Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Feng Shui Dragoste

Acasă sau la serviciu, un spațiu locuibil cu un bun Feng Shui atrage norocul în dragoste, te scapă de singurătate și aduce înțelegere în relații care nu funcționează.

Ai probleme în dragoste, nu te poți căsători?

Deseori, o persoană nu își poate explica de ce este singură, nu reușește să se căsătorească sau are conflicte în relație. Apar tot felul de obstacole ce împiedică atragerea partenerului potrivit și situații conflictuale fără sens. Acestea afectează echilibrul personal și duc la frustrare.

În Feng Shui, problemele apar atunci când stai pe o direcție nefastă și obiectele din jur se comportă ca săgeți otrăvite.

Culorile pereților și mobilierul, toate pot genera fie o energie pozitivă, fie negativă. Chiar și simpla orientare către un punct cardinal, prezența unor oglinzi, obiectele nefaste pot destabiliza dragostea, pot atrage singurătatea și ghinioanele.

Amenajarea Feng Shui a spațiului locuibil aduce norocul în dragoste. Faci modificări de așezare, fără investiții majore, pe baza tehnicilor feng shui; maestru autorizat la IFS Lillian Too, în peste 780 încăperi corectate (perioada 2008-prezent).

Încăperea se corectează ușor, personalizat, pentru a avea un bun Feng Shui. Culorile, formele și remediile se aleg special în funcție de data nașterii și punctul cardinal al direcției de dragoste.

Dragostea în viața ta

ZODIACOOL oferă primul calcul online Feng Shui din România pentru aflarea direcției de dragoste și consultanță Feng Shui, în funcție de datele personale, pentru a atrage norocul în dragoste.
HOROSCOP ZODIACOOL

Feng Shui Dragoste

Ai probleme în dragoste, nu te poți căsători? Alege consultanța Feng Shui

TE-AR INTERESA:

Horoscop Săptămânal
Horoscop Dragoste

Zodiacool FENG SHUI DRAGOSTE

Selectează datele pentru direcția de dragoste personală și consultanță Feng Shui Dragoste.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit