Bani Feng Shui

Se spune că norocul la bani este influențat de calitatea fluxului de energie din locuință. Energia prezentă în colțul banilor influențează în mod aparte

pe fiecare individ în ceea ce privește veniturile financiare. În feng shui, pentru câștig de bani, fluxul de energie este potențat folosind metoda Bagua, a celor 8 Aspirații. Metoda Bagua atribuie aspirației de bani, bogăție, un punct cardinal și anume Sud-Est, reprezentat de elementul lemn și numărul 4.

Fiecare spațiu locuibil este bine să aibă prezent colțul banilor, iar dacă acesta lipsește din cauza formei neregulate a construcției, situația se va remedia cu ajutorul unei oglinzi lipită pe peretele dinspre acel colț.

Principiile Feng shui pentru casă au în vedere activarea energiei pozitive prin utilizarea culorilor, obiectelor, orientărilor spre puncte cardinale, conform cu formulele feng shui. Aplicarea regulilor feng shui sporește șansele de reușită pe plan financiar.

Colțul banilor feng shui
Norocul de bani este asociat cu punctul cardinal Sud-Est, numit și colțul banilor, al bogăției sau al prosperității, în Feng Shui-ul celor 8 aspirații. Sud-Estul ocupă între 112.5°-157.5° pe busolă. Folosind busola aflăm gradele și punctele cardinale, în feng shui nu ne orientăm după cum răsăre soarele sau după poziția ușii.

Regula de aur pentru colțul banilor: în feng shui colțul banilor nu trebuie să fie întunecos și nici aglomerat cu mobilier, pentru a ca energia să nu se blocheze și banii să poată să circule.

Remedii feng shui pentru a spori norocul de prosperitate

Cu ajutorul unor remedii feng shui pentru bani - obiecte și culori - se crează un bun feng shui în colțul de Sud-Est, ceea ce atrage mai mulți bani. Cel mai eficient remediu pentru a atrage venituri stabile este Vasul Prosperității pe care trebuie să-l așezăm în colțul de Sud-Est al livingului.

Amuletele cu 3 monede chinezești legate cu șnur roșu și nod mistic, protejează împotriva ghinionului de pierderi și atrag multiplicarea norocului de bani, atunci când sunt puse în Sud-Estul livingului.

Un bun remediu feng shui pentru colțul banilor este un vas vopsit în albastru la exterior și roșu în interior, în care să fie 168 de monede din diferite țări, o potcoavă și un magnet, pentru a mări șansele de câștiguri.

Expunerea în Sud-Est a unei statuete cu Buddha vesel auriu va bloca obstacolele în calea obținerii abundenței materiale.Pentru a ne proteja averea, putem apela la o statuetă cu o cămilă sau cu un dromader, etalate în colțul banilor.

Culori și elemente benefice pentru a spori prosperitatea casei
Colțul bogăției este comparat cu elementul Lemn mic, un lan cu grâu verde. În ciclul de creație al celor 5 elemente, apa dă naștere lemnului. Culorile apei sunt negru, bleumarin, albastru. Dacă vom așeza piese de mobilier, obiecte de decor de aceste culori în colțul banilor vom spori norocul de prosperitate. O altă cale la îndemână de activare a Sud-Estului pentru belșug este prin așezarea în acest colț a unei fântâni arteziene sau acvariu cu pești, care reprezintă elementul apă.

Deoarece elementul Sud-Estului este lemnul, se poate activa acest colț pentru a atrage venituri, cu ajutorul plantelor viguroase cu flori, portocali, orhidee sau planta banilor, planta umbrelă.

Numărul bogăției
Numărul Sud-Estului este 4, de aceea 4 tulpini de bambus sunt ideale pentru colțul banilor. Bambusul este o plantă specială în feng shui, deoarece tulpina care este goală la mijloc facilitează curgerea armonioasă a energiei în sens ascendent, ce predispune la dezvoltare pe plan financiar și material.

Precauții la mutarea într-o locuință nouă
Cei dornici să obțină în viață confort material și bogăție și care se mută într-o casă nouă, trebuie să elimine riscul de sărăcie asigurându-se că baia, bucătăria nu sunt poziționate în zona de Sud-Est a locuinței.

Obiecte care aduc ghinion în colțul banilor
Florile uscate, tablourile cu vapoare pe mare în timpul furtunii, mobilierul deteriorat, praful și pânza de paienjen.

Direcția norocului de bani
Cu câteva schimbări în designul interior al dormitorului în ceea ce privește poziționarea patului, putem să creștem șansele de prosperitate. Maeștrii Feng Shui recomandă folosirea numărului KUA pentru a ne amplasa patul pe Direcția de Succes (să dormim cu capul spre aceasta). Astfel vom atrage în timpul somnului energia banilor.

Sursa foto: thebalance.com

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.