Feng Shui Energie Qi

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât prin corpul uman, prin clădiri, cât și prin întreaga natură

înconjurătoare. Profesorul Max Knoll sugerează în lucrarea sa din 1951 că energia Qi este o formă de radiație solară. Energia Qi, numită și suflul cosmic al dragonului, joacă un rol important în practica feng shui. Simțirea calității energiei Qi dintr-o locație este primul pas în crearea unui bun feng shui, fie că se vorbește de orientarea și vârsta unei clădiri, de calitatea unui teren sau de vegetația din natură.

Locuința sau locul de la muncă reflectă situația financiară, starea emoțională și echilibrul persoanei care le folosesc.

Loading...

Calitatea energiei Qi trece de la pozitivă la negativă de-a lungul timpului, de aceea este foarte important ca Qi-ul să fie menținut în mișcare și să fie îmbunătățit cu ajutorul metodelor feng shui.

Transformarea energiei Qi în natură

Energia Qi originară se divide în energie de tip Yin cu polaritate negativă și energie de tip Yang cu polaritate pozitivă. Deoarece polul negativ se atrage cu polul pozitiv, cele două energii complementare dau naștere simbolului Tao. Din miscarea energiilor Yin (linie întreruptă) și Yang (linie continuă) iau naștere cele 8 trigrame fundamentale.

Aceste 8 trigrame dau naștere celor 5 elemente care interacționează între ele și formează lumea materială cu formele, culorile și materialele sale. În imaginea de mai jos apare procesul de transformare a energiei Qi (bazele Taoismului):

energia qi yin yang

Citește și:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Hărțile stelelor zburătoare
Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile
Horoscop 2019: VARSATOR horoscop SANATATE. Varsator 2019
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Zodiac chinezesc 2019, Horoscop 2019 Dragon bani, carieră și afaceri
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.