Dragoste Feng Shui

Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un spațiu locuibil

Energia pozitivă prezentă în colțul dragostei atrage găsirea unui partener, armonie în cuplu și copii. Această energie influențează în mod aparte pe fiecare individ în ceea ce privește conviețuirea armonioasă.

În feng shui, pentru atragerea iubirii, energia este potențată prin metoda Bagua a celor 8 Aspirații. Metoda Bagua atribuie aspirației de dragoste punctul cardinal Sud-Vest, elementul pământ și numărul 2.

Ar fi bine ca fiecare locuință să aibă prezent colțul dragostei, Sud-Vestul, iar dacă acesta lipsește din cauza formei neregulate a încăperii sau construcției, situația se va remedia cu ajutorul unei oglinzi lipită pe zona care lipsește.

Loading...

Principiile Feng Shui au în vedere activarea energiei pozitive prin folosirea culorilor și obiectelor. Dacă vom aplica feng shui în dormitor, vom observa că în scurt timp sporesc șansele de reușită pe plan afectiv, sentimental și obținem protecție împotriva infidelității, geloziei, posesivității.

Colțul dragostei feng shui
Dragostea este asociată cu punctul cardinal Sud-Vest al spațiului locuibil, numit și colțul dragostei sau al căsătoriei, în Feng Shui-ul celor 8 aspirații. Sud-Vestul ocupă între 202.5°-247.5° pe busolă. Pentru a afla gradele și punctele cardinale într-o locuință sau încăpere întotdeauna folosim busola, nu ne orientăm după cum răsăre soarele sau după poziția ușii.

Remedii feng shui pentru căsătorie, relații bune, fericire în viață

Pentru a avea noroc în dragoste activăm energia cu ajutorul unor obiecte feng shui pentru dragoste și culori în colțul de Sud-Vest al spațiului locuibil. Cel mai bun remediu feng shui pentru dragoste este trigrama KUN, formată din trei linii întrerupte, paralele și orizontale. Acest simbol se poate afișa pe perete în colțul dragostei, respectiv în Sud-Vest, pentru a aprinde focul dragostei, a spori puterea de seducție și senzualitatea.

Dacă dorim să ne bucurăm de o căsătorie fericită, tandrețe în relațiile intime de iubire, este bine să afișăm simbolul Dubla Fericire în colțul de Sud-Vest al dormitorului.

Culori și elemente benefice pentru a atrage dragostea
Colțul dragostei este comparat cu elementul Pământ Mare, un câmp fertil întins până la linia orizontului. În ciclul de creație al celor 5 elemente, focul dă naștere pământului. Culorile focului sunt roșu, galben, portocaliu, mov. Dacă vom așeza piese de mobilier și obiecte de decor de aceste culori în colțul dragostei vom atrage admirația, dragoste la prima vedere. Pentru a beneficia de răsfăț și plăcere se pot așeza în acest colț geode din ametist, cristale din cuarț roz.

Numărul iubirii
Numărul Sud-Vestului este 2, de aceea două rațe mandarine, două pernuțe de culoare roșie, o pereche de porumbei, cocori sau o statuetă cu îndrăgostiți pot amplifica romantismul, dragostea pură în relația existentă sau pot atrage oportunități de îndrăgostire.

Precauții la mutarea în casă nouă
Cuplurile de tineri căsătoriți care se mută în casă nouă, trebuie să se protejeze de certuri și neînțelegeri, asigurându-se că baia nu este poziționată pe sectorul de Sud-Vest al locuinței. De asemenea, ei trebuie să așeze în Sud-Vestul dormitorului o pereche cu phoenix și dragon, pentru a se bucura de un mariaj reușit.

Remedii pentru fertilitate

Mama unei familii este simbolul dragostei, al casei fericite și este asociată tot cu sectorul de Sud-Vest. Cei care doresc să atragă noroc de fertilitate, pot afișa în colțul dragostei o imagine cu o femeie însărcinată sau cu o femeie care ține în brațe un bebeluș, o imagine cu rodii, un cristal de cuaț de culoare roz.

Remedii pentru a scăpa de singurătate

Persoanele aflate în căutarea fericirii în cuplu își pot mări puterea de seducție, voluptatea, senzualitatea, cu ajutorul elementului foc, simbolizat de 2 inimioare roșii, două lumânări etalate în colțul dragostei. Un tablou cu bujori de culoare roz se poate expune în dormitor în colțul căsătoriei, dar după găsirea partenerului potrivit pentru a întemeia o familie acesta trebuie scos din încăpere.

Obiecte care aduc ghinion în dragoste și care nu se pun în dormitor
Tablourile cu flori sau cu reprezentări de apă, plantele vii, tablourile cu bărbați sau femei singure, reprezentări cu fluturi, fântâni arteziene. Oglinzile, ecranele de televizor și mobilierul din materiale lucioase care reflectă direct patul din dormitor nu sunt favorabile deoarece pot conduce la infidelitate, gelozie, despărțire.

Direcția dragostei
Cu câteva schimbări în designul interior în ceea ce privește poziționarea mobilierului, patului, putem să atragem persoana potrivită pentru o relație de dragoste, armonie în familie și cu cei din jur. Șansele de reușită în relațiile de dragoste cresc, iar riscul de infidelitate este eliminat dacă folosim numărul KUA pentru a ne orienta patul pe Direcția de Dragoste. Astfel, partenerii vor avea o relație de iubire de lungă durată, cu împliniri pe plan sentimental și sexual.

Sursa foto: eighteeneight.com

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.