Ce culori să alegem pentru cea mai negativă cameră din casă

20.SEPTEMBRIE.2018
Ce culori să alegem pentru cea mai negativă cameră din casă
Pentru a avea o baie feng shui, este important să alegi cele mai bune culori. Care sunt acestea și cum să le combini. Arta feng shui îmbină calculele

matematice cu respectul faţă de elementele naturii şi influenţa punctelor cardinale, pentru a aduce echilibrul. Acest stil de a trăi ne învaţă că fiecare culoare este strâns legată de cele cinci elemente: foc, pământ, metal, apă, lemn, are o anumită energie și nu doar un anumit efect psihologic. Unele culori activează energia pozitivă, ne dau energie, ne relaxează sau ne scapă de stres.

Baia este locul din casă cu cele mai multe energii negative, aşa că trebuie să acordăm o atenţie sporită modurilor în care le putem diminua, iar culorile pot fi generatoare de energii pozitive. O baie situată în Sud-Est poate determina pierderi financiare, aşa că este bine să optăm pentru amenajarea ei în alb şi violet.

Loading...

Aceleaşi culori sunt recomandate pentru toalete situate înspre Vest, care influenţează negativ fertilitatea şi creativitatea, dar şi pentru cele în Sud-Est, care aduc boli cronice, ghinion pe toate planurile, lipsa poftei de viață.

Ghinionul în dragoste şi obstacolele în căsătorie pot fi aduse de baia situată în Sud-Vest, energii ce pot fi neutralizate prin amenajarea încăperii cu nuanţe de alb, bej şi turcoaz. Una în Sud duce la pierderea reputației, probleme de socializare şi sunt indicate nuanţe de crem, portocaliu deschis, ocru.

Albul ne ajută să scăpăm de lipsa oamenilor binefăcători, probleme în cuplu, ghinion în căsătorie, determinate de băile din Nord-Vest. Lipsa de oportunități în carieră poate fi determinată de baia în Nord, dar putem să remediem situaţia decorând-o în verde, crem şi portocaliu deschis.

În cele din urmă, stagnarea în viață, întreținerea unor idei învechite și nefuncționale în prezent sunt specifice persoanelor care locuiesc în case cu baia în Nord-Est, care ar fi bine să fie în nuanţe de alb, bej şi violet.

Respectând câteva reguli simple, putem aduce armonia în viaţa noastră, putem scăpa de ceea ce nu ne dă voie să ne dezvoltăm personal, profesional, spiritual şi energetic. În plus, din punct de vedere estetic, baia va arăta excepţional!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  4
VOTURI
1840
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Starea de bine, confortul pe care le simțim într-o casă, depind de energiile din living, numit
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.