Transport gratuit peste 140 lei

Apă yin, Stăpânul zilei

Ca și în cazul zodiilor, când mai multe persoane aparțin unei zodii (e.g. Berbec), la fel și la stăpânul zilei, mai multe persoane pot avea același stăpân al zilei (e.g. Apă (yin)). Elementul din tulpina cerească aflat în coloana ZI este cel care definește stăpânul zilei și care determină personalitatea și tendințele fiecăruia dintre noi.

PERSONALITATE APĂ (YIN)

STĂPÂNUL ZILEI

Apa Yin este ca o ploaie de vară care ajută plantele să se dezvolte.

Tip de personalitate: Sfătuitor

Creativitate, bun simț, adaptabilitate

Imaginația ta bogată și creativă te ajută să te exprimi în mod înțelept și să îți faci prieteni sinceri și loiali. Te atrag ideile noi și vezi lucrurile în ansamblu, însă te plictisesc detaliile tehnice. De cele mai multe ori, atunci când ocupi funcții de conducere, delegi reponsabilitățile tale celorlalți. Ai mult bun simț și păstrezi secretele tale și pe ale altora din dorința de a nu-i supăra. Te adaptezi spontan în diferite situații de viață și faci acest lucru cu responsabilitate. Pui pasiune în tot ceea ce faci și ai cunoștințe din diferite domenii. Inteligența și emoția fac împreună casă bună. Tu ești exemplul cel mai bun al acestei combinații. Te adaptezi oricărei situații de stres, poți face lumină acolo unde este întuneric de ceva vreme, în special atunci când lucrezi cu oamenii. Favorabil pentru tine este să muncești și să îți petreci timpul în medii unde este stimulată creativitatea: artă, muzică, teatru, film, mass-media etc. Caracterul și simțul umorului mereu vor face ca orice ușă să ți se deschidă.

Bun motivator, empatie

Ai puterea de a intui talentele altora și de a-i ajuta să și le scoată la iveală. Deoarece empatizezi și îi observi pe cei din jur, îi poți ghida și motiva într-un mod unic, oferindu-le exact sfaturile de care au nevoie și care li se potrivesc de minune. Mintea ta gândește clar, corect și ai idei ingenioase, trebuie însă să te documentezi înainte a comunica și celorlalți ceea ce ai conceput. Nu ai putea să faci în mod intenționat nici cel mai mic rău, chiar dacă alteori consideri că Dumnezeu are grijă de toți. Deși te ghidezi după regulile tale, nu vei acționa impulsiv, ci vei păstra armonia. Simți ce este de viitor, ai capacitatea de a preconiza chiar la nivel de detalii ceea ce se va întâmpla, de aceea te înconjori de oameni de calitate, care sunt buni în domeniile lor. Iar tu vei reuși să aduci liniștea și colaboarea în acea echipă. Vezi talentele încă din fașă, pentru că ești dotat cu o imaginație bogată. Pentru a ajunge la succes ai nevoie de liniște și pace, de aceea echilibrul va fi susținut de latura romantică. Dacă partenerul te încurajează, vei deveni productiv.

Minte fluctuantă, încăpățânare, schimbări bruște de dispoziție

Când ai de luat o decizie, îți poți pierde echilibrul emoțional și concentrarea spre o anumită direcție, deoarece îți vin multe idei în același timp și nu știi pe care să o alegi. Astfel de situații te stresează și te pot conduce la stări de agitație interioară. Încearcă să porți o discuție cu cineva specializat pentru a rezolva această dilemă. Niciodată nu admiți ca cineva să te contrazică. Te închizi în carapacea ta și nu îi lași pe cei din jur să afle prea multe despre tine, pentru că îți este teamă să nu afle ce suflet bun ai și să încerce să profite de tine. Îți schimbi des dispoziția și acționezi imprevizibil. Poți să treci fulgerator de la o stare la alta, de la calm la agitație, de la bucurie la tristețe, ceea ce îi face confuzi pe cei din jur. Dacă ești pus în fața unor situații imprevizibile, poți să îți pierzi cumpătul, să cazi în deznădejde, în depresie. Caută să stabilești de la început anumite termene limită pentru a preveni aceste situații tensionate. Înconjoară-te de persoane care știu cum să te scoată din acele stări de incertitudine. Fiind un spirit liber, îți place să-i domini pe ceilalți, să fii ascultat, iar cuvântul tău să fie lege. Învață să te adaptezi la noile cerințe, tendințe, altfel riști să rămâi singur. Fluxul gândurilor tale este asemenea unui râu de munte, mereu apare ceva nou, caută totuși să îți menții opinia de la o zi la cealaltă. De aceea, cel mai bine te descurci muncind pe cont propriu.

Destinul tău în general

Ai venit pe lume pentru a empatiza și a ajuta oamenii. De aceea, ar fi bine să te deschizi mai mult față de cei din jur și să le oferi cu bunătate sfaturile tale înțelepte, dar încearcă să nu îți asumi problemele acelor persoane, deoarece riști să te implici prea mult și să ai de suferit. Fiecare își are propriul său destin. Fii capabil să te detașezi atunci când este nevoie pentru a nu-i face pe cei apropiați să devină dependenți de tine. Astfel și tu scapi de karma lor, și ei reușesc să evolueze. Încearcă să îți petreci timpul străduindu-te să schimbi ceva în lume. Dacă îți vei pune imaginația la treabă, va face ceva frumos, de valoare, care va rămâne pe veci. Dacă vei prelua problemele celorlalți riști să îți produci dezechilibre de sănătate.

Recomandări pentru dezvoltare personală:

1. Datorită bunătății tale îți poți clădi relații armonioase.
2. Păstrează-ți calmul și practică activități care să-ți elimine stresul.
3. Dacă te-ai deschide mai mult față de cei din jur, ai avea surpriza că nu toți vor să profite de tine.
4. Fii sincer/ă cu ceilalți.
5. Nu-i manipula pe ceilalți.
6. Cere ceea ce este al tău.
7. Apreciază-te la adevărata valoare.
8. Poți mult mai mult, dar renunță la comoditate.
9. Nu căuta să impresionezi cu minciuni.

Dragoste și Relații

Ești o persoană carismatică și îți faci ușor relații. Când ești în căutarea iubirii, pui accentul pe frumusețea sufletească și nu pe cea exterioară. Într-o relație, vrei să deții controlul, să manipulezi și iei deciziile cele mai importante. Latura sexuală ocupă un rol important în relație. Dacă partenerul îți oferă încrederea, ești dispus să faci absolut totul pentru el.

Iubire, putere interioară

Atunci când iubești, îți place să oferi momente de neuitat partenerului, în special din punct de vedere sexual. Cucerești pe oricine prin sinceritatea și inocența ta, poți să faci victime fără să dorești, ai parte de multă simpatie din jur. Dai impresia că ești o persoană fragilă și liniștită, însă în interiorul tău poți fi exact invers. Oferi iubire într-un mod misterios și preferi să ții relația sub control. Ai nevoie de timp pentru a-ți deschide inima. La începutul relației ascunzi multe secrete, dar pe masură ce relația evoluează, prinzi încredere și construiești cu optimism ceva fermecător. Ai o putere interioară extraordinară. Dacă îți place de cineva, faci tot posibilul ca acea persoană să te remarce și să dorească să înceapă o relație cu tine. Ești deschis la orice discuție, idee, situație bizară. Îți plac relațiile complicate, în care poți să îmbini zbuciumul interior cu pasiunea din pat. Trăiești orice moment la maximum, însă este dificil să găsești un asfel de partener, exact pe placul tău. Nu dispera și nu încerca să pari ceea ce nu ești. Caută să nu faci glume de prost gust atunci când cineva nu îți place, poți să-l faci să sufere.

De ajutor, spirit rebel

Lângă tine persoana iubită evoluează și poate ajunge să se împlinească din punct de vedere profesional. Cu răbdare, o ajuți să-și găsească resursele necesare pentru a se dezvolta, iar rezultatele sale bune te împlinesc și te fac să te relaxezi, să te bucuri de relație. În schimb, vrei ca ea să te accepte exact așa cum ești, cu bune și rele, cu toane și fără ele. Ai și momente când pui presiune, dar faci acest lucru din dorința de a scoate la iveală ceva și mai bun din persoana iubită. Îți faci așteptări mari în relație. Uneori manipulezi, iar persoana iubită ajunge să facă exact ceea ce îți dorești. Din adolescență ai descoperit ce înseamnă iubirea carnală, acest aspect este unul foarte important. Mereu ești în căutare de noi recorduri, consideri că iubirea trebuie mai întâi simțită spiritual, energetic, prin atingere și după pasional. Îți place să petreci ore întregi analizându-ți partenerul. Descoperindu-l pe el, te vei cunoaște pe tine.

Recomandări pentru relații fericite:

1. Comunică mai mult și fă-ți cunoscute dorințele pentru ca relația să dobândească o conotație mai profundă.
2. Acordă atenție sporită sentimentelor și emoțiilor persoanei iubite pentru a nu o forța.
3. Nu fi prea direct atunci când ceva nu îți place în comportamentul partenerului.
4. Nu încerca să îl manipulezi pe celălalt, chiar dacă poți face asta.
5. Caută să găsești scopul iubirii, nașterea de copii, totul va fi mult mai romantic.

Bani și Carieră

Ai excelente abilități de muncă, dar ții cont numai de ideile tale și nu admiți ca cineva să îți spună ce să faci. Simți mirosul banilor, deși nu prea te zbați pentru a-i atrage în viața ta. Totul vine de la sine. Pentru tine iubirea și pacea sufletească sunt cele mai importante. Mereu îți faci resurse de bani, pentru zile mai grele. Deși nu îți place să iei decizii radicale, de care să depindă viața multor persoane, de cele mai multe ori ajungi în funcții de conducere.

Carieră: multitasking

La muncă ești ca vremea, nimeni nu știe cum vei fi într-o anumită zi de lucru. Le dai de furcă colegilor, care nu mai știu cum să te abordeze și te cataloghează drept o persoană capricioasă. Ai tendința să pui totul la suflet și să iei totul în nume personal. Productivitatea ta este fluctuantă și depinde de dispoziția sufletească în care ești. Deși ai multe calități, precum ambiție, inteligență și resurse intelectuale, evoluezi mai greu în carieră, deoarece nu-ți poți ține emoțiile sub control. Preferi să lucrezi pe cont propriu, pentru că nu ai încredere în părerile colegilor, iar acest lucru te poate face să termini munca într-un timp mai îndelungat. Ai cunoștințe vaste și ești genul de angajat bun la toate. De obicei, munca ta este recunoscută în timp, odată cu trecerea anilor, asemenea unui vin bun. Învață să ceri prețul corect pentru ceea ce știi să faci.

Viziune, Putere

Ai idei vizionare, te remarci prin versatilitatea ta și te adaptezi din mers la orice situație. Faci miscări riscante pe piață fără să te temi de viitor, întrucât știi că ești capabil să repari orice problemă. Nu dai prea multe explicații celor din echipa ta și din păcate treci totul numai prin filtrul emoțiilor tale. Dacă un business te plictisește, renunți la el fără să-ți pese. De aceea, ar fi bine să ai lângă tine un director adjunct sau o echipă unită care să te mai tempereze. Pui suflet în ceea ce faci. Ai fler la oameni și îi primești în echipa ta numai pe cei potriviți. Ai vitalitate foarte bună și pentru a ține pasul cu tine, oamenii din echipa ta trebuie să mănânce bine înainte de a veni la muncă. Chiar dacă îi pui la treabă, știi cum să îi motivezi și să-i conduci la succes. Dacă nu ai o echipă, multe din proiectele tale se năruie. Ar fi bine sa te focalizezi pe modul în care se pun ideile în lucru. Mereu ai în minte un plan bine pus la punct. Ești cu 10 mutări înaintea celorlalți. Felicitări!

Speculații, Rapiditate

În afaceri vrei banii rapid, chiar peste noapte, tocmai de aceea preferi să faci speculații. Nu prea ai răbdare în afacerile care necesită multe eforturi, poate de aceea delegi experți pentru a se ocupa de birocrația de la începutul unei investiții. Înțelegi valoarea banilor și știi cum să lucrezi cu ei. Îți place să faci banii să circule cu viteză mare și mergi la risc. Când faci o investiție nu ai liniște până nu îți vezi banii recuperați și înmulțiți. Trăiești fără să-ți faci griji pentru viitor, dar ai mare noroc să atragi sume mari de bani. Pentru tine este valabilă vorba: timpul este bani. Ai o perspectivă largă asupra afacerilor. Gândești Big. În schimb, ai unele ezitări când trebuie să-ți cheltui banii personali și te decizi mai greu. Pentru că ai foarte multe idei, nu știi care este mai bună și nu îți poți face o anumită strategie. Ți-ar putea fi mai ușor dacă ai încerca să te concentrezi pe un anumit subiect. Te înconjori de persoane cu dare de mână. Îți dorești să mergi la licitații, faci investiții asfel încât să ai mereu de unde să scoți bani la vreme de nevoie. Nimeni nu știe cu adevărat câți bani faci.

Recomandări pentru venituri sporite:

1. Învață să-ți ții emoțiile sub control. Acest lucru te va scuti de confuzie și indecizie.
2. Concentrează-te până duci o idee la bun sfârșit. Lucrează în echipă, punct cu punct, după un plan.
3. Încearcă să pui și ceva bani deoparte pentru a te simți mai în siguranță.
4. Nu împrumuta bani, împrumuți totodată și norocul tău.
5. Oferă o parte din ceea ce câștigi, iar acei bani vor mai aduce și alții.
6. Oferă lucruri sau bani celor ce sunt în dificultate: văduve, copii orfani, bătrâni etc.

Sănătate

Cheia sănătății tale: controlul asupra emoțiilor te poate ajuta să ajungi la echilibru. Lichidele din corpul tău au funcția de a vehicula emoțiile și sentimentele. Sănătatea ta va fi bună atâta vreme cât rinichii vor funcționa normal. Te concentrezi prea mult pe problemele celor din jur, de aceea nu reușești să elimini toate rezidurile, pentru că rămân stocate în rinichi. Iartă-i pe ceilalți și nu-i mai judeca, vei observa o îmbunătățire a sănătății.

Rinichii sunt considerați rădăcina vieții. Ei guvernează memoria, concentrarea, gândirea, deciziile, inteligența, priceperea, vitalitatea și vigoarea mentală. De buna funcționare a rinichilor depinde și sănătatea oaselor, urechilor, uretrei, anusului și a părului capilar.
Bolile cele mai frecvente pot fi: răceli, infertilitate, probleme cu sarcina, impotența, prostatita, stări de oboseală, depresie, scăderea vitalității, negativism, senzație acută de frig, poliuria, calculi renali, stări obsesive de frică, nefrite.
Pentru a păstra rinichii sănătoși este bine să lași să se elimine emoțiile negative sau nefolositoare.

Cum poți face acest lucru?
- Întărește-ți forța fizică și forța mentală prin exerciții de sport și de învățare.
- Urmărește să te focalizezi pe un anumit scop.
- Scoate din vocabular vorbele care atrag pesimism și negativitate.
- Dă dovadă de mai multă voință și acționează.

Recomandări pentru o viață sănătoasă:

1. Evită să stai în medii cu aer foarte uscat și/sau în medii cu temperaturi foarte scăzute.
2. Evită să cazi prada emoțiilor negative. Elimină ceva rău încă de la început și nu te identifica cu ceva negativ pentru timp îndelungat.
3. Ai curaj și trăiește-ți viața.
4. Detașează-te de persoanele toxice din viața ta, poți prelua energia lor negativă.
5. Iartă-te pentru greșelile comise, totul se va reechilibra.

Tehnica de lucru cu afirmații: timp de 29 de zile, în fiecare zi, repetă fiecare idee de mai jos de 21 de ori.

1. Accept cu bucurie să acumulez lucruri, experiențe și emoţii noi.
2. Accept să îmi asum responsabilitatea pentru viața mea. Trăiesc în pace.
3. Rinichii mei îmi filtrează emoţiile şi mă ajută să trăiesc cu bucurie.
4. Viața mea este stabilă și echilibrată. Iau decizii cu discernământ.
5. Am toți banii pe care mi-i doresc și sunt fericit.

Puncte tari

inteligență, creativitate, loialitate, adaptabilitate, acceptare, hotărâre, roditor, intuiție, versatilitate.

Puncte slabe

lipsă de consistență, de focalizare, caracter schimbător, temperamental, cu toane, imprevizibil.

Oportunități

Ai darul de a empatiza ușor. Îi citești pe cei din jur, știi ce poate să îți ofere cineva, nimeni nu te pot minți. Deoarece sari repede în ajutorul celor care îl cer, obții la rândul tău ajutor când ai nevoie. Caută să te focalizezi pe un scop și încearcă să mergi până la final, succesul este garantat.

Amenințări

Ar fi bine să-ți mai ții în frâu mintea care zburda ca o maimuță și care îți dă prea multe idei deodată, ceea ce te îndepărtează de scopul propus. La un moment dat, trebuie să înveți cum să lucrezi cu gândurile tale, astfel încât să nu mai pierzi timp prețios.

COMPATIBILITATE

Persoana cu elementul Apă Yin este susținută în domeniile:
Negociere, noi oportunități: de personalitate de tip Foc Yang, Metal Yin.
Creștere economică: de personalitate de tip Apă Yang, Apă Yin, Metal Yin, Metal Yang.
Investiții în dezvoltare: de personalitate de tip Metal Yin.
Relații, prietenii: de personalitate de tip Metal Yin, Foc Yang, Foc Yin.
Pe termen lung, persoana cu elementul Apă Yin este ajutată să se organizeze pe toate planurile de personalitate de tip Metal Yin.

Calculează gratuit stâlpii destinului.

URMARITI-NE
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.