Consultanță Feng Shui

Evaluarea Feng Shui a unei locuințe este un proces de localizare a energiilor dintr-un spațiu

Evaluarea Feng Shui a unei locuințe, a unui ansamblu rezidențial sau sediu de firmă, este un proces de localizare a energiilor dintr-un spațiu și necesită un specialist care să întocmească proiectul.

În Feng Shui, energia se schimbă ciclic. Până în anul 2024 suntem sub influența pozitivă a cifrei 8. Energie pozitivă aduc și cifrele 1, 4, 6, 9, în schimb, cifrele 2, 3, 5, 7 atrag energie negativă. Cifrele care au energie pozitivă trebuie localizate în spațiul locuibil și activate, iar cele negative trebuie blocate.

Feng Shui este știința care susține existența energiilor în mediu înconjurător, unele benefice, care generează prosperitate și echilibru, altele nefaste, care atrag situații neprevăzute și ghinion.

ZODIACOOL realizează și livrează proiecte de specialitate pentru locuințe, ansambluri rezidențiale și sedii de firmă. Proiectul de specialitate conține măsurarea, evaluarea și soluții concrete de amenajare a spațiului, cu scopul de a obține prosperitate și armonie.

Pentru întocmirea proiectului sunt necesare:
1. Anul de finalizare a construcției (pentru clădiri noi) sau anul ultimei renovări generale (pentru clădiri existente)
2. Planul spațiului (schița apartament, casă, bloc etc.)

Un expert realizează analiza feng shui a spațiului, pentru o perioadă, cât și analiza coloanelor destinului persoanei, pentru ca proiectul să aibă rezultate. Coloanele Destinului, calcul precis din astrologia chineză, întăresc exactitatea proiectului Feng Shui, oferind beneficiarului și specialistului siguranța unui proiect complet.

Care sunt rezultatele implementării corecte a proiectului și în cât timp apar?

Proiectul de specialitate Feng Shui are scopul de a crea un spațiu confortabil în care să te simți bine, prosperitate și armonie în relații. Încă din momentul în care specialistul începe să realizeze proiectul feng shui, se remarcă canalizarea corectă a energiilor în spațiul analizat și o îmbunătățire a stării de confort. Cele mai vizibile schimbări se observă la câteva luni după ce persoana a aplicat corect indicațiile specialistului. Apar îmbunătățiri în relația de cuplu, se deschid noi perspective în carieră, bani și în starea de sănătate.

Cine poate realiza un proiect Feng Shui?

Alegerea unui bun specialist, pentru a realiza proiectul Feng Shui și a obține rezultatele dorite, se face pe baza evaluării diplomei de studii, o experiență de durată în domeniu și rezultatele specialistului. Specialistul ZODIACOOL este master Feng Shui cu diplomă eliberată de Institute of Feng Shui, de către marele maestru Lillian Too - grand master, și portofoliu de proiecte cu peste 700 încăperi (perioada 2008-prezent).

Alege consultanța de care ai nevoie:


Feng Shui Dormitor pentru Cuplu

Consultanța Feng Shui pentru Dormitor reprezintă un set de soluții personalizate de activare a energiei pozitive din dormitor prin amenajarea încăperii, moduri de așezare a patului și alegerea obiectelor, pentru o relație armonioasă lungă durată. Primești indicații precise, activatori și remedii, pentru a atrage înțelegerea în cuplu, fertilitate, bani și activarea energiei pozitive.

Dacă aveți probleme în dragoste, cu banii, certuri dese din orice nimicuri, atunci sănătatea și prosperitatea cuplului sunt afectate. Acest lucru afectează tot mai multe cupluri, fără ca acestea să știe că o direcție de dormit nefastă, anumite culori sau obiecte din dormitor atrag necazuri și neînțelegeri.

Calculează direcția de dormit pentru cuplu, apoi comandă online Consultanța Feng Shui Dormitor pentru Cuplu.


#adAdaptatArticol#

Feng Shui Dragoste

Ai nevoie de pachetul Feng Shui Dragoste dacă ești singur sau ești nefericit într-o relație, dacă partenerul te înșală sau nu te iubește și te cerți des cu cei din jur.

Vrei să găsești perechea potrivită, să te căsătorești sau să devii mai înțelegător. Calculează direcția care atrage dragoste pentru a comanda online Consultanța Feng Shui Dragoste.

#adReceptiv#

Feng Shui Bani

În Feng Shui, succesul este aspirația cel mai ușor de îndeplinit. Dacă nu ai bani sau dacă îi cheltui fără un scop, dacă nu-ți găsești un loc de muncă potrivit, nu ți se realizează proiectele sau nu ai clienți, atunci ai nevoie de o consultanță pentru a atrage bogăția.

Calculează și activează direcția de succes. Comandă online Consultanță Feng Shui pentru Bani.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Gemeni 2019. Previziuni complete în horoscop GEMENI 2019
Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019
Horoscop CAPRICORN 2019 pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop sănătate Capricorn, 2019 nu va fi un lucru bun pentru cei ce au probleme de sănătate
Horoscop zilnic Vărsător
Horoscop VĂRSĂTOR: horoscop zilnic Vărsător realizat de astrologi profesioniști cu noutățile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.