KUA 1, Călătorul

Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată dintr-o linie continuă prinsă între două linii întrerupte.

Deși la prima vedere pare fragilă și naivă, persoana cu numărul KUA 1 are o forță interioară puternică, uneori ieșită din comun. Cu o aură misterioasă și o dispoziție meditativă, melancolică, filosofică, îi place să fie cu un pas înaintea prezentului. Este genul care are mereu idei noi, de multe ori revoluționare, totuși nu are răbdarea necesară să le pună în practică întrucât îi place să acționeze când și cum are chef, fără să țină cont și fără să fie constrânsă de ceilalți din jur

Simbolizează: Oceanul, pericolul, apa curgătoare
Animal reprezentativ: Țestoasa
Se potrivește (în armonie) cu: persoane care au numărul KUA: 6, 7, 1.
Comunicare dificilă (în conflict) cu: persoane care au numărul KUA: 2, 5, 8, 3, 4, 9.
Culori favorabile: alb, auriu, argintiu, gri, negru, bleomarin, violet
Verbul caracteristic: a gândi

Caracteristici KUA 1

Persoana KUA 1 nu pierde nici o ocazie pentru a călători și se simte cel mai bine în locurile exotice de la malul mării. În lipsa unei vacanțe, chiar și o scurtă plimbare în parc o face să-și limpezească gândurile.

Numărul KUA 1 este ca o sabie cu două tăișuri, pe deoparte poate aduce persoanei pe care o guverează mulți bani, dar dacă aceasta devine egoistă și lacomă, numărul KUA 1 atrage asupra ei tot felul de pericole și pierderi financiare.

Echilibrul nu este punctul forte al persoanei cu număr KUA 1, deoarece acesta o predispune la o continuă mișcare, o continua agitație, în special la nivel mental. De multe ori persoana cu număr KUA 1 își schimbă rapid părerile și atitudinile ceea ce îi face pe cei din jur să-și piardă încrederea în ea. Nu are scupule, își face agende ascunse ceea ce în timp o pune în fața riscului de a pierde timp și bani.

Viața persoanei cu numărul KUA 1 este de regulă încercată de probleme, mai ales pentru că nu își ține lăcomia sub control. Nu suportă eșecul, nu rezistă în condiții de stres și de aceea devine excesiv de competitivă și de manipulatoare.

Trigrama
(denumire chineză)
KAN
Culoare Negru, albastru, bleumarin
Element Apă
Formă geometrică Linie șerpuită
Direcția Nord
Anotimp Iarnă
Organ Urechi, rinichi
Statut în familie Fiul mijlociu, bărbatul de vârstă medie

Cheia succesului KUA 1

Persoana cu număr KUA 1 trebuie să învețe încă din tinerețe cum să-și gestioneze emoțiile, cum să-și pună gândurile în ordine și ideile în practică.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.