Direcția de Dragoste în Feng Shui

Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații armonioase acasă și la serviciu. Direcția de Dragoste una dintre

direcțiile favorabile cu un flux de energie care influențează relațiile cu cei din jur. Dacă cea mai puternică dorință personală este legată de dragoste și de înlăturarea certurilor, pentru a avea echilibru și armonie, atunci se recomandă orientarea privirii, a corpului și alegerea direcției de dormit către direcția de dragoste.

Direcția de Dragoste este cea care aduce energia pozitivă pentru:

- relații armonioase: aduce înțelegere, fără certuri în cuplu și adaptare în relații;
- a scăpa de singurătate: facilitează găsirea unui partener;
- fertilitate: energie ce aduce “norocul concepției”;
- rezolvă dificultățile de comunicare: negociere și comunicare facilă, ne înțelegem mai bine cu prietenii, colegii sau partenerii de afaceri;
- eliminarea obstacolelor care apar în relațiile de dragoste sau de afaceri.

Loading...

Pentru a avea parte de energia pozitivă necesară armoniei în dragoste se alege direcției de dormit către direcția de dragoste, prin orientarea patului cu tăblia îndreptată spre această direcție. Când vorbim cu partenerul sau membrii familiei sau când avem discuții în contradictoriu se alege orientarea privirii și a corpului către direcția de dragoste.

Pe plan profesional, la birou, se orientează poziția corpului și a privirii către Direcția de Dragoste atunci când negociem, când discutăm cu colegii, ne vom face mai bine înțeleși. Mai mult, se amplasează mobilierul de birou spre această direcție. Ideal ar fi ca ușa de intrare în birou, dar și cea a clădirii să fie îndreptate spre această direcție.

Direcția de dragoste, remedii feng shui pentru dragoste

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de dragoste putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția de dragoste se activează. Activarea direcției de dragoste se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA.

Activează direcția de dragoste folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.