Transport gratuit peste 199 lei

Ce culori să alegem pentru cea mai negativă cameră din casă

Ce culori să alegem pentru cea mai negativă cameră din casă

Pentru a avea o baie feng shui, este important să alegi cele mai bune culori. Care sunt acestea și cum să le combini. Arta feng shui îmbină calculele

matematice cu respectul faţă de elementele naturii şi influenţa punctelor cardinale, pentru a aduce echilibrul. Acest stil de a trăi ne învaţă că fiecare culoare este strâns legată de cele cinci elemente: foc, pământ, metal, apă, lemn, are o anumită energie și nu doar un anumit efect psihologic. Unele culori activează energia pozitivă, ne dau energie, ne relaxează sau ne scapă de stres.

Baia este locul din casă cu cele mai multe energii negative, aşa că trebuie să acordăm o atenţie sporită modurilor în care le putem diminua, iar culorile pot fi generatoare de energii pozitive. O baie situată în Sud-Est poate determina pierderi financiare, aşa că este bine să optăm pentru amenajarea ei în alb şi violet.

Aceleaşi culori sunt recomandate pentru toalete situate înspre Vest, care influenţează negativ fertilitatea şi creativitatea, dar şi pentru cele în Sud-Est, care aduc boli cronice, ghinion pe toate planurile, lipsa poftei de viață.

Ghinionul în dragoste şi obstacolele în căsătorie pot fi aduse de baia situată în Sud-Vest, energii ce pot fi neutralizate prin amenajarea încăperii cu nuanţe de alb, bej şi turcoaz. Una în Sud duce la pierderea reputației, probleme de socializare şi sunt indicate nuanţe de crem, portocaliu deschis, ocru.

Albul ne ajută să scăpăm de lipsa oamenilor binefăcători, probleme în cuplu, ghinion în căsătorie, determinate de băile din Nord-Vest. Lipsa de oportunități în carieră poate fi determinată de baia în Nord, dar putem să remediem situaţia decorând-o în verde, crem şi portocaliu deschis.

În cele din urmă, stagnarea în viață, întreținerea unor idei învechite și nefuncționale în prezent sunt specifice persoanelor care locuiesc în case cu baia în Nord-Est, care ar fi bine să fie în nuanţe de alb, bej şi violet.

Respectând câteva reguli simple, putem aduce armonia în viaţa noastră, putem scăpa de ceea ce nu ne dă voie să ne dezvoltăm personal, profesional, spiritual şi energetic. În plus, din punct de vedere estetic, baia va arăta excepţional!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online