Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Direcția de Dragoste în Feng Shui

Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații armonioase acasă și la serviciu. Direcția de Dragoste una dintre

direcțiile favorabile cu un flux de energie care influențează relațiile cu cei din jur. Dacă cea mai puternică dorință personală este legată de dragoste și de înlăturarea certurilor, pentru a avea echilibru și armonie, atunci se recomandă orientarea privirii, a corpului și alegerea direcției de dormit către direcția de dragoste.

Direcția de Dragoste este cea care aduce energia pozitivă pentru:

- relații armonioase: aduce înțelegere, fără certuri în cuplu și adaptare în relații;
- a scăpa de singurătate: facilitează găsirea unui partener;
- fertilitate: energie ce aduce “norocul concepției”;
- rezolvă dificultățile de comunicare: negociere și comunicare facilă, ne înțelegem mai bine cu prietenii, colegii sau partenerii de afaceri;
- eliminarea obstacolelor care apar în relațiile de dragoste sau de afaceri.

Pentru a avea parte de energia pozitivă necesară armoniei în dragoste se alege direcției de dormit către direcția de dragoste, prin orientarea patului cu tăblia îndreptată spre această direcție. Când vorbim cu partenerul sau membrii familiei sau când avem discuții în contradictoriu se alege orientarea privirii și a corpului către direcția de dragoste.

Pe plan profesional, la birou, se orientează poziția corpului și a privirii către Direcția de Dragoste atunci când negociem, când discutăm cu colegii, ne vom face mai bine înțeleși. Mai mult, se amplasează mobilierul de birou spre această direcție. Ideal ar fi ca ușa de intrare în birou, dar și cea a clădirii să fie îndreptate spre această direcție.

Direcția de dragoste, remedii feng shui pentru dragoste

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de dragoste putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția de dragoste se activează. Activarea direcției de dragoste se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA.

Activează direcția de dragoste folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:
Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit