Bani Feng Shui

Se spune că norocul la bani este influențat de calitatea fluxului de energie din locuință. Energia prezentă în colțul banilor influențează în mod aparte

pe fiecare individ în ceea ce privește veniturile financiare. În feng shui, pentru câștig de bani, fluxul de energie este potențat folosind metoda Bagua, a celor 8 Aspirații. Metoda Bagua atribuie aspirației de bani, bogăție, un punct cardinal și anume Sud-Est, reprezentat de elementul lemn și numărul 4.

Fiecare spațiu locuibil este bine să aibă prezent colțul banilor, iar dacă acesta lipsește din cauza formei neregulate a construcției, situația se va remedia cu ajutorul unei oglinzi lipită pe peretele dinspre acel colț.

Loading...

Principiile Feng shui pentru casă au în vedere activarea energiei pozitive prin utilizarea culorilor, obiectelor, orientărilor spre puncte cardinale, conform cu formulele feng shui. Aplicarea regulilor feng shui sporește șansele de reușită pe plan financiar.

Colțul banilor feng shui
Norocul de bani este asociat cu punctul cardinal Sud-Est, numit și colțul banilor, al bogăției sau al prosperității, în Feng Shui-ul celor 8 aspirații. Sud-Estul ocupă între 112.5°-157.5° pe busolă. Folosind busola aflăm gradele și punctele cardinale, în feng shui nu ne orientăm după cum răsăre soarele sau după poziția ușii.

Regula de aur pentru colțul banilor: în feng shui colțul banilor nu trebuie să fie întunecos și nici aglomerat cu mobilier, pentru a ca energia să nu se blocheze și banii să poată să circule.

Remedii feng shui pentru a spori norocul de prosperitate

Cu ajutorul unor remedii feng shui pentru bani - obiecte și culori - se crează un bun feng shui în colțul de Sud-Est, ceea ce atrage mai mulți bani. Cel mai eficient remediu pentru a atrage venituri stabile este Vasul Prosperității pe care trebuie să-l așezăm în colțul de Sud-Est al livingului.

Amuletele cu 3 monede chinezești legate cu șnur roșu și nod mistic, protejează împotriva ghinionului de pierderi și atrag multiplicarea norocului de bani, atunci când sunt puse în Sud-Estul livingului.

Un bun remediu feng shui pentru colțul banilor este un vas vopsit în albastru la exterior și roșu în interior, în care să fie 168 de monede din diferite țări, o potcoavă și un magnet, pentru a mări șansele de câștiguri.

Expunerea în Sud-Est a unei statuete cu Buddha vesel auriu va bloca obstacolele în calea obținerii abundenței materiale.Pentru a ne proteja averea, putem apela la o statuetă cu o cămilă sau cu un dromader, etalate în colțul banilor.

Culori și elemente benefice pentru a spori prosperitatea casei
Colțul bogăției este comparat cu elementul Lemn mic, un lan cu grâu verde. În ciclul de creație al celor 5 elemente, apa dă naștere lemnului. Culorile apei sunt negru, bleumarin, albastru. Dacă vom așeza piese de mobilier, obiecte de decor de aceste culori în colțul banilor vom spori norocul de prosperitate. O altă cale la îndemână de activare a Sud-Estului pentru belșug este prin așezarea în acest colț a unei fântâni arteziene sau acvariu cu pești, care reprezintă elementul apă.

Deoarece elementul Sud-Estului este lemnul, se poate activa acest colț pentru a atrage venituri, cu ajutorul plantelor viguroase cu flori, portocali, orhidee sau planta banilor, planta umbrelă.

Numărul bogăției
Numărul Sud-Estului este 4, de aceea 4 tulpini de bambus sunt ideale pentru colțul banilor. Bambusul este o plantă specială în feng shui, deoarece tulpina care este goală la mijloc facilitează curgerea armonioasă a energiei în sens ascendent, ce predispune la dezvoltare pe plan financiar și material.

Precauții la mutarea într-o locuință nouă
Cei dornici să obțină în viață confort material și bogăție și care se mută într-o casă nouă, trebuie să elimine riscul de sărăcie asigurându-se că baia, bucătăria nu sunt poziționate în zona de Sud-Est a locuinței.

Obiecte care aduc ghinion în colțul banilor
Florile uscate, tablourile cu vapoare pe mare în timpul furtunii, mobilierul deteriorat, praful și pânza de paienjen.

Direcția norocului de bani
Cu câteva schimbări în designul interior al dormitorului în ceea ce privește poziționarea patului, putem să creștem șansele de prosperitate. Maeștrii Feng Shui recomandă folosirea numărului KUA pentru a ne amplasa patul pe Direcția de Succes (să dormim cu capul spre aceasta). Astfel vom atrage în timpul somnului energia banilor.

Sursa foto: thebalance.com

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Număr Casă
Ce spune numărul de pe ușa casei? Numărul de pe ușă are o importanță deosebită și
Zodia CAPRA. Femeia Capra in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,
Zodiac chinezesc 2019 ȘARPE, horoscop chinezesc 2019 DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.