Transport gratuit peste 180 lei
 

Apă yang, Stăpânul zilei

Ca și în cazul zodiilor, când mai multe persoane aparțin unei zodii (e.g. Berbec), la fel și la stăpânul zilei, mai multe persoane pot avea același stăpân al zilei (e.g. Apă (yang)). Elementul din tulpina cerească aflat în coloana ZI este cel care definește stăpânul zilei și care determină personalitatea și tendințele fiecăruia dintre noi.

PERSONALITATE APĂ (YANG)

STĂPÂNUL ZILEI

Apa Yang este ca oceanul, plin de mistere, cu valuri la suprafață, dar calm în adâncul său.

Tip de personalitate: Inovativ

Adaptabil, puternic, inovativ

Îți place să generezi idei și soluții atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Ai o gândire profundă, care poate să implice analiza și creația. Încearcă să te concentrezi pe o stare, ai tendința de a sări de la un lucru la altul, iar acest lucru ajunge să te epuizeze. În plus, la final este posibil să nu se observe nici un răspuns. Ești o persoană foarte încăpățânată, mereu mulțumită de sine. Iubești viața, știi ce vrei și ce poți să faci. Te hotărăști fără a sta mult pe gânduri și, de cele mai multe ori, deciziile pe care le iei sunt definitive. Eviți să comunici celorlalți tot planul tău de la început.

Puternic, cu multe idei

Ai foarte multă putere de convingere, în schimb problema ta este partea de focalizare pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ai început. La suprafață pari o persoană agitată, dar în esență ești de un calm profund, nu te sperii de problemele vieții. Puterea ta îi poate intimida pe ceilalți, dar te poate copleși și pe tine. Îți pui întrebări legate de existența ta și pierzi zile încercând să le elucidezi. Înveți rapid, descoperi mereu noutăți, dar de multe ori nu îți este simplu să lucrezi cu atâtea idei, să te înțelegi și să te ții sub control! Nu mai alerga după mai mulți iepuri deodată, adică nu te mai lăsa pradă tuturor ideilor care îți trec prin cap, selectează-le și pune-le în practică. Folosește-ți intuiția și discernământul pentru a ajunge mai ușor la succes. Capacitatea de a genera idei multiple îți poate aduce garantat reușita, indiferent de domeniul de activitate. Zâmbești și menții umorul acolo unde te duci, de aceea succesul este garantat. Întotdeauna ești sincer cu ceilalți. Te aprinzi ușor, dar nu ai ieșiri necontrolate. Știi să-ți faci singur dreptate. Lumea te place de la prima vedere, în schimb tu nu împărtășești aceleași sentimente de încrederfață de cei din jur și nu te lași ușor vrăjit de ceilalți. Nu ești bârfitor, deși la urechile tale ajung multe secrete, nu-ți place să vorbești despre ele, în schimb este posibil să le folosești în viitor ca pe un atu.

Independență, dinamism, inteligență

Ești o persoană iubitoare de activitate și de libertate, care ocolește persoanele care îți propun să te schimbe. Încerci să faci tot posibilul pentru a scapa din situații care te țin pe loc sau îți îngrădesc libertatea. Ai abilitatea excepțională de a te adapta cu ușurință în toate situațiile din viața ta, indiferent cât de grea ar fi ea sau cât de dureroasă ar fi din punct de vedere sentimental. Iq-ul tău este peste medie și vine la pachet cu natura ta îndrăgostită de independență. Tot ceea ce apreciezi în această viață este timpul liber. Iubești să fii în afara standardelor și să îți aduci contribuția cu idei inteligente, dar pentru că ele nu sunt apreciate așa cum te aștepți, pe parcursul vieții vei înceta să mai comunici celorlalți ceea ce gândești. Nu pierzi nici o ocazie de a te folosi de nonconformismul tău, în special din punct de vedere vestimentar și lași impresia celor din jur, că ești o persoană plină de dinamism. Ai un autocontrol de invidiat, respecți cu precizie programul pe care ți l-ai stabilit, indiferent de situație. Ești greu de citit, rareori cineva poate ghici ce gândești (limbajul trupului). Reacțiile tale pot foarte ușor să manipuleze pe oricine. Ai o inteligență mult peste medie, știi să anticipezi care sunt tendințele viitorului și cum vor reacționa ceilalți. De aceea, ești primul care valorifică orice potențial.

Voință, mister, empatie

Ești o persoană exigentă cu ceilalți, în schimb cu tine eviți să faci cunoștință. Știi că ai mult de muncă cu acel psihic puternic, care nu dorește să se schimbe. Ai o voință de fier și nu îți place să ceri nimic de la ceilalți, tu știi că poți obține mult de la viață doar prin forțe proprii. Nu te ascunzi de cei din jur, dar păstrezi o doză de mister. Ai încredere în deciziile tale și, de regulă, nu prea renunți la ele. Dacă totuși alegi să o faci, este pentru o perioadă de timp, întrucât vizualizezi de la început ceea ce ai de făcut pentru a ajunge la un rezultat final. Calitatea ta excepțională de a-i simți pe cei din jur, de a empatiza, poate fi considerată un punct de echilibru în viața ta. Ești un maestru diplomat în arta adaptării în planul social și nu încalci limita bunului simț. Te bazezi pe respect reciproc, iar dacă cineva nu își respectă cuvântul te îndepărtezi de acesta. Știi să te faci respectat și remarcat. Șarmul și carisma sunt armele tale secrete. Poți uneori apela la flirt pentru a realiza ceea ce îți propui. Spui adevărul adevărat, oricât de brutal ar fi el. Ești în stare să înlături din drum munții pentru a reuși să-ți duci la bun sfârșit visul. Ai mulți admiratori, care de fapt se dovedesc a fi dușmani, dar tu te simți flatat de aceste situații, chiar îți place să vezi până în ce punct poate ajunge un om.

Destinul tău în general

Ai venit pe lume pentru a elabora idei originale, chiar geniale. Trebuie însă să te bazezi doar pe forțele proprii, deoarece ceilalți nu pot să perceapă ceea ce zici și nici nu pot ține pasul cu tine. Te atrag petrecerile și evenimentele pline de energie, unde poți să mai observi câte ceva despre felul oamenilor de a se comporta. Îți place să-i analizezi pe ceilalți. Nu ratezi nicio ocazie de a fi cu prietenii sau chiar cu persoane necunoscute. Inima ta este fericită când vede oameni împliniți și bucuroși. Ești un spirit aventurier și privești viața cu mult entuziasm. Nu te mulțumești niciodată. De aceea, în orice domeniu ai activa, vei duce orice acțiune la superlativ, chiar dacă vei pierde bani, timp, familie. Știi cum să îți atingi scopul, poate uneori plătești dublu sau triplu pentru a avea ce îți poftește inima. Însă odată ce ai ajuns acolo unde ți-ai propus, vei căuta să îți propui altceva, diferit de ceea ce ai făcut până atunci. Ești făcut să aduci speranță în sufletele oamenilor, să îi faci să creadă în tine și să îți devină devotați. Ești un adevărat lider.

Viziune de ansamblu

Îți asumi soarta multor persoane, devii peste noapte responsabil de destinul acestora. Poți ajunge inclusiv să îți petreci toată viața și să îți sacrifici timpul liber pentru a fi alături de cei care sunt în situații dificile: sănătate precară, financiară etc. Ai un suflet bun, dar atunci când ești jignit te dezlănțui asemenea unui uragan. Îți faci mulți dușmani pe parcursul vieții, tocmai persoanele care au muncit pentru tine ajung să te urască.

Recomandări pentru dezvoltare personală:

1. Atunci când ai o idee, focalizează-te și pune-o în practică. Nu duci lipsă de perseverență, doar că ai tendința să te pierzi în detalii, lucru care te distrage de la muncă și îți consumă timpul fără rost.
2. Temperează-ți cerințele exagerate pentru a nu te frustra când viața nu îți dă rezultate pe măsura așteptărilor tale.
3. Explică mai clar ceea ce dorești. Redu din mister pentru a nu da impresia că manipulezi.
4. Ai răbdare cu ceilalți, nu toți procesează atât de bine ca tine orice situație.
5. Oferă încurajări echipei tale, familiei etc., întrucât poți fi uneori prea exigent, inducându-le astfel senzația că sunt incapabili.

Dragoste și Relații

Sentimentele tale sunt sincere, iar în cuvintele pe care le rostești persoanei iubite sunt o mulțime de adevăruri în care chiar crezi. Ai multe pretenții de la celălalt, poate de aceea reușești cu greu să găsești pe cineva care să se ridice la standardele tale. Idealul tău este să trăiești într-o casă în care este armonie și înțelegere. Echilibrul tău interior vine din pacea sufletească. Partenerul de viață are parte de multe experiențe plăcute alături de tine. Ești un romantic incurabil, oferi ceea ce este mai bun și îți dorești să obții tot confortul pentru ca cel drag să nu ducă lipsă de nimic.

Nevoia de libertate, cu schimbări bruște de dispoziție

Nu îți place să ți se pună condiții atunci când intri într-o relație, întrucât ai nevoie de libertate și încredere, în schimb tu treci prin momente de gelozie și cauți să deții controlul asupra partenerului. Când persoana iubită devine geloasă, preferi să te retragi în carapacea ta și să faci mofturi, chiar să eviți orice formă de dialog cu aceasta. Dacă relația te stresează, începi să spui exact ce gândești, fără să te mai gândești la perechea ta, neinteresându-te dacă aceasta va suferi. De aceea, uneori poți răni, chiar dacă nu ai această intenție. Știi să ieși repede din certuri, pentru că nu îți place să ai dispute din dragoste. Chiar dacă nu îți place gelozia partenerului, tu ești cel care o cultivă. Ești o fire care mereu trăiește în suspiciune și incertitudine. Oferi foarte greu încredere unei persoane, totodată îți exprimi rar sentimentele de dragoste.

Fidelitate și onoare

Oricine și-ar dori un partener la fel ca tine, deoarece cauți să te împlinești sufletește în relația actuală fără a fi nevoit să înșeli. Nu ai suporta să te arate cineva cu degetul pentru că ai călcat strâmb, consideri că totul se rezumă la demnitate. Onoarea este foarte importantă pentru tine, de aceea tratezi cu respect pe oricine, dar, la rândul tău, îți dorești să te bucuri de acest privilegiu. Te comporți frumos cu persoana iubită și o protejezi de suferințe emoționale, evitând să îi comunici dacă ai probleme. Desigur, ai și tu capriciile tale, pe care știi cum să le transformi în ceva fermecător. Știi cum să eviți orice conflict, iar orice suspiciune la adresa partenerului trebuie investigată. În cel mai rău caz, iei decizia de a vă muta o perioadă pentru ca acesta să scape de tentație.

Recomandări pentru relații fericite:

1. Evită să spui adevărul în față dacă știi că acesta poate răni. Mai bine exprimă-te evaziv, decât să faci pe persoana iubită să sufere.
2. Petrece mai mult timp cu familia pentru că este mai importantă decât orice lucru pe care îl poți cumpăra cu bani.
3. Încearcă să nu implici munca și familia.
4. Recomandat ar fi ca partenerul tău să profeseze în alt domeniu, să fie mai dinamică relația voastră.

Bani și Carieră

Gândești ca un lider și găsești idei de afaceri în orice domeniu de activitate. Te inspiri din mediul exterior, din natură. Poți să furi idei pe care ulterior să le înbunătățești pentru a fi utile. Mereu te-ai considerat un deschizător de drumuri. Te-ai înconjurat de oameni tineri, cu potențial, care se află la început de drum și ai investit în ei. Aceasta este cea mai bună investiție a ta. Ei mereu îți vor fi recunoscători. Cel mai bine te dezvolți pe cont propriu, unde nu este nevoie să dai explicații și unde ai libertatea de a face ceea ce îți dorești.

Carieră: adaptabil, harnic

Ești o persoană care se poate adapta în orice mediu de lucru atunci când este nevoie și este apreciată de echipa în care activează. Îți place să-ți respecți și să-ți ajuți colegii, alteori uiți că trebuie să îți rezolvi și tu responsabilitățile la locul de muncă. Te implici și te mobilizezi exemplar când ai ceva de rezolvat. Dacă lucrezi la ceva ce îți pune imaginația la muncă, poți sta și peste program. Ești ambițios și îți dorești să ajungi în top mai devreme sau mai târziu, de aceea te înconjori de oameni responsabili, care știu ce vor de la viață. Șefii te apreciază mai ales pentru modul tău original de a gândi și de a găsi soluții. Încearcă să nu te lauzi, riști să îți atragi dușmani. De regulă, ești cu un pas înaintea colegilor, dar cauți să ții secret tot procesul creației tale pentru a nu ți-l fura cineva. Nu îți place să primești ordine și, de aceea, perseverezi până ajungi în funcții de conducere. Nu ai probleme în relațiile cu colegii de echipă, dar te implici emoțional și nu mai faci diferența între viața personală și cea socială. Îți place să discuți pe teme variate și te retragi elegant când cei din jur încep să bârfească.

Fler financiar, în pas cu noile trenduri

Afacerile îți merg bine pentru că ești un lider meticulos care este atent la orice aspect care ar putea interveni în proiect. Îți faci planuri pe care le urmărești cum evoluează, pas cu pas. Respecți ordinea și disciplina, poate de aceea nu ai parte de surprize. Ești o persoană bine informată, în pas cu ultimele știri și trenduri astfel încât afacerile tale sunt în pas cu moda. Ai o viteză mare de adaptare la timpul prezent și de aceea succesul tău este garantat. În spatele rezultatelor tale se pot vedea munca și pasiunea depusă, ai abilitatea de a controla banii, de a lucra cu ei dar eviți să faci investiții la întâmplare. Când ai în lucru un proiect, muncești cot la cot cu angajații tăi sau chiar depăsești programul de lucru, pentru a te asigura că sunt respectați pașii prestabiliți. Muncești cu pixul și hârtia în mână și îți bazezi acțiunile pe logicș și matematică.

Chibzuința și curajul de a investi

Știi să te faci remarcat, o colaborare pentru tine este o adevărată provocare. De aceea, te interesezi cu cine vei semna, afli tot despre viața acestuia, iar o dată ce l-ai cunoscut și ai prins încredere în forțele proprii treci la acțiune. Știi mereu ceea ce să zici și când să zici, iar când se impune tăcerea o consideri de aur. Îți este ușor să faci calcule legate de o nouă investiție și abordezi cu realitate atât potențialul câștig cât și un eșec, apreciezi corect valoarea bunurilor și nu cheltui mai mult decât trebuie dar nici nu ești o persoană zgârcită. Pentru că îți place să faci investiții, de regulă întâlnești mai multe oportunități de a face bani, speculațiile sunt domeniul tău de interes. Știi să miroși afacerile bune și să alegi ce este mai bun pentru tine. Nu lași lucrurile în voia sorții ci te informezi înainte de lua decizii. Îți place să faci afaceri corecte și în ordine. Ai curajul să investești chiar și în afaceri cu risc mai mare atâta vreme cât simți că planurile vor avea la final profituri considerabile. Îți place să ai ultimul cuvânt de spus într-o afacere. Nimeni nu știe cu adevărat ce sume de bani deții cu adevărat, pe parcursul timpului ai învățat că este necesar să lași și bani deoparte de care nimeni să nu știe.

Recomandări pentru venituri sporite:

1. Uneori partea financiară a vieții tale nu te mulțumește și încerci să treci de la o idee de afaceri la alta. Nu te lăcomi și ai mai multă răbdare, până obții ceea ce-ți dorești.
2. Chiar dacă ești o persoană cu intuiție excelentă în afaceri, nu acționa la primul impuls pentru a nu-ți bulversa echipa.
3. Nu fi darnic cu cine nu trebuie, fii milostiv acolo unde bani tăi vor fi apreciați, energia lor se va multiplica.
4. Încearcă să nu atragi atenția asupra opulenței tale.

Sănătate

Cheia sănătății tale: observarea și înțelegerea emoțiilor tale. Lichidele din corpul tău au legătură și cu emoțiile tale. Sănătatea va fi bună atâta vreme cât și vezica biliară va funcționa normal. Încearcă pe cât posibil să nu preiei energiile negative ale celorlalți. De obicei îi asculți și încerci să le rezolvi problemele, iar astfel problema lor rămâne stocată în câmpul tău energetic și începe să lucreze în defavoarea ta.

Vezica urinară are rolul de a elimina lichidele din corp. Lichidele pot fi asociate cu anumite emoții. Atunci când nu vrei să renunți la emoții negative (precum frica, îngrijorarea, atașamentele față de obiecte sau față de persoane etc.), funcția vezicii urinare va fi afectată. Din această cauză, organismul tău rămâne plin cu toxine. Bolile cele mai frecvente pot fi infecții urinare, cistite, anexite, probleme cardiace, stări de panică.
Pentru a păstra vezica urinară sănătoasă este recomandat să lași să se elimine emoțiile negative sau nefolositoare.

Cum poți face acest lucru?
- Uită amintirile dureroase și acceptă viața prezentă.
- Ține cont de sentimentele tale și apoi de ale altora.
- Nu te purta autoritar faţă de ceilalţi și nu lua decizii în locul lor.

Recomandări pentru o viață sănătoasă:

1. Înlocuiește frica cu încrederea și curajul. Fă o acțiune de care îți este frică, dar despre care știi că ar fi bună pentru tine. Vei constata că totul este în regulă.
2. Renunță la ideea de a ține totul sub control. Lasă viața să curgă de la sine.
3. Nu mai pune la suflet și nici nu mai plecă urechea la ce spun alții depre tine.
4. Nu te mai atașa atât de mult de bunuri, de partea financiară, întucât nu vei lua nimic cu tine.

Tehnica de lucru cu afirmații: timp de 29 de zile, în fiecare zi, repetă fiecare idee de mai jos de câte 21 de ori.
1. Accept să îmi exprim liber emoțiile.
2. Accept să mă relaxez și mă simt în siguranță cu viața mea.
3. Asimilez emoțiile: bucurie, curaj, încredere și trăiesc în momentul prezent.
4. Mă bucur de experiențele noi. Acţionez şi merg înainte.
5. Am putere asupra vieţii mele.

Puncte tari

inovație, curaj, realism, adaptabilitate, inteligență, spirit aventurier și de acțiune, sociabilitate, meticulozitate, putere, competitivitate, gândire rapidă.

Puncte slabe

lipsă de focalizare, egoism, ușor de influențat, cu toane, nevoia excesivă de independență, pesimism, tendințe extremiste, obsesie pentru imaginea ta publică.

Oportunități

Te ghidezi după studii și analizezi foarte bine toate aspectele unei afaceri înainte de a lua o decizie. Intuiția îți funcționează la cote maxime, mereu vei ști cum să întorci o situație dificilă în favoarea ta. Gândești pozitiv și, de aceea, totul îți merge bine, ține-o tot așa. Ai succes în orice întreprinzi. Datorită faptului că te înconjori de oameni care știu ce vor de la viață, înveți cum să te adaptezi la situații noi de risc, dar care îți oferă o viziune nouă asupra vieții.

Amenințări

Ai tendința să lucrezi pe cont propriu fără a le da celor din jur posibilitatea să știe ce gândești. Chiar dacă nu ai intenția de a-i manipula, ei se vor simți mai în siguranță dacă vor ști ce planuri ai. Caută să nu mai faci atâtea glume pe seama altora, deoarece pe viitor se vor răzbuna. Succesul tău îți generează dușmani, cei mai mulți sunt prieteni cu care ai colaborat.

COMPATIBILITATE

Persoana cu elementul Apă Yang este susținută în domeniile:
Negociere, noi oportunități: de personalitate de tip Pământ Yang, Metal Yang.
Creștere economică: de persoane Metal Yin, Metal Yang, Apă Yin.
Investiții în dezvoltare: de persoane Lemn Yang.
Relații, prietenii: de persoane Foc Yang, Pământ Yang.
Pe termen lung, persoana cu elementul Apa Yang este ajutată să se organizeze pe toate planurile de personalitate de tip: Metal Yang.

Calculează gratuit stâlpii destinului.

ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE O REDUCERE DE 10% ȘI HOROSCOPUL ZILNIC!

Abonare newsletter

URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
zodiacool.ro folosește cookies. Află mai multe din politica cookies, concursuri, politica de confidențialitate | Gestionează preferințe cookies
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.