Coloanele Destinului

Afli ce reprezinta coloanele Destinului, punctul de plecare în analiza BaZi. Primul portal cu explicatii, aspecte, stele si zei din coloanele destinului,BaZi

Patru Stâlpi ai Destinului

Cei 4 Stâlpi ai Destinului reprezintă punctul de plecare în analiza BaZi, după calcule specifice școlii de astrologie chineză, folosind ora și data nașterii unei persoane. Fiecare stâlp conține elemente, zodii chinezești, aspecte, stele speciale și zei, care împreună trasează linia destinului, calea pe care persoana o urmează în viață.

Elementul care apare în stâlpul ZI definește personalitatea și este numit Stăpânul zilei. Există 10 tipuri de personalitate date de cele 5 elemente, lemn, foc, pământ, metal și apă, împreună cu polaritățile lor yin sau yang. La fel ca în cazul nativilor dintr-o zodie, personalitatea este aceeași pentru unele persoane.

Stăpănul zilei poate fi: Lemn YangLemn YinFoc YangFoc YinPământ YangPământ YinMetal YangMetal YinApă YangApă Yin

Zece Coloane ale Destinului

Ceea ce face diferența între destine sunt celelalte elemente, zodii, aspecte, zei și stele speciale din toate coloanele destinului.

Stelele speciale arată perioadele favorabile sau cele în care ești pus față în față cu situații neplăcute.

Stele speciale pozitive sunt: Nobil, Noroc Scolastic, Sabie Agresivă, Previziuni, Floare de piersic, Romantism, Comandant, Călător, Spiritualitate, Strategie, Luptător, Mentor, Popularitate, Sac cu Bani.

Stele speciale negative sunt: Obstacole Căsătorie/Copii, Singurătate.

Cei 4 Stâlpi ai Destinului arată tendințele generale ale vieții unei persoane, dar ele sunt supuse influenței celor 10 Coloane ale destinului, care caracterizează perioade de 10 ani din viața persoanei și, în plus, coloanei anului în curs. În funcție de aspectele care apar, viața persoanei are un curs lin, armonios sau se transformă într-o competiție. Stâlpii destinului oferă posibilitatea de a face previziuni pentru a preveni ghinionul și a maximiza șansele de reușită.

Lansat în premieră în România de Zodiacool, calculatorul online pentru coloanele destinului cu interacțiuni, zei și stele speciale din Patru Stâlpi ai Destinului și 10 coloane ale Destinului îți oferă gratuit descrierea stăpânului zilei (eului), puterea interioară și balanța elementelor.

MAGAZIN ONLINE

Compatibilitate de cuplu

COMPATIBILITATE
DE CUPLU

Afli tendințe partener, șanse în căsătorie, momente critice în relație.


Astrogramă
Natală

Cunoașterea Astrogramei Natale ne va aduce succes în viață.

Calculează gratuit Coloanele Destinului

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată .

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.