KUA 1, Călătorul

Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată dintr-o linie continuă prinsă între două linii întrerupte.

Deși la prima vedere pare fragilă și naivă, persoana cu numărul KUA 1 are o forță interioară puternică, uneori ieșită din comun. Cu o aură misterioasă și o dispoziție meditativă, melancolică, filosofică, îi place să fie cu un pas înaintea prezentului. Este genul care are mereu idei noi, de multe ori revoluționare, totuși nu are răbdarea necesară să le pună în practică întrucât îi place să acționeze când și cum are chef, fără să țină cont și fără să fie constrânsă de ceilalți din jur

Simbolizează: Oceanul, pericolul, apa curgătoare
Animal reprezentativ: Țestoasa
Se potrivește (în armonie) cu: persoane care au numărul KUA: 6, 7, 1.
Comunicare dificilă (în conflict) cu: persoane care au numărul KUA: 2, 5, 8, 3, 4, 9.
Culori favorabile: alb, auriu, argintiu, gri, negru, bleomarin, violet
Verbul caracteristic: a gândi

Loading...

Caracteristici KUA 1

Persoana KUA 1 nu pierde nici o ocazie pentru a călători și se simte cel mai bine în locurile exotice de la malul mării. În lipsa unei vacanțe, chiar și o scurtă plimbare în parc o face să-și limpezească gândurile.

Numărul KUA 1 este ca o sabie cu două tăișuri, pe deoparte poate aduce persoanei pe care o guverează mulți bani, dar dacă aceasta devine egoistă și lacomă, numărul KUA 1 atrage asupra ei tot felul de pericole și pierderi financiare.

Echilibrul nu este punctul forte al persoanei cu număr KUA 1, deoarece acesta o predispune la o continuă mișcare, o continua agitație, în special la nivel mental. De multe ori persoana cu număr KUA 1 își schimbă rapid părerile și atitudinile ceea ce îi face pe cei din jur să-și piardă încrederea în ea. Nu are scupule, își face agende ascunse ceea ce în timp o pune în fața riscului de a pierde timp și bani.

Viața persoanei cu numărul KUA 1 este de regulă încercată de probleme, mai ales pentru că nu își ține lăcomia sub control. Nu suportă eșecul, nu rezistă în condiții de stres și de aceea devine excesiv de competitivă și de manipulatoare.

Trigrama
(denumire chineză)
KAN
Culoare Negru, albastru, bleumarin
Element Apă
Formă geometrică Linie șerpuită
Direcția Nord
Anotimp Iarnă
Organ Urechi, rinichi
Statut în familie Fiul mijlociu, bărbatul de vârstă medie

Cheia succesului KUA 1

Persoana cu număr KUA 1 trebuie să învețe încă din tinerețe cum să-și gestioneze emoțiile, cum să-și pună gândurile în ordine și ideile în practică.

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.