Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Influența Grand Masterului Feng Shui, Lilian Too

Influența Grand Masterului Feng Shui, Lilian Too

Certificarea în Feng Shui ca Master, în cadrul Institutului de Feng Shui Lillian Too din Malaezia, a însemnat specializare și aduce plus de valoare serviciilor

ZODIACOOL. Se știe că viața celor care au șansa de a întâlni un Maestru este binecuvântată. Ocazia de a o cunoaște pe Master Lillian Too a fost o experiență inedită, care și-a pus amprenta asupra serviciilor noastre din domeniul feng shui. Inițierea primită se reflectă în modul corect și profesional în care se realizează atât consultanțele, cât și în cursurile de feng shui ZODIACOOL.

Certificare ca Master în feng shui, calitate și dezvoltare continuă

Certificarea în feng shui ca Master a însemnat începerea unui nou nivel de dezvoltare profesională.

Best seller

Master în feng shui

Maestrul Lillian Too este o persoană dinamică și foarte inteligentă. Are cunoștinte vaste atât în feng shui, cât și în alte domenii. De apreciat este faptul că împărtășește cu seriozitate, cu exigență și înțelepciune ceea ce știe. Datorită acestui fapt, am preluat și noi aceste calități și în consultanțele și cursurile noastre de specialitate din România.
Am învătat de la ea că feng shui-ul este o știință precisă, care se bazează pe formule matematice și pe geomantie, dar și o artă care completează designul și arhitectura.

Îți recomandăm

Master în feng shui

Lilian Too, un exemplu demn de urmat

Locuința Lillian Too este un exemplu viu că feng shui-ul funcționează și că se poate aplica simplu. Relațiile de familie sunt strânse, iar iubirea și respectul primează. Cuplurile sunt bazate pe dragoste, motiv pentru care căsnicia se desfășoară armonios. Abundența și bogăția se revarsă în case și toți membrii sunt plini de sănătate și au o poftă molipsitoare de viață. Au carieră înfloritoare, iar acest fapt este sărbătorit în vacanțe minunate. Toate reușitele menționate anterior au fost dobândite de Lillian Too prin aplicarea cunoștințelor de feng shui.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Urmând acest exemplu viu, dorim ca prin tot ceeea ce facem în ZODIACOOL să creștem cu toate cele de mai sus, chiar mai mult, să îmbunătățim considerabil calitatea vieții românilor.

Află cum îți poți îmbunătăți viața, folosind direcțiile Feng Shui

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online