Transport gratuit peste 199 lei

Pasiunile extreme ale zodiilor de Pământ - Descoperă ce plăceri au nativii

Pasiunile extreme ale zodiilor de Pământ - Descoperă ce plăceri au nativii

Multora dintre noi ne este greu să ne recunoaștem propriile vicii, chiar dacă acestea ne pot afecta viața. Iată care sunt plăcerile ascunse ale zodiilor de

Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. Nativii Taur au o plăcere aparte pentru orice înseamnă mâncare, mai ales carbohidrați, și alcool.

Oricând trece prin momente grele, vor face excese alimentare și bahice, deoarece este modul lor de a face față. Pe locul al doilea în topul plăcerilor ascunse sunt partidele de amor, alături de tot ceea ce implică apropierea și cucerirea persoanei dragi. Deseori, sunt atrași de jucăriile amoroase și de pornografie. Pe de altă parte, când simt nevoia să evadeze din realitate, opțiunile sunt fie jocurile online de strategie, fie cărțile de beletristică.

Marea obsesie a Fecioarei este atingerea perfecțiunii în orice domeniu al vieții. Este interesată de modul în care arată, dar și de decorarea locuinței. Pentru că are înclinații ipohondre, cheltuie destul de mult pentru a duce o viață sănătoasă sau pentru a neutraliza obiceiurile nocive, care i-ar putea afecta sănătatea.

Nu se uită la bani atunci când cumpără ceva, pentru că își dorește tot ce este de calitate.

Asemenea Fecioarei, și nativii Capricorn pot fi obsedați de perfecțiune. Pentru că vor să aibă tot ce este mai bun, ajung deseori să cheltuie mai mult decât câștigă, dar reușesc până la urmă să aibă banii pe care și-i doresc.

De cele mai multe ori, plăcerea cea mai mare este să își decoreze casa mult visată, fiind extrem de atenți la detalii și la aparențe, pentru că sunt extrem de orgolioși.

La maturitate, unii dintre acești nativi ajung dependenți de analgezice și anxiolitice, din cauză că muncesc foarte mult și uită să fie atenți la propriile nevoi și la odihnă.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la viciile care vă pot afecta în timp sănătatea fizică și psihică.

Viziteaza magazinul online