Consultanță Feng Shui

Evaluarea Feng Shui a unei locuințe este un proces de localizare a energiilor dintr-un spațiu

Evaluarea Feng Shui a unei locuințe, a unui ansamblu rezidențial sau sediu de firmă, este un proces de localizare a energiilor dintr-un spațiu și necesită un specialist care să întocmească proiectul.

În Feng Shui, energia se schimbă ciclic. Până în anul 2024 suntem sub influența pozitivă a cifrei 8. Energie pozitivă aduc și cifrele 1, 4, 6, 9, în schimb, cifrele 2, 3, 5, 7 atrag energie negativă. Cifrele care au energie pozitivă trebuie localizate în spațiul locuibil și activate, iar cele negative trebuie blocate.

Loading...

Feng Shui este știința care susține existența energiilor în mediu înconjurător, unele benefice, care generează prosperitate și echilibru, altele nefaste, care atrag situații neprevăzute și ghinion.

ZODIACOOL realizează și livrează proiecte de specialitate pentru locuințe, ansambluri rezidențiale și sedii de firmă. Proiectul de specialitate conține măsurarea, evaluarea și soluții concrete de amenajare a spațiului, cu scopul de a obține prosperitate și armonie.

Pentru întocmirea proiectului sunt necesare:
1. Anul de finalizare a construcției (pentru clădiri noi) sau anul ultimei renovări generale (pentru clădiri existente)
2. Planul spațiului (schița apartament, casă, bloc etc.)

Un expert realizează analiza feng shui a spațiului, pentru o perioadă, cât și analiza coloanelor destinului persoanei, pentru ca proiectul să aibă rezultate. Coloanele Destinului, calcul precis din astrologia chineză, întăresc exactitatea proiectului Feng Shui, oferind beneficiarului și specialistului siguranța unui proiect complet.

Care sunt rezultatele implementării corecte a proiectului și în cât timp apar?

Proiectul de specialitate Feng Shui are scopul de a crea un spațiu confortabil în care să te simți bine, prosperitate și armonie în relații. Încă din momentul în care specialistul începe să realizeze proiectul feng shui, se remarcă canalizarea corectă a energiilor în spațiul analizat și o îmbunătățire a stării de confort. Cele mai vizibile schimbări se observă la câteva luni după ce persoana a aplicat corect indicațiile specialistului. Apar îmbunătățiri în relația de cuplu, se deschid noi perspective în carieră, bani și în starea de sănătate.

Cine poate realiza un proiect Feng Shui?

Alegerea unui bun specialist, pentru a realiza proiectul Feng Shui și a obține rezultatele dorite, se face pe baza evaluării diplomei de studii, o experiență de durată în domeniu și rezultatele specialistului. Specialistul ZODIACOOL este master Feng Shui cu diplomă eliberată de Institute of Feng Shui, de către marele maestru Lillian Too - grand master, și portofoliu de proiecte cu peste 700 încăperi (perioada 2008-prezent).

Alege consultanța de care ai nevoie:


Feng Shui Dormitor pentru Cuplu

Consultanța Feng Shui pentru Dormitor reprezintă un set de soluții personalizate de activare a energiei pozitive din dormitor prin amenajarea încăperii, moduri de așezare a patului și alegerea obiectelor, pentru o relație armonioasă lungă durată. Primești indicații precise, activatori și remedii, pentru a atrage înțelegerea în cuplu, fertilitate, bani și activarea energiei pozitive.

Dacă aveți probleme în dragoste, cu banii, certuri dese din orice nimicuri, atunci sănătatea și prosperitatea cuplului sunt afectate. Acest lucru afectează tot mai multe cupluri, fără ca acestea să știe că o direcție de dormit nefastă, anumite culori sau obiecte din dormitor atrag necazuri și neînțelegeri.

Calculează direcția de dormit pentru cuplu, apoi comandă online Consultanța Feng Shui Dormitor pentru Cuplu.


Feng Shui Dragoste

Ai nevoie de pachetul Feng Shui Dragoste dacă ești singur sau ești nefericit într-o relație, dacă partenerul te înșală sau nu te iubește și te cerți des cu cei din jur.

Vrei să găsești perechea potrivită, să te căsătorești sau să devii mai înțelegător. Calculează direcția care atrage dragoste pentru a comanda online Consultanța Feng Shui Dragoste.

Feng Shui Bani

În Feng Shui, succesul este aspirația cel mai ușor de îndeplinit. Dacă nu ai bani sau dacă îi cheltui fără un scop, dacă nu-ți găsești un loc de muncă potrivit, nu ți se realizează proiectele sau nu ai clienți, atunci ai nevoie de o consultanță pentru a atrage bogăția.

Calculează și activează direcția de succes. Comandă online Consultanță Feng Shui pentru Bani.

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.