Stele zburătoare Feng Shui 2017

02.NOIEMBRIE.2016
Stele zburătoare Feng Shui 2017

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Cum îți dai seama dacă ești sub influența unei stele nefaste și cum te poți proteja. Stele zburătoare Feng Shui se împart în două categorii: stele faste

și stele nefaste. Ce sunt stelele zburătoare Feng Shui? Stelele zburătoare faste sunt cele care îți aduc bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră, iar cele nefaste sunt cele de care cu toții am vrea să ne ferim, întrucât sunt aducătoare de certuri, boli, ghinioane, furturi. În ordinea priorității și a importanței, specialiștii ZODIACOOL recomandă ca, mai întâi, să ne protejăm de stelele nefaste.

Stelele nefaste ne pot afecta în orice moment din punct de vedere social, profesional, sentimental, și, ulterior, să ne focalizăm atenția asupra activării stelelor faste, benefice vieții noastre pe toate planurile.

Semnificația stelelor zburătoare Feng Shui

Stelele zburătoare Feng Shui sunt reprezentate prin numere și au diverse semnificații, atât pozitive cât și negative:

Steaua zburătoare 1 = Victorie
Steaua zburătoare 2 = Boală
Steaua zburătoare 3 = Ostilitate
Steaua zburătoare 4 = Dragoste și examene
Steaua zburătoare 5 = Ghinion
Steaua zburătoare 6 = Noroc ceresc
Steaua zburătoare 7 = Furturi și accidente
Steaua zburătoare 8 = Bani
Steaua zburătoare 9 = Faimă

În plus, mai există 2 energii majore de care trebuie să ții cont, și anume: Ducele de Jupiter și Cele 3 Ucideri.

Când ești sub influența unei anumite stele zburătoare?

Este important și extrem de util să ştii că stelele zburătoare au impact asupra ta atunci când ele tranzitează:
a) ușa principală de la casă sau de la serviciu
b) dormitorul, livingul
c) biroul sau o încăpere pe care o folosești foarte des
d) sectorul pe care îl ocupă animalul zodiei tale
f) sectorul pe care îl ocupi în calitate de un anumit membru al familiei tale, cum ar fi tatăl, mama, fiul, fiica.

Harta anuală Feng Shui și stelele zburătoare

Harta anuală Feng Shui este definită de stelele zburătoare. Pe aceasta găsești cele 8 zone ale spațiilor tale, guvernate de stelele zburătoare, care sunt definite de numere, semnificație și puncte cardinale.
În fiecare an, stelele zburătoare guvernează anumite zone din spațiul în care locuiești sau muncești. De asemenea, acestea își schimbă de la an la an poziția și, implicit, zona de influență.

Harta anuală Feng Shui îți dă informații precise în ceea ce privește norocul în cele 8 zone ale spațiilor tale, plus norocul pentru fiecare zodie chinezească și pentru fiecare membru al familiei în parte.

Beneficii și dezavantaje ale stelei zburătoare Victorie

În centrul caselor, stelele zburătoare din 2017 fac o combinație excelentă între numărul anului și numărul perioadei. Ca urmare, vor apărea câștiguri materiale sporite și succes în acțiunile financiare.

Pe de altă parte, tatăl dintr-o familie, nativii în zodia Câine și zodia Mistreț, liderii de afaceri – indiferent dacă sunt bărbați sau femei, trebuiesc să-și ia precauții speciale pentru a se proteja de boli.

ZODIACOOL recomandă ca în 2017 să nu dai curs certurilor și, mai ales, să nu te legi de oamenii legii, agenții de pază, persoanele în uniformă, agenții vamali. Nu face gălăgie în camerele situate în sectorul de Vest. De asemenea, nu începe o renovare sau o construcție din Vest.

Dacă ești mama casei sau nativ în zodiile Capră și Maimuță, folosește remedii puternice pentru a te proteja de furturi și accidente.

Steaua Banilor în 2017

Acestă stea este cea mai urmărită în fiecare an, deoarece ea poate atrage oportunități și bogății. Este bine să știi că ea are două fețe: una care îți aduce bani și cealaltă care îți aduce boli – dacă adopți un comportament lipsit de generozitate, lipsit de scrupule și decizi să acționezi cu lăcomie sau invidie. De aceea, pentru ca această stea să lucreze în mod armonios și în favoarea ta, fă acte de caritate, deschide-ți inima pentru iubire și apreciere și acționează cu discernământ sporit.
Fii de o modestie cât mai mare și nu îndrăzni să crezi că deții puterea absolută.
În anul 2017 steaua Banilor ocupă sectorul de Est. Dacă ești fiul mare dintr-o casă sau nativ în zodia Iepure, vei avea în primul rând de beneficiat de pe urma acestei stele.

Calculează-ți zodia chinezească

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.