NUMĂR KUA

Numărul KUA indică direcțiile feng shui favorabile și nefavorabile. Numărul KUA te ajută să ai succes, să te ferești de ghinion și este considerat cifra ta norocoasă.
TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

FENG SHUI 2017

CALCUL NUMĂR KUA

Calculează numărul KUA pentru a ști din ce direcții poți atrage bani, dragoste, sănătate, progres și cum să eviți direcțiile care predispun la certuri, divorț, ghinion, trădări, pierderi de bani, boli.

Pe același subiect

Număr KUA

Numărul KUA arată cum ar trebui să te poziționezi acasă ori la lucru, ca să atragi în viață: bani, sănătate, dragoste, împlinire.

Cum se calculează numărul KUA

În știința Feng Shui, numărul KUA se calculează în funcție de anul nașterii și de sex. Există formule diferite pentru bărbați și femei.

Se adună ultimele două cifre din anul nașterii, iar rezultatul se reduce la o cifră.
Pentru bărbați: se scade rezultatul din 10, dacă te-ai născut înainte de anul 2000 ori se scade din 9, dacă te-ai născut după 2000.
Pentru femei: se adună rezultatul la 5, dacă te-ai născut înainte de anul 2000 ori se adună la 6, dacă te-ai născut după 2000.
Rezultatul obținut este numărul KUA.

Fiecare număr KUA asociază punctele cardinale cu energii favorabile sau nefavorabile. Direcțiile se citesc cu busola. În funcție de rezultatul obținut al numărului KUA persoanele sunt Vestice sau Estice.
Direcțiile favorabile grupei Vestice sunt: Nord-vest, Nord-est, Sud-vest, Vest și corespund la numerelor KUA 2, 5, 6, 7, 8.
Direcțiile favorabile grupei Estice sunt: Sud, Nord, Est, Sud-est și corespund numerelor la KUA 1, 3, 4, 9.

Cum poți folosi direcțiile?

Acasă, cel mai important este să așezi patul pe una din direcțiile favorabile. De asemenea, orientează-te spre o direcție favorabilă atunci când gătești, discuți cu prietenii, te uiți la TV, pentru a atrage relații reușite, sănătate, bani.

La serviciu, așază biroul, monitorul sau privește spre o direcție favorabilă atunci când discuți, pentru a atrage dezvoltare, productivitate, succes în afaceri. Marii oameni de afaceri din lume folosesc Feng Shui pentru a avea un avantaj în fața concurenței. Folosind direcțiile favorabile nu îți mai faci griji relaționale și materiale. Atunci când nu cunoști care sunt direcțiile tale favorabile, riști să folosești numai direcțiile nefavorabile, cu efecte dramatice asupra vieții.

Aplică indicațiile de la numărul KUA personal în orice încăpere: dormitor, birou sau când ești în vizită.

Calculează gratuit Numărul KUA.

Custom Search
DE ACTUALITATE

Abonează-te la newsletter!

 

CASA FENG SHUI 2017

Pentru energii pozitive pune în practică sfaturile maestrului Feng Shui, în ceea ce privește camerele și intrarea în casă.
Casa Feng Shui 2017

Articole recente despre Feng Shui:

DRAGOSTE FENG SHUI 2017

Dezvoltă o relație de lungă durată, bazată pe dragoste, fidelitate și apreciere..
Dragoste Feng Shui 2017

BANI FENG SHUI 2017

Metodele feng shui de captare a bogăției, activatori pentru venituri.
Dragoste Feng Shui 2017

AFACERI CU BUN FENG SHUI 2017


Faimă și Recunoaștere

Dacă ești o persoană care dorește să devină mai sociabilă, să se bucure împreună cu prietenii, să atragă atenția și admirația celor din jur, recomandările acestea ți se adresează.

CALCUL NUMĂR KUA

Direcții favorabile care aduc reușite și direcții nefavorabile care poartă ghinion.
Calculează cum poți atrage bani, dragoste și progres.

STELE ZBURĂTOARE 2017

În fiecare an, stelele zburătoare guvernează anumite zone din spațiu în care locuiești sau muncești.
Stelele zburătoare Feng Shui 2017

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.