Direcția de Dragoste în Feng Shui

Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații armonioase acasă și la serviciu

Direcția de Dragoste una dintre direcțiile favorabile cu un flux de energie care influențează relațiile cu cei din jur. Dacă cea mai puternică dorință personală este legată de dragoste și de înlăturarea certurilor, pentru a avea echilibru și armonie, atunci se recomandă orientarea privirii, a corpului și alegerea direcției de dormit către direcția de dragoste..

Direcția de Dragoste este cea care aduce energia pozitivă pentru:

- relații armonioase: aduce înțelegere, fără certuri în cuplu și adaptare în relații;
- a scăpa de singurătate: facilitează găsirea unui partener;
- fertilitate: energie ce aduce “norocul concepției”;
- rezolvă dificultățile de comunicare: negociere și comunicare facilă, ne înțelegem mai bine cu prietenii, colegii sau partenerii de afaceri;
- eliminarea obstacolelor care apar în relațiile de dragoste sau de afaceri.

Pentru a avea parte de energia pozitivă necesară armoniei în dragoste se alege direcției de dormit către direcția de dragoste, prin orientarea patului cu tăblia îndreptată spre această direcție. Când vorbim cu partenerul sau membrii familiei sau când avem discuții în contradictoriu se alege orientarea privirii și a corpului către direcția de dragoste.

Pe plan profesional, la birou, se orientează poziția corpului și a privirii către Direcția de Dragoste atunci când negociem, când discutăm cu colegii, ne vom face mai bine înțeleși. Mai mult, se amplasează mobilierul de birou spre această direcție. Ideal ar fi ca ușa de intrare în birou, dar și cea a clădirii să fie îndreptate spre această direcție.

Direcția de dragoste, remedii feng shui pentru dragoste

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de dragoste putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția de dragoste se activează. Activarea direcției de dragoste se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA.

Activează direcția de dragoste folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații
Horoscop Taur  2019. Previziuni complete dragoste, bani în horoscop TAUR 2019
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur. Finele lui
Zodia MISTRET. Femeia Mistret in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.