KUA 3, Împăratul

Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este formată din două linii întrerupte suprause peste o linie continuă.

Persoana guvernată de numărul KUA 3 este orientată spre acțiune, are un talent deosebit de a aborda viața cu umor și spontaneitate. Se bucură de o vitalitate peste medie și sursa acesteia poate fi chiar optimismul său debordant. Numărul KUA 3 face ca persoana să aibă pur și simplu noroc financiar, poate datorită sincerității și curajului de care dă mereu dovadă. Se remarcă în societate prin sinceritatea, calmul său interior și meticulozitatea sa.

Simbolizează: Fulgerul; trezirea la viață a naturii la început de primăvară; vegetația luxuriantă
Animal reprezentativ: Dragonul care se înalță fără frică la cer
Se potrivește (în armonie) cu: persoane care au KUA 8, 1, 4
Comunicare dificilă (în conflict) cu: persoane care au KUA 6, 7, 9
Culori favorabile: Maron, verde, bej, negru, bleumarin, albastru, violet
Verbul caracteristic: a iniția

Caracteristici număr KUA 3

Persoana nu suportă funcțiile secundare de conducere și va face tot ce-i stă în putință pentru a urca pe scara socială, dar nu va manipula și nici nu va minți. Rezultatele sale vor fi bazate pe muncă cinstită și perseverență. Are principii bune de viață și nu acceptă compromisurile.

Persoana cu număr KUA 3 poate pierde uneori din cauză că le impune și celor din jur un ritm prea alert la care aceștia nu se pot adapta. Fiind prea insistentă și obositoare, persoana riscă să rămână singură. Spontaneitatea sa este uneori șocantă pentru ceilalți, dar nu se poate abține, deoarece are foarte multe idei pe care dorește să le pună în practică. Nu are răbdarea necesară să-și ducă planurile la bun sfârșit, de aceea ar fi bine să lucreze împreună cu o echipă de oameni deosebit de responsabili.

Trigrama ZHEN
(CHEN)
Culoare Maron, verde, bej
Element Lemn
Formă geometrică Dreptunghi
Direcția Est
Anotimp Primăvara
Organ Picioarele
Statut în familie
 
Fiul mare

Cheia succesului:
Persoana care are KUA 3 trebuie să învețe cum să-și țină sub control energia debordantă. O idee bună ar fi să-și folosescă în mod constructiv surplusul de energie prin sport și activități fizice.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!