Feng Shui Bani

Idei și metode generale de a face bani ne pot inspira pe toți, însă personal vrem să cunoaștem ce ni se potrivește și ne aduce profit. Fiecare dintre noi putem atrage mai multe surse de venit ori o afacere profitabilă.

Cum să câștig mai mult, cum să fac bani?

Când nu ai suficienți bani sau dacă îi cheltui rapid, când locul de muncă nu te satisface, nu ai clienți, atunci stresul afectează buna-dispoziție și planurile nu reușesc.

În Feng Shui, obstacolele și ghinioanele apar atunci când stai pe o direcție nefastă și obiectele din jur se comportă ca săgeți otrăvite.

Culorile pereților și mobilierul, toate pot genera fie o energie pozitivă, fie negativă. Chiar și poziția la birou, orientarea către un punct cardinal, prezența unor obiecte nefaste pot destabiliza planurile, pot atrage pierderi.

Amenajarea Feng Shui a spațiului locuibil aduce succes profesional. Faci modificări de așezare, fără investiții majore, pe baza tehnicilor feng shui; maestru autorizat la IFS Lillian Too, în peste 780 încăperi corectate (perioada 2008-prezent).

Încăperea se corectează ușor, personalizat, pentru a avea un bun Feng Shui. Culorile, formele și remediile se aleg special în funcție de data nașterii și punctul cardinal al direcției de succes.

Banii și succesul în viața ta

ZODIACOOL oferă primul calcul online Feng Shui din România pentru aflarea direcției de succes și consultanță Feng Shui, în funcție de datele personale, pentru a atrage realizări profesionale.
ZODIACOOL FENG SHUI BANI

Selectează datele pentru direcția de succes personală și consultanță Feng Shui Bani.

Abonează-te la newsletter!

 

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.