Aplică ușor metode și tehnici Feng Shui

14.IANUARIE.2017
Cum funcționează tehnicile și metodele feng shui, cum le putem aplica corect și care sunt beneficiile acestora. Cu siguranță ai citit câte ceva despre Feng

Shui și de multe ori te-ai gândit să aplici tehnicile și metodele de care ai auzit de la apropiați sau din alte surse, însă lipsa încrederii în informațiile aflate sau lipsa unor argumente convingătoare te-a determinat să nu aplici Feng Shui-ul în propriul beneficiu. Fie nu ai găsit suficiente informații, fie credeai că știința vine în contradicție cu religia ori specialiștii nu au fost dispuși să te învețe.

Oricare ar fi temerile tale, hai să facem împreună puțină lumină în ceea ce privește metodele feng shui.

Loading...

Cum funcționează tehnicile și metodele feng shui?

În primul rând, la baza feng shui stau calcule matematice. Aceste metode precise de calcul fac din Feng Shui o pseudoștiință, în niciun caz nu este o formă de religie. Cel mai important, în prezent acestea pot fi aplicate cu ușurință de fiecare dintre noi.

Deja nu mai este un secret faptul că, în afară de corpul fizic, mai avem și alte corpuri pe care nu le vedem, precum corpul energetic, corpul mental, corpul emoțional, corpul cauzal etc. Universul este energie, numită de chinezi energie Qi. Însă nu toate tipurile de energie ți se potrivesc.

Feng Shui-ul folosește de mii de ani o formulă simplă prin care poți afla cum să te poziționezi, pentru ca tu să te încadrezi pe linii energetice bune pentru tine sau altfel spus, să captezi un Qi care să te ajute să-ți faci viața mai sănătoasă și mai fericită.

Îți vom arăta una din cele mai simple metode de calcul pe care o folosim în Feng Shui și care utilizează data de naștere:

Cum aplicăm tehnicile și metodele feng shui?

Acum că ai aflat care sunt direcțiile tale bune, cred că ești curios sa știi cum să le aplici. Este foarte ușor, doar trebuie să folosești o busolă magnetică și să citești direcțiile din încăperea în care te afli acasă sau la serviciu.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,57  7
VOTURI
2153
4.57
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia DRAGON. BARBATUL Dragon, Horoscop chinezesc Dragoste
În casă vrea să fie ca un centru al universului, ca un rege atotputernic și de cele mai multe
Zodia IEPURE. FEMEIA Iepure, Horoscop chinezesc sanatate.
Datorită faptului că are tendința să facă multiple compromisuri, poate acumula de-a lungul
KUA 8 - EMOTIVUL
Persoana care are numărul KUA 8 este studioasă și perseverentă, deține cunoștințe din mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.