Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Aplică ușor metode și tehnici Feng Shui

Aplică ușor metode și tehnici Feng Shui

Cum funcționează tehnicile și metodele feng shui, cum le putem aplica corect și care sunt beneficiile acestora. Cu siguranță ai citit câte ceva despre Feng Shui și de multe ori te-ai gândit

să aplici tehnicile și metodele de care ai auzit de la apropiați sau din alte surse, însă lipsa încrederii în informațiile aflate sau lipsa unor argumente convingătoare te-a determinat să nu aplici Feng Shui-ul în propriul beneficiu. Fie nu ai găsit suficiente informații, fie credeai că știința vine în contradicție cu religia ori specialiștii nu au fost dispuși să te învețe.

Oricare ar fi temerile tale, hai să facem împreună puțină lumină în ceea ce privește metodele feng shui.

Cum funcționează tehnicile și metodele feng shui?

În primul rând, la baza feng shui stau calcule matematice. Aceste metode precise de calcul fac din Feng Shui o pseudoștiință, în niciun caz nu este o formă de religie. Cel mai important, în prezent acestea pot fi aplicate cu ușurință de fiecare dintre noi.

Deja nu mai este un secret faptul că, în afară de corpul fizic, mai avem și alte corpuri pe care nu le vedem, precum corpul energetic, corpul mental, corpul emoțional, corpul cauzal etc. Universul este energie, numită de chinezi energie Qi. Însă nu toate tipurile de energie ți se potrivesc.

Feng Shui-ul folosește de mii de ani o formulă simplă prin care poți afla cum să te poziționezi, pentru ca tu să te încadrezi pe linii energetice bune pentru tine sau altfel spus, să captezi un Qi care să te ajute să-ți faci viața mai sănătoasă și mai fericită.

Îți vom arăta una din cele mai simple metode de calcul pe care o folosim în Feng Shui și care utilizează data de naștere:

Cum aplicăm tehnicile și metodele feng shui?

Acum că ai aflat care sunt direcțiile tale bune, cred că ești curios sa știi cum să le aplici. Este foarte ușor, doar trebuie să folosești o busolă magnetică și să citești direcțiile din încăperea în care te afli acasă sau la serviciu.

Ține busola magnetică în palma ta, ține palma paralelă cu solul, în dreptul stomacului tău. Rotește rozeta busolei până când aceasta indică Nordul. Nordul este poziționat chiar spre Nordul de pe rozetă. Acum că ai așezat busola, citește gradele de pe busolă pe linia spre care privești și află direcția ta de orientare. Aceasta poate fi SE, NE, S, N etc.

Dacă ai făcut calculul KUA, tocmai ai aflat ce înseamnă fiecare direcție pentru tine, respectiv, dacă este bună sau nu.

Care sunt beneficiile direcțiilor favorabile feng shui?

Folosind acest calcul, îți poți:
- aranja biroul de lucru cu fața spre o direcție bună
- poziționa patul cu tăblia spre o direcție bună
- îndrepta corpul spre o direcție bună atunci cand servești masa, când te uiți la televizor sau vorbești cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

Povestea direcțiilor favorabile feng shui

Să-ți spun și cum a început Maestrul Feng Shui, Lillian Too, să aplice formula de mai sus. Master Lillian era în poziția de director al unei bănci și avea un client puternic, pe care tot nu reușea să-l atragă la banca ei. Clientul o invita pe Master la biroul lui pentru a negocia contractul. După mai multe vizite soldate cu eșec pentru Master, ea s-a gândit să-l invite pe acel client în biroul ei, dar nu înainte de a-i afla data nașterii.

Ce a făcut Master? A calculat cu formula de mai sus direcțiile clientului și l-a poziționat pe direcția lui de pierdere totală. În ziua negocierii, ea s-a poziționat pe direcția ei de succes. A stabilit ziua întâlnirii și, bineînțeles, a reușit să semneze contractul cu acel client.

Așa cum am menționat anterior, să aplici Feng Shui-ul este ușor. Folosește cu înțelepciune informațiile de mai sus împreună cu formula prezentată și urmărește să faci bine.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit