Direcția de Dezvoltare Personală

Învățarea și asimilarea de noi cunoștiințe, stabilitatea locului de muncă, energia necesară pentru muncă o avem prin folosirea direcției de dezvoltare

personală

Se spune că cine deține informația este cel care deține puterea, dar secretul reușitei este, de fapt, folosirea acesteia în folosul individului și al comunității.

Direcția de dezvoltare personală este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care ne influențează asimilarea mai ușoară a informațiilor, stabilitatea și împlinirea profesională.

Direcția de Dezvoltare Personală este cea care aduce energia pozitivă pentru:
- asimilarea multiplelor informații și selectarea celor relevante pentru dezvoltarea ta profesională, mult mai ușor decât în mod obișnuit;
- siguranță și stabilitate: datorită informațiilor de calitate valorificate la maximum;
- împlinire și satisfacție profesională: odată cu succesul la examene, competiții și evoluția în carieră;
- evitarea ghinionului, prin inteligență și noi idei;
- înlăturarea letargiei, lenei și stagnării: dezvoltând permanent sfera cunoașterii și menținând trează curiozitatea pentru tot ceea ce e nou și relevant pentru evoluție.

Loading...

DE INTERES: Calcul direcție de dezvoltare personală

Pentru a avea energia necesară unui proces rapid și de succes în dezvoltarea personală și profesională, ne orientăm privirea și corpul spre Direcția de Dezvoltare Personală. Ideal ar fi ca masa biroului, ușa de intrare în birou, dar și cea a clădirii, să fie îndreptate spre această direcție. Se aplică același principiu și acasă, atunci când învățăm sau ne pregătim pentru un examen dificil, când citim, ne uităm la o emisiune informativă și vrem să asimilăm mai ușor informațiile.

Se aplică același principiu și acasă prin alegerea direcției de dormit către direcția de succes, prin orientarea patului cu tăblia îndreptată spre această direcție.

Activatori feng shui pentru direcția de dezvoltare personală

Direcția de dezvoltare personală se activează pentru a beneficia de energia necesară muncii apoi să se folosește prin orientarea cu fața, a privirii, a capului în timpul somnului, către aceasta.

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și foarte puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori nu se face la voia întâmplării. Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Activarea direcției de dezvoltare personală se face cu obiecte și culori, activatori personalizați pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA personal.

Activează direcția de dezvoltare personală folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.