 2 își va extinde influența negativă asupra celor care se confruntă deja cu probleme financiare. Aceasta ar putea duce la dificultăți în luarea deciziilor și în gestionarea banilor. Pentru a preveni astfel de neplăceri, puteți plasa în zona de Sud-Est o Broască Feng Shui pe un soclu, cu rolul de a proteja avere.

Cei care doresc să-și mențină echilibrul financiar în acest an ar trebui să evite problemele de sănătate pentru a preveni epuizarea și pentru a-și menține capacitatea de a acționa și de a fructifica oportunitățile promițătoare. Utilizați o statuetă a lui Buddha a medicinei verde.În sfera sentimentală, prezența stelei 2 poate genera probleme legate de lipsa romantismului și a unui comportament posesiv.

De asemenea, pot apărea discuții plictisitoare sau neplăcute în urma cheltuielilor comune. Dacă sunteți într-o relație și doriți să mențineți armonia în cămin, este recomandat să utilizați remedii feng shui pentru a contracara energia negativă a Stelei 2. Plasați în zona de Sud-Est obiecte cu energie favorabilă, cum ar fi Brelocul Lacătelor ale Dragostei 2024, pentru a menține echilibrul în relația de cuplu.

În 2024, ar fi benefic să introduceți în zona de Sud-Est obiecte din ceramică, sticlă și cristal, deoarece aceste materiale emană energie specifică elementului pământ, contribuind astfel la amplificarea armoniei și echilibrului în cadrul stelei 2.

Pe de altă parte, în 2024 este recomandat să utilizați în zona de Sud-Est obiecte de culoare roșie, grena, fucsia sau magenta pentru a energiza steaua 2 și a-i menține echilibrul. Totuși, este important să nu exagerați cu utilizarea excesivă a acestor culori.

Este de bun augur să mențineți zona de Sud-Est cât mai ordonată și să evitați depozitarea cutiilor cu încălțăminte pentru a nu afecta norocul financiar.

Recomandări pentru menținerea echilibrului financiar și personal

Pentru a asigura un an 2024 promițător în ceea ce privește aspectele financiare și averea, este necesar să apelați la diverse remedii feng shui pe care le vom prezenta în continuare. Iată câteva situații în care este recomandat să folosiți remedii feng shui pentru zona de Sud-Est în anul 2024:

Ușa orientată spre Sud-Est

Pentru cei al căror ușă principală este orientată spre direcția Sud-Est sau este situată în zona de Sud-Est a locuinței sau spațiului de lucru (verificați orientarea ușii cu ajutorul unei busole), ar fi indicat să plasați în fața acestei uși un covoraș de culoare verde sau cărămizie pentru a menține energia stelei 2 într-un echilibru armonios. Aceste culori corespund elementelor lemn și pământ, avantajând astfel steaua 2 din zona de Sud-Est.

În plus, ar fi de ajutor să puneți lângă ușa principală o Stupa Feng Shui, ca protecție împotriva situațiilor de conflict legate de bani

Setul cu 6 Buddha veseli de culoare aurie , va face ca obstacolele și ghinionul să fie dizolvate, iar în locuință sau în spațiul de lucru să fie atrasă energia bogăției.

Pentru nativii din zodiile Dragon și Șarpe

Nativii din zodiile Dragon și Șarpe, fiicele mari din familii sau cei care doresc să nu fie afectați în acest an de energia nefastă a stelei 2 – care poate aduce probleme de sănătate atunci când este afectată negativ, ar putea purta în torpedoul mașinii sau în poșetă un Breloc Wu Lou 2024, pentru sănătate și abundență.

Pentru camera situată în Sud-Estul locuinței

Cei care locuiți într-o cameră situată în Sud-Estul locuinței, veți fi expuși unor riscuri financiare în acest an, dacă nu veți folosi remedii de protecție în această încăpere pentru a preveni astfel de pierderi.

Dacă încăperea dvs. de birou se află în zona de Sud-Est a spațiului de lucru sau masa de lucru este plasată în această direcție, este crucial să utilizați remedii feng shui pentru a menține o comunicare armonioasă și pentru a vă păstra claritatea mentală. Energia stelei 2 poate afecta capacitatea de concentrare și liniștea interioară. Astfel, pentru a evita conflictele și pentru a atrage prosperitate financiară, amplasați în zona de lucru Brelocul Mâna Fatimei 2024.

Pentru baia situată în Sud-Est

Dacă baia se află în zona de Sud-Est, este esențial să mențineți capacul toaletei închis atunci când nu este folosit pentru a păstra energia bogăției adusă de steaua 2 în 2024.

De obicei, în toalete nu se aplică remedii feng shui. Cu toate acestea, puteți plasa lângă ușa toaletei din Sud-Est, în partea care se deschide spre hol, un covoraș de culoare roșie. Accesoriile din baia din zona de Sud-Est ar putea fi de culori roșie, fucsia, cupru, auriu sau argintiu în anul 2024.

Având în vedere instabilitatea Stelei 2, se pot aștepta schimbări constante în ceea ce privește situația financiară. Este esențial să nu ignorați influența negativă a Stelei 2 atunci când aceasta nu este corect tratată. Pentru aceasta, luați în considerare un Set de Prosperitate destinat zonei de Sud-Est.

În situațiile în care veți fi nevoiți să faceți alegeri dificile în acest an, mai ales dacă nivelul de vitalitate nu este la cote ridicate, este recomandat să apelați la Amuleta cu amfora dorințelor.

În ciuda veștilor bune privind aspectele financiare în acest an, există șanse să apară și perioade pline de încercări, menite să sporească maturitatea și încrederea în forțele proprii. Steaua 2, cu energia sa specifică elementului pământ, va încuraja stabilitatea în plan profesional și personal. Utilizarea Vasului de Bogăție cu simboluri norocoase în zona de Sud-Est poate atrage 8 tipuri de binecuvântări și mai mult noroc.

Proiecțiile financiare pentru anul 2024 indică necesitatea unei abordări prudente în gestionarea banilor. Asociațiile, fie cu prietenii, fie cu persoane necunoscute, trebuie analizate cu atenție pentru a evita neîncrederea legată de bani și creșterea responsabilităților pe care fiecare parte ar trebui să le asume.

În relațiile de parteneriat, prosperitatea va fi consolidată atâta timp cât părțile implicate nu își abandonează valorile mentale și spirituale. În absența acestora, există riscul de înșelăciune și dorința exacerbată de a domina și de a obține bani cu orice preț. Este important să luați în considerare toate detaliile înainte de a începe o nouă colaborare și să vă protejați împotriva energiilor negative cu ajutorul unei Sfere din calcit.

Exista posibilitatea ca membrii familiei să aducă mai multă bucurie în viața voastră în acest an, dar se prefigurează și o muncă intensă pentru a reuși. Ascultându-vă instinctul, veți fi ghidați către o creștere a veniturilor. Plasați un Pește Arowana în zona de Sud-Est pentru a atrage ușurință în creșterea veniturilor.

Pe plan profesional, Steaua 2 vă îndeamnă să demarați noi proiecte pentru a progresa. Este important să nu luați în considerare opiniile altora, deoarece uneori cei din jur pot fi invidioși pe reușitele voastre și ar putea să vă influențeze negativ. Efortul depus va determina succesul financiar. Buddha Vesel al Fericirii, pentru dragoste și abundență, poate fi un remediu Feng Shui necesar pentru a îndepărta energia dezastruoasă a obstacolelor.

Anul 2024 va susține afacerile pe care le-ați asumat, axate pe valori precum perseverența și seriozitatea. Chiar dacă evoluția financiară va fi mai lentă, ea va fi mai sigură.

Concentrarea ar trebui să fie orientată către a vă îndeplini sarcinile cât mai bine posibil, iar mintea să fie antrenată pentru a permite doar gândirea pozitivă. Negativitatea nu va contribui la schimbări satisfăcătoare în carieră și finanțe.

Oportunitățile financiare nu vor lipsi în acest an, însă este necesară prudență, deoarece unele dintre ele ar putea ascunde defecte care ar putea întârzia progresul.

Ideal ar fi să nu vă asumați riscuri prea mari, care, pe lângă faptul că ar putea destabiliza situația, s-ar putea dovedi a fi inutile. Folosiți un Breloc Amuleta 2024 cu silaba HUM pentru a multiplica norocul și oportunitățile.

Încercați să mențineți o stare de sănătate bună, aveți grijă și de zona de Sud-Est a casei sau a locului de muncă, adăugând remedii Feng Shui necesare pentru a vă îndeplini obligațiile familiale și profesionale.

Nu uitați să vă luați și momente de pauză pentru a gestiona mai bine energia vitală și a menține progresul pe plan financiar. Evitați să fiți leneși, atât în comportament, cât și în gândire. Nu cedați tentațiilor de a întârzia, pentru a nu pierde oportunități unice.

Influența Stelei 2 în Perioada 9 indică posibile probleme în gestionarea timpului, energiei și banilor. Verificați de mai multe ori documentele semnate în timpul anului 2024 pentru a vă asigura că nu vă asumați mai multe angajamente decât este necesar. La negocieri, purtați o amuletă cu simbolul norocului pentru a preveni neplăcerile.

În concluzie, Steaua 2 poate spori câștigurile în acest an, dar poate predispune și la boli. Pentru a armoniza energia acesteia, ar fi bine să agățați șase monede chinezești în zona de Sud-Est.

Încercați să utilizați obiecte de formă dreptunghiulară și triunghiulară confecționate din metal în zona de Sud-Est, și obiecte de culoare verde.

Pe cât posibil, evitați să începeți și să terminați renovările în zona de Sud-Est în anul 2024. Dacă doriți să faceți astfel de lucrări, pentru a evita problemele financiare, este recomandat să începeți lucrările din zona de Sud-Vest, Nord sau Nord-Est.

Desigur, situațiile pot fi variate și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a aplica corect principiile Feng Shui, ar fi benefic să căutați sfatul unui Maestru Feng Shui pentru o consultanță personalizată pentru anul 2024.

Toate zodiile - Steaua de conflicte 3

Steaua 3, numită și steaua de Jad își va aduce energia în zona de Centru a locuințelor și a spațiilor de lucru în anul 2024.

Zona de Centru guvernează în feng shui-ul celor 8 aspirații Norocul, influențează nativii din toate zodiile și pe oricare membru al familiei, iar prezența unei stele de certuri, litigii și invidii nu este deloc de bun augur în această zonă.

Prin urmare, previziunile pentru 2024 se concentrează pe ideea că întregul an va fi dominat de o energie nefastă, care va putea aduce, în condițiile în care nu va fi remediată, provocări pe toate planurile, probleme de comunicare, agresivitate verbală, uneori chiar și agresivitate fizică, invidie, nemulțumire, egoism, mândrie. Cu alte cuvinte, ne putem aștepta la o perioadă destul de încercată până pe 4 februarie 2025, când această energie se va muta pe alt sector zodiacal.

Pe plan sentimental, această stea va face să iasă la iveală adevăruri despre cei dragi, dar nu întotdeauna într-un mod plăcut, ci cu un consum mental, emoțional și energetic destul de mare. Gelozia va fi problema cea mai des întâlnită, mai ales că 2024 este și anul Dragonului, iar această zodie vine cu o energie foarte mare, pentru a face dreptate.

Energia pe plan amoros va tinde să atingă culmi înalte, partea erotică va fi puternică și înflăcărată de emoția pasiunii, dar acest lucru vine și cu reversul monedei, care prefigurează flirt, înșelăciune, lipsă de sinceritate și aventuri.

Tentațiile cu două picioare nu vor lipsi, iar cei care se vor îndrăgosti la prima vedere, ar trebui să nu se arunce cu capul înainte, să aibă răbdare pentru a-l cunoaște mai bine pe posibilul partener, înainte de a lua o decizie.

În special pentru cei care vor să iubească cu pasiune în acest an, va fi necesar să dizolve energia nefastă din zona de centru a locuințelor. Ca să mențină echilibrul emoțional, cei care sunt în căutarea iubirii, ar fi bine să nu se mute la impuls cu partenerul, pentru a nu regreta decizia mai târziu.

Desigur, energia stelei 3 nu va viza doar planul sentimental, însă am început analiza cu acesta, deoarece dramele din dragoste sunt cele mai nefaste pentru bunăstarea generală și, dacă acasă treburile nu sunt în armonie, nici la muncă lucrurile nu vor merge bine.

Cum spuneam, steaua 3, a cerurilor nu va afecta doar planul romantic, ci și pe cel emoțional. Posibil ca în acest an, fiecare dintre voi să traverseze perioade de nemulțumire față de propria persoană. Cum energia stelei 3 va fi puternică, ea va putea genera schimbări majore în ceea ce privește personalitatea, viața socială, viața profesională. Energia acestei stele va destabiliza starea interioară de bine, felului în care fiecare nativ, din fiecare zodie chinezească va acționa în viața de zi cu zi, deoarece va ataca emoțiile și gândurile și va scoate la lumină tot ce este mai întunecat din fiecare ființă umană.

Așadar, Chen - Steaua de 3 se va afla în 2024 în Centru. Elementul acestei stele este lemnul mare, lemnul yang. Aceasta este considerată a fi o stea nefastă în perioada lui 9 (2024 - 2044), iar în 2024 va fi potențată de elementul pământ al zonei de centru. Lemnul mare, reprezentat în natură de copaci, păduri are nevoie de pământ fertil pentru a crește, iar acest pământ îl va găsi în zona de centru a grilei energetice Lo Shu.

Steaua 3 de Jad are o energie care va putea influența negativ și relațiile de afaceri, parteneriatele, din cauza riscului de amplificare a înșelătoriilor, predispoziției spre litigii, calomnie, minciună și bârfe, răzbunare și tot felul de mașinațiuni de culise, care pot afecta banii și averea. Buddha vesel auriu plasat în zona de Centru a spațiilor de lucru sau locuibine, vă va ajuta să preveniți aceste lucruri neplăcute.

Energia acestei stele poate să genereze confruntări și conflicte în relațiile interpersonale și profesionale. Această stea poate să provoace, de asemenea, certuri și probleme juridice, așa că este de evitat să păstrați documentele importante, casa de marcat în zona de centru a casei sau a biroului/magazinului în anul 2024.

Pentru remedierea efectelor sale negative, va fi bine să folosiți obiecte decorative de culoare roșie, lumânări, veioze, pe care să le puneți în zona de Centru, deoarece aceste obiecte au energie de foc, iar focul slăbește energia lemnului (care guvernează steaua 3).

Aceste obiecte trebuie să fie amplaste în zona de Centru, pe durata anului 2024 împreună cu obiecte din metal, de formă rotundă, de culoare albă, aurie, argintie, cupru, pentru că și metalul este un element care slăbește energia lemnului. De exemplu, stickerul cu Dragoni, va impidica stagnarea de energie și va susține afacerile și planul profesional, dacă va fi plasat în zona de Centru a spațiilor pe care le utilizați în mod frecvent.

Este total interzis să aveți în anul 2024, în centrul spațiilor de lucru sau de locuit fântâni arteziene, pentru a nu activa energia de lemn a stelei 3 și a nu genera certuri.

Cei care doresc în acest an să reușească să-și mențină finanțele la un nivel echilibrat, fără a recurge la activități ilegale, care să le aducă probleme cu oamenii legii, ar fi bine să folosească Breloc Lacăte ale Armoniei 2024 pentru protecție și noroc

Pe partea sentimentală, steaua 3 poate crea mari probleme din cauza geloziei și a posesivității, neîncredere, de aceea, cei care sunteți într-un cuplu și vreți să păstrați armonia în casă, ar fi bine să folosiți remedii feng shui, menite să dizolve energia negativă a Stelei 3 și să puneți în zona de Centru, obiecte de culoare alba, aurie, argintie, culori ale elementului metal. Elementul metal slăbește puterea elementului lemn a stelei 3. Mărul de culoare roșie, va ține certurile la distanță de căminul conjugal.

În 2024, ar fi bine să puneți în Centru obiecte din ceramică, sticlă, cristale, piatră, deoarece aceste materiale au energie de pământ, care pot slăbi energia stelei 3.

Evitați, pe cât posibil să puneți în Centru obiectele care fac zgomot: TV, clopoței feng shui, ceas de perete, deoarece zgomotul produs de acestea ar putea amplifica energia agresivitații, a stelei 3.

Va fi de bun agur să mențineți zona de Centru cât mai liniștită, să nu puneți ghivece cu plante, vaze cu flori și fântâni arteziene în Centru. Dacă spațiul permite, ar fi de bun augur să țineți mereu aprinsă o lampă cu led de culoare roșie în Centrul spațiilor de locuit sau de lucru, sau dacă aveți o lustră în centrul camerelor, să aprindeți lumina cel puțin 1 oră pe zi, pentru a dizolva energia certurilor.

Iată câteva situații în care va fi necesar să remediați energia nefastă a stelei 3, cu ajutorul obiectelor feng shui din 10 februarie 2024 până pe 25 ianuarie 2025.

A. Pentru cei care aveți o ușă pe care o folosiți des situată în zona de Centru a locuinței sau a spațiului de lucru va fi bine să țineți în acest an în fața ușii un covoraș de culoare roșie, pentru a dizolva energia stelei Certurilor. Culoarea roșie are energia focului, iar în feng shui, energia focului slăbește energia lemnului, pe care o aduce steaua 3 în zona de Centru. Mișcarea frecventă a ușii, ar putea activa energia nefastă a stelei 3, dacă nu o veți remedia.

De asemenea, ar fi de ajutor să puneți lângă ușa sau ușile aflate în zona de centru a spațiilor o Stupa Feng Shui, ca protecție împotriva situațiilor de conflict legate de bani, cuplu romantic, viața socială.

Setul cu 6 Buddha veseli de culoare aurie, așezați lângă o ușă aflată în zona de Centru a unui spațiu, va face ca obstacolele și ghinionul să fie dizolvate, iar în locuință sau în spațiul de lucru să fie atrasă energia bogăției.

B. Nativii din toate zodiile, care nu doresc să fie afectați în acest an de energia stelei 3, a certurilor, pot purta în torpedoul de la mașină sau în poșetă un Nod mistic de culoare roșie și un Breloc Lacăte ale Armoniei 2024

C.Cei care locuiți într-o cameră situată în Centrul locuinței, în Centrul unei clădiri sau care aveți apartamentul în centrul schiței planului unui etaj dintr-un bloc, veți fi în pericol în acest an, dacă nu veți pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a vă proteja de certuri, infidelitate, gelozie:

- Sabia cu 38 Monede chinezești, împotriva invidiilor

- Breloc amuleta anti conflict amuleta pentru înțelepciune, stabilirea egalității în casă și la serviciu

D. Dacă se întâmplă să aveți încăperea pentru birou în zona de Centru a spațiului de lucru sau dacă aveți masa de lucru în partea de Centru a unui spațiu de lucru, va fi necesar să folosiți remediile feng shui, pentru a putea comunica în mod armonios, pentru a reuși să vă utilizați discernământul și a nu ajunge la dezacorduri și certuri, deoarece energia stelei 3, a conflictelor vă poate afecta capacitatea de concentrare și calmul interior.

Deci, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge la bârfe, a nu atrage jocuri de culise și control, rivalități, litigii, pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Centru a încăperii de lucru remediile:

- Pagoda 5 elemente, obiect feng shui protectie puternica de ghinion

- Dragon cu perla nemuririi, obiect feng shui pentru putere

E. Dacă aveți baia situată în zona de Centru, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei deschis, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a certurilor, adusă de steaua 3.

De regulă în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, în fața ușii de la toaleta din Centru, în partea dinspre hol, puteți pune un covoraș de culoare roșie. Accesoriile din baia de Centru ar putea fi de culoare roșie, fucsia, cupru, aurie, argintie.

S-ar părea că 2024 va aduce o perioadă de tensiune și energie negativă și pe plan financiar, steaua 3 nu va atenua stresul, dar cu ajutorul remediilor feng shui, veți reuși să atrageți în zona de Centru o energie proaspătă, care să îmbunătățească bunăstarea. Utilizați în centru o amuletă cu Desaga Bogăției, pentru potențarea câștigurilor

De asemenea, posibil că veți avea de făcut în acest an alegeri dificile, mai ales dacă nici starea de sănătate nu va fi la cote ridicate, pentru a vă susține în acțiunile pe care le veți întreprinde. O energie de susținere veți putea primi de la Breloc Wu Lou 2024, pentru sănătate și abundență

Cu toate aceste vești proaste, în acest an sunt șanse mari pentru a schimba macazul și a vă îndrepta complet într-o nouă direcție pe partea financiară. Pe măsură ce veți face lucruri noi, veți dobândi un nivel mai mare de maturitate și de încredere. Steaua 3, având energia elementului lemn, va îndemna spre dezvoltarea profesională și personală. Folosiți Breloc Cămila 2024 în zona de Centru, pentru protecție și mai mult noroc

Predicțiile pentru bani în 2024 amintesc de faptul că va fi necesară o abordare prudentă a discuțiilor, negocierilor. Asociațiile atât cu prietenii, cât și cu oameni necunoscuți vor trebui atent analizate, pentru a nu se ajunge la certuri din cauza contractelor.

Buna înțelegere în relațiile de parteneriat va fi sporită dacă cei implicați își vor păstra valorile și vor amplifica respectul, în caz contrar, se va ajunge la înșelăciune.

Bine ar fi să luați în considerare toate detaliile înainte de a începe o nouă colaborare, dar și să vă protejați, pentru a nu atrage persoane dubioase cu ajutorul unei Sfere din calcit, care va absorbi Qi-ul negativ, atunci când va fi așezată în zona de Centru în 2024.

Alegeți să puneți în Centrul spațiului de lucru un Pește Arowana, pentru a atrage ușurință în creșterea veniturilor.

Pe plan profesional, steaua 3 va impune în acest an să spuneți mereu adevărul, în caz contrar, nu veți reuși să progresați. Aici se va simți și influența Dragonului, care va amplifica energia Qi, pentru a genera transformări majore în carieră. Pentru ca ascensiunea pe scara socială să se facă în mod echlibrat, fără a călca pe cadavre, fără a minți, fără a săpa groapa altora, va fi de bun augur să folosiți Broasca norocoasa Feng Shui.

Steaua 3 are o energie puternică ce poate să suțină concentrarea pe reușite, cu condiția să antrenați mintea și să o setați pe o gândire pozitivă. Negativitatea nu va putea aduce schimbări satisfăcătoare în carieră și bani.

Oportunitățile financiare nu vor lipsi în acest an, dar va trebui să fiți cu băgare de seamă, pentru a nu-i copia pe alții, pentru a vă vedea de propriile planuri, fără a-i invidia pe cei din jur. Folosiți în zona de Centru Caini Fu Feng Shui, pentru a spori energia stabilității și încrederea în reușita proprie.

Încercați să mențineți o sănătate bună, îngrijiți-vă și de zona de Centru a casei sau a locului de muncă, puneți remediile feng shui necesare pentru a reuși să vă îndepliniți obligațiile familiale și profesionale.

Nu uitați să vă luați și momente de pauză, pentru a gestiona mai bine energia vitală și a reuși să mențineți progresul în carieră, un nivel ridicat al finanțelor și o sănătate excelentă.

Sunt de evitat în 2024 certurile, pentru a reuși să păstrați o bună concentrare pe planurile de viitor.

Încearcați să fiți cât mai puțin agresivi, atât în comportament, cât și în limbaj, nu dați curs zvonurilor și amplificați înțelepciunea.

În concluzie, steaua de jad 3, a Certurilor poate afecta autocontrolul emoțiilor și gândurilor, de unde poate rezulta agresivitate, nervozitate în anul 2024, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați șase monede chinezești în zona de Centru.

Încercați să folosiți obiecte de formă rotundă confecționate din metal și obiecte de culoare roșie în Centru.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Centru o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2024, veți avea nevoie de obiecte de culoare roșie așezate în zona de centru.

Introduceți culorile alb, argintiu, auriu sau cupru în zona Centru, sub formă de pernuțe decorative, față de masă, covorașe sau alte obiecte care nu fac zgomot și care nu se află în mișcare, deci nu țineți ceasul, ventilatorul în Centru.

Cei care aveți un șemineu în zona de a unei case, va fi de bun augur să-l folosiți cât mai des, pentru a remedia energia certurilor.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Zodia Câine și Mistreț, Steaua romantismului 4

Steaua Romantismului, numită și steaua 4, va tranzita în anul 2024 zona de Nord-vest a locuințelor și a spațiilor de lucru.

Steaua 4 o energie mai puțin favorabilă în perioada lui 9 (2024-2044), decât a avut în ultimii 20 de ani, de aceea necesită o atenție deosebită în acest an, mai ales pentru că în 2024 energia acestei stele se va așeza în zona de Nord-vest, considerată a fi zona Raiului, a Cerului, a Tatălui, a liderului, a energiei masculine.

Elementul acestei stele este lemnul mic, adică lemnul yin, care se așază în acest an într-o zonă cu element metal mare (respectiv în sectorul de Nord-vest). De aceea, energia stelei 4 nu va fi foarte puternică în acest an, metalul este elementul care distruge lemnul. Vă puteți imagina o lamă din metal care taie firele de iarbă, pentru a înțelege raportul elementelor în acest an, vis-a-vis de steaua 4.

Prin urmare, Steaua 4 nu va avea o influență semnificativă asupra reputației liderilor, taților, bunicilor, nu va cauza mari probleme în afaceri și nici nu va scădea norocul de călătorii în 2024.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Nord-vest guvernează relația cu autoritățile, relația cu tatăl, energia masculină, norocul de călătorii și norocul de a atrage ajutor din partea celorlalți, relația cu divinitatea, iar remediile feng shui pe care le vom recomanda în continuare vor spori energia favorabilă din zona de Nord-vest în 2024.

Nord-vestul reprezintă și sectorul zodiacal pentru nativii din Mistreț și Câine.

Cu toate că energia Stelei 4 nu va fi puternică, ea va îndulci, metaforic vorbind energia masculină din sectorul de Nord-vest, astfel încât 2024 va fi o perioadă stimulativă pentru cei de gen masculin, care doresc să se dezvolte în domeniul sentimental, erotic, afectiv, dar și în ceea ce privește planul profesional, pentru a acumula mai multe cunoștințe și a excela în domeniul în care profesează.

Ca parte negativă a Stelei 4, atunci când ajunge să se așeze în zona de Nord-vest, ea poate exacerba energia sexuală masculină, de unde ne putem aștepta la creșterea interesului pentru aventură, pasiune, erotism din partea bărbaților. Prin urmare, bărbații maturi s-ar putea să aibă ochii cam alunecoși în acest an, urmărind să răspundă la provocările pe teme erotice.

Posibil să se îndrăgostească de cine nu trebuie și să se ajungă la probleme grave pe plan sentimental, dacă nu vor da dovadă de discernămât și dacă nu-și vor controla pornirile amoroase.

În afară de influența asupra vieții romantice, Steaua 4 mai poate favoriza norocul academic. De aceea, cei care vor dori să obțină cu ușurință rezultate bune la examene, la teste, cei care sunt pe băncile școlii și vor să obțină rezultate favorabile, vor putea activa energia norocului academic, folosind remedii feng shui pe care să le așeze în zona de Nord-vest a casei, biroului, camerei de studiu, cum ar fi:

- Breloc amuleta învățăturii 2024 cu vultur

- Breloc Savant cu vultur 2024, amuleta învățăturii

Energia Stelei 4 va avea o influență pozitivă în acest asupra norocului de călătorii, de aceea cei care vor activa această stea în zona de Nord-vest a livingului sau biroului, vor reuși să găsească mai ușor vacanțe la prețuri foarte convenabile sau să realizeze deplasări în scop profesional care să se finalizeze cu reușite.

Talentele, creativitatea, abilitățile academice și artistice, înțelepciunea și inteligența, precum și dezvoltarea personală vor fi în acest an sub auspiciile Stelei 4.

Cei care doriți în acest an să folosiți energia acestei stele, ar fi bine să puneți în zona de Nord-vest a locuințelor și a spațiilor de lucru, obiecte de culoare maron, bej, cărămiziu, galben pai, portocaliu deschis, toate nuanțele de toamnă și care sugerează element pământ și lemn, pentru a armoniza energia stelei 4, și a atrage echilibru pe partea romantică.

Nord-vestul este în acest an o zonă bună pentru a așeza remedii feng shui, care să sporească oportunitățile romantice, dar și pentru a stimula intuiția în afaceri.

În 2024, ar fi bine să se pună în Nord-vest obiecte de culoare aurie, argintie, cupru, care pot avea accente de culoare verde, turcoaz, pentru a potența energia stelei 4.

Iată câteva situații în care va fi de bun augur să activați cu obiecte feng shui energia Stelei 4 în anul 2024:

A. Pentru cei care aveți o ușă situată în zona de Nord-vest sau poziționată pe direcția Nord-vest a locuinței sau a spațiului de lucru, va fi bine să țineți în acest an lângă ușă un difuzor de parfum, pentru a pune în mișcare energia masculină și a atrage reușite, o Fantana cascada backflow floare Lotus

Pe lângă acesta, un sticker cu Floarea vieții, va atrage abundență, noroc în dragoste, fericire.

De asemenea, pentru a atrage oportunități în iubire, așezați lângă ușa din Nord-vestul casei sau a spațiului de lucru o pereche de rațe mandarin sau Copacul banilor Citrin

B. Nativii din zodiile Câine și Mistrețcare doriți să beneficiați în acest an de pe urma energiei stelei 4, a Romantismului, puteți purta în mașină sau în poșetă o amuletă cu Breloc Lacăte ale Dragostei 2024, pentru a atrage reușite în relațiile romantice.

- De folos va fi și o Matanie onix, care vă va proteja de rele, oriunde veți merge.

C. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Nord-vestul locuinței, vor simți din plin influențele bune ale stelei Romantismului în acest an, dacă vor pune sub salteaua patului o Amuleta cu Dubla Fericire pentru dragoste, fericire în mariaj și relație de lungă durată

Sub pat, ați putea avea și o amuleta cu 8 simboluri norocoase, pentru a primi binecuvantarile acumulate din combinatia acestor simboluri de bun augur.

D. Dacă veți dori să atrageți noroc de bani în acest an, prin activarea stelei 4, care aduce spor și oportunități de dezvoltare personală, ar fi bine să vă așezați biroul de lucru în zona de Nord-vest a încăperii în care lucrați și să țineți sub birou

Un bol cu Șase Pietre ale dorintelor, de mai multe culori, pentru a amplifica reușita în carieră

Pe masa de lucru, afișați un Copac al dorințelor si o corabie pentru a atrage mai multa bogatie și mai multe surse de venituri

Și ce ar putea să amplifice și mai mult energia banilor în zona de Nord-vest? Un Copac decorativ Euro

E. Dacă aveți baia situată în zona de Nord-vest, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru ca energia iubirii adusă de steaua 4 să nu fie risipită. De regulă în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Nord-vest, în partea dinspre hol, puteți așeza Sabia Monede chinezesti

Uneori steaua 4 a Iubirii își va manifesta și aspectele sale negative, precum trădări, probleme în dragoste, scandaluri pe teme amoroase, gelozie, frustrări din princina lipsei de comunicare și răni sentimentale. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să așezați în zona de Nord-vest un Breloc amuleta 2024 cu silaba HUM

Pe de altă parte, un Breloc Pecetea Cerului 2024, plasat in Nord-vest, va atrage înțelepciune și intuiție, noroc de mentori puternici și al oamenilor de ajutor în viața cuiva.

Iar pentru a vă asigura că partenerul nu are ochii alunecoși și nu se lasă sedus de tentațiile cu două picioare, păstrați în Nord-vestul dormitoarelor în anul 2024 Amuleta Ochi Magic Norocos.

Împotriva separării și divorțului, puneți în Nord-vestul camerelor, un Copăcel cu cristale de cuarț roz.

Chiar dacă energia Stelei 4 va aduce echilibru în anul 2024, din viața cotidiană nu va lipsi stresul. Atingerea obiectivelor s-ar putea în anumite perioade să pară mai dificilă, dar va fi important să mergeți mai departe cu capul drept, fără a vă teme.

În dragoste, cel mai probabil că se vor arăta șanse de a pune capăt oricăror conexiuni personale care nu adaugă valoare vieții voastre. Nu va exista niciun motiv întemeiat să păstrați o prietenie sau o relație toxică care vă va afecta bunăstarea în viață. Anul 2024 vă oferă noi perspective pentru a vă face traiul mai simplu, fără a mai da atenție lucrurilor inutile. Iar remediul feng shui Morișca pentru îndeplinirea dorințelor, va spori acest tip de noroc.

Viața de Familie va testa toate conexiunile voastre care implică inima, planul sentimental, emoțiile intense. Veți începe să observați noi aspecte ale oamenilor pe care îi iubiți și atributele lor spirituale. Legătura voastră cu membri familiei va fi satisfăcătoare, ca urmare a influenței benefice a stelei 4. Totuși, veți avea nevoie de un Breloc Păun, amuletă feng shui de protecție, pe care să-l țineți în Nord-vestul camerelor, astfel încât să nu permiteți energiilor nefaste să perturbe energia masculină din căminul conjugal.

În carieră, s-ar putea să găsiți o nouă oportunitate de a vă schimba viața profesională. Posibil că veți participa la un curs de formare profesională, pentru a schimba în bine situația prezentă. Cu ajutorul Brelocului cu Ru Yi plasat în Nord-vest, oportunitățile în carieră și autoritate la locul de muncă vor spori.

Steaua 4 vă va oferi în 2024 o capacitate mai mare de organizare și planificare. Reușitele voastre vor implica reașezarea lucrurilor și a situațiilor. Așezați un Lotus din cristal în zona de Nord-vest, pentru a menține echilibrul și armonia în orice domeniu.

Anul 2024 va fi mai profitabil, cu un sector de Nord-vest bine activat cu obiecte feng shui speciale.

Va trebui să vă modereți dorința de a fi excesiv de generoși, pentru a nu permite celor din anturaj să profite de bunul vostru simț. Raționamentul va fi necesar, pentru a gestiona mai bine banii, bine ar fi să manifestați compasiune și generozitate față de cei aflați în nevoie, cu ajutorul unui card cu Buddha Amithaba.

Viziunea și opiniile voastre asupra lumii se vor schimba în 2024, pe măsură ce veți deveni oarecum mai puțin încăpățânați, datorită energiei iubirii adusă de steaua 4. Talentul de a îndeplini sarcini și de a obține rezultate bune se va rafina în 2024. Așa că profitați la maximum de el în avantajul vostru.

Prin urmare, se întrevăd schimbări majore în carieră și afaceri în 2024, finațele și cariera vor putea fi grozave, mai ales datorită rafinării energiei masculine prin prezența Stelei 4 în zona de Nord-vest. Ar putea fi de folos un Breloc Moneda tradițională pentru bogăție 2024, plasată în zona de Nord-vest.

Desigur, în acest an veți traversa și perioade în care va fi necesar să luați decizii importante. Bine ar fi să nu vă grăbiți în aceste situații, să gândiți de două ori înainte de a planifica ceva care ar putea avea impact major pentru viața voastră. Steaua 4, a echilibrului și armoniei va amplifica intuiția și, dacă veți fi deschiși în acest an veți avea șanse mari de a începe să ascultați vocea interioară și de a o traduce atât pentru a îmbunătăți viața de cuplu, viața profesională, cât și pentru creștere spirituală. Plasați în Nord-vestul camerelor Card Tai Sui 2024, pentru a atrage succesul.

O stare generală de mulțumire și de optimism va fi la baza fundației în anul 2024, anul Dragonului, de aceea veți reuși mai mereu să luați decizii corecte.

Dragostea va fi frumoasă, iar pe plan mental totul va merge strună dacă veți încerca să fiți mai flexibili în gândire.

În perioadele de stres, atunci când lucrurile nu vor merge conform planurilor voastre, va fi bine să rezervați timp pentru studiu, pentru a vă extinde granițele cunoașterii și a atrage energie nouă, proaspătă pe plan mental.

În plus, Steaua 4, vă va susține în acest an pentru a crea și a menține echilibrul corect între viața personală și cea profesională.

În concluzie: în anul 2024 așezați elemente de lemn și pământ, culorile maron, bej, verde, grena, cărămiziu, galben muștar, portocaliu în zona de Nord-vest a locuințelor și a spațiilor de lucru.

Păstrați zona de Nord-vest în ordine, fără lucruri deteriorate, fără cutii depozitate, pentru a nu afecta echilibrul și armonia energiei masculine din această zona.

Veți putea folosi în Nord-vest obiecte metalice, ceasuri, clopoței de vânt pentru că acestea amplifică energia masculină a acestui sector feng-shui.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Zodia Cocoș, Steaua de ghinion 5

Kun, Steaua galbenă 5, numită și Steaua Dezastrelor, va ajunge în anul 2024 în zona de Vest a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Această Stea are o energie nefavorabilă în perioada lui 9 (2024-2044), de aceea necesită o atenție deosebită, mai ales că în acest an va ajunge în zona creativității, a norocului de urmași.

Elementul acestei Stele este pământul, și pentru că are o energie nefavorabilă în această perioadă, în cazul în care nu este remediată cu ajutorul obiectelor feng shui, poate să aducă pierderea urmașilor, probleme de concepție, probleme cu sarcina, pierderea persoanei iubite, separare, certuri, probleme diverse în cuplu, probleme cu gestionarea stresului și situații neașteptate.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Vest guvernează norocul de urmași, fertilitatea, creativitatea, inspirația divină, intuiția.

Vestul reprezintă și sectorul zodiacal pentru nativii din Cocoș și este atribuit fiicelor mici dintr-o familie.

Bine ar fi să nu se folosească încăperea din zona de Vest din locuință sau de la muncă în anul 2024 ca dormitor sau ca birou, dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci văruiți în alb pereții și tavanul acestei încăperi, pentru a neutraliza energia nefastă a stelei 5 și a nu atrage dezastere. Camerele din zona de Vest sunt mai potrivite in acest an ca încăperi de depozitare.

Energia acestei stele va avea un impact major asupra vieții profesionale și a vieții de familie. Fiecare om, indiferent de gen, are nevoie de creativitate pentru a-și menține vii focul iubirii, focul cunoașterii, chiar și focul digestiv. Spuneam că Vestul este sediul energiei creativității, al artelor, al rafinamentului, eleganței, bunului gust.

Prin urmare, dacă energia acestui sector de Vest va fi afectată de steaua 5 în acest an, prima reacție a corpului va fi să se îmbolnăvească de boli digestive, să apară dificultăți în luarea deciziilor, să apară probleme de concentrare și dureri de cap, probleme la nivelul pielii. Bolile respiratorii ar putea fi una din problemele cele mai grave ale anului 2024, cu complicațiile de rigoare: constipație, alergii, apatie, lipsa chefului de muncă, anxietate, depresie etc., deoarece zona de Vest are o energie de metal, iar bolile menționate țin de perturbarea acestui element. Soluția va fi să folosiți remediile feng shui ce vor fi recomandate în continuare.

Pentru că steaua 5 Galben se va afla în zona de Vest a spațiilor locuibile și de lucru, ar fi bine să încercăm ca în acest an să nu-i deranjăm niciodată liniștea, prin activități care produc mult zgomot, reparații, amenajări. Dacă aveți un TV în zona de Vest – acesta ar trebui mutat sau ținut cu volumul la minim în anul 2024.

Ca remediu pentru steaua 5 de obicei se folosesc clopoțeii de vânt și obiecte din metal. Așadar, curele cele mai bune pentru steaua 5 galben vor fi obiectele de culoare albă, aurie, argintie, cupru, gri – respectiv, culori ale elementului metal. Elementul metal slăbește puterea elementului pământ, despre care spuneam că guvernează steaua 5, a Dezastrelor.

În 2024, ar fi bine să nu se pună în Vest obiecte din ceramică, sticlă, cristale, pietre, deoarece acestea au energie de pământ, și nu am vrea ca ele să amplifice energia stelei Ghinionului – 5 (stea de pământ). De asemenea, nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Vest lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, magenta, fucsia, portocaliu aprins, galben solar, pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care ar amplifica puterea stelei Dezastrelor și a Ghinioanelor.

Dacă observați că aveți în casă în zona de Vest obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le mutați în altă parte, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Vest remedii feng shui eficiente pentru a dizolva energia stelei Dezastrelor.

Sub nicio formă nu țineți în acest an în Vest covorașe, pernuțe, tablouri la care predomină culoarea roșie, pentru a nu atrage ghinon extrem.

Iată câteva situații în care va fi neaparat necesar să slăbiți energia Stelei 5 a Dezastrelor:

A. dacă aveți ușa principală situată în zona de Vest a locuinței sau a spațiului de lucru sau orientată spre direcția Vest (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o plantă, pentru a dizolva energia stelei Dezastrelor. Plantele au energia lemnului, iar în feng shui, energia lemnului anulează energia pământului, pe care o vehiculează steaua Dezastrelor. Cele mai eficiente plante sunt tulpinile de bambus, Philodendron scandens, Zamioculcas.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a respinge energia ghinionului și a nu o lăsa să intre în locuință sau în birou sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Vest sau care se orientează spre Vest:

- Stupa Feng Shui, amuleta pentru armonie, împotriva situațiilor de conflict în relații

- Pagoda celor 5 elemente, obiect feng shui pentru protecție puternică de ghinion

- Cei trei intelepti Fuk Luk Sau, pentru a invita în casă, pe ușă sau pe fereastră o energie favorabilă care să ajute în atingerea idealurilor visate pe orice plan

B. Nativii din zodia Cocoș, dar și pentru nativii din orice altă zodie, care nu doriți să fiți afectați în acest an de energia stelei 5, a Ghinioanelor, puteți purta în mașină sau în poșetă un Breloc cu pagoda amuleta protecție față de pierderi financiare și ghinion în dragoste
De asemenea, purtați o Brațară cu mantre de protecție.

C. Cei care locuiți într-o cameră situată în Vestul locuinței, veți fi în pericol în acest an, dacă nu veți pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a vă proteja de boli și ghinioane:

- Broasca țestoasă feng shui, pentru vitalitate, stabilitate și longevitate

- Breloc Stupă, pentru a scăpa de karma negativă

- Piramida orgonica Piatra Lunii și Peridot

- Breloc Unicornul cerului 2024

D. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Vest a spațiului de lucru sau în partea de Vest a unei încăperi, va fi necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a nu atrage tot ce e mai rău pe partea profesională.

Deci, pentru a evita să vă asumați prea multe riscuri, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge în situații de presiune și rivalități comerciale care ar putea duce și la pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Vest a încăperii de lucru remediile:

- Dragon cu perla nemuririi, obiect feng shui pentru bogăție și putere

- Set 6 Buddha veseli, pentru câștiguri multiple, simbol al poftei de viață

- 2 Caini Fu, impotriva hoților, trădărilor și dezastrelor

- Sceptru Ru yi, amuleta Feng Shui pentru autoritate și funcții de conducere

- Breloc Cămila 2024

E. Dacă aveți baia situată în zona de Vest, asigurați-vă că lăsați capacul toaletei deschis la spălare, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a dezastrelor, adusă de steaua galbenă 5.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Vest, în partea dinspre hol, puteți pune o plantă cu flori de culoare albă, deoarece lemnul este elementul care distruge energia stelei dezastrelor. Poate fi o orhidee artificială cu flori albe.

De asemena, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Vest Wu Lou amuleta pentru sanatate

În plus, pentru a dizolva energia dezastrelor, adusă de steaua galbenă 5, ar fi bine săplasați în baie un vas auriu în care să puneți apă și sare de bucătărie. Schimbați apa cu sare în fiecare zi cu Lună Plină.

Luați în considerare remediile feng shui de mai sus, pentru că atunci când steaua 5 este lăsată să-și exercite acțiunea, ea aduce suferință, despresie, traume sentimentale, probleme serioase de sănătate, ghinion extrem în dragoste și pe partea profesională.

Echilibrul și armonia de la nivel mental vor trebui monitorizate cu atenție pe toată durata anului 2024, va trebui să aveți grijă să vă odihniți corespunzător, pentru a vă încărca bateriile cu mai multă energie.

Folosiți Talisman norocos pagoda, pentru a beneficia de pace, iubire si respect în anul 2024.

Pe plan profesional, la capitolul creativitate, intuiție în 2024 va trebui să vă bazați pe percepțiile din trecut și pe proiectele începute în trecut, steaua 5 nu va susține noile demersuri în afaceri.

Desigur, pentru a reuși în afaceri va fi nevoie și de disciplină, seriozitate. Nu este exclus să fie necesar să vă asumați mai multe responsabilități în 2024, pentru ca lucrurile să se leage mai bine, iar banii să vină cu mai multă ușurință.

Așezați 6 pepite aurii într-un bol de metal, în zona de Vest, pentru a nu mai atrage ghinioane în 2024, ci pentru a beneficia de mai multe ocazii de dezvoltare.

Pentru a păstra o dispoziție optimistă, pentru a reuși să socializați în mod armonios, puneți în Vest un elefant cu broasca feng shui.
În principiu, energia din zona de Vest în 2024 va genera schimbări majore, de aceea va fi bine ca acum să știți cu precizie care sunt țintele spre care vreți să vă îndreptați, pe toate domeniile vieții. Energia de pământ a stelei 5 vă va face să săpați adânc în subconștient, pentru a detecta care sunt punctele slabe și a găsi soluțiile optime de a le elimina. Dacă veți fi pe fază, veți înțelege că aceste transformări vor fi necesare, însă dacă veți ignora semnalele pe care energia din acest an le va da prin energia din Vest, tensiunile se vor acumula și vor duce la situații neașteptate, îndoială, lipsă de curaj în a lua decizii.

Încercați să folosiți Breloc trei gardieni celesti în zona de Vest, pentru a atrage claritate mentală și reușite pe partea profesională.

În 2024, steaua 5 va aduce tensiuni și la capitolul iubire și amor. Va trebui să fiți foarte atenți în anturaj, pentru că unele persoane vor încerca să pună presiune pe cei din jur, pentru a obține anumite favoruri și plăceri. Bine ar fi să puneți în zona de Vest o statuetă cu doi crapi, pentru a nu cădea în mrejele seducătoare ale unor persoane rău intenționate și a reuși în orice situație să vă mențineți calmul interior.

Vă reamintim că o stea 5 lăsată fără remedii în zona de Vest ar putea în acest an să vă facă să munciți din greu, pentru a obține succes și prosperitate, din cauza lipsei de inspirație și de creativitate, ceea ce va conduce la stres și oboseală cronică. Odată ce veți folosi remediile feng shui pentru steaua 5 – veți vedea că situația pe partea profesională și personală se va îmbunătăți.

În Dragoste, steaua 5 ar putea prezice doar romanțe ușoare, nu o dragoste durabilă. Viața de Familie, pentru o bună parte din anul 2024 ar fi o perioadă de muncă nesfârșită, fără a mai lăsa timp pentru vacanțe, călătorii, concedii, întâlniri cu prietenii. Nu este exclus ca o stea 5 netratată cu remedii feng shui să atragă relații karmice, vechi cunoștințe, care să provoace suferință și probleme în viața voastră. Disputele în casă s-ar putea produce și dintr-o fertilitate prost aspectată, în cazul în care partenerii de cuplu își doresc urmași. Acest lucru ar putea fi evitat cu ajutorul Breloc Vulpea cu nouă cozi, amuleta atragere dragoste, plasat în zona de Vest a dormitorului.

În Carieră, din cauza energiei stelei 5 cel mai probabil că veți avea mai multe sarcini de îndeplinit, ceea ce vă va ține mult timp ocupați, fără a mai lăsa timp pentru hobby și odihnă. Purtați în mașină sau în poșetă Breloc amuleta 2024 cu silaba HUM, pentru a atrage reușite pe partea profesională.

Cu o stea 5 neremediată, îndatoririle voastre de la locul de muncă se vor schimba, iar promovarea pe care o doriți va întârzia să apară, deși munca va fi mult mai solicitantă.

Afacerile începute în acest an, nu vor putea funcționa dacă se lasă zona de Vest netratată, pentru că nu vor avea susținere cu energia creativității necesară progresului și reușitei.

Banii ar putea veni mult mai greu, din cauza energiei stagnante a stelei 5 lăsată să se acumuleze în zona de Vest. Economisirea banilor ar trebui să fie o prioritate în 2024, precum și gestionarea bugetului, pentru a nu fi nevoiți să desfășurați muncă suplimentară. Cu alte cuvinte, o stea 5 lăsată să-și exercite acțiunea în zona de Vest va impune să strângeți punga la gură. Ar fi înțelept să păstrați cheltuielile minime.

Totul se va rezolva rapid și ușor, cu ajutorul remediilor feng shui plasate în zona de Vest, veți ajunge să vă simțiți mai bogați, pe măsură ce veți observa că veniturile cresc. Vestea bună este că în acest an veți afla că bugetarea este un instrument necesar, un ghid pentru nevoile voastre reale și ce este în plus în viața voastră.

Din februarie 2024, încercați să puneți remediile feng shui pentru steaua 5 în zona de Vest, pentru a reuși să scăpați de stres și a vă concentra asupra carierei, afacerilor, familiei.

Anul 2024 ar putea fi rodnic, luați provocările care vin cu mai mult calm și concentrați-vă pe soluții, nu pe probleme.

O atitudine optimistă și pozitivă va face difența și va aduce cu sine o creștere a armoniei emoționale, încredere în sine și înțelepciune. Astfel, veți face ca dorintele personale si profesionale să vă fie îndeplinite în anul 2024.

Scopul prezenței stelei 5 în zona de Vest în acest an este să vă întărească mintea, trupul și sufletul, prin provocări, dar și prin satisfacția reușitelor de după plasarea remediilor feng shui în zona de Vest.

În concluzie, steaua galbenă 5, a Dezastrelor poate afecta fertilitatea, starea de sănătate și resursele financiare în anul 2024, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați șase monede chinezești în zona de Vest; să puneți un vas cu apă sărată în Vest, să folosiți obiecte de formă rotundă confecționate din metal în Vest.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Vest o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2024, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Vest. O altă precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți lumânări și nu folosiți culori roșu, roz sau violet în partea de Vest. În schimb, ați putea utiliza plantele mari de interior, în special bambusul, pentru a aduce vibrația norocului, armoniei și echilibrului în Vest.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Zodia Tigru și Bivol, Steaua norocului 6

Chien, Steaua albă 6, numită și Steaua Norocului Divin, își va face simțită energia în anul 2024, în zona de Nord-est a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru, de aceea lucrurile vor fi de bun augur în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională, aspirații specifice zonei de Nord-est.

Această Stea are o energie favorabilă și în perioada lui 9 (2024-2044), elementul acestei stele este metalul, și pentru că are o energie favorabilă în această perioadă, poate să-i susțină pe cei care sunt sub influența sa, aducând cu sine motivație, voința de a reuși, dorință de auto perfecționare, idei creative noi, inspirație, comunicare cu elocvență, organizare, dezvoltare, progres.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Nord-est guvernează norocul de dezvoltare personală, reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie pentru nativii din zodiile Tigru și Bivol, pe durata unui an de zile. De aceea, în 2024, nativii din aceste zodii vor avea dorința de a participa la cursuri de perfecționare, de a se înscrie în noi programe de instruire, de a lucra cu programe mentale și emoționale, pentru a trece la un nou nivel în viață, mai performant și de a obține o variantă mai bună a personalității lor.

Fiind prezentă în zona de Nord-est a caselor, Steaua albă 6, a Norocului Divin îi va susține pe bărbații foarte tineri – până în 30 de ani și pe ultimul copil de gen masculin născut într-o familie.

Pentru că steaua albă 6 se va afla în zona de Nord-est a spațiilor locuibile și de lucru, ar fi bine să o activați, să-i amplificați energia, desfășurând în această zonă cât mai multe activități și plasând unele obiecte feng shui de bun augur în zona de Nord-est.

De asemenea, în cazul în care doriți să faceți o renovare, acest demers poate fi început din zona de Nord-est, pentru a atrage noroc cu carul și pentru ca reparațiile, amenajările să se facă în timp record, cu o bună organizare și cu un buget mic.

Activatorii feng shui cei mai buni pentru steaua albă 6 vor fi obiectele de culoare albă, aurie, argintie, cupru, gri - culori ale elementului metal. De asemenea vor putea fi utilizate cu succes obiectele confecționate din materiale ce țin de elementul pământ, cum ar fi obiectele din cristal, din sticlă, din ceramică, pietrele decorative.

Elementul pământ sporește puterea elementului metal, despre care spuneam că guvernează steaua 6, a Norocului Divin.

În 2024, ar fi bine să nu se pună în Nord-est obiecte de culoare roșie sau lumânări, deoarece acestea țin de elementul foc, care micșorează puterea metalului, elementul stelei 6. Deci nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Nord-est lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roz, grena, fucsia, magenta.

Dacă aveți în casă în zona de Nord-est obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le mutați în altă parte, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Nord-est activatori feng shui, pentru a amplifica energia stelei Norocului ceresc.

Sub nicio formă nu țineți în acest an în Nord-estul camerelor covoarașe, pernuțe, draperii de culoare roșie, pentru a nu atrage ghinion, lipsa oportunităților.

Iată câteva situații în care este necesar să activați energia stelei 6, a Norocului Divin în zona de Nord-est în 2024.

A. Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Nord-est sau situată în zona de Nord-est a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o vază mare din metal, pentru a putea colecta energia norocului divin.

Nu utilizați elemente de foc sau culori roșii lângă ușa principală, pentru a nu dizolva energia norocul ceresc.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a amplifica energia dezvoltării personale, pentru a atrage informații noi și a spori cunoașterea, sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Nord-est:

- Breloc cu Ru YI - sceptrul puterii, pentru autoritate și funcții de conducere

- Set piatra dorintei Feng Shui 12 cristale pentru prosperitate – puse într-un bol din metal

- Clopot tibetan cu dublu dorje pentru energizare

B. Nativii din zodiile Bivol și Tigru sau cei care doriți să fiți favorizați în acest an de energia stelei 6, a Norocului Divin, puteți purta în mașină sau în poșetă:

- Amuleta cu simbolul Norocului

- Amuleta cu moneda lacat pentru bani si noroc

- Cufarul abundentei cu pasarea colibri si floarea cu 5 petale, amuleta feng shui pentru bogatie, energie si oportunitati

- Lacăte ale Bogăției, breloc 2024 amuletă pentru bani

C. Cei care locuiți într-o cameră situată în Nord-estul locuinței, veți fi în acest an pe vibrații pozitive, iar pentru ca totul să vă meargă ca pe roate, va fi bine să puneți în această încăpere unul din remediile de mai jos:

- Amuleta Feng Shui Abac, obiect Feng Shui pentru prosperitate în afaceri

- Card Copacul Prosperitatii, amuleta bani cu 8 simboluri norocoase

- Cifra 8 statueta, pentru prosperitate și bogăție

D. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Nord-est a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Nord-est a încăperii în care lucrați, va fi necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a atrage tot ce e mai bun pe partea profesională. Puneți remediile următoare în zona de Nord-est:

- 2 Caini Fu, pentru amplificarea puterii și protecție față de înșelătorii

- Broscuța feng shui cu Ru Yi, aducatoare de bani

E. Dacă aveți baia situată în zona de Nord-est, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru a nu pierde odată cu apa si energia norocului.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă veți putea lega la clanța ușii de la baia din Nord-est, în partea dinspre hol o Sabie cu Monede chinezesti

În mare parte, pe parcursul lui 2024 steaua 6 va spori inițiativa de a rezolva rapid situații legate de dezvoltarea personală, de a face planuri și noi strategii. Inteligența va fi la cote ridicate, vă veți putea manifesta talentele și vă veți putea folosi cunoștințele, pentru a atrage reușite, pentru a face performanță pe partea profesională. Plasați în Nord-est un Buddha vesel de culoare aurie, pentru a scăpa de grijile financiare și a reuși să vă îndepliniți scopurile propuse.

Pe plan sentimental, lucrurile vor fi în armonie în 2024, vorbim despre amplificarea intuiției, necesară în abordarea situațiilor stresante. Iar pentru ca toate să meargă strună și să vă aliniați cu vibrațiile din casă și de la locul de muncă, puneți în Nord-est un Elefant cu trompa in sus și un Vas pentru prosperitate

În mod obișnuit, o stea 6 corect activată în zona de Nord-est, va trezi dorința de a lărgi orizontul cunoașterii, de a face ceva nou pe partea profesională, dar și pe partea de dezvoltare personală, de a schimba stilul de viață, printr-o deschidere mai mare spre spiritualitate în 2024. Folosiți în Nord-est un Clopot tibetan cu 8 simboluri norocoase feng shui, pentru multiplicarea norocului

În Dragoste, steaua 6 va susține conexiunile sentimentale, bazate pe respect reciproc. Orice acțiune pe care ați putea să o faceți pe plan sentimental și care nu va fi înțeleaptă, nu va avea sorți de reușită.

Comunicarea cu prietenii și cu cei dragi, va trebui făcută folosind cuvintele cu mai multă grijă, deoarece orice remarcă ar putea fi dureroasă, dacă nu va fi însoțită de compasiune. Alegeți să atârnați în Nord-est Silaba Hum pe lotus cu mantra Akshobhya, pentru noroc în comunicare.

Uniunile sufletești făcute în 2024 vor fi de lungă durată și sufletul vostru pereche s-ar putea arăta la față în anul acesta. Așezați în Nord-est un Copăcel cu cristale multicolore, pentru a atrage o dragoste împlinitoare și binecuvântări cerești.

Steaua 6 poate scoate la lumină multe secrete ascunse, să nu uităm că ea este considerată Cheia de la Porțile Raiului, deci, așa cum la judecata de apoi trebuie să treci de poarta Raiului, așa și cu steaua 6 – cere Adevărul. Dacă știți că aveți ceva secrete de care nu vreți să afle nimeni, vedeți o cale armonioasă de a le spune unei persoane de încredere, pentru a vă elibera sufletul de povară. Remediul Breloc Mâna Fatimei 2024, când este așezat în Nord-est aduce capacitatea de a depăși obstacolele de comunicare.

Viața de Familie posibil că va fi mai frumoasă ca urmare a prezenței stelei 6 – în Nord-est, dorința de a petrece timp de calitate cu cei din anturaj, cu care împărtășiți aceleași interese va crește. Va fi o reală plăcere să aflați detalii despre viața celor din jur și veți acumula și noi cunoștințe de la oameni interesanți.

În Carieră, steaua 6 prezice o perioadă de autoevaluare, pentru a învăța din erorile făcute în trecut și a le lăsa să plece. Cum comunicarea sperăm că va fi bună, munca posibil că va aduce cu sine liniște, ceea ce vă va susține pentru a câștiga mai mulți bani. Activați norocul în carieră, folosind în Nord-est un set cu 6 Buddha

Anul 2024 poate susține îmbunătățirea abilităților existente și dobândirea unor noi abilități. Dacă vă veți învinge frica și veți învăța să folosiți cea mai nouă tehnologie, veți câștiga foarte mult, permițându-vă să mergeți înainte în timp ce alții eșuează.

Unii dintre voi se vor simți nesiguri, cu toate acestea, este timpul să descoperiți cum să aveți încredere în instinctele voastre, iar aici intervine acțiunea benefică a stelei 6. Veți obține un avantaj real atunci când veți învăța o nouă abilitate sau, de ce nu o altă limbă. Cu ajutorul unui Dragon auriu plasat în Nord-est, procesul de învățare va fi mult accelerat.

Banii vor veni mai ușor din activități creative, dar ar trebui să vă așteptați și la schimbări, de aceea ar fi bine să fiți cât mai adaptabili. Cu susținere de la steaua 6, veți putea face în acest an investiții și tranzacții.

Spre finalul lui 2024 posibil că veți înregistra o creștere a salariului, dacă nu veți fi obsedați după bani, ci veți lăsa lucrurile să curgă de la sine. Maimuța pe cal, pusă în Nord-est ar putea să vă aducă răbdarea necesară pentru a reuși, dar și ritmul potrivit pentru activitățile profesionale și de afaceri.

În concluzie, Steaua 6 va asigura un confort și un echilibru interior care vă va genera un mediu sigur din care să puteți lua decizii importante, cu ușurință.

Steaua Albă 6, a Norocului va îmbunătăți starea interioară de bine, va spori cunoștințele practice și teoretice în anul 2024, iar pentru ca acestea să apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare aurie în Nord-estul încăperilor; să folosiți obiecte decorative de culoare albă, aurie, argintie, cupru în zona de Nord-est.

Ar fi de bun augur să începeți și să terminați în zona de Nord-est o renovare, pentru a atrage noroc și reușite.

O precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți des lumânări și nu folosiți în exces culorile roșu, roz sau violet în partea de Nord-est a încăperilor.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Zodia Cal, Steaua de furturi 7

Tui, Steaua roșie 7, numită și Steaua Infidelității, Steaua Furturilor, Steaua Pierderilor, va ajunge în anul 2024 în zona de Sud a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Această Stea are o energie nefavorabilă în perioada lui 9 (2044-2044), așa că necesită atenție deosebită și remedii feng shui puternice. Elementul acestei stele este metalul, și pentru că are o energie nefavorabilă în această perioadă, poate să-i afecteze pe cei care sunt sub influența sa, aducând cu sine pierderi de bani, pierderea persoanei iubite, gelozie, infidelitate, invidie.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Sud guvernează dezvoltarea personală, energia feminină matură, puterea de a capta atenția unei audiențe, dorința de a socializa și de a deveni popular în mediile online, recunoașterea, faima.

Sudul reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie benefică pentru nativii din zodia Cal, acesta fiind sectorul lor zodiacal.

În 2024 ar fi bine să nu se doarmă în camere situate în zona de Sud a casei, pentru a nu atrage probleme pe teme amoroase, pierderea reputației și pierderi de bani.

Fiind prezentă în zona de Sud a caselor, Steaua roșie 7, a Furturilor le va influența și pe fiicele mijlocii din familii.

Pentru că steaua Roșie 7 se va afla în zona de Sud a spațiilor locuibile și de lucru, ar fi bine să încercăm ca în acest an să nu-i deranjăm niciodată locația prin activități care produc mult zgomot, cum ar fi reparații, reamenajări, săpături. Prin urmare, nu începeți și nu terminați o renovare din zona de Sud.

Remediile feng shui cele mai bune pentru steaua Roșie 7 vor fi obiectele de culoare albastră, neagră, bleumarin, violet - culori ale elementului apă. Elementul apă slăbește puterea elementului metal, despre care spuneam că aparține stelei 7, a Furturilor, Pierderilor.

Totuși, în 2024, energia stelei 7 nu va fi foarte puternică, pentru că elementul său de metal va fi slăbit de energia elementului foc, care corespunde Sudului.

Ar fi bine ca în anul 2024 să nu puneți în Sud obiecte confecționate din metal și/sau din piatră, sticlă, pentru a nu amplifica energia nefastă a stelei 7. Evitați în zona de Sud obiectele de formă rotundă și pătrată. De asemenea, nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Sud lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, roz pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care întărește, în acest caz energia stelei Roșii 7. Acestă stea se mai numește Steaua Sabiei însângerate, poate predispune la accidente în care, cei implicați să piardă mult sânge.

Dacă aveți în casă în zona de Sud obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le mutați în alt loc, sau, dacă acest lucru nu este posibil, așezați în Sud remedii feng shui eficiente pentru a dizolva energia stelei Infidelității și a Furturilor 7 pentru anul 2024.

Sub nicio formă nu țineți în acest an în Sudul camerelor covoarașe de culoare albă, galbenă, portocalie, cărămizie, muștar, pentru a nu amplifica riscul de a atrage trădări, calomnii și probleme financiare.

Iată câteva situații în care va fi necesar în anul 2024 să remediați energia nefastă a Stelei 7:

A. Steaua Roșie 7 are o energie care îndeamnă la luptă, agresivitate, violență, asalt și jaf. Deci, în 2024 va fi necesar să luați măsuri suplimentare de securitate dacă aveți la proprietate o ușă în zona de Sud sau care este orientată spre direcția Sud.

Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Sud sau situată în zona de Sud a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă un vas de culoare albastră, în care să puneți apă, pentru a dizolva energia stelei Pierderilor.

Energia elementului apă va diminua energia elementului metal, pe care o vehiculează steaua Pierderilor și în acest fel, energia nefastă se va dizolva.

Nu utilizați elemente de foc sau culori roșii pentru a controla energia stelei Roșii 7, deoarece acest lucru îi poate spori energia nefastă.

Remediile cele mai eficiente pentru a respinge energia pierderilor, riscul de accidente și a nu le lăsa să intre în locuință sau în birou sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Sud:

- Stupa Feng Shui, amuleta pentru armonie, împotriva situațiilor de conflict

- Buddha medicinei Albastru, pentru protectie împotriva accidentelor

- Lotus albastru, amuleta feng shui pentru purificare și armonie

- Rinocer si elefant albastru, obiect feng shui contra la trădari, jafuri și accidente

B . Nativii din zodia Cal sau cei care nu doriți să fiți afectați în acest an de energia stelei 7, a Pierderilor, puteți purta în mașină sau în poșetă:

- Breloc protectie accidente rinocer si elefant 2024

- Breloc amuleta 2024 cu silaba HUM

- Breloc cu 3 elefanți cu trompa în sus ți ochiul lui Horus

C . Cei care locuiți într-o cameră situată în Sudul locuinței, veți fi în pericol de trădări în acest an, dacă nu veți pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a vă proteja de infidelitate, gelozie, boli și ghinioane:

- Copacel cu lapis lazuli și turcoaze, pentru echilibru și succes

- Copac ochi Horus

- Sticker Elefant și Rinocer, impotriva furturilor și infidelității

D . Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Sud a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Sud a încăperii în care lucrați va fi necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a nu atrage tot ce e mai rău pe partea profesională. Deci, pentru a evita să vă asumați prea multe riscuri, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge în situații de presiune și rivalități comerciale care ar putea duce și la pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Sud a încăperii de lucru remediile:

- Breloc Cămila 2024

- Card rinocer și elefant

E . Dacă aveți baia situată în zona de Sud, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a dezastrelor, adusă de steaua 7.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Sud, în partea dinspre hol, puteți pune un bol cu apă, deoarece apa este elementul care distruge energia de metal a stelei Pierderilor.

De asemena, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Sud un șnur de culoare albastră sau lipiți un Sticker Elefant si Rinocer

Când steaua 7 este lăsată netratată, ea aduce gelozie, invidie, traume emoționale, probleme serioase de sănătate, accidente, infidelitate în dragoste. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL.

Cu toate acestea, steaua 7 poate aduce și progrese remarcabile, plasați în Sud în 2024 un Sticker cu Ochi norocos, pentru a nu fi necesar să vă asumați prea multe responsabilități.

Pentru reușite sigure în 2024, puneți în Sud un Sticker cu Card Tai Sui 2024

Când vorbim despre steaua roșie 7, nu mereu este lapte și miere, ci ne gândim și la perioade extrem de dificile, în care avem nevoie de energie bună de la remediile feng shui, pentru a ne susține. Plasați în Sud un Breloc Mâna Fatimei 2024 și veți fi feriți decerturi, dezamăgire pe partea profesională și pe partea amoroasă.

Steaua 7 poate aduce valuri uriașe de senzualitate și potențial romantic; poate amplifica enorm capacitatea de seducție, care va putea fi valorificată la maximum în 2024, dacă veți ține în Sud o vază de culoare albastră, plină cu apă.

Iar pentru a nu atrage ocazii sentimentale nefavorabile, recomandăm prudență și controlul pornirilor pasionale, orientare către iubire și înțelepciune, plus amplasarea unui Copăcel cu Ochi Horus în Sud.

Pentru a reuși să faceți lucruri care par greu de realizat și pentru a atrage mai multă recunoaștere pentru munca depusă ar trebui în acest an să începeți să vedeți și latura pozitivă a lucrurilor, să orientați atenția pe planuri, proiecte, strategii. Buddha medicinei Albastru va fi un susținător al acestor obiective, dacă va fi plasat în partea de Sud a locuinței sau a biroului. Totodată, acest remediu feng shui va atrage beneficii financiare din delegații sau din călătorii private, în care veți întâlni oamenii potriviți pentru a vă susține ideile de a face mai mulți bani.

Pentru a stimula calitățile de administrare și de organizare, pentru a ajunge cu ușurință la îndeplinirea dorințelor și a proiectelor, așezați în Sud Breloc 5 stele

În 2024, bogăția, influența și amorul sănătos vă pot aparține, dacă veți remedia steaua 7 în Sud. Ați putea crea în această zonă din locuință un adevărat izvor de fericire și iertare, folosind un simplu bol cu apă, pe care să o schimbați o dată pe lună.

În Dragoste, steaua 7 atrage șanse de îndrăgostire, amplifică pasiunea în relații, însă dacă nu este armonizată energia ei, poate să atragă despărțiri, divorț și suferințe emoționale adânci.

Dacă în 2024 veți ajunge în situația de a vă căsători și de a trăi apoi cu frică și confuzie, dacă ați făcut bine sau nu căsătorindu-vă, să știți că ezitarea se va datora unei stele 7 netratată în zona de Sud.

Celibatul ar putea rămâne doar o amintire, căsnicia ar putea să meargă bine în 2024, folosind remediile feng shui potrivite pentru Sud.

Steaua 7 poate atrage binecuvântări, pentru cei care sunt corecți, își văd de treaba lor și își respectă cuvântul dat.

De asemenea, steaua 7 poate amplifica energia vitală, pentru a găsi o potrivire amoroasă bună, pentru cei dintre voi care nu sunteți căsătoriți. Dacă sunteți căsătoriți, în 2024 ați putea să reînnoiți jurămintele, deoarece pasiunea dintre parteneri va fi pusă în valoare de steaua 7. Iar pentru a nu atrage neplăceri, purtați la nuntă un accesoriu de culoare albastră.

Viața de Familie va fi ceva mai tumultoasă în 2024, sub influența stelei 7 s-ar putea să fiți tentați să invitați acasă prietenii, iar în timpul întrunirilor, să vă simțiți atrași de o persoană din afara cuplului. Aici se recomandă precauție, și cel mai înțelept ar fi să aveți întâlniri cu prietenii și activități de grup în oraș, să purtați la aceste întruniri un Pandantiv Goldstone, 2024 s-ar putea să pună în lumină falșii prieteni, iar ideal ar fi să păstrați numai prietenii adevărați lângă voi. Nu va fi greu să vă dați seama care sunt aceștia. Vechile cunoștințe pot reapărea în viața voastră începând din februarie 2024, unii de vor dovedi a fi doar în căutarea unui susținător pentru a-și îndeplini un scop egoist. Fiți cu băgare de seamă!

În Carieră, steaua 7 vă poate aduce atât un triumf, cât și o înfrângere, totul va depinde de loialitea pe care o veți manifesta.

Prin urmare, fiți atenți cum se comportă cei din jurul vostru, încercați să nu copiați defectele, ci să selectați doar lucrurile benefice, fie că este vorba despre cunoștințe, locuri de muncă sau afaceri.

Banii și steaua 7 nu sunt prieteni foarte buni. Există șanse de câștig, dar și de pierderi enorme. Semnați noile contracte cu pix de culoare albastră, citiți cu atenție documentele care vă trec prin mâini, pentru a nu vă trezi că a-ți fost atrași într-o capcană.

Steaua 7 în zona de Sud poate aduce satisfacții personale în ceea ce privește relațiile sociale, faima, popularitatea, doar aveți grijă să puneți remediile corecte în Sud, pentru a nu ajunge să credeți că Universul vă dă să învățați doar prin lecții de viață dure.

În 2024 ar fi bine să aveți grijă de casă, să o puneți în ordine, pentru a păstra mintea concentrată pe gânduri pozitive.

Desigur, steaua 7 poate aduce perioade cu multe schimbări, care vor crea agitație și vor evidenția necesitatea de a căuta un nou loc de muncă, o nouă iubire. Încercați să vă clarificați în minte ceea ce vă doriți cu adevărat, pentru ca schimbările din acest an să nu vă tulbure viața.

Dacă veți trata steaua 7 în zona de Sud, vă veți simți binecuvântați de soartă și veți avea și impulsul de a-i ajuta pe alții. Generozitatea, compasiune vor fi cheia reușitei în acest an!

În concluzie, steaua Roșie 7, a Pierderilor, Accidentelor și Infidelității poate afecta starea de bine, starea de sănătate și resursele financiare în anul 2024, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare albastră în Sudul încăperilor; să puneți un vas cu apă lângă ușa toaletei din Sud, să folosiți obiecte decorative de culoare albastră în zona de Sud.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Sud o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2024, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Sud. O altă precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți lumânări și nu folosiți culori roșu, roz sau violet în partea de Sud. În schimb, ați putea utiliza plantele mari de interior, în special bambusul, pentru a aduce vibrația norocului, armoniei și echilibrului în Sud.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Zodia Șobolan, Steaua de prosperitate 8

Ken, Steaua albă 8, numită și Steaua Bogăției, va ajunge în anul 2024, în zona de Nord a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru, ceea ce înseamnă că lucrurile vor intra pe un trend ascendent, în ceea ce privește cariera și fluxul de încasări.

Steaua albă 8, este considerată o stea cu energie favorabilă în perioada lui 9 (2024-2044), elementul său este pământul. Aceasta stea poate aduce bogăție, prestigiu și distincție, la fel ca și în ultimii 20 de ani, doar că enegia ei va fi mai scăzută decât în perioada precedentă.

Steaua 8 poate atrage noroc în carieră și experiențe profesionale de top. De asemenea, steaua 8 va aduce în acest an și o consolidare a stimei de sine, noroc de reușită, dorință de a urca pe scara socială, capacitatea de a obține un job mai bine plătit și bonusuri pentru munca depusă.

Steaua albă 8, prezentă în zona de Nord îi va avantaja cel mai mult pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai unei familii.

Chiar dacă ar fi potrivit pentru Nord, încercați în acest an să nu puneți în această zonă detalii de apă, deoarece steaua 8 în perioada curentă nu se activează cu energia apei, ci cu energia pământului.

Prin urmare, nu puneți în zona de Nord fântâni arteziene, pentru a nu micșora beneficiile pe care le poate aduce steaua Bogăției în anul 2024.

Nordul ar trebui să fie activat cu 8 pietre de culoare aurie sau de culoare naturală, dar nu cu lumânări, veioze sau alte surse puternice de lumină. Totuși, cei care aveți TV-ul în Nord, veți atrage de la sine, reușite în carieră.

De asemenea, energia stelei 8, a Bogăției va putea fi activată și prin mișcarea și activitățile umane desfășurate în zona de Nord.

De aceea, ar fi bine să utilizați această zonă din casă sau de la muncă, cât mai des posibil și să păstrați ferestrele și ușile din zona de Nord deschise cât mai des, pentru a invita energia bogăției să intre în interioarele încăperilor pe care le utilizați.

Dacă doriți să sporiți energia din această zonă prin intermediul obiectelor feng shui, atunci plasați în Nord Broaste bani, trei broscute cu triplu noroc la bani pentru 3 generatii

Lacăte ale Bogăției, breloc 2024 amuletă pentru bani ar fi de bun augur în colțul de Nord al unei camere, pentru a amplifica și mai mult elementul pământ al stelei 8.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Nord guvernează norocul în carieră, tot ce ține de reușita profesională, salariu, job, de aceea, în 2024 ar fi bine să se organizeze zona de Nord pentru afaceri sau ca birou. Sau ar fi bine să folosiți pentru întruniri pe teme profesionale camerele situate în zona de Nord ale casei, pentru a atrage reușite și mai mulți bani.

Steaua albă 8, poate să aducă și noroc pe plan educațional, în acest an ar fi bine să așezați un glob pământesc în zona de Nord, pentru a atrage rezultate bune la examene.

Dacă vă interesează să faceți o renovare, acest demers poate fi început/terminat în anul 2024 din/în zona de Nord, pentru a atrage noroc și pentru ca reparațiile, amenajările să se facă în timp record și cu un buget mic.

În 2024, ar fi bine să aveți în Nord obiecte de culoare violet, deoarece acestea țin de elementele foc și apă, care măresc armonia dintre steaua 8 și zona de Nord.

Dacă observați că aveți în casă în zona de Nord obiecte de culorile verde, maron sau confecționate din lemn, ar fi bine să le mutați în altă parte sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Nord obiecte feng shui cu rol de amplificator al energiei stelei Bogăției în anul 2024, care vor fi specificate în cele ce urmează.

Iată câteva situații în care va fi de bun augur să așezați remedii feng shui în zona de Nord în anul 2024.

A . Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre Nord sau situată în zona de Nord a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o vază mare de culoare cărămizie, ca simbol al colectorului de energie a Bogăției.

Puteți să utilizați elemente de pământ sau obiecte de culoarea grena, cărămiziu, violet lângă ușa principală, pentru a amplifica puterea stelei 8: Nod mistic mov si bila alba, amuleta de protectie si noroc.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a amplifica energia bogăției, pentru a atrage noroc în afaceri, satisfacții și evoluție în carieră sunt cele de mai jos și trebuie puse în anul 2024 lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Nord:

- Clopot tibetan cu dublu dorje pentru energizare

- Clopotei de vânt cu Maneki Neko

- Vasul abundentei auriu si saculet cu 24 monede chinezesti, simbol de bogatie si prosperitate

- Buddha vesel al fericirii, pentru dragoste și noroc de prosperitate

- Cifra 8 statuetă, simbol infinit norocos și amuletă de prosperitate

B . Nativii din zodia Șobolan sau cei care doriți să fiți favorizați în acest an de energia stelei 8, a Bogăției, puteți purta în mașină sau în poșetă:

- Amuleta cu simbolul Norocului

- Steagul Prosperității cu Amuleta Dragonului 2024

- Card Copacul Prosperitatii, amuleta bani cu 8 simboluri norocoase

- Amuleta 8 simboluri norocoase

C . Cei care locuiți într-o cameră situată în Nordul locuinței, veți fi în acest an pe vibrații pozitive, iar pentru ca totul să vă meargă ca pe roate, va fi bine să puneți în această încăpere unul din remediile de mai jos:

- Cifra 8 statueta, simbol infinit norocos si amuleta de prosperitate, cristal liuli galben cu insertii aurii

- Copac feng shui cu agate

- 8 pietre ale dorinței, cristale Feng Shui de prosperitate și noroc

D . Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Nord a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Nord a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a atrage tot ce e mai bun pe partea profesională. Puneți remediile următoare în zona de Nord:

- Vas prosperitate, obiect feng shui de bogatie cu monede pepite si dragoni cu perla, auriu

- Breloc Cămila 2024

- Breloc para portocala, amuleta 2024 Tai Kat Tai Ley de mare noroc și avantaje

E . Dacă aveți baia situată în zona de Nord, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru a nu pierde odată cu apa care pleacă pe canalizare și energia bogăției.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă veți putea lega la clanța ușii de la baia din Nord, în partea dinspre hol, un nod mistic chinezesc, de culoare roșie:

- Nod mistic cu moneda din jad

Pentru a atrage beneficii pe plan profesional și creșteri pe scara socială, în 2024 este cel mai bine să exploatați la maximum energia din zona de Nord, pentru că este un sector deosebit de norocos sector în acest an.

În privința banilor, dacă veți activa cu obiecte feng shui zona de Nord în anul 2024, vă veți putea aștepta la câștiguri peste așteptări, dar este recomandat să fiți și chibzuiți, pentru a nu atrage situații neplăcute. Pentru a avea parte de înțelepciune financiară folosiți remediul Maimuța pe cal. Acest obiect feng shui vă va susține de asemenea, pentru a amplifica răbdarea și disciplina, vă va încuraja să ieșiți din zona de confort, pentru a lua decizii importante, și a vă face remarcați.

Însă nu este exclus ca pe parcursul lui 2024 steaua bogăției să fie atacată de energii negative și să conducă la concurență, pierderi financiare, probleme în relațiile profesionale. Pentru a nu fi atrași de hazard, a evita investițiile riscante și a reuși să vă concentrați atenția pe schimbări bune bazate pe originalitate și creativitate, utilizați pentru zona de Nord Cardul intelepciunii pagoda 13 nivele, amuleta pentru creativitate si potentarea talentului

Dacă doriți ca steaua 8 să vă aducă mai multe oportunități în dragoste în anul 2024, să amplificați șansele pe plan relațional și amoros, utilizați în Nord Pereche rate mandarin 2024

Pentru a reuși să vă exprimați cu mai multă ușurință sentimentele, astfel încât în relațiile pe care le aveți să se reaprindă flacăra iubirii și pentru a vă ține departe de relațiile toxice, care nu au la baza o compatibilitate reală și care funcționează doar din inerție, din atașament, puneți în Nord o Amuletă cu morișca dorințelor

Steaua 8 a Bogăției prezice că 2024 va fi un an de bun augur în ceea ce privește finanțele și cariera, datorită așezării energiei sale, în zona de Nord. Șansele de a avea reușite după reușite, cu viteza rachetei sunt foarte mari. Respectarea sarcinilor de la locul de muncă vă va aduce beneficii în acest an.

În Dragoste, steaua 8 avertizează să nu vă grăbiți să intrați și să ieșiți din relații. Nerăbdarea ar putea fi motivul pentru care relațiile s-ar putea rupe în 2024.

În Carieră, prognoza de la steaua 8, indică faptul că ați putea dobândi competențe suplimentare, care să vă facă faimoși. S-ar putea să găsiți o pasiune nouă, pentru a vă exersa capacitățile și pentru a vă extinde orizonturile. Un anumit aspect al curajului vostru de a experimenta ceva nou, va atrage mai multă publicitate. Anul 2024 este potrivit pentru a face o prezentare în fața unui grup de la muncă sau pentru a face cunoscută o inovație, pentru că veți fi ascultați și veți obține succesul. Remediul feng shui Amuleta cu moneda lacat pentru bani si noroc, vă va susține să atrageți energie pozitivă, yang, mai multă putere de acțiune și să amplificați voința

Steaua 8, corect activată în zona de Nord va atrage noi informații, posibilitatea de a face față tuturor neînțelegerilor în ceea ce privește documentele și cariera în 2024.

Acțiunile voastre vor fi recompensate în acest an, relația cu angajatorii va fi mai puțin dificilă, iar dacă veți dori o creștere a salariului, veți putea dovedi ușor că o meritați. Țineți pe birou remediul Breloc Steagul Prosperității cu amuleta Dragonului 2024, pentru a crește șansele de reușită.

Steaua 8 poate face ca energia șefilor și starea de spirit dintre colegii voștri să fie mult mai bună ca în anii precedenți. Iar cei care lucrați în propriile afaceri veți putea avea parte de noroc și veți reuși să faceți față tuturor oamenilor necesari pentru a vă menține afacerea.

Productivitatea la locul de muncă se va îmbunătăți, poate și pentru că steaua 8 amplifică energia responsabilității, de aceea respectarea regulamentelor și îndeplinirea sarcinilor nu vor fi o problemă în anul 2024.

Banii s-ar putea să se înmulțească în acest an, iar averea să crească în siguranță, steaua 8 va susține acest lucru, prin energia stabilității. Breloc Winning Cards 2024, amuleta de bani cu cărți câștigătoare, este un bun remediu feng shui pentru zona de Nord, pentru a avea întotdeauna norocul câștigător de partea dvs.

Fiind o stea de element pământ, steaua 8 ar putea aduce unele situații legate de sănătate, de aceea ar fi bine să nu ignorați semnalele pe care le dă corpul, să vizitați medicul, pentru a menține o dietă corectă și un program regulat de exerciții fizice. Breloc Copacul vieții 2024, talisman pentru stimularea energiei reduse, pentru oricine se simte obosit și care are nevoie de o ridicare instantanee

Prin urmare, anul 2024 va fi orientat spre muncă, dar la egalitate se vor plasa familia și propria persoană. Posibil că veți reuși să reevaluați scopurile și obiectivele personale în ceea ce privește cariera și finanțele.

Va trebui să faceți acțiuni concrete pentru a merge înainte, familia va fi un sprijin bun, pentru a obține evoluții financiare și personale majore în 2024.

Desigur, nu vor lipsi și perioadele mai dure, însă cu ajutorul obiectelor feng shui plasate în Nord veți reuși să scăpați de agitație, pentru a regăsi echilibrul adecvat.

Steaua 8 este purtătoare și de energia regenerării, dacă ne gândim la 8 ca la forma infinitului, vom descoperi că aceasta poate declanșa un proces de întinerire și reconstrucție a tot ceea ce ne înconjoară.

Steaua 8 promite în acest an o perioadă înfloritoare, poate îmbunătăți situația financiară, bunăstarea și resursele în anul 2024, iar pentru ca acestea să apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amuletele recomandate în Nordul încăperilor; să folosiți obiecte decorative de culoare galben, portocaliu, cărămiziu în zona de Nord. Ar fi bine să începeți și să terminați în zona de Nord o renovare, pentru a atrage noroc și reușite în anul 2024.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Zodia Maimuță și Capră (Oaia), Steaua multiplicării norocului 9

Li, Steaua violet 9, numită și Steaua Multiplicării Norocului, Steaua Bogăției din perioada lui 9 (2024-2044) sau Steaua Popularității, va ajunge în anul 2024, în zona de Sud-vest a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru, de unde ne putem aștepta la îmbunătățirea norocului familiilor, rezolvarea problemelor financiare de acasă, apariția de noi oportunități pe plan relațional.

Steaua violet 9, are o influență deosebit de puternică în perioada lui 9, elementul său este focul. Ea va fi vedeta pentru următorii 20 de ani.

O stea violet 9 ajunsă în zona de Sud-vest, poate atrage mai multă putere de muncă, în special pentru femeile care sunt mame și bunici, salariu motivațional, poziție socială bună în cadrul unei organizații, rezolvarea problemelor financiare, noi oportunități de a câștiga mai mulți bani, ca urmare a amplificării șarmului personal, magnetismului personal și a popularității.

De asemenea, steaua 9 va aduce în acest an și o amplificare a puterii iubirii, va spori preocuparea față de armonizarea și echilibrarea situațiilor legate de carieră și de reușitele pe plan personal.

Steaua violet 9, prezentă în zona de Sud-vest le va avantaja cel mai mult pe femeile de vârstă medie, 35-55 ani, pe nativii din zodiile Capră și Maimuță.

Urmăriți să nu puneți în 2024 detalii din piatră, vase din ceramică în zona de Sud-vest, deoarece acestea au energie de pământ, iar pământul diminuează energia elementului foc, al stelei 9. Pe lângă aceasta, nu puneți în Sud-vest în 2024 detalii de apă, pentru a nu diminua energia stelei 9.

În schimb, puneți în zona de Sud-vest lumânări, un șemineu, lumini puternice, pentru a spori beneficiile pe care le poate aduce steaua 9 din zona relațiilor (conform cu formula feng shui a celor 8 Aspirații).

Sud-vestul va fi potrivit în 2024 pentru plante verzi de apartament: tulpini de bambus, planta limba soacrei sau alte plante cu frunzele ascuțite, care prin forma lor amplifică energia stelei 9.

De asemenea, energia stelei Popularității pe care o amplifică steaua violet 9, va putea fi activată și prin mișcare, activități umane desfășurate în partea de Sud-vest a locuințelor sau a spațiilor de lucru.

Prin urmare, ar fi bine să utilizați această zonă din casă sau de la muncă, cât mai des posibil și să păstrați ferestrele și ușile din zona de Sud-vest deschise pe o durată de timp mai mare, pentru a lăsa energia bogăției să intre în interioarele încăperilor pe care le utilizați.

Dacă doriți să sporiți energia din această zonă prin intermediul obiectelor feng shui, atunci plasați în Sud-vest obiecte de culoare roșie, care atrag energia vieții.

În 2024 ar fi bine să se organizeze zona de Sud-vest pentru job și afaceri, să fie folosită ca birou de lucru sau ca loc în care să existe o masă de consiliu pentru ședințe, iar în acest fel se vor atrage reușite în carieră și mai mulți bani, ca urmare a recunoașterii meritelor.

Dacă aveți în casă în zona de Sud-vest obiecte de culorile negru, albastru, bleumarin, crem, portocaliu sau galben pai, ar fi bine să le mutați în altă parte, sau, dacă acest lucru nu va fi posibil, nu vă faceți griji, așezați în Sud-vest remedii feng shui pentru a amplifica energia stelei Norocului de Bogăție și a multiplicării în anul 2024.

Iată câteva situații în care va fi de bun augur să puneți remedii feng shui în zona de Sud-vest în anul 2024:

A . Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Sud-vest sau situată în zona de Sud-vest a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă una sau două vaze mari, de culoare roșie sau maron, pentru a putea colecta energia Bogăției.

Puteți să utilizați elemente ce țin de elementul foc sau obiecte de culoarea roșie sau violet lângă ușa din Sud-vest, pentru a amplifica puterea stelei 9.

Steaua 9 poate să pună și degetul pe rană, să vină la pachet cu posesivitate, gelozie, tendința de a ține relațiile sub control. Iar pentru a avea un 2024 sub semnul echilibrului, armoniei, va fi nevoie de remedii feng shui puse în zona de Sud-vest.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a amplifica energia multiplicării norocului, sunt cele de mai jos și trebuie puse în anul 2024 lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Sud-vest:

- Breloc Phoenix, amuletă feng shui de noi oportunități și succes

- Nod mistic mov cu moneda din jad verde, amuletă feng shui pentru energie pozitivă și reușite profesionale

- Sferă din ametist, pentru a atrage inteligență, curaj, intuiție, încredere în sine

B . Nativii din zodiile Capră și Maimuță sau cei care doriți să fiți favorizați în acest an de energia stelei 9, a Norocului de Bogăție, puteți purta în mașină sau în poșetă:

- Steagul Prosperității cu Amuleta Dragonului 2024

- Breloc amuleta 2024 cu silaba HUM

- Amuleta cu simbolul Norocului

C . Cei care locuiți într-o cameră situată în Sud-vestul locuinței, veți fi în acest an pe vibrații pozitive, iar pentru ca totul să vă meargă ca pe roate, va fi bine să puneți în această încăpere unul din remediile de mai jos:

- Mar cristal fatetat, obiect Feng Shui mar rosu din sticla pentru armonie, liniste si blocarea ostilitatilor.

- Amuleta breloc silaba Hum pe floare de lotus

D . Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Sud-vest a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Sud-vest a încăperii în care lucrați, va fi necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a atrage tot ce e mai bun pe partea profesională. Puneți remediile următoare în zona de Sud-vest:

- Breloc para portocala, amuleta 2024 Tai Kat Tai Ley de mare noroc și avantaje

- Zeita bogatiei Lakshmi, remediu Feng Shui bani si spor in casa si la munca

- Copacei decorativi Euro, simbol de sporul casei si bani

E . Dacă aveți baia situată în zona de Sud-vest, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru a nu pierde odată cu apa care pleacă la canalizare și energia multiplicării norocului.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă veți putea lega la clanța ușii de la baia din Sud-vest, în partea dinspre hol, un nod mistic chinezesc, de culoare roșie:

- Nod mistic cu moneda din jad

În anul 2024 cu cât veți menține un nivel mai ridicat de optimism, cu atât viața voastră va deveni mai bună și pe partea financiară. Cu toate acestea, trebuie să fiți foarte precauți atunci când conduceți mașina, pentru a preveni accidentele în trafic. Puneți în mașină un Breloc Wu Lou 2024, pentru sănătate și abundență, ca să aveți parte de armonie și drum lin în trafic.

Va trebui să exploatați la maximul energia din zona de Sud-vest, pentru că este cel mai norocos sector în anul 2024. Steaua 9, va aduce șanse în toate domeniile, deci atât pe plan profesional, cât și în dragoste. Veți vedea că, desfășurând activități în zona de Sud-vest în 2024 vă veți simți mai plini de încredere și veți putea lua cu mai multă ușurință decizii majore.

Vestea bună este că în acest an șansele de a vă îmbunătăți situația financiară vor fi mari, iar capacitatea de a trece peste obstacole va spori, fluxul de bani va crește, ca urmare a îndreptării atenției pe job și carieră. Purtați o Brațară cu mantre, pentru a dobândi mai multă claritate mentală.

Steaua violet 9, va aduce acum mai multă dorință de informare și o mai bună abilitate de a comunica în anturaj sau la locul de muncă. Prezența stelei 9 în zona de Sud-vest va favoriza demersurile pe partea profesională, dacă acestea vor fi abordate cu înțelepciune. Puneți în Sud-vest 9 Pepite aurii, într-un bol de metal, pentru a profita de șansele și oportunitățile pe care steaua 9 le va scoate în calea voastră în 2024.

Desigur, influența stelei 9 nu va fi la fel de benefică pe tot timpul anului, dar pentru a evita ca aceasta să fie atacată de stele cu energie negativă va trebui să puneți în Sud-vest și o Broască țestoasă aurie, care să susțină entuziasmul, moralul și încrederea în sine.

Pentru a elimina stresul și toate temerile, pentru a reuși să nu mai amânați treburile și să luați decizii ferme, în 2024 puteți avea înSud-vest un Elefant cu broasca banilor.

De asemenea, steaua 9 s-ar putea să vă facă în 2024 să vă doriți să obțineți cu orice preț atenție din partea celor din anturaj sau de la locul de muncă, ceea ce vă va putea conduce spre acțiuni disperate, care riscă să afecteze buna reputație. În plus, s-ar putea amplifica tendința de a-i folosi pe cei dragi, pentru a obține favoruri și beneficii pe partrea materială, financiară. Atenție la capcanele geloziei, pentru a nu se ajunge la suferință și separare.

Pentru a obține recunoaștere și succes în acest an, folosiți în Sud-vest o Stupa Feng Shui

Promisiunea pe care o face steaua 9 în 2024 este că se va îmbunătăți viața de la muncă și de acasă. Acesta va fi un an favorabil pentru tot ce ține de bani. Puneți în Sud-vest Copacei decorativi Pomul Abundentei cu monede chinezesti, copacul norocos Feng Shui pentru bani, care vă va ajuta să creșteți averea și veniturile, să actualizați lista de contacte.

În Dragoste, steaua 9 ar putea reaprinde flacăra iubirii pentru persoanele care nu mai sunt îndrăgostite sau ar putea susține o relație de dragoste deosebit de puternică. Energia norocului prezentă în zona de Sud-vest prognozează căsătorii de succes în 2024.

Pe partea de dezvoltare profesională, veți avea responsabilitatea de a ști ce să păstrați în privat și ce să discutați în anturaj, steaua 9 are capacitatea de a crește sentimentul de încredere în sine. Plasați în Sud-vest o Amuletă cu abac, pentru a reuși să vă finalizați proiectele, fără să apară riscul suprasolicitarii.

Viața de Familie nu va fi deloc limitată în acest an, cercul de prieteni se va lărgi, oameni noi vor veni alături de voi și nu vă veți mai simți separați de restul lumii.

Din publicitate se vor câștiga bani buni în 2024, dar steaua 9 indică și posibilitatea unei moșteniri sau a altor câștiguri suplimentare.

Speculațiile bursiere ar putea fi benefice, dar o selecție de acțiuni etice ar fi adecvată. Abilitatea de a conecta produsul la utilizator va fi susținută de steaua 9, ceea ce poate genera transformări în viața financiară și în parteneriate.

Steaua 9 va pune accentul în 2024 pe îngrijirea relațiilor, acceptarea schimbărilor în viața socială.

Încercați să nu întârziați cu luarea deciziilor în fața schimbărilor, pentru a nu pierde oportunitățile exceptionale care se întrevăd în crearea unor noi relații personale și profesionale. Cel mai bine va fi să vă relaxați, pentru a vă adapta transformărilor și a obține stabilitate pe plan financiar.

Nu este exclus să fiți tentați să schimbați locul de muncă, însă nu fiți lacomi și nu mergeți doar pe o atitudine materialistă, pentru a nu da cu piciorul la șanse uriașe de câștig.

Cel mai important va fi în anul 2024 să nu puneți la îndoială abilitățile profesionale, pentru a nu cădea într-o pantă de negativism și a nu vă îngrijora fără rost.

Este posibil ca obiectivele să fie ușor de atins în 2024, iar uneori, va trebui să acceptați și criticile cu grație, amintiți-vă în acele momente că voi sunteți plini de resurse inepuizabile și aveți puterea de a meterializa viața pe care o doriți.

Prezența la locul de muncă va fi stimulată de steaua 9, unde periodic ar fi bine să cereți șefului să vă analizeze realizările și să le remunereze corespunzător.

Abilitatea de a crea o demonstrație eficientă a muncii voastre vă va putea aduce în prim-plan în cadrul companiei sau vă va motiva să începeți ceva nou pe cont propriu.

Dacă veți opta pentru a lucra pe cont propriu, asigurați-vă că orice discuție cu oricare posibil partener de afaceri va fi semnificativă și va avea succes, deoarece timpul costă bani.

În concluzie, steaua violet 9, a Norocului de bani va putea îmbunătăți relațiile, situația financiară și resursele în anul 2024, iar pentru ca acestea să apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare roșie și verde în Sud-vestul încăperilor. Ar fi bine să începeți și să terminați în zona de Sud-vest o renovare, pentru a atrage noroc cu carul și reușite în anul 2024.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, ar fi de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în 2024.

Tai sui 2024

În Feng Shui se crede că Tai Sui este figura autoritară responsabilă de toate problemele pământești.

Tai Sui are o mare influență asupra stării generale a anului și poate fi atât binevoitor, cât și nemilos. Tai Sui domină norocul tuturor sectoarelor zodiacale, motiv pentru care este extrem de important ca nativii din toate zodiile chinezești să-i aducă un omagiu an de an. În acest fel, fiecare în parte va reuși să intre în grațiile lui Tai Sui, pentru a-l câștiga drept mentor binefăcător.

În China se crede că oricine îl supără pe Tai Sui, pe Zeul Anului, va avea parte de răzbunare din partea acestuia sub formă de fel și fel de probleme, de aceea, odată cu intrarea într-un nou an chinezesc, chinezii se asigură că se pun bine cu Tai Sui. Pentru aceasta, cei mai mulți chinezi, merg în prima zi a Anului Nou Chinezesc la templu, iau pământ binecuvântat de călugări, ca simbol al unei vieți fără probleme pe Pământ, în anul ce urmează.

Tai Sui care conduce anul Dragonului de lemn 2024 este generalul Li Cheng. Este de bun augur, ca fiecare să poarte în acest an un Card Tai Sui 2024, pentru a-l liniști pe Tai Sui din acest an și pentru a preveni suferințele majore.

În fiecare an chinezesc TaiSuise așază pe sectorul zodiacal al zodiei ce guvernează anul în curs, prin urmare, în anul 2024, Tai sui va ocupa 15 grade pe busolă (112.6° - 127.5°), care corespund zodiei Dragon, în sectorul de Sud-est 1

Tai sui va gurverna prin energia sa evenimentele din acest an și este echivalentul energiei planetei Jupiterdinastrologiaeuropeană.

În astrologia europeană, PlanetaJupiter face de-a lungul a 12 ani un ciclu orbital pe cercul zodiacal. În Feng Shui,TaiSui este cunoscut și sub numele de Marele Duce de Jupiter și esteconsideratprecum un zeusauun general autoritar, care trebuie respectat, deoarece el este cel care aduce norocul pe pământ.

Prinurmare, în anul 2024 zodia Dragonvaficeamaifavorizată de energia luiTaiSui (ducele de Jupiter) peplanfinanciar și profesional. Pe de altăparte, zodia Câine va fi cea mai defavorizată în anul 2024, deoarece este situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Dragon (echivalentul aspectului de opoziție din astrologia europeană), respectiv pe cele 15 grade ale direcției Nord-Vest 1.

În anul 2024 nativii Câinesevoraflăîn conflict direct cuTaiSui și pentru ei va apărea predispoziția de a suferilanivel emoțional, financiar, fizic ceea ce, de fapt îi va forța să iasă dinzonade confort, pentru aevolua.

De asemenea, nativii din Dragon, Iepure, Bivol, formează cu Dragonul aspecte nefavorabile de Pedeapsă, Rănire, respectiv de Distrugere, vor fi în conflict cu Tai Sui în 2024.

Pentru a păstra o relație bună cuTaiSui (Ducele de Jupiter) în anul 2024 va trebui să nu deranjați cu zgomote zona de Sud-Est, adică să nu faceți în Sud-Est renovări, săpături.

În 2024 ar fi bine să nu stați cu fața la Sud-Est 1 atunci când lucrați, pentru a nu-l ofensa pe Tai Sui, chiar dacă această direcție vă este favorabilă, conform cu numărul Kua Personal

În schimb, va fi ideal să se stea cu spatele la direcția Sud-Est 1 sau să se doarmă cu creștetul capului așezat spre direcția Sud-Est 1, pentru a se primi protecție de lamareDuce de Jupiter 2024 (TaiSui)

În cazul în care nu folosim remediile feng shui pentru Tai Sui în anul 2024 poate urma o perioadă plină de situații neașteptate și pericole. Remediile feng shui pentru Tai Sui vă pot ajuta să vă feriți de trădători și dușmani secreți care doresc să-și însușească realizările voastre.

De asemenea, lipsa remedierii lui Tai Sui poate duce la apariția unor propuneri foarte dubioase, care la prima vedere deși par atractive și profitabile din punct de vedere financiar, în realitate se dovedesc a fi fraude. Un conflict cu Tai Sui anual poate duce la probleme legate de documente și negocieri, apariția unor mari riscuri în sfera afacerilor, în domeniul finanțelor, pierderi grave. Pentru a nu atrage suferință, ruinarea planurilor, pierderea încrederii este bine să folosim remediile feng shui pentru Tai Sui.

Caini Fu, pe care să-i așezați în zona de Sud-est a locuinței sau a biroului.

Tot pentru zona de Sud-est puteți folosi un Wu lou cu caini Fu:

De asemenea, Sabia cu monede, dacă va fi plasată în zona de Sud-est, va distruge obstacolele și va dizolva prin energia sa pericolele.

Preferatul lui Tai Sui este Pi Yao, o creatură careil poate linisti pe Marele Duce Jupiter, ducand la cresterea norocului in afaceri si la cresterea abundenta a profiturilor. Se etalează această statuetă în zona de Sud-est, în anul 2024.

Iar cel mai bun mod de a obține sprijinul lui Tai Sui este prin afișarea Amuletei Tai Sui 2024, în zona de Sud-est până pe 4 februarie 2025, când Tai Sui își va schimba locația.

Pentru a vă asigura că beneficiați de tutela lui Tai Sui, puteți purta și Tai Sui breloc 2024

Pentru 2024, această amuletă este deosebit de utilă celor născuți sub semnele Dragonului, Câinelui, Iepurelui și Bivolului.

Despre generalul TAI SUI al anului și influența sa în 2024 asupra domeniilor de viață

Există un total de 60 de generali Tai Sui care vin la conducerea anului în curs, pe rând pe o perioadă de 60 de ani. După aceea, ciclul se repetă.

Fiecare Tai Sui este reprezentat de un general important al Chinei Antice și, în funcție de Tai Sui-ul care conduce un anumit an, acești generali reflectă norocul la care ne putem aștepta.

În prezent ne aflăm în al 41-lea an al ciclului cunoscut sub numele de „Jia-Chen Tai Sui”. Acest lucru se traduce prin „ Tai Sui al Anului Dragonului de Lemn” și este legat de generalul Li Cheng.

Li Cheng – a fost un general binevoitor și corect, care s-a născut în timpul dinastiei Yuan din China. A fost secretarul unui oraș proeminent și a urcat foarte repede pe scara socială, devenind un magistrat onorabil. Li Cheng era un om loial, drept și cinstit și, atunci când își exercita meseria dădea dovadă de toleranță, discernământ și bună-voință.

În timpul mandatului său, a avut de partea sa un guvern moral, a suspendat dreptul penal și a litigat el însuși litigiile civile.

Principiile după care judeca în instanță erau de genul win-win, el insista ca ambele părți să facă concesii și să se împace.

Li Cheng a încurajat agricultura, iar când a venit timpul pentru impozitare, a fost drept și corect, împărțind-o în funcție de nivelurile de venit ale poporului său.

În situațiile în care Împăratul cerea fonduri pentru campanii militare, Li Cheng avea grijă să colecteze taxe doar de la cei care își permiteau. Scopul lui Li Cheng a fost și de a elimina din armată pe acei ofițeri și soldați corupți.

În timpul lui Li Cheng, s-au construit noi școli pentru a instrui oficialii și a combate criminalitatea. Armata lui era astfel loială și incoruptibilă. Oamenii de rând care locuiau pe teritoriul său se bucurau de viață prosperă, într-un mediu sigur și pașnic, întrucât bandiții se temeau de numele lui și evitau să atace.

Avându-l pe generalul Li Cheng ca Tai Sui în 2024, ne putem aștepta la mai multă stabilitate, în ciuda incertitudinilor generate de schimbarea perioadelor Feng Shui (în anul 2024 vom trece de la perioada lui 8, la perioada lui 9 – care este guvernată de elementul foc, ce aduce instabilitate).

De asemenea, este foarte posibil ca în anul 2024 să apară noi lideri pentru a transforma lumea într-un loc mai bun și pentru a negocia în diferite situații tensionate, astfel încât ambele părți implicate să fie pe deplin mulțumite de rezultat.

Stelele Zburătoare ale anului 2024 vor susține și ele acest demers, având în vedere că Steaua Relațiilor armonioase, Steaua 4 se va așeza în 2024 pe sectorul de Nord-vest, numit și sectorul liderului.

Însă, din păcate, Steaua 3 a certurilor va domina energiile anului, fiind prezentă în centrul pătratului Lo Shu. Să sperăm că, cei care vor folosi remediile feng shui pentru Stelele 3 și 4 în anul 2024 vor dizolva energia nefastă, pentru a o dirija într-un mod productiv, și în acest fel să se poată ajunge la ordine.

De asemenea, cei care veți folosi în anul 2024 amuletele pentru Tai Sui, pe care le-am menționat mai sus, veți beneficia de sprijinul generalului Li Cheng.

Afișând imaginea Tai Sui 2024, îi veți aduce un omagiu, câștigându-l de partea voastră.

Având în vedere că în 2024 trecem într-o nouă Perioadă, de la Perioada 8 (februarie 2004- febriarie 2024) la Perioada 9 (februarie 2024 - februarie 2044), vom fi martori la o schimbare atât de uriașă a energiilor, vom trece de pe o energie a stabilității – specifică elementului pământ la o energie a instabilității – specifică elementului foc, pentru a vă păstra norocul adunat de-a lungul anilor, va fi de bun augur să bocați/închideți în mod simbolic cele mai importante 3 bunuri – relațiile cuiva, bogăția și fericirea cuiva.

În anul 2024, puteți beneficia de protecție împotriva pierderilor, folosind cele 3 amulete extraordinare:

- Breloc Lacăte ale Bogăției 2024, amuletă pentru bani

- Breloc Lacăte ale Dragostei 2024

- Breloc Lacăte ale Armoniei 2024

Aceste 3 amulete, vor funcționa și mai bine, împreună cu Tai Sui breloc 2024, amuleta de protecție și bunăstare materială

3 ucideri 2024

Sharm Saat, energia celor trei Ucideri, poate provoca în anul 2024 trei feluri de nenorociri și este una dintre energiile nefaste care necesită remediere obligatorie în acest an.

În 2024, cele trei Ucideri vor afecta tot sectorul de Sud, unde vom avea și steaua zburătoare a pierderilor, Steaua 7. În plus, datorită trecerii la perioada lui 9, Sudul va deveni Spiritul Direct al noii Perioade 9, prin urmare, remedierea celor 3 Ucideri va deveni imperativă.

Cu ajutorul celor 3 gardieni cerești - Pi Xie, Chi Lin și Pi Yao – care aduc binecuvântări, veți reuși să vă protejați împotriva celor 3 tipuri de pierderi induse de cele 3 ucideri anuale: pierderea bogăției, pierderea reputației, pierderea celor dragi.

Dacă veți utiliza Breloc Trei Gardieni Cerești cu roată de protecție a chakrelor 2024 , veți ține la distanță de voi energia celor 3 ucideri.

În afară de cele 45 de grade pe busolă pe care le ocupă sectorul de Sud, cele 3 UCIDERI 2024 vor afecta și zone din sectoarele de Sud-est 3 (sectorul zodiei Șarpe) și de Sud-vest 1 (sectroul zodiei Capră), plus jumătate din sectorul mamei, Sud-vest 2 si jumătate din sectorul fiicei mari, respectiv Sud-est 2.

În Feng Shui-ul Stelelor Zburătoare numele de Trei Ucideri derivă din faptul că energia lor negativă se manifestă sub formă de 3 ghinioane majore:

a. Boli și Accidente pentru cineva anume sau pentru cineva din familie

b. Pierderi de bani: eșecuri financiare din cauza investițiilor greșite, probleme cu obținerea unui venit bun sau cheltuieli suplimentare neașteptate

c. pierderea persoanei iubite, obstacole în carieră și reputație scăzută. Acestea s-ar putea datora unor persoane rău intenționate din anturaj sau pur și simplu ghinionului care nu vă va lăsa să vă exprimați întregul potențial

Toate acestea pot fi frustrante și stresante, mai ales:

- pentru nativii din zodiile Șarpe, Cal și Capră

- pentru fiicele mari, fiicele mijlocii și mamele/bunicile casei

- pentru cei care folosesc des încăperile situate în zonele de Sud-est 3, Sud și Sud-vest1

- pentru cei care au patul cu tăblia la direcțiile Sud-est 3, Sud și Sud-vest1

- pentru cei care au ușa principală sau ferestre orientate pe direcțiile Sud-est 3, Sud și Sud-vest1

După cum vedeți, situațiile pot fi multiple, iar remediul Breloc trei gardieni celesti, va fi de un mare ajutor dacă îl veți plasa în sectoarele afectate de cele 3 Ucideri 2024.

În cazul în care energia lor nu este remediată, Cele Trei Ucideri 2024 pot face ca mediul social să nu vă susțină eforturile de a înainta în viață, să munciți din greu, dar să nu ajungeți la rezultatul așteptat. Ar putea fi doar probleme minore, dar totuși, pot face viața destul de dificilă, ceea ce nu este de dorit.

CeleTrei Ucideri sunt una dintre problemele majore din feng shui-ul anual, pe care trebuie să o rezolvați cu mare atenție, mai ales în 2024.

Chiar dacă energia celor Trei Ucideri nu este la fel de puternică precum cea a lui Tai Sui (zeul anual sau Marele Duce Jupiter), acestea acoperă o zonă mai largă pe busolă,respectiv 90 de grade, față de 15 grade pe busolă ale lui Tai Sui, deci pot afecta mai mulți oameni.

Reguli Feng Shui pentru a scăpa de energia negativă a celor Trei Ucideri 2024:

- zonele din Sud-est 3, Sud și Sud-Vest 1 nu trebuie deranjate de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă, clopoței de vânt, ceasuri care fac zgomot, difuzoare de alarmă, boxe audio etc.

Ar fi bine să nu stați cu spatele la direcțiile Sud-est 3, Sud și Sud-Vest 1 în timp ce lucrați la birou, pentru a nu atrage pericole de care să nu vă puteți feri, oameni rău intenționați, situații neașteptate, ci ar fi bine să stați cu fața la direcțiile menționate mai sus, pentru a putea ține energia negativă sub control în anul 2024

A nu se dormi în 2024 cu creștetul capului orientat pe direcțile Sud-est 3, Sud și Sud-Vest 1, chiar dacă acestea sunt direcții favorabile, conform cu numărul KUA personal

Pentru a beneficia în 2024 de pace și liniște în viața personală va fi necesar să remediați cu obiecte feng shui zonele de Sud-est 3, Sud și Sud-Vest 1 din casă și de la locul de muncă, pentru a nu atrage conflicte cu partenerul de viață sau cu cei de la muncă, sau dacă aceste conflicte vor apărea, să reușiți să le soluționați cu ușurință.

Folosiți Card Trei Gardieni, amuleta de protectie energia negativa

Cele 3 Ucideri anuale pot provoca numeroase probleme la locul de muncă, pot bloca evoluția pe scara socială, pot perturba tranzacțiile profitabile și pot atrage înșelăciunea.

Toate acestea se pot reflecta în starea voastră emoțională și în experiențele din anul 2024.

Nu este exclus să asistați la lipsa unui sprijin adecvat din partea persoanei iubite în anul 2024, de unde durerile de cap își vor face apariția, dacă nu veți remedia cele Trei ucideri anuale. În afară de aceastea, starea de spirit poate fi proastă, apatia, anxietatea și chiar stările depresive pot fi posibilele consecințe ale faptului că energia celor 3 Ucideri anuale nu a fost remediată.

Pe partea sentimentală, cele 3 Ucideri ar putea să creeze divergențe de opinii, stingerea flăcării iubirii din motive mai mult sau mai puțin cunoscute. De asemenea, aceste 3 ucideri pot amplifica energia fricii, pot atrage parteneri care recurg la trucuri murdare pentru a câștiga inima cuiva.

Acum să nu credeți că Universul își scoate armele și se îndreaptă împotriva voastră dacă nu veți folosi remediile feng shui de mai jos, însă ideea este să utilizați ceea ce aveți la îndemână pentru a nu regreta mai târziu.

De asemenea, nu este cazul să intrați în panică, energia se va putea armoniza și veți fi feriți de eșec și de necazuri, trebuie doar să utilizați remediile feng shui de mai jos.

Remedii Feng Shui împotriva celor Trei Ucideri 2024:

- Câini Fu

- Sabia cu Monede chinezești

- Amuleta contra geloziei, card cu mana Fatimei si ochi magic norocos cu mantre

- Card cu gardieni cerești

Aceste remedii feng shui vor putea fi utilizate în zonele de Sud-est 3, Sud, Sud-vest 1, sau le puteți purta în poșetă, în torpedoul mașinii, pentru a fi protejați de cele Trei Ucideri pe toată durata anului 2024, oricunde v-ați afla.

Desigur, situațiile pot fi multiple și diferă de la un spațiu la altul și de la o persoană la alta. Pentru a fi siguri ca aplicați corect principiile feng shui, este de bun augur să apelați la sfatul unui Maestru Feng Shui, pentru o consultanță personalizată în anul 2024.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
zodiacool.ro folosește cookies. Află mai multe din politica cookies, concursuri, politica de confidențialitate | Gestionează preferințe cookies
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii • 0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.