Transport gratuit peste 140 lei

Stele zburatoare 2023 si amulete pe zodii

Harta stelelor zburătoare feng shui anul 2023 pentru toate zodiile chinezești, vezi ce ți-au rezervat astrele pe anul 2023

2023 este ultimul an din Perioada 8 înainte de a trece la Perioada 9 în februarie 2024. Din 21 decembrie se face trecerea de la energia anului precedent la cea a anului următor și este momentul în care începe actualizarea Feng Shui-ului tău și a casei tale.

Schimbarea începe cu Tai Sui și 3 Killings care intră în vigoare din 21 decembrie 2022 , iar stelele zburătoare anuale intră în vigoare din 4 februarie 2023 .

Pentru 2023, vedeta dominantă este Steaua 4 și astfel va avea cea mai mare influență în fiecare casă. Ca atare, este nevoie să profităm la maximum de această energie, deoarece efectele norocoase ale lui 4 încetinesc schimbarea pe măsură ce trecem la Perioada 9. Întărirea efectului acestei stele în fiecare casă este extrem de importantă.

Îți recomandăm

Harta Stelelor Zburătoare 2023 (flying stars feng shui) este guvernată de Steaua dragostei 4, a cărei energie amplifică energiile pentru toate cele 12 zodii chinezești.

În fiecare celulă din tabel sunt trecute în ordine: zodia, punctul cardinal și steaua zburătoare.

DRAGON
SARPE

Sud-Est
Steaua 3
Certuri, litigii
CAL
Sud
Steaua 8
Bani prosperitate
MAIMUTA
CAPRA

Sud-Vest
Steaua 1
Victorii
IEPURE
Est
Steaua 2
Boli
TOATE ZODIILE
Centru
Numărul guvernant Anul 2023
Steaua 4
Dragoste, noroc la examene
COCOS
Vest
Steaua 6
Noroc ceresc
TIGRU
BIVOL

Nord-Est
Steaua 7
Furturi, accidente
SOBOLAN
Nord
Steaua 9
Noroc pentru viitor
CAINE
MISTRET

Nord-Vest
Steaua 5
Ghinion

Remedii feng shui pentru toate zodiile chinezești, steaua zburătoare 4 de dragoste

Green Star sau steaua zburătoare 4 guvernează relațiile, dragostea și dragostea. De asemenea, aduce norocul de comunicare, alianțe puternice și binefăcători puternici.

Când este în centru, sugerează îmbunătățiri în toate relațiile și sugerează că lucrul împreună e mai bun, mai degrabă decât în ​​competiție unul cu celălalt, și va aduce rezultate superioare.

Un energizant excelent pentru această stea este activatorul de conectivitate cardinal. Plasați acest amplificator în centrul biroului dvs. poziționat astfel încât șobolanul să fie cu fața spre nord, calul cu fața spre sud, iepurele cu fața spre est și cocoșul cu fața spre vest.

Scopul acestui amplificator în birou este de a se asigura că toți angajații vor lucra împreună ca unitate colectivă și de a elimina toate bârfele și trădările.

Amplasat în casă, acest amplificator servește unește toți membrii familiei în armonie și, de asemenea, îmbunătățește relațiile dintre toți membrii gospodăriei cu cei din afară.

Când este situată în centru, această stea #4 aduce, de asemenea, noroc în romantism, așa că ar trebui să-ți așezi animalul cu floare de piersic pe noptieră dacă căsătoria este ceea ce cauți.

Daca esti nascut în anul de: Animalul tău cu flori de piersic:
Tigru, Cal și Câine Iepure
Bivol, Șarpe și Cocoș Cal
Iepure, Oaie și Mistreț Şobolan
Șobolan, dragon și maimuță Cocoş

Steaua #4 aduce și noroc școlar care aduce beneficii tuturor studenților și tinerilor. Se crede că această stea vă ajută să vă lărgiți noțiunile, să vă îmbunătățiți creativitatea și raționamentul.

În 2023, prezența stelei 4 – a Romanstismului și Iubirii în mijlocul pătratului Lo Shu este de bun augur, deoarece toate domeniile de viață, toți membrii familiilor și nativii din toate zodiile vor putea primi această energie.

Această stea protejează:

- toți nativii zodiacului chinezesc;

- energia locuinței tuturor nativilor;

Steaua Iubirii - 4 guvernează dragostea, relațiile, cariera, călătoriile, creativitatea, reușita pe plan academic și perspectivele de dezvoltare personală, făcând aceste domenii să se îmbunătățească foarte mult în 2023.

Carte remedii feng shui pentru zodiile chinezești 2023, stea zburătoare 4

Stele Zburătoare cu energie negativă în 2023

Remedii feng shui pentru zodii pe stele zburătoare cu energie negativă 2, 3, 5 și 7 ce atrag certuri, boli, ghinioane, furturi și accidente.

Remedii feng shui pentru zodia Iepure, steaua zburătoare 2 de boală

Steaua neagră 2 va zbura în Est în 2023. Aceasta energie poate să provoace boli ale sistemului digestiv, pierderi de sarcină etc.

Steaua Bolii #2 a zburat în Est, casa Iepurelui. Asta înseamnă că dacă te-ai născut în anul Iepurelui, sau dacă dormitorul tău este situat în colțul de Est, sau dacă casa ta este orientată spre Est, va trebui să pui remedii puternice pentru a-ți proteja sănătatea și a familiei tale.

Leacul principal pentru această stea este Healing Herbs & Longevity Wu Luo , așa că ar trebui să afișați acest obiect în Est. Acest Wu Luo eficient este plin de mantre puternice de sănătate pentru a-și spori și mai mult eficacitatea.

Din nefericire, Estul găzduiește și steaua Facing 3 Killings și, prin urmare, trebuie să afișați oglinda celor 3 Celestials.

Un alt antidot puternic împotriva vedetei numărul 2 este Marea țestoasă magică. Gravate pe coaja sa sunt multe simboluri de bun augur ale bunei sănătăți și ale vieții lungi. De asemenea, puteți plasa această broască țestoasă în colțul de est.

De asemenea, puteți apela la ajutorul Buddha al Medicinei pentru o sănătate bună și Tara Albă pentru viață lungă.

Steaua negativă 2 afectează:

- nativii din zodia chinezească Iepure;

- pe cei care au zodia Iepure în coloanele destinului;

- pe fiul cel mare din familie,

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către Est sau au încăperile situate la Est.

Steaua 2 poate aduce necazuri legate de sănătate în general, dar și pe partea sentimentală, unde poate afecta relațiile amoroase toxice.

Cartea remedii feng shui pentru zodia Iepure 2023, stea zburătoare 2

Remedii feng shui pentru zodiile Dragon și Șarpe, steaua zburătoare 3 de ceartă

Steaua ostilă 3, a Certurilor va ajunge în 2023 în Sud-est, de unde va putea conduce la neînțelegeri, discuții aprinse, probleme juridice, fie în viața personală, fie la locul de muncă, iar toate acestea vor fi legate de bani.

Vedeta #3 aduce conflicte și certuri, iar în cele mai nefavorabile scenarii, poate duce la procese în instanță și chiar la închisoare.

Sub steaua 3 observi cum oamenii îți găsesc vina sau se ceartă cu tine din cele mai mici motive, iar diferențele mărunte devin disproporționate, iar prieteniile de încredere și de durată se pot rupe. În acest sens, răul pe care îl provoacă această stea este foarte mult mental și emoțional, dar rezultatele pot fi reale, cu consecințe de durată.

Pe măsură ce ne apropiem de Perioada 9, această stea devine mai periculoasă și mai puternică. Numărul 3 fiind o stea de lemn este întărit și mai mult, deoarece zboară și în sud-est, care este și un sector de lemn, așa că Dragonul și Șarpele, precum și casele cu uși principale sau dormitoare situate în sud-est, au nevoie de remedii puternice.

Vă recomandăm să utilizați Elefantul Roșu de Prosperitate cu Amuleta Anti-Conflict. Acest remediu este o combinație atât a amplificatorului de bogăție, cât și a unui armonizator, astfel încât în ​​2023 să fie rezolvate neînțelegerile care implică bani.

Un alt remediu bun este pieptene pentru căsătorie fericită. Acest lucru ar trebui plasat și în sud-estul casei sau al dormitorului, mai ales dacă soțul și soția se ceartă.

Un alt remediu bun este Treimea Merelor sau 3 mere.

Îndepărtați toate clopotele, aparatele stereo, televizoarele, ceasurile cu pendul și instrumentele muzicale din camerele de sud-est ale casei dvs.

Steaua negativă 3 afectează:

- nativii din zodiile chinezești Dragon și Șarpe;

- pe cei care au zodiile Dragon și Șarpe în coloanele destinului;

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către Sud-Est sau au încăperile situate la sud-est;

- pe fiica cea mare din familie.

În 2023 ar fi de evitat să dormiți în camere situate în zona de Sud-Est, pentru a nu acumula stres, nervozitate, probleme legate de ficat, furie, probleme legate de articulații, certuri din cauza banilor.

Cartea remedii feng shui pentru zodiile Dragon și Șarpe 2023, stea zburătoare 3

Remedii feng shui pentru zodiile Câine și Mistreț, steaua zburătoare 5 de ghinion

Steaua 5, a ghinionului se va afla în 2023 în zona de Nord-vest a casei sau a biroului.

Nord-vestul în acest an este ocupat de Five Yellow, o stea a nenorocirii care aduce tot felul de ghinioane. Amplasarea sa în nord-vest înseamnă că îi afectează pe cei născuți în ani de Mistreț și Câine, precum și tatăl casei, oamenii de afaceri.

Dacă casa ta este orientată spre nord-vest sau dacă dormitorul tău este situat în nord-vest, atunci toți locuitorii din casa ta vor fi afectați de această stea.

Afișează Pagoda de smarald cu Om Ah Hum în nord-vest și poartă amuleta Pagodei de smarald dacă te-ai născut în anul Mistrețului sau Câinelui.

Nu faceți nicio renovare, găurire sau spargere a niciunui perete din nord-vest și păstrați această parte a casei dvs. cât mai liniștită posibil pentru a evita energizarea în continuare a acestei stele urâte.

Steaua negativă 5 afectează:

- nativii din zodiile Câine și Mistreț;

- pe cei care au zodiile Câine și Mistreț în coloanele destinului

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către nord-vest sau au încăperile situate la nord-vest;

- sănătatea plămânilor și intenstinului gros.

Este bine să știți că zona de Nord-vest este considerată în feng shui zona raiului, prin urmare, în 2023 am putea spune că vor fi probleme în Paradis, dacă steaua 5 va fi lăsată la voia întâmplării.

Cartea remedii feng shui pentru zodiile Câine și Mistreț 2023, stea zburătoare 5

Remedii feng shui pentru zodiile Bivol și Tigru, steaua zburătoare 7 de accidente

Steaua Violențelor 7, va zbura în acest an în zona de Nord-est a locuinței/biroului și va putea aduce cu sine accidente, furturi, infidelitate, mai ales pentru nativii din zodiile Bivol și Tigru și pentru bărbații tineri.

Steaua Loss nr. 7, cunoscută și sub numele de „Steaua Soldatului Rănit”, zboară spre nord-est și îl afectează pe fiul cel mai mic, precum și pe Boul și Tigrul născut.

Pe măsură ce ne apropiem de Perioada 9, efectele negative ale acestei stele devin mai puternice. Această stea Metal care zboară într-un sector al Pământului își amplifică și mai mult efectele neplăcute, aducând pericole asociate cu jaf, rebeliune, violență, trădare și accidente. Implica pierderi monetare. Când este puternică, devine și mai periculoasă.

În 2023, acest lucru poate indica și pierderi financiare ca urmare a lipsei de experiență și a lipsei de cunoștințe a celor din generația mai tânără.

Prin urmare, sunt necesare remedii foarte puternice pentru a controla această stea. Dacă casa dvs. sau ușile din față sunt orientate spre nord-est sau sunt situate în nord-est, va trebui să afișați aici Elefantul Regal și Rinocerul Cosmic sau Placa Anti-efracție. Dacă ești Tigru sau Bou, trebuie să porți Amuleta Elefant Regal și Rinocer Cosmic .

Steaua 7 afectează:

- nativii din zodiile Bivol și Tigru;

- pe cei care au zodiile Bivol și Tigru în coloanele destinului;

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către nord-est sau au încăperile situate la nord-est;

- preocuparea de dezvoltarea personală.

În 2023, pentru a evita problemele pe partea profesională, eșecul pe partea educațională, furtul de identitate, bârfele și calomniile, ar fi bine să puneți remedii feng shui în zona de Nord-est.

Cartea remedii feng shui pentru zodiile Bivol și Tigru 2023, stea zburătoare 7

Stele Zburătoare cu energie pozitivă în 2023

Remedii feng shui pentru zodii chinezești pe stelele zburătoare 1, 4, 6, 8, 9 cu energie pozitivă ce pot să aducă bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră.

Remedii feng shui pentru zodia Maimuță Capră, steaua zburătoare 1 de victorie

Steaua albă 1, a Victoriilor va fi prezentă în sectorul de Sud-vest în 2023.

Cunoscută și ca Steaua Nobilului, această stea este norocoasă în perioada lui 8, fiind asociată cu buna reputație, statutul social și reușita în carieră.

Steaua Victoriei #1 devine mai puternică și ne îndreptăm către Perioada 9 și activarea acestei stele aduce energii câștigătoare și noi oportunități promițătoare. Mai mult decât atât, aduce viziunea și ambiția de a putea captura acele oportunități.

În 2023, această stea se află în Sud-vest și beneficiază femeile, Capra și Maimuța. De această stea beneficiază și oricine are dormitoare situate în Sud-Vest, sau a cărui casă este orientată spre sud-vest. Plasați Joyous Windhorse în sud-vest pentru a activa victoriile.

Un alt intensificator excelent este acela de a afișa Magnificent Kuan Kung cu 5 steaguri în biroul tău. Acest lucru invocă abilitățile de protecție ale Zeului Războiului și vă ajută compania să reușească în noi proiecte.

Pentru a vă ajuta să vă consolidați cariera, puteți, de asemenea, să plasați Wish Granting Ru Yi pe biroul dvs. de lucru sau în colțul de sud-vest.

Această stea 1 influențează:

- femeile, mamele

- nativii din zodiile Maimuță și Capră;

- pe cei care au zodiile Maimuță și Capră în coloanele destinului;

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către sud-vest sau au încăperile situate la sud-vest;

- relațiile de afaceri, reușitele în negocieri.

Cei care sunt la început de carieră și sunt ambițioși din fire, vor beneficia foarte mult de la această stea. Ideal ar fi ca în acest an să se mențină activă zona de Sud-vest, să fie bine luminată, să se îndepărteze din această zonă mobila masivă și să se păstreze sectorul în deplină ordine și curățenie.

Cartea remedii feng shui pentru zodiile Maimuță și Capră 2023, stea zburătoare 1

Remedii feng shui pentru toate zodia Cocoș, steaua zburătoare 6 de noroc

Steaua Raiului, steaua 6, va aduce în 2023 noroc, dacă va fi activată cu obiecte feng shui în zona de Vest.

Heavenly Star 6 aduce binecuvântare cerească și norocul mentorilor, binefăcătorilor, pentru cei născuți în zodia Cocoș, precum și caselor care sunt îndreptate spre Vest.

Genul de noroc pe care îl aduce nu este atât de evident, dar îmbunătățește relațiile, întărește alianțele și atrage oameni care sunt capabili să te ajute.

Deoarece ne aflăm în ultimul an înainte de a ajunge la Perioada 9, energia acestei stele este în scădere, așa că ar trebui să sporiți această stea prin plasarea dragonului norocos la Vest.

The 3 Killings se află și în Vest, este foarte important să plasați aici placa cu cele 3 Celestials; altfel nu vei putea folosi pe deplin norocul pe care îl aduce această stea.

Steaua 6 protejează:

- nativii din zodia Cocoș;

- pe cei care au zodia Cocoș în coloanele destinului;

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către vest sau au încăperile situate la vest;

- activităților profesionale, afacerile.

Steaua 6 din 2023 vă va susține pentru a învăța cum să lucrați la relațiile cu oamenii, pentru că norocul vă va zâmbi, dacă veți face corect activările feng shui în zona de Vest.

Cartea remedii feng shui pentru zodia Cocoș 2023, stea zburătoare 6

Remedii feng shui pentru toate zodia Cal, steaua zburătoare 8 de bogăție

Steaua Bogăției 8 va străluci în acest an în zona de Sud a spațiilor de locuit sau de lucru.

Pentru a activa norocul de bogăție mai rapid, Steaua Prosperității este situată în Sud în 2023. Deoarece aceasta este o stea norocoasă a Pământului care zboară într-un colț de Foc, energia acestei stele devine mai mare.

Beneficiază de această energie și casele construite în anul zodiei Cal, cele orientate spre sud și toți cei care activează această stea în casele lor.

Un energizant excelent pentru cei care sunt în vânzări sau marketing este să îmbunătățească numărul 8 cu stickere cu păsări sau cu perechea Rising Phoenix & Protection Peacock .

Steaua 8 protejează:

- nativii din zodia Cal;

- pe cei care au zodia Cal în coloanele destinului;

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către sud sau au încăperile situate la sud;

- modalitățile de a genera noi venituri și de a economisi.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită în 2023 pentru a-i sprijini pe colegii de la muncă, pentru a atrage mai multă faimă și popularitate.

Cartea remedii feng shui pentru zodia Cal 2023, stea zburătoare 8

Remedii feng shui pentru toate zodia Șobolan, steaua zburătoare 9 de popularitate

Steaua #9 devine rapid cea mai norocoasă vedetă pe măsură ce ne apropiem de Perioada 9. Această stea aduce succes, promovări, căsătorii, noi parteneriate, faimă, avere și sărbători de tot felul. De asemenea, îmbunătățește orice energii care se întâmplă să fie prezente.

Steaua Violet 9, are o energie de foc, care aduce dinamism și mai multă poftă de viață, ea va guverna în 2023 norocul în carieră.

În lunile în care stele zburătoare lunare norocoase ajung în nord, numărul 9 de aici va face aceste stele mai norocoase. Dar același lucru este adevărat atunci când sosesc stelele nefaste; ghinionul devine atunci la fel de sporit.

Acest lucru este valabil și pentru stelele celor 24 de munți, iar în 2023, avem Steaua Generalului, precum și două stele mari Auspicious.

Steaua 9 protejează:

- nativii zodiei Șobolan;

- cei care au zodia Șobolan în coloanele destinului;

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către Nord sau au încăperile situate la nord;

- statutul social și veniturile.

Steaua Violet 9, în perioada lui 8 mai este numită Steaua Bogăției din viitor, ea mai poate aduce noroc de recunoaștere și faimă pe partea profesională.

Cartea remedii feng shui pentru zodia Șobolan 2023, stea zburătoare 9

Tai Sui și trei ucideri, particularități astrologice anul Iepurelui Negru 2023

În fiecare an trebuie să se țină cont și de particularitățile astrologice aduse de Tai Sui (Ducele de Jupiter) și Cele 3 Ucideri.

Remedii feng shui pentru Tai Sui 2023

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe zodia care gurvernează un anumit an și este asociată cu energia planetei Jupiter din astrologia europeană.

În anul Iepurelui de Apă, 2023 Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Est 2, care corespund zodiei Iepure pe cercul zodiacal.

Numele lui Tai Sui în 2023 va fi Generalul Pi Shi.

Tai Sui se mută în casa Iepurelui din Est, așa că ar trebui să plasați Placa cu amuletă Tai Sui 2023 în această parte a casei și a biroului.

Cei născuți în anii de Iepure, Cal, Cocoș și Sobolan trebuie să poarte Amuleta Tai Sui 2023. În timp ce obținerea sprijinului său este neprețuită, există un mare pericol atunci când atrageți mânia lui. Acest lucru se întâmplă atunci când înfruntați Tai Sui sau efectuați orice forare, bătăi cu ciocanul sau renovare în sectorul său.

Așa că anul acesta nu trebuie să stai cu fața spre Est și nu trebuie să începi sau să închei renovările în colțul de Est.

Steaua Tai Sui afectează:

- nativii Cocoș, Dragon, Șobolan și Cal

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către est sau au încăperile situate la est;

- documentele și negocierile, sfera afacerilor.

În anul 2023 nativii Cocoș se vor află în conflict direct cu Tai Sui și pentru ei va apărea predispoziția de a suferi la nivel emoțional, financiar, fizic ceea ce îi va forța să iasă din zona de confort, pentru a evolua.

De asemenea, nativii din Dragon, Șobolan și Cal, formează cu Iepurele aspecte de Pedeapsă, Rănire și Distrugere, vor fi în conflict cu Tai Sui în 2023.

Cartea cu remedii feng shui pentru zodiile chinezești 2023, stea zburătoare Tai Sui

Remedii feng shui pentru 3 Ucideri

Cele Trei Ucideri sau Șarm Saat reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an câte 90 de grade pe busolă.

The Three Killings este situat la 90 de grade în Vest și aduce trei tipuri de nenorociri. Provoacă pierderea bogăției, pierderea reputației și pierderea unei persoane dragi – prin urmare trebuie remediată.

În plus, trebuie să te asiguri că nu stai niciodată cu spatele la Cele Trei Ucideri, așa că în 2023 nu stai cu fața la Est și cu spatele la Vest.

Cel mai bun remediu pentru cele trei ucideri este cea de-a treia oglindă celestă care prezintă Pi Yao, câinele Fu și Chi Lin.

Cei născuți în anii Iepurelui și Cocoșului sunt direct afectați de Cele Trei Ucideri. Alte semne afectate sunt Maimuța, Câinele, Tigrul și Dragonul. Le sugerăm să poarte cu ei cele 3 amulete cu oglindă cerească în orice moment.

Steaua 3 Ucideri afectează:

- nativii zodiacului chinezesc: Iepure, Cocoș, Maimuța, Câinele, Tigrul și Dragonul

- pe cei care dețin locuințe a căror ușă principală se deschide către sud-vest, vest și nord-vest sau au încăperile situate la sud-vest, vest și nord-vest.

Cele 3 Ucideri anuale pot provoca numeroase probleme la locul de muncă, stagnarea în urcarea pe scara socială, pot perturba tranzacțiile profitabile și pot atrage înșelăciunea.

În anul 2023 semnele zodiacale ale Maimuței, Cocoșului și Câinelui, dar și cei care au ușa principală situată sau orientată spre aceste direcții, dormitorul sau biroul situate în Sud-Vest 3, Vest și Nord-Vest 1, vor fi sub incidența celor Trei Ucideri.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.