Feng Shui. Număr KUA

Numărul KUA a fost preluat de Feng Shui din Ba Zi, astrologia chineză unde se numește Ming Gua, cu scopul ca fiecare persoană să aibă șanse egale de a crea armonie, de a beneficia de energie Qi pozitivă și de a obține o stare de echilibru în viață și.

În acest fel, Feng Shui-ul se aplică personalizat și se calculează compatibilitatea dintre o persoană și locuința sa, mediul de la serviciu, locurile pe care le frecventează, direcțiile spre care călătorește etc.

Numărul KUA are o bază științifică deoarece este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de data nașterii și sexul unei persoane, folosind calendarul chinezesc pentru 10000 ani, Hsia. În Astrologia chineză, Ming Gua este corespondentul numărului destinului din Numerologie. În Feng Shui, numărul Kua este cel care dictează direcțiile faste și nefaste ale unei persoane.
În funcție de numărul Kua, persoanele se împart în grupa estică și grupa vestică. Astfel, persoanele care au numerele Kua: 1, 3, 4, 9 fac parte din grupa estică și au ca direcții favorabile: Nord, Sud, Est și Sud-Est, iar persoanele care au numerele Kua: 2, 5, 6, 7 și 8, fac parte din grupa vestică și au ca direcții favorabile: Vest, Sud-vest, Nord-vest și Nord-Est. Direcțiile faste de la o grupă devin direcții nefaste pentru cealaltă grupă de persoane.

Direcțiile faste sunt: bani, sănătate, dragoste și dezvoltare personală.
Direcțiile nefaste sunt: ghinion, 5 fantome, 6 ucideri și pierdere totală.
Direcțiile se determină cu ajutorul busolei și ajută la amenajarea feng shui a locuințelor și clădirilor de birouri, personalizat, în funcție de numărul Kua al fiecărei persoane.

Fiecare număr KUA personal are mai multe caracteristici legate de: trigramă, culoare, formă geometrică, anotimp, punct cardinal, element, organ din corpul uman, statut în familie etc.

Deoarece numerele KUA au un element reprezentativ, ele interacționează între ele, fie se susțin, fie se distrug, conform cu ciclurile de creație, distrugere și consum din Feng Shui-ul celor 5 elemente. Similar cu relația dată de ciclurile celor 5 elemente, persoanele care au numere KUA diferite, fie se înțeleg, fie au o comuncare dificilă.

Cele 3 cicluri ale elementelor sunt:
Ciclul de creație: apa—lemn—foc—pământ—metal—apa
Ciclul de distrugere: apa—foc—metal—lemn—pământ—apa
Ciclul de consum: apa—metal—pământ—foc—lemn—apa

cicluri 5 elemente feng shui

Fiecare număr KUA are anumite caracteristici și imprimă persoanei pe care o guvernează un anumit tip de personalitate. Numerele Kua sunt exprimate prin numere de la 1 la 9 și, prin urmare, rezultă 9 tipuri de personalitate.

KUA și 9 tipuri de personalitate

Află care este Numărul KUA personal, apoi citește mai jos ce te caracterizează.

KUA 1. CĂLĂTORUL

Trigrama
(denumire chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
KAN
Negru, albastru, bleumarin Apă Linie șerpuită Nord Iarnă Urechi, rinichi Fiul mijlociu, bărbatul de vârstă medie

Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată dintr-o linie continuă prinsă între două linii întrerupte.

Caracteristici pozitive KUA 1:
Deși la prima vedere pare fragilă și naivă, persoana cu numărul KUA 1, în interiorul său este de o putere ieșită din comun. Are o aură misterioasă și o dispoziție meditativă, melancolică, filosofică. Îi place să fie cu un pas înaintea prezentului, să genereze idei inovative, de multe ori revoluționare, dar pe care nu are răbdarea necesară să le pună în practică.

Îi place să acționeze când și cum are chef, fără să țină cont și fără să fie constrânsă de cei din jur. Nu pierde nici o ocazie pentru a călători și se simte cel mai bine în locurile exotice de la malul mării. În lipsa unei vacanțe, chiar și o scurtă plimbare în parc o face să-și limpezească gândurile.

Numărul KUA 1 este ca o sabie cu două tăișuri, pe deoparte poate aduce persoanei pe care o guverează mulți bani, dar dacă aceasta devine egoistă și lacomă, numărul KUA 1 atrage asupra ei tot felul de pericole și pierderi financiare.

Caracteristici negative KUA 1:
Echilibrul nu este punctul forte al persoanei cu număr KUA 1, deoarece acesta o predispune la o continuă mișcare, o continua agitație, în special la nivel mental. De multe ori persoana cu număr KUA 1 își schimbă rapid părerile și atitudinile ceea ce îi face pe cei din jur să-și piardă încrederea în ea. Nu are scupule, își face agende ascunse ceea ce în timp o pune în fața riscului de a pierde timp și bani.

Viața persoanei cu numărul KUA 1 este de regulă încercată de probleme, mai ales pentru că nu își ține lăcomia sub control. Nu suportă eșecul, nu rezistă în condiții de stres și de aceea devine excesiv de competitivă și de manipulatoare.

Cheia succesului KUA 1:
Persoana cu număr KUA 1 trebuie să învețe încă din tinerețe cum să-și gestioneze emoțiile, cum să-și pună gândurile în ordine și ideile în practică.
Simbolizează: Oceanul, pericolul, apa curgătoare
Animal reprezentativ: Țestoasa
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au numărul KUA: 6, 7, 1.
Comunicare dificilă ( în conflict) cu:
Persoane care au numărul KUA: 2, 5, 8, 3, 4, 9.
Culori favorabile: alb, auriu, argintiu, gri, negru, bleomarin, violet
Verbul caracteristic: a gândi

KUA 2. TOBOȘARUL

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
KUN
Ocru, galben argilos, portocaliu pal, maron-roșcat Pământ Pătrat

Sud-Vest

Între Vară și Toamnă Uter, Stomac Mama, Soția, Bunica

Trigrama KUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 2. Trigrama KUN este formată din trei linii întrerupte.
Caracteristici pozitive:
Persoana cu numărul KUA 2 este are un suflet cald, matern și este foarte compasivă. Ea emană prin toți porii sentimentele de siguranță, încredere și armonie. Este greu de scos din calmul său caracteristic, se enervează rar, dar chiar și atunci când se supără, nu are manifestări impulsive ci se comportă cu diplomație. Are o nevoie acută de a socializa, lucru care o face foarte plăcută în mediile unde apare. Este ca o mamă devotată și binevoitoare ce îi ajută pe toți din jur, chiar și fără să i se ceară ajutorul. Numărul KUA 2 simbolizează fertilitatea, casa, căsătoria. Persoana care este guvernată de KUA 2, nu are liniște până nu-și întemeiază o familie. De regulă, o astfel de persoană se va orienta spre funcții secundare de conducere, nu pentru că nu ar avea șanse de reușită ca lider ci pentru că nu îi place să fie în lumina reflectoarelor. Acțiunile sale pline de tact o propulsează pe scara socială.
Caracteristici negative:
În cazul în care persoana cu numărul Kua 2 nu este integrată într-o structură socială, ea devine obsedată de ideea de a se căsători, de a lucra în echipă și începe să-și facă griji excesive. În condiții de stres vrea să împace pe toată lumea și face prea multe compromisuri, pe care mai târziu le va regreta. Are tendința de a nu-ți exprima supărarea în timp real, de aceea, în timp riscă să aibă probleme de sănătate în zona stomacului-pancreasului.
Cheia succesului:
Persoana cu număr KUA 2 trebuie să învețe cum să se descurce și singură, fără să mai depindă de cei din jur.
Simbolizează:
Imaginea Terrei, mama; creația, forța feminină, ombilicul, câmpia
Animal reprezentativ:
iapa; vaca ce alăptează un vițel
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 7, 5, 8, 9
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au numărul KUA: 1, 3, 4, 6
Culori favorabile:
Ocru, galben argilos, portocaliu pal, maron-roșcat, rosu, galben, portocaliu intens, roz
Verbul caracteristic:
a munci

Numărul KUA 3 - ÎMPĂRATUL

 

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
ZHEN
(CHEN)
Maron, verde, bej Lemn Dreptunghi Est Primăvara picioarele Fiul mare

Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este formată din două linii întrerupte suprause peste o linie continuă.
Caracteristici pozitive:
Persoana guvernată de numărul KUA 3 este orientată spre acțiune, are un talent deosebit de a aborda viața cu umor și spontaneitate. Se bucură de o vitalitate peste medie și sursa acesteia poate fi chiar optimismul său debordant. Numărul KUA 3 face ca persoana să aibă pur și simplu noroc financiar, poate datorită sincerității și curajului de care dă mereu dovadă. Se remarcă în societate prin sinceritatea, calmul său interior și meticulozitatea sa. Persoana nu suportă funcțiile secundare de conducere și va face tot ce-i stă în putință pentru a urca pe scara socială, dar nu va manipula și nici nu va minți. Rezultatele sale vor fi bazate pe muncă cinstită și perseverență. Are principii bune de viață și nu acceptă compromisurile.
Caracteristici negative:
Persoana cu număr KUA 3 poate pierde uneori din cauză că le impune și celor din jur un ritm prea alert la care aceștia nu se pot adapta. Fiind prea insistentă și obositoare, persoana riscă să rămână singură. Spontaneitatea sa este uneori șocantă pentru ceilalți, dar nu se poate abține, deoarece are foarte multe idei pe care dorește să le pună în practică. Nu are răbdarea necesară să-și ducă planurile la bun sfârșit, de aceea ar fi bine să lucreze împreună cu o echipă de oameni deosebit de responsabili.
Cheia succesului:
Persoana care are KUA 3 trebuie să învețe cum să-și țină sub control energia debordantă. O idee bună ar fi să-și folosescă în mod constructiv surplusul de energie prin sport și activități fizice.
Simbolizează:
Fulgerul; trezirea la viață a naturii la început de primăvară; vegetația luxuriantă
Animal reprezentativ:
Dragonul care se înalță fără frică la cer
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 8, 1, 4
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au KUA 6, 7, 9
Culori favorabile:
Maron, verde, bej, negru, bleomarin, albastru, violet
Verbul caracteristic:
a iniția

KUA 4. SPIRITUALUL

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
XUN (SUN)
Maron, verde, bej Lemn Dreptunghi Sud-Est Primăvara coapsele Fiica mare, femeia în vârstă

Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată din două linii continue suprause peste o linie întreruptă.
Caracteristici pozitive:
Persoana guvernată de numărul KUA 4 este blândă, harnică și chibzuită, de aceea de regulă nu duce lipsă de bani. Amabilitatea și buna sa dispoziție o fac să se descurce ușor în toate situațiile din viață. Are foarte mulți prieteni, datorită faptului că știe cum să fie un bun sfetnic și să ofere povețe înțelepte. De un bun simț molipsitor și de o compasiune rar întâlnită, persoana care are KUA 4 trăiește mult în sfera sa emoțională, o interesează familia și relațiile de bună înțelegere.

Caracteristici negative:
KUA 4 face ca persoana pe care o guvernează să fie ușor înfluențabilă și destul de supărăcioasă. Din dorința de a-i proteja pe cei dragi devine excesiv de posesivă și capricioasă. Are tendința de a face din țânțar, armăsar și dacă nu este lăsată în pace poate produce în preajma ei o adevărată funtună sau un haos din care nu mai știe cum să iasă. Lipsa de încredere în sine îi poate fi provocată de faptul că pleacă urechea la ce spun alții și se lasă ghidată de ceea ce aude și nu de ceea ce simte. Uneori, deși vede anumite oportunități, ezită și nu acționează, ceea ce o face să piardă sume mari de bani.
Cheia succesului:
Persoana care are KUA 4 trebuie să învețe cum să aibă încredere totală în intuiția sa. Simbolizează:
Vântul (ce poate fi blând sau puternic) și indecizia.
Animal reprezentativ:
Cocosul ce cântă la răsărit, păsările de curte
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 9, 1, 3
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au KUA 6, 7, 9
Culori favorabile:
Maron, verde, bej, negru, bleomarin, albastru, violet
Verbul caracteristic:
a intui

KUA 5

Numărul 5 este considerat special și un simbol al norocului în știința Feng Shui. În pătratul magic Lo Shu, numărul 5 este trecut în mijloc și are rolul de a face legătura între numerele de la 1 la 9 ce apar în pătrat. Prin adunarea numărului 5 cu cifrele de la 1 la 4 se obțin restul de numere, de la 6 la 9 din pătrat ( 1+5=6, 2+5=7, 3+5=8, 4+5=9 ). Perechile de numere impare/pare: 1 cu 6, 2 cu 7, 3 cu 8 și 4 cu 9 sunt numite Ho Tu și sunt considerate deosebit de norocoase, deoarece reprezintă uniunea inefabilă dintre masculin și feminin, dintre yang și yin, dintre cer și pământ. Astfel, ideal ar fi ca persoanele să se căsătorească sau să facă afaceri cu parteneri care au numărul KUA ce face pereche Ho Tu cu ele, respectiv persoana care are KUA 1, să facă pereche cu o persoană care are KUA 6 etc. Aceste aspecte sunt dezvoltate detaliat de formula Stelelor Zburătoare din feng shui, formulă ce unește timpul cu spațiul.
KUA 5 este singurul număr care are polaritate dublă, yin-yang și de aceea:

Femeile care au KUA 5 întră în aceeași grupă cu persoanele care au KUA 8.
Bărbații care au KUA 5 întră în aceeași grupă cu persoanele care au KUA 2.

KUA 6. FILOZOFUL

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
QIAN
(CHIEN, TIAN)
Alb, auriu, argintiu Metal Cerc Nord-Vest Iarna Capul, mintea, creierul, mentalul Tatăl, Liderul, Bunicul, Soțul

Trigrama QIAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 6. Trigrama QIAN este formată din trei linii continue suprapuse una peste alta.
Caracteristici pozitive:
Persoana care are KUA 6 are o putere interioară și o voință de nezdruncinat. Se impune ușor în societate datorită calităților sale de lider. Loialitatea de care dă dovadă o face să dobândească autoritate și să câștige respectul celorlalți. Este un bun mentor și are talentul de a deschide drumurile celor din jur. Întotdeauna, persoana cu număr KUA 6 va munci cu perseverență și își va duce proiectele la bun sfârșit, chiar cu prețul epuizării sale fizice. Numărul 6 este considerat a fi un număr al echilibrului, binecuvântat de cer. Persoana ce este sub vibrația KUA 6 se poate considera privilegiată deoarece succesul și norocul o urmăresc la tot pasul. Familia și dreptatea sunt valorile inestimabile la care această persoană ține cu toată ființa sa. Rezistă cu brio în situații de stres și dobândește victorie după victorie.
Caracteristici negative:
Persoana guvernată de KUA 6 are atât de multă încredere în forțele proprii încât nu de puține ori exagerează și acționează cu încăpățânare. Are tendința de a face numai cum vrea ea, de aceea intră des în competiții. Chiar dacă în urma unei confruntări de idei, persoana cu număr KUA 6 învinge, acest lucru se realizează cu o cantitate excesivă de energie. În timp, sănătatea persoanei poate fi pusă în pericol, pentru că entuziasmul său excesiv o fac să nu-și ia răgaz pentru odihnă.
Cheia succesului:
Persoana guvernată de numărul KUA 6 trebuie să învețe cum să conducă fără a asupri.
Simbolizează:
Cerul, raiul, lumina divină, autoritatea
Animal reprezentativ:
Calul
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 1, 7, 2, 5, 8
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au KUA 9
Culori favorabile:
Alb, auriu, argintiu, galben pai, maron-roșcat
Verbul caracteristic:
a crea

KUA 7. FERICITUL

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
DUI
(TUI)
Alb, auriu, argintiu Metal Cerc Vest Toamnă Gură, dinți, limbă Fiica mică, concubina

Trigrama DUI este cea care determină caracteristicile numărului KUA 7. Trigrama DUI este formată dintr-o linie întreruptă suprapusă peste două linii continue.
Caracteristici pozitive:
Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de puternică precum un munte. Deși are multă energie vitală, persoana știe cum să o gestioneze și cum să se manifeste în exterior cu blândețe și diplomație. Rezistă în condiții de stres deoarece are o siguranță interioară greu de învins. Este o persoană sociabilă, care se remarcă prin exuberanța și buna sa dispoziție. Această persoană poate fi considerată o companie ideală și sufletul petrecerilor, deoarece comunică liber, sincer și transmite în mod magic o stare de bucurie tuturor celor din jur. Are un suflet bun și o înclinație deosebită spre spiritualitate.
Caracteristici negative:
Din dorința de a-i face pe toți fericiți si a-i bine dispune, persoana ce are numărul KUA 7 nu are simțul măsurii și riscă să pălăvrăgească fără rost. Nu de puține ori va recurge la bârfă și manipulare pentru a-și atinge scopurile, ceea ce o fac să ajungă în pericolul de a pierde bogăția. Deoarece se comportă ca o oglindă pentru cei din jur, persoana va alege să trăiască departe de prieteni, din dorința de a nu-i supăra. Tendința sa de a-și deschide sufletul către oricine se va pierde odată cu vârsta, deoarece pe parcursul anilor va constata că adevărul nu place oricui. De aceea, la maturitate, ea va prefera să se închidă în sfera spirituală și va adopta o atitudine meditativă.
Cheia succesului:
Persoana guvernată de numărul KUA 7 trebuie să învețe cum să comunice fără să se laude și cum să transmită bucuria în mod natural, fără a o impune.
Simbolizează:
Lacul, apa stătătoare, fata tânără ce aduce bucuria
Animal reprezentativ:
Tigrul alb
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 2, 5, 8, 6
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au KUA 1, 9
Culori favorabile:
Alb, auriu, argintiu, galben pai, maron-roșcat
Verbul caracteristic:
a se bucura

KUA 8. EMOTIVUL

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp Organ din corpul uman Statut în familie
GEN
(KEN)
Ocru, galben argilos,portocaliu pal, maron-roșcat Pământ Pătrat Nord-Est între Iarnă și Primăvară Mâini, degete Fiu mic, bărbați tineri

Trigrama GEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 8. Trigrama GEN este formată dintr-o linie continuă suprapusă peste două linii întrerupte.
Caracteristici pozitive:
Persoana care are numărul KUA 8 este studioasă și perseverentă, deține cunoștințe din mai multe domenii, are puterea de a reflecta, de a face planuri și are răbdare să pândească momentul oportun pentru a acționa. Știe cum să se descurce în viață, are fler în afaceri și de regulă face avere încă din anii tinereții, fie printr-o moștenire, fie prin eforturi proprii. Numărul 8 este considerat a fi cel mai norocos în perioada lui 8, între anii 2004-2024, conform cu formula feng shui a Stelelor Zburătoare ce unește timpul cu spațiul. Persoana care are acest număr KUA se poate simți privilegiată. Puterea sa de concentrare și încrederea de care dă dovadă, o ajută să reușească în viață indiferent de drumul pe care și-l alege.
Caracteristici negative:
Norocul de bani pe care îl are persoana cu număr KUA 8 o poate face să devină ținta invidiilor celorlalți, iar pentru a se proteja, persoana se va detașa de lumea exterioară, se va închide în propria carapace și va începe să-și țină planurile personale, ultra secrete. Tipic pentru persoana care are foarte mare noroc este că, la un moment dat, ea se lenevește și de aici până la lipsa progresului nu este decât un pas. În condiții de stres, persoana devine lacomă și încăpățânată, dar păstrează o undă de mister și nimeni nu află prea ușor ce este în sufletul ei. Când treburile nu îi merg din plin pe plan financiar, muncește până își consumă toate rezervele energetice și riscă să-și pună în pericol relația de familie și sănătatea.
Cheia succesului: Persoana guvernată de KUA 8 trebuie să învețe să se detașeze de planul financiar și să-și dozeze rezervele vitale, pentru a nu se îmbolnăvi.
Simbolizează:
Muntele; promisiunea unui nou început; cristalele
Animal reprezentativ:
Lupul, câinele
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 3, 2, 5, 9
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au KUA 6, 7, 3, 4
Culori favorabile:
Ocru, galben argilos, portocaliu pal, maron-roșcat, roșu, galben, portocaliu
Verbul caracteristic:
a munci

KUA 9. ARTISTUL

Trigrama
(denumire
chineză)
Culoare Element Formă geometrică Direcția Anotimp
 
Organ din corpul uman Statut în familie
LI
Roșu, portocaliu, galben intens, roz, violet Foc Triunghi Sud Vară Ochi, inimă Fiica mjlocie, Femeia de vârstă medie

Trigrama LI este cea care determină caracteristicile numărului KUA 9. Trigrama LI este formată dintr-o linie întreruptă prinsă între două linii continue.
Caracteristici pozitive:
Persoana care are numărul KUA 9 este plină de pasiune și vivacitate, carismatică și jovială. KUA 9 are o vibrație care îi conferă persoanei abilitatea inedită de a găsi soluții la probleme în condiții de stres. De regulă, se bazează foarte mult pe intuiția proprie, acționează în forță, dar cu rafinament și de aceea atrage respectul și recunoașterea celorlați. Întotdeauna este în pas cu moda, se îmbracă elegant și cu bun gust. Pentru toate aceste calități, persoana cu număr KUA 9 va deveni foarte populară, însă doar pentru scurte perioade de timp. Pentru a recuceri publicul este necesar ca persoana să depună eforturi periodice și să nu se mulțumească doar cu succesul temporar.
Caracteristici negative:
La prima vedere, persoana cu număr KUA 9 pare foarte stabilă și puternică, însă în realitate, este deosebit de sensibilă și de vulnerabilă. De aceea, ea se preocupă foarte mult de imaginea sa publică, își pune diferite măști și încearcă din răsputeri să-și țină slăbiciunile ascunse de privirile celorlalți. Poate ajunge chiar să mintă pentru a-și păstra reputația și o anumită imagine publică. Pentru că nu are suficientă încredere în ea și trăiește cu frica de a nu pierde ce a dobândit, are o nevoie constantă să primească încurajări, complimente. Nu își poate controla gelozia, invidia și orgoliul.
Cheia succesului:
Persoana guvernată de KUA 9 trebuie să învețe cum să se detașeze de lumea exterioară iluzorie și să înceapă să caute fericirea eternă în interiorul său.
Simbolizează:
Vara; plantele care se prind de sol și sugerează dependența, potențialitatea
Animal reprezentativ:
Phoenixul, fazanul
Se potrivește (în armonie) cu:
Persoane care au KUA 4, 3
Comunicare dificilă (în conflict) cu:
Persoane care au KUA 2, 5, 8
Culori favorabile:
Roșu, galben, portocaliu, violet, verde, maron
Verbul caracteristic:
a fascina

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată .

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.