Aplica

Feng Shui

Feng Shui-ul este stiinta si arta de a trai in armonie si echilibru, prin aplicarea principiilor si amenajari ale mediului inconjurator

Feng Shui este un sistem filozofic originar din China, vechi de peste 5000 ani, care se ocupa cu studiul armonizarii omului cu spatiile in care traieste si munceste, conform cu principiile feng shui.

Cuvintele Feng Shui inseamna Vant si Apa.

Deoarece are legatura cu Geomantia si foloseste formule matematice pentru a controla fluxul de energie, Feng Shui este clasificat ca o stiinta, iar pentru ca implica observarea si amenajarea spatiilor folosind culori, obiecte de decor, piese de mobilier, feng shui-ul este considerat si o arta de a trai.

Feng Shui-ul este interpretat din mai multe puncte de vedere, atat ca o arta, o stiinta, cat si ca o modalitate de a trai in armonie si echilibru.

Prin arta, Feng Shui-ul stabileste rapoarte de frumusete vizuala si echilibrata a mediului in care traim, fie ca este vorba de o zona de relaxare, un spatiu de lucru sau propria locuinta.

Stiinta Feng Shui se refera la modul de distribuire a elementelor, in raport cu mediul inconjurator si cunosterea tuturor modalitatilor prin care putem crea un spatiu prosper, echilibrat si plin cu energie pozitiva.

Feng Shui reprezinta un ansamblu de reguli de geomantie care demonstreaza faptul ca, prin aranjarea spatiala a elementelor mediului inconjurator si a formelor de relief, se poate influenta energia qi.

Scopul metodelor feng shui este de a amplifica fluxul de energie pozitiva - ce atrage reusite - si de a remedia energia negativa - considerata ca fiind cauza problemelor din viata.

Energie pentru un feng shui bun

Conceptul de energie Qi este nestiintific si nu poate fi demonstrat de informatiile contemporane, dar totusi exista, sub forma unei energii, pe care o putem controla si o putem transforma in flux de energie pozitiva, denumita si sheng qi.

Energia pozitiva aduce noroc, prosperitate, sanatate si fericire.

Aceasta forma de energie poate disparea, de aceea trebuie tinut cont de amenajarea mediului in care traim, fie ca este vorba de propria locuinta, sediul de lucru sau gradina.

Qi-ul poate lua si forma unei energii negative, denumita shar qi sau suflul ucigator. Aceasta forma de energie estompeaza orice forma de energie pozitiva, de aceea trebuie sa fie contracarata la timp, in caz ca nu a fost prevenita.

Principiile feng shui s-au format prin combinarea conceptului de energie Q, Yin-Yang, teoria celor 5 elemente (Pământ, Metal, Apă, Lemn, Foc), Bagua și pătratul magic Lo Shu. Celulele pătratului corespund celor 8 aspirații de bază din Feng Shui : banii, faima, relațiile, norocul de urmași, norocul de mentori, cariera, dezvoltarea personală și sănătatea.

Obiecte feng shui

Obiectele feng shui se folosesc pentru a crea un mediu armonios, simplele mutari de mobila, schimbari de design, asezarea corpurilor de iluminat si a detaliilor de apa pot aduce echilibru in mediul in care traim.

Feng Shui este o practica des folosita de catre persoanele care isi doresc prosperitate si in prezent este usor de aplicat, cu scopul de a obtine o relatie de dragoste reusita, spor in casa si o cariera de succes.

Mari maestri feng shui precum Lillian Too, promoveaza principiile feng shui in Romania si in lume, prin carti, tratate, magazine online precum wofs.

Cu siguranta, zodiacool.ro este primul site cu explicatii elaborate si instrumente de calcul unice in Romania aplicate in stiinta feng shui.

Afla totul despre Feng Shui

Licenta Creative Commons
Aceasta opera este pusa la dispozitie de ZODIACOOL® sub Licenta Creative Commons Atribuire - Distribuire in conditii identice 3.0 Ne-adaptata.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!