Aplica

Dormitor cu energie pozitivă pentru cuplu

Un dormitor cu un bun Feng Shui atrage dragoste, fidelitate și stabilitate în cuplu, te scapă certuri și aduce înțelegere în relația de cuplu.

Certuri dese și infidelități în relație

Uneori, cuplurile nu își pot explica de ce mereu se ceartă, planurile nu se împlinesc, tot felul de obstacole împiedică comunicarea în cuplu, apar situații conflictuale fără sens și destabilizarea veniturilor. Acestea degenerează în reproșuri, chiar despărțire, și duc la sfârșitul relației.

În Feng Shui, problemele apar atunci când dormiți pe o direcție nefastă și obiectele din jur se comportă ca săgeți otrăvite.

Culorile pereților și mobilierul, toate pot genera fie o energie pozitivă, fie negativă. Chiar și simpla orientare către un punct cardinal, prezența unor oglinzi, obiectele nefaste pot destabiliza relația de cuplu, pot atrage neînțelegeri repetate, infidelitate, infertilitate, pierderi financiare și chiar despărțire definitivă.

Amenajarea Feng Shui a dormitorului aduce armonie și o relație de cuplu durabilă. Faci modificări de așezare, fără investiții majore, pe baza tehnicilor feng shui; maestru autorizat la IFS Lillian Too, în peste 780 încăperi corectate (perioada 2008-prezent).

Dormitorul se corectează ușor, personalizat, pentru a avea un bun Feng Shui. Culorile, formele și remediile se aleg special în funcție de datele nașterii și punctul cardinal spre care dormiți cu capul.

Un cuplu fericit

ZODIACOOL oferă primul calcul online Feng Shui din România pentru aflarea direcției de dormit pentru cuplu și consultanță Feng Shui, în funcție de datele personale, pentru a atrage iubire și înțelegere în relația de cuplu.
HOROSCOP ZODIACOOL

Feng Shui Dormitor

Amenajarea dormitorului Feng Shui se face cu scopul de a atrage energia pentru dragoste, fidelitate și stabilitate în cuplu

TE-AR INTERESA:

Horoscop Săptămânal
Horoscop Dragoste

ZODIACOOL FENG SHUI DORMITOR

Selectează datele pentru direcția de dormit în cuplu și consultanță Feng Shui Dormitor.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!