Compatibilitate KUA 1. Adaptabil, Puternic și Inovativ? Află cum îți găsești perechea potrivită

Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 1 și ești sociabil, competitiv, inteligent. Fiecare număr KUA este în legătură cu unul

dintre cele 5 elemente. Află numărul KUA personal pentru a vedea cu cine te potrivești

Acum vom dezvolta compatibilitățile numărului KUA 1 și vom descoperi cum ne putem găsi partenerul de viață potrivit sau cu cine să ne asociem în echipa de la muncă sau cât de bine ne vom înțelege cu șeful pe termen lung.

Numărul KUA 1 este comparat cu elementul apă, ceea ce face ca persoanele care au acest număr KUA să aibă atât calitățile, cât și defectele acestui element, ceea ce le va imprima o personalitate și un comportament unic.

Loading...

Calitățile pozitive ale persoanelor care au KUA 1: inovație, curaj, realism, adaptabilitate, inteligență, spirit aventurier, sociabilitate, meticulozitate, putere interioară, competitivitate.

Calitățile negative ale persoanelor care au KUA 1: lipsă de focalizare, egoism, ușor de influențat, cu toane, nevoia excesivă de independență, pesimism, obsesie pentru imaginea publică.

Să vedem gradul de compatibilitate a numărului KUA 1 cu celelalte numere KUA:

KUA 1 + KUA 1 - compatibilitate bună

Romantism, pasionalitate, dar și dese crize de gelozie

Dragoste, căsătorie, relații: Relația se va baza pe empatie, bună înțelegere a emoțiilor, însă nu se va pune deloc accentul pe logică, discernământ, de aceea pot apărea exagerări, crize de gelozie, depresie, frici. KUA 1 este caracterizat de elementul apă, așa că latura sa emoțională și amoroasă este extrem de dezvoltată. Însă fidelitatea este punctul vulnerabil în această combinație, întrucât fiecare partener va încerca să profite de emoțiile celuilalt, iar în așternut să demonstreze că poate. KUA 1 consideră că flirtul este o plăcere nevinovată, și nu se va gândi că partenerul va percepe asta ca fiind ceva extrem de dureros. De aici ne putem aștepta la răzbunări, șantaj emoțional, iar emoțiile tind să devină un adevărat instrument de tortură în această combinație de numere KUA.

Bani, carieră, afaceri: Șansele de a face bani împreună sunt foarte mari, totul este să se lucreze în echipă și să se țină cont de ideile celuilalt. Astfel se vor găsi într-un timp uimitor de scurt soluții la eventualele probleme care ar putea apărea de-a lungul colaborării. Ar fi bine ca partenerii să încerce să își valorifice ideile și talentele, în caz contrar colaborarea nu va trece testul timpului.

KUA 1 + KUA 2, 5 sau 8 - compatibilitate foarte slabă

O relație dificilă, care nu promite bună înțelegere pe termen lung

Dragoste, căsătorie, relații: Chiar dacă relația va fi la început clădită pe sentimente de admirație și respect reciproc, în timp gradul de implicare a fiecărui partener tinde să scadă considerabil, ceea ce va face ca fiecare să-și amplifice mai devreme sau mai târziu orgoliul. Am putea spune că vorbim despre o relație Karmică, deoarece elementele apă – KUA 1 și pământ – KUA 2, 5 sau 8 sunt implicate într-o relație de distrugere, conform cu ciclul celor 5 elemente. Acest tip de interacțiune va face ca romantismul și tandrețea să lipsească din această ecuație a iubirii. Latura erotică nu va ocupa un loc principal în această relație și tot ea va face ca relația să nu fie de lungă durată.

Bani, carieră, afaceri: Împreună nu se întrevăd șanse reale de a face bani, în special din cauza modului total diferit de a privi lucrurile pe plan financiar. Kua 1 este dispus să riște totul în afaceri, are idei inovative, vizionare, pe când KUA 2, 5 sau 8 vine cu conservatorism, tradiționalism, merge pe căi deja testate de alții, uneori cu o doză mare de zgârcenie, de unde certurile nu vor întârzia să apară, iar progresul va fi diminuat. Totuși, dacă KUA 1 va fi lăsat să preia controlul financiar, iar KUA 2, 5 sau 8 va fi lăsat să-și facă treba în ritmul său, mai lent, dar sigur, lucrurile vor merge minunat.

KUA 1 + KUA 3 sau 4 - compatibilitate medie

Un vis frumos la începutul relației, însă riscul de a se transforma mai apoi într-un coșmar este mare

Dragoste, căsătorie, relații: Totul pleacă de la dragoste la prima vedere, fascinație, sexualitate debordantă, ceea ce îi poate conduce repede pe parteneri spre oficializarea relației. KUA 1, fiind guvernat de elementul apă este sensibil, empatic și pune accentul pe menținerea armoniei în căminul conjugal, iar KUA 3 sau 4, datorită rezonanței cu elementul lemn aduce dorința de evoluție și originalitate, calități pe care KUA 1 le va considera irezistibile. Însă vraja de la început se poate risipi dacă KUA 1 va deveni extrem de posesiv și gelos, încercând să o sufoce pe KUA 3 sau 4. Atât elementul apă – KUA 1, cât și elemntul lemn – KUA 3 sau 4 sunt puternice, ceea ce demonstrează că fiecare are tărie de caracter și nu vor renunța cu ușurință la ceea ce-și doresc.

Bani, carieră, afaceri: Se pare că în aceste combinații de nmere KUA se dezvoltă un atașament și mai mare pentru bani, decât individual. Riscul de a cheltui mulți bani, poate chiar toate economiile personale este mare, iar ceea ce se produce în echipă se va scurge printre degete. Modul total diferit de a negocia va face să apară certuri, care în final vor duce la separare, pierderi financiare.

KUA 1 + KUA 6 sau 7 - compatibilitate foarte bună

Dragoste la prima vedere, o relație bună de complementaritate

Dragoste, căsătorie, relații: Trăiri pasionale, erotism la cote maxime, această relație este caracteristică pentru "suflete pereche". KUA 1 este guvernat de elementul apă, care îi conferă senzualitate, vitalitate erotică, iar KUA 6 sau 7 sunt guvernate de elementul metal, care în ciclul elementelor crează apa, deci vorbim acum despre o combinație bună, care îi ajută pe parteneri să obțină echilibrul și armonia în căminul conjugal. KUA 6 sau 7 este atras ca un magnet de misterul pe care îl generează KUA 1. Ambele elemente, apa și metalul trădează calități intuitive excepționale, prin urmare comunicarea intimă nu va avea nevoie de prea multe cuvinte. Totuși, dacă KUA 1 nu-și ține sub control energia erotică, dă curs flirturilor și aventurilor sau chiar mai mult, apelează la șantaj emoțional, gelozia și răzbunarea celor care au KUA 6 sau 7 va izbucni, iar în final va duce la o separare dramatică.

Bani, carieră, afaceri: În această combinație apar multe păreri comune legate de bani, însă KUA 1 va încerca mereu să preia controlul, ceea ce nu este un lucru rău, pentru că inițiativele sale vor aduce prosperitate și bunăstare relației. Am putea insista aici de combinația deosebit de favorabilă KUA 1 + KUA 6, care face parte din grupa HoTu, ceea ce promite mari câștiguri financiare din afaceri bine gândite, organizare și corectitudine.

KUA 1 + KUA 9 - compatibilitate slabă

Dragoste cu năbădăi, certuri din cauza idealurilor și atitudinii total diferite

Dragoste, căsătorie, relații: Cert este că din relația KUA 1 + KUA 9 nu va lipsi la început fascinația, atracția irezistibilă. Aceste două KUA sunt caracterizate de elementul apă, respectiv foc, care au o energie atât de diferită încât le va face pe persoanele care au aceste numere KUA să se arunce fără să se gândească prea mult unul în brațele celuilalt. Însă pe măsură ce relația va avansa, partenerii vor descoperi tot mai multe nepotriviri de caracter, atitudine, idealuri, ceea ce va distruge stabilitatea relației. Ambele numere KUA 1 și 9 caracterizează persoane romantice, însă în stiluri total diferite. KUA 1 dorește o relație împlinită, visează să aibă mulți copii, pe când KUA 9 preferă provocările și îi pasă foarte mult de imaginea sa publică, prin urmare va încerca să-l pună în umbră pe KUA 1 și să treacă în centrul atenției. În aceste condiții, nu este greu de intuit, KUA 1 se va retrage, devenind meditativ sau poate chiar depresiv. Ne putem gândi la o posibilă separare luând în calcul și gelozia exagerată pe care o manifestă KUA 1 și posesivitatea fără margini de la KUA 9. Totuși partenerii vor continua și după despărțire să se caute, pentru că se știe că tocmai polii opuși se atrag.

Bani, carieră, afaceri: Vor fi rare momentele în care veți putea cădea de comun acord asupra investițiilor, KUA 1 își dorește să-și valorifice cât mai multe idei, lucrează mai mult în spatele scenei, își gândește meticulos mișcările, pe când KUA 9 vine cu mândria de a ieși cât mai mult în evidență, drept pentru care nu va întârzia să facă investiții bazate pe emoții de moment și va atrage pierderi financiare, care nu vor fi pe placul lui KUA 1. Indicat ar fi să se muncească separat, fiecare în stilul, ritmul și pe baza propriilor trăsături de caracter, pentru de a rezolva problemele.

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2020, pentru domeniul financiar: este un an ideal pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.