KUA CASA

Cu siguranță primul calculator Feng Shui din România pentru numărul KUA Casă. Știința Feng Shui folosește direcția spre care este orientată o clădire pentru a afla numărul KUA Casă. 
TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

FENG SHUI DORMITOR

CALCUL KUA CASA

Alege orientarea casei și calculează care este apartamentul norocos dintr-un bloc, care sunt încăperile norocoase sau ghinioniste din locuințe, clădiri de birouri, hoteluri. Diagrama asociată unui număr KUA îți indică zone favorabile și nefavorabile, în funcție de punctele cardinale.

Orientare casa:

Numărul KUA Casă

Numărul KUA Casă este un instrument puternic, folosit în Feng Shui pentru a afla zonele sau încăperile cu energii faste și cele cu energii nocive bunăstării unei persoane.

Numărul KUA Casă se calculează în funcție punctul cardinal spre care este orientată o clădire și este unic. Orientarea clădirii se află cu busola. Stai cu spatele la clădire, la o distanță de cel puțin 2 metri de ușa principală, ține busola în palmă, calibrează busola, citește punctul cardinal indicat de busolă pe linia dintre tine și fața clădirii.

Numărul KUA Casă indică:

  • 4 zone faste - Succes, Sănătate, Dragoste și Dezvoltare Personală
  • 4 zone nefaste – Ghinion, 5 fantome, 6 Ucideri, Pierdere Totală

Cum folosești Numarul KUA Casă?

Ideal este să ai dormitorul, livingul, biroul, recepția, ușa principală situate în zonele clădirii cu energii favorabile, pentru a atrage banii, vitalitatea, dragostea și să ai o evoluție continuă în viață.
Baia, bucătăria, debaraua, depozitul ar fi indicat să ocupe zonele cu energii nefavorabile, caz în care ghinionul, obstacolele, pericolele vor fi blocate, arse sau aruncate odată cu apa menajeră.

Numărul KUA Casă este necesar când:

  • cumperi un apartament într-un bloc de locuințe, pentru a determina care este zona cu energii bune de pe un etaj
  • construiești sau cumperi o casă, pentru a stabili destinația camerelor importante, poziția ușii principale
  • construiești, cumperi sau închiriezi un sediu de firmă, pentru a afla poziția încăperilor cheie precum birouri, recepție, ușa principală, casierie
  • închiriezi un spațiu pentru magazin în mall, pentru a alege zona cu energii favorabile comerțului.

Calculează gratuit numărul KUA Casă.

DE ACTUALITATE

STELE ZBURĂTOARE

În fiecare an stelele zburătoare guvernează o anumită zonă din casa ta, din spațiul în care locuiești sau muncești. Acestea ar putea fi definite ca energii specifice, care își schimbă de la an la an poziția și, implicit, zona de influență.

Stele Zburătoare Anuale
Stele Zburătoare Lunare

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.