Numărul Kua. Ce este numărul Kua?

Numărul KUA are o bază științifică și este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de data nașterii și sexul unei persoane, folosind calendarul chinezesc pentru 10000 ani, Hsia

Numărul KUA a fost preluat de Feng Shui din Ba Zi, astrologia chineză, unde se numește Ming Gua, cu scopul ca fiecare persoană să aibă șanse egale de a beneficia de fluxul de energie Qi pozitiv și de a obține o stare de echilibru în viață. În acest fel, Feng Shui-ul se aplică individualizat și se calculează compatibilitatea dintre o persoană și locuința sa, mediul de la serviciu, locurile pe care le frecventează, direcțiile spre care călătorește

În Astrologia chineză, Ming Gua este corespondentul numărului destinului din Numerologie. În Feng Shui, numărul Kua este cel care dictează direcțiile faste și nefaste ale fiecărei persoane. În funcție de rezultatul obținut prin calcul numărul Kua, persoanele se împart în grupa estică și grupa vestică.

Astfel, persoanele care au numerele Kua: 1, 3, 4, 9 fac parte din grupa estică și au ca direcții favorabile: Nord, Sud, Est și Sud-Est.

Persoanele care au numerele Kua: 2, 5, 6, 7 și 8, fac parte din grupa vestică și au ca direcții favorabile: Vest, Sud-vest, Nord-vest și Nord-Est.

Direcțiile faste de la o grupă devin direcții nefaste pentru cealaltă grupă de persoane. Direcțiile faste sunt: bani, sănătate, dragoste și dezvoltare personală. Direcțiile nefaste sunt: ghinion, 5 fantome, 6 ucideri și pierdere totală.

Direcțiile se determină cu ajutorul busolei și în funcție de numărul Kua al fiecărei persoane se face amenajarea feng shui a locuințelor, birourilor, clădirilor.

Fiecărui număr KUA îi corespunde un element din cele 5 elemente. Similar cu relația dintre elemente dată de ciclurile celor 5 elemente, se determină compatibilitatea între persoanele care au numere KUA diferite.

Cele 3 cicluri ale elementelor sunt:
Ciclul de creație: apa—lemn—foc—pământ—metal—apa
Ciclul de distrugere: apa—foc—metal—lemn—pământ—apa
Ciclul de consum: apa—metal—pământ—foc—lemn—apa

Fiecare număr KUA are mai multe caracteristici legate de: trigramă, culoare, formă geometrică, anotimp, punct cardinal, element, organ din corpul uman, statut în familie etc. Fiecare număr KUA are anumite caracteristici și imprimă persoanei pe care o guvernează un anumit tip de personalitate. Numerele Kua sunt exprimate prin numere de la 1 la 9 și, prin urmare, rezultă 9 tipuri de personalitate.

KUA și 9 tipuri de personalitate

În funcție de rezultatul obținut prin calcul numărul Kua, există 9 tipuri de personalitate:

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată .

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate
Matricea Numerologică
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
BERBEC. Zodia Berbec, femeia și barbatul Berbec în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.