Feng Shui Energie Qi

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât prin corpul uman, prin clădiri, cât și prin întreaga natură înconjurătoare

Profesorul Max Knoll sugerează în lucrarea sa din 1951 că energia Qi este o formă de radiație solară. Energia Qi, numită și suflul cosmic al dragonului, joacă un rol important în practica feng shui. Simțirea calității energiei Qi dintr-o locație este primul pas în crearea unui bun feng shui, fie că se vorbește de orientarea și vârsta unei clădiri, de calitatea unui teren sau de vegetația din natură

Locuința sau locul de la muncă reflectă situația financiară, starea emoțională și echilibrul persoanei care le folosesc.

Calitatea energiei Qi trece de la pozitivă la negativă de-a lungul timpului, de aceea este foarte important ca Qi-ul să fie menținut în mișcare și să fie îmbunătățit cu ajutorul metodelor feng shui.

Transformarea energiei Qi în natură

Energia Qi originară se divide în energie de tip Yin cu polaritate negativă și energie de tip Yang cu polaritate pozitivă. Deoarece polul negativ se atrage cu polul pozitiv, cele două energii complementare dau naștere simbolului Tao. Din miscarea energiilor Yin (linie întreruptă) și Yang (linie continuă) iau naștere cele 8 trigrame fundamentale.

Aceste 8 trigrame dau naștere celor 5 elemente care interacționează între ele și formează lumea materială cu formele, culorile și materialele sale. În imaginea de mai jos apare procesul de transformare a energiei Qi (bazele Taoismului):

energia qi yin yang

Citește și:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate
Remedii 2018 zodia Cal
Steaua 4 aduce noroc de căsătorie, asocieri, talent literar, reușite pe plan social, faimă,
Horoscop zilnic Fecioară
Horoscop FECIOARĂ: horoscop zilnic Fecioară realizat de astrologi profesioniști cu noutățile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.