Stele Zburătoare

Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este de a atrage bogăția, dragostea și sănătatea prin amenajarea feng shui a camerelor din casă sau a

încăperilor dintr-o clădire de birouri, hoteluri, pentru ca toți oamenii să beneficieze de un flux de energie Qi, cunoscută drept energie pozitivă. Amenajarea feng shui a camerelor se face prin activarea stelelor zburătoare care aduc energie pozitivă și prin remedierea stelelor zburătoare care aduc energie negativă, cu ajutorul culorilor, a mobilierului și a obiectelor de decor.

Stele zburătoare sau astrologie Feng Shui:

1. Definiție stele zburătoare
2. Noțiuni de bază
3. Semnificația celor 9 Stele Zburătoare
4. Particularități feng shui anuale

1. Definiție stelelor zburătoare

Formula Stelelor Zburătoare este o formulă complexă care datează din timpul dinastiei Qing. Filosofia Stelelor Zburătoare consideră că organismul uman este alcătuit din 9 etaje energetice care sunt corelate cu intelectul, vitalitatea, senzualitatea, sănătatea, memoria, intuiția, evoluția spirituală, bogăția materială și iubirea. Descrierea Stelelor zburătoare și scopul Stelelor zburătoare.

Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei Vega și a Stelei Polare. Cele 7 stele din Ursa Mare împreună cu Steaua Vega și Steaua Polară, alcătuiesc cele 9 stele zburătoare. Vezi Astronomia și Stelele Zburătoare.

2. Noțiuni de bază din stele zburătoare

Cele 9 stele zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9. Aceste numerele se înscriu (zboară) în pătrat magic Lo Shu, care este corespondentul pătratului lui Saturn, stelele zburătoare reprezintă cele 9 numere din pătrat. Fiecare număr este caracterizat de o trigramă, un element, un membru de familie, un organ etc. Vezi Numere Stele Zburătoare

În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul, iar spațiul în feng shui este definit ca locul care ne înconjoară și se poate referi la formele de relief. Direcțiile spațiului se măsoară cu ajutorul instrumentului Luopan în care are cel mai important inel este inelul celor 24 de Munți.

Direcția de orientare a unei case sau a unei clădiri se determină cu busola. Direcția de orientare a casei nu coincide tot timpul cu direcția spre care dă ușa principală. În cazul analizei ușii principale se ține cont atât de orientarea sa spre o anumită direcție, cât și de amplasarea sa într-o anumită locație.

3. Semnificația celor 9 Stele Zburătoare

Steaua Zburătoare 1 - Lacomul

Steaua Zburătoare 2 - Marea poartă

Steaua Zburătoare 3 - Chibzuitul

Steaua Zburătoare 4 - Cărturarul

Steaua Zburătoare 5 - Călugărul

Steaua zburătoare 6- Luptătorul

Steaua Zburătoare 7 - Distrugătorul

Steaua Zburătoare 8 - Ajutor din partea stângă

Steaua Zburătoare 9 Ajutorul din partea dreaptă

Harta (Grila) celor 9 stele zburătoare pentru perioada lui 8, are numărul guvernant 8, respectiv numărul din celula din mijlocul pătratului este 8. Fiecare celulă din harta stelelor zburătoare poate conține mai multe stele, precum steaua perioadei de 20 de ani, steaua muntelui, steaua apei, steaua anului, steaua lunii și steaua zilei.

Cel mai des sunt folosite în feng shui hărțile anuale suprapuse peste hărțile stelelor zburătoare lunare, deoarece se consideră că energia acestora este la capacitate maximă și are o influența rapidă asupra clădirilor și a ocupanților acestora.

4.Particularități feng shui anuale

Tai Sui, termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter, este cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter și considerat un zeu care aduce norocul pe pământ.

Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an câte 90 de grade pe busolă. În Feng Shui-ul Stelelor Zburătoare, numele de Trei Ucideri derivă din faptul că energia lor negativă se manifestă sub formă de 3 ghinioane majore: boli, pierderi de bani și pierderea persoanei iubite.

AFLĂ MAI MULT

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie de ZODIACOOL® sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.