Tai Sui. Ducele de Jupiter în Feng Shui

Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter, de-a lungul celor 12 ani în care Jupiter își face ciclul orbital

În Feng Shui, Tai Sui, cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter este considerat un zeu sau un general demn de respectat, deoarece el aduce norocul pe pământ. Câte un Tai Sui din cei 60 care există, se poziționează în ordine ciclică peste punctul cardinal ocupat de zodia chinezească anuală (e.g. în anul Câinelui de pământ, 2018, Tai Sui ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Vest 1)..

Se spune că avantajul zodiei care îl găzduiește pe Tai Sui într-un anumit an este că ea va primi de la acesta cele mai mari șanse de a obține bogăție, fericire și sănătate.

Dimpotrivă, zodia care se găsește pe cercul zodiacal în poziție diametral opusă față de zodia care guvernează anul în curs are toate șansele de a avea un an prost, cu ghinioane și pericole de îmbolnăvire (e.g. zodia Dragon, situată pe direcția Sud-Est 1, diametral opusă față de zodia Câine va fi în anul 2018 în conflict cu Tai Sui și de aceea pentru nativii în zodia Dragon, apare riscul de a se îmbolnăvi și de a câștiga banii cu greu în 2018. Generalul Tai Sui pentru anul 2018, este Jiang Wu.)

Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui-ul anual:

- locația ocupată de Tai Sui nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă
- este interzisă orientarea cu fața spre direcția ocupată de Tai Sui
- este ideal să se stea cu spatele la direcția ocupată de Tai Sui

Obiecte feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui-ul anual:

Se recomandă folosirea unei statuete feng shui Pixiu (Pi Yao), pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage în cazul în care regulile de mai sus nu sunt respectate.

Pi Yao este o reprezentare hibridă cu chip de leu, un corn, aripi mici și coadă precum un grifon, despre care se crede că este un puternic apărător al practicanților de Feng Shui și un excelent activator pentru captarea bogăției. De aceea, Pi Yao este de folos zodiilor care traversează un an cu încercări și predispoziții la necazuri, cum este zodia Dragon în anul 2018.

AFLĂ MAI MULT

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie de ZODIACOOL® sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic Gemeni
Horoscop GEMENI: horoscop zilnic Gemeni realizat de astrologi profesioniști cu noutățile zilei
Calcul Coloanele Destinului
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
PESTI. Totul despre femeia și barbatul Pesti în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.