Aspecte BaZi

Aspectele astrologice pot fi constructive și distructive.

Aspectele astrologice pot fi constructive și distructive.
Aspectele constructive care apar în hartă o ajută pe persoană să treacă ușor peste situațiile problematice și să aibă reușite în viață.
Aspectele distructive reprezintă momente karmice în care persoana este forțată să evolueze, deoarece, de regulă aceasta preferă să rămână în zona de confort, fără să facă schimbări în viață. Aspectele distructive anulează stagnarea din viața persoanei. Persoana simte apariția acestor aspecte ca fiind negativă, deoarece ele declanșează producerea de schimbări majore în comportament.

Aspectele Bazi se calculează după un algoritm și se afișează în cei 4 Stâlpi ai Destinului și cele 10 Coloane. Același aspect poate apărea de mai multe ori în viața persoanei, fie în stâlpi, fie în coloanele destinului. În funcție de locul unde apare un aspect, el influențează comportamentul persoanei.

Aspectele au un impact puternic asupra caracterului persoanei și îi modifică destinul. În funcție de aspectele care apar în stâlpii destinului și în coloane, viața persoanei are un curs lin sau se transformă într-o competiție.

Aspecte constructive:
Combinare, Primești ajutor și Ai succes

Aspecte distructive:
Împotrivă, Ciocnire, Pedepse, Distrugere și Rănire

Aspectele mai pot fi trecătoare și marcante.
Atunci când un aspect are un caracter trecător, impactul său asupra destinului este de scurtă durată, de aceea nu va modifica semnificativ personalitatea.
În schimb, aspectele marcante aduc schimbări majore în destinul persoanei și nu pot fi ignorate.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.