Numărul Kua. Ce este numărul Kua?

Numărul KUA are o bază științifică și este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de data nașterii și sexul unei persoane, folosind calendarul

chinezesc pentru 10000 ani, Hsia. Numărul KUA a fost preluat de Feng Shui din Ba Zi, astrologia chineză, unde se numește Ming Gua, cu scopul ca fiecare persoană să aibă șanse egale de a beneficia de fluxul de energie Qi pozitiv și de a obține o stare de echilibru în viață. În acest fel, Feng Shui-ul se aplică individualizat și se calculează compatibilitatea dintre o persoană și locuința sa, mediul de la serviciu, locurile pe care le frecventează, direcțiile spre care călătorește.

În Astrologia chineză, Ming Gua este corespondentul numărului destinului din Numerologie. În Feng Shui, numărul Kua este cel care dictează direcțiile faste și nefaste ale fiecărei persoane. În funcție de rezultatul obținut prin calcul numărul Kua, persoanele se împart în grupa estică și grupa vestică.

Astfel, persoanele care au numerele Kua: 1, 3, 4, 9 fac parte din grupa estică și au ca direcții favorabile: Nord, Sud, Est și Sud-Est.

Persoanele care au numerele Kua: 2, 5, 6, 7 și 8, fac parte din grupa vestică și au ca direcții favorabile: Vest, Sud-vest, Nord-vest și Nord-Est.

Direcțiile faste de la o grupă devin direcții nefaste pentru cealaltă grupă de persoane. Direcțiile faste sunt: bani, sănătate, dragoste și dezvoltare personală. Direcțiile nefaste sunt: ghinion, 5 fantome, 6 ucideri și pierdere totală.

Direcțiile se determină cu ajutorul busolei și în funcție de numărul Kua al fiecărei persoane se face amenajarea feng shui a locuințelor, birourilor, clădirilor.

Fiecărui număr KUA îi corespunde un element din cele 5 elemente. Similar cu relația dintre elemente dată de ciclurile celor 5 elemente, se determină compatibilitatea între persoanele care au numere KUA diferite.

Cele 3 cicluri ale elementelor sunt:
Ciclul de creație: apa—lemn—foc—pământ—metal—apa
Ciclul de distrugere: apa—foc—metal—lemn—pământ—apa
Ciclul de consum: apa—metal—pământ—foc—lemn—apa

Fiecare număr KUA are mai multe caracteristici legate de: trigramă, culoare, formă geometrică, anotimp, punct cardinal, element, organ din corpul uman, statut în familie etc. Fiecare număr KUA are anumite caracteristici și imprimă persoanei pe care o guvernează un anumit tip de personalitate. Numerele Kua sunt exprimate prin numere de la 1 la 9 și, prin urmare, rezultă 9 tipuri de personalitate.

KUA și 9 tipuri de personalitate

În funcție de rezultatul obținut prin calcul numărul Kua, există 9 tipuri de personalitate:

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată .

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!