Pasiunile extreme ale zodiilor de Pământ - Descoperă ce plăceri au nativii

08.MAI.2019
Pasiunile extreme ale zodiilor de Pământ - Descoperă ce plăceri au nativii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Multora dintre noi ne este greu să ne recunoaștem propriile vicii, chiar dacă acestea ne pot afecta viața. Iată care sunt plăcerile ascunse ale zodiilor de

Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. Nativii Taur au o plăcere aparte pentru orice înseamnă mâncare, mai ales carbohidrați, și alcool.

Oricând trece prin momente grele, vor face excese alimentare și bahice, deoarece este modul lor de a face față. Pe locul al doilea în topul plăcerilor ascunse sunt partidele de amor, alături de tot ceea ce implică apropierea și cucerirea persoanei dragi. Deseori, sunt atrași de jucăriile amoroase și de pornografie. Pe de altă parte, când simt nevoia să evadeze din realitate, opțiunile sunt fie jocurile online de strategie, fie cărțile de beletristică.

Loading...

Marea obsesie a Fecioarei este atingerea perfecțiunii în orice domeniu al vieții. Este interesată de modul în care arată, dar și de decorarea locuinței. Pentru că are înclinații ipohondre, cheltuie destul de mult pentru a duce o viață sănătoasă sau pentru a neutraliza obiceiurile nocive, care i-ar putea afecta sănătatea.

Nu se uită la bani atunci când cumpără ceva, pentru că își dorește tot ce este de calitate.

Asemenea Fecioarei, și nativii Capricorn pot fi obsedați de perfecțiune. Pentru că vor să aibă tot ce este mai bun, ajung deseori să cheltuie mai mult decât câștigă, dar reușesc până la urmă să aibă banii pe care și-i doresc.

De cele mai multe ori, plăcerea cea mai mare este să își decoreze casa mult visată, fiind extrem de atenți la detalii și la aparențe, pentru că sunt extrem de orgolioși.

La maturitate, unii dintre acești nativi ajung dependenți de analgezice și anxiolitice, din cauză că muncesc foarte mult și uită să fie atenți la propriile nevoi și la odihnă.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la viciile care vă pot afecta în timp sănătatea fizică și psihică.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.