Aplica

Dragoste Feng Shui

Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un spațiu locuibil

 

Energia pozitivă prezentă în colțul dragostei atrage găsirea unui partener, armonie în cuplu și copii. Această energie influențează în mod aparte pe fiecare individ în ceea ce privește conviețuirea armonioasă.

În feng shui, pentru atragerea iubirii, energia este potențată prin metoda Bagua a celor 8 Aspirații. Metoda Bagua atribuie aspirației de dragoste punctul cardinal Sud-Vest, elementul pământ și numărul 2.

Ar fi bine ca fiecare locuință să aibă prezent colțul dragostei, Sud-Vestul, iar dacă acesta lipsește din cauza formei neregulate a încăperii sau construcției, situația se va remedia cu ajutorul unei oglinzi lipită pe zona care lipsește.

Principiile Feng Shui au în vedere activarea energiei pozitive prin folosirea culorilor și obiectelor. Dacă vom aplica feng shui în dormitor, vom observa că în scurt timp sporesc șansele de reușită pe plan afectiv, sentimental și obținem protecție împotriva infidelității, geloziei, posesivității.

Colțul dragostei feng shui
Dragostea este asociată cu punctul cardinal Sud-Vest al spațiului locuibil, numit și colțul dragostei sau al căsătoriei, în Feng Shui-ul celor 8 aspirații. Sud-Vestul ocupă între 202.5°-247.5° pe busolă. Pentru a afla gradele și punctele cardinale într-o locuință sau încăpere întotdeauna folosim busola, nu ne orientăm după cum răsăre soarele sau după poziția ușii.

Remedii feng shui pentru căsătorie, relații bune, fericire în viață

Pentru a avea noroc în dragoste activăm energia cu ajutorul unor obiecte feng shui pentru dragoste și culori în colțul de Sud-Vest al spațiului locuibil. Cel mai bun remediu feng shui pentru dragoste este trigrama KUN, formată din trei linii întrerupte, paralele și orizontale. Acest simbol se poate afișa pe perete în colțul dragostei, respectiv în Sud-Vest, pentru a aprinde focul dragostei, a spori puterea de seducție și senzualitatea.

Dacă dorim să ne bucurăm de o căsătorie fericită, tandrețe în relațiile intime de iubire, este bine să afișăm simbolul Dubla Fericire în colțul de Sud-Vest al dormitorului.

Culori și elemente benefice pentru a atrage dragostea
Colțul dragostei este comparat cu elementul Pământ Mare, un câmp fertil întins până la linia orizontului. În ciclul de creație al celor 5 elemente, focul dă naștere pământului. Culorile focului sunt roșu, galben, portocaliu, mov. Dacă vom așeza piese de mobilier și obiecte de decor de aceste culori în colțul dragostei vom atrage admirația, dragoste la prima vedere. Pentru a beneficia de răsfăț și plăcere se pot așeza în acest colț geode din ametist, cristale din cuarț roz.

Numărul iubirii
Numărul Sud-Vestului este 2, de aceea două rațe mandarine, două pernuțe de culoare roșie, o pereche de porumbei, cocori sau o statuetă cu îndrăgostiți pot amplifica romantismul, dragostea pură în relația existentă sau pot atrage oportunități de îndrăgostire.

Precauții la mutarea în casă nouă
Cuplurile de tineri căsătoriți care se mută în casă nouă, trebuie să se protejeze de certuri și neînțelegeri, asigurându-se că baia nu este poziționată pe sectorul de Sud-Vest al locuinței. De asemenea, ei trebuie să așeze în Sud-Vestul dormitorului o pereche cu phoenix și dragon, pentru a se bucura de un mariaj reușit.

Remedii pentru fertilitate

Mama unei familii este simbolul dragostei, al casei fericite și este asociată tot cu sectorul de Sud-Vest. Cei care doresc să atragă noroc de fertilitate, pot afișa în colțul dragostei o imagine cu o femeie însărcinată sau cu o femeie care ține în brațe un bebeluș, o imagine cu rodii, un cristal de cuaț de culoare roz.

Remedii pentru a scăpa de singurătate

Persoanele aflate în căutarea fericirii în cuplu își pot mări puterea de seducție, voluptatea, senzualitatea, cu ajutorul elementului foc, simbolizat de 2 inimioare roșii, două lumânări etalate în colțul dragostei. Un tablou cu bujori de culoare roz se poate expune în dormitor în colțul căsătoriei, dar după găsirea partenerului potrivit pentru a întemeia o familie acesta trebuie scos din încăpere.

Obiecte care aduc ghinion în dragoste și care nu se pun în dormitor
Tablourile cu flori sau cu reprezentări de apă, plantele vii, tablourile cu bărbați sau femei singure, reprezentări cu fluturi, fântâni arteziene. Oglinzile, ecranele de televizor și mobilierul din materiale lucioase care reflectă direct patul din dormitor nu sunt favorabile deoarece pot conduce la infidelitate, gelozie, despărțire.

Direcția dragostei
Cu câteva schimbări în designul interior în ceea ce privește poziționarea mobilierului, patului, putem să atragem persoana potrivită pentru o relație de dragoste, armonie în familie și cu cei din jur. Șansele de reușită în relațiile de dragoste cresc, iar riscul de infidelitate este eliminat dacă folosim numărul KUA pentru a ne orienta patul pe Direcția de Dragoste. Astfel, partenerii vor avea o relație de iubire de lungă durată, cu împliniri pe plan sentimental și amoros.

Sursa foto: eighteeneight.com

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!