Transport gratuit peste 199 lei

Câte obiecte să pui în dormitor ca să atragi energia pozitivă pentru cuplu

Câte obiecte să pui în dormitor ca să atragi energia pozitivă pentru cuplu

În spatiul dedicat iubirii nu trebuie să pui obiecte în număr impar, pentru a nu afecta bunăstarea cuplului. Prin amenajarea dormitorului atragem o energie

care poate să fie favorabilă sau nu cuplului. Așa cum un cuplu este format din două persoane, dacă vrem să sporim energia pentru dragoste, romantism în dormitor, este bine să ținem în această cameră din casă doar obiecte în număr par. Această regulă este valabilă și pentru persoanele singure, dornice să lege o relație stabilă de dragoste. Patul este singura piesă de mobilier care face excepție.

Dar să nu uităm că pe pat avem perne. Nimic nu atrage o energie mai nefastă în dormitor decât un număr impar de perne, se consideră că 3 sau 5 perne sunt un semn clar că în cuplu își va face apariția o terță persoană. Energia stabilității va fi atrasă pentru cuplu dacă așezarea patului în dormitor se va face pe 4 picioare, nu direct pe sol.

Pilota de pe pat poate fi considerată un simbol al cerului, ea asigură protecție pe durata somnului. În dormitorul unui cuplu se folosește o singură pilotă, cu condiția ca această să fie suficient de mare pentru a înveli două persoane. Sunt de bun augur și două pilote, câte una pentru fiecare partener în parte.

DE INTERES: O formulă care dezvăluie cum să scapi de singurătate și să atragi DRAGOSTEA

S-ar putea să vă întrebați ce facem cu dulapul? Chiar dacă vom ține în dormitor doar un singur dulap, acesta ar trebui să aibă 2 sau 4 uși, iar numărul de sertare să fie par, pentru a atrage o energie favorabilă cuplului.

În dormitorul amenajat pentru cuplu, flacăra iubirii se menține vie dacă se folosesc un număr par de becuri, ideal este ca lustra să aibă 6 becuri, pentru a aduce rezonanța cu energia norocului divin.

Dacă vrem să ne ferim de suferința adusă de certuri, trebuie să ținem în dormitor două noptiere și două veioze identice. Veiozele pot fi înlocuite cu un număr par de lumânări.

Chiar dacă în dormitor folosim un covor mare, bine ar fi să punem pe fiecare laterală a patului și câte un covoraș mic. În afară de faptul că tablourile potrivite pentru un dormitor amenajat pentru cuplu sunt cele care ilustrează iubirea, este greșit să ținem în această încăpere 3 sau 5 tablouri, deoarece energia acestor numere atrage ghinion, aventuri extraconjugale, gelozie.

Viziteaza magazinul online