Câte obiecte să pui în dormitor ca să atragi energia pozitivă pentru cuplu

10.MAI.2018
Câte obiecte să pui în dormitor ca să atragi energia pozitivă pentru cuplu

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:https://nepalitop.blogspot.ro

În spatiul dedicat iubirii nu trebuie să pui obiecte în număr impar, pentru a nu afecta bunăstarea cuplului. Prin amenajarea dormitorului atragem o energie

care poate să fie favorabilă sau nu cuplului. Așa cum un cuplu este format din două persoane, dacă vrem să sporim energia pentru dragoste, romantism în dormitor, este bine să ținem în această cameră din casă doar obiecte în număr par. Această regulă este valabilă și pentru persoanele singure, dornice să lege o relație stabilă de dragoste. Patul este singura piesă de mobilier care face excepție.

Dar să nu uităm că pe pat avem perne. Nimic nu atrage o energie mai nefastă în dormitor decât un număr impar de perne, se consideră că 3 sau 5 perne sunt un semn clar că în cuplu își va face apariția o terță persoană. Energia stabilității va fi atrasă pentru cuplu dacă așezarea patului în dormitor se va face pe 4 picioare, nu direct pe sol.

Loading...

Pilota de pe pat poate fi considerată un simbol al cerului, ea asigură protecție pe durata somnului. În dormitorul unui cuplu se folosește o singură pilotă, cu condiția ca această să fie suficient de mare pentru a înveli două persoane. Sunt de bun augur și două pilote, câte una pentru fiecare partener în parte.

DE INTERES: O formulă care dezvăluie cum să scapi de singurătate și să atragi DRAGOSTEA

S-ar putea să vă întrebați ce facem cu dulapul? Chiar dacă vom ține în dormitor doar un singur dulap, acesta ar trebui să aibă 2 sau 4 uși, iar numărul de sertare să fie par, pentru a atrage o energie favorabilă cuplului.

În dormitorul amenajat pentru cuplu, flacăra iubirii se menține vie dacă se folosesc un număr par de becuri, ideal este ca lustra să aibă 6 becuri, pentru a aduce rezonanța cu energia norocului divin.

Dacă vrem să ne ferim de suferința adusă de certuri, trebuie să ținem în dormitor două noptiere și două veioze identice. Veiozele pot fi înlocuite cu un număr par de lumânări.

Chiar dacă în dormitor folosim un covor mare, bine ar fi să punem pe fiecare laterală a patului și câte un covoraș mic. În afară de faptul că tablourile potrivite pentru un dormitor amenajat pentru cuplu sunt cele care ilustrează iubirea, este greșit să ținem în această încăpere 3 sau 5 tablouri, deoarece energia acestor numere atrage ghinion, aventuri extraconjugale, gelozie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion
Horoscop 2019 LEU horoscop BANI: 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.