Transport gratuit peste 140 lei

HOROSCOPUL INDIAN. O metodă uimitoare de descifrare a personalității

HOROSCOPUL INDIAN. O metodă uimitoare de descifrare a personalității
personalitate zodiac indian

36 de Semne zodiacale, 36 de mistere dezvăluite. Vezi ce zodie ești în zodiacul indian, în funcție de ziua și luna în care te-ai născut. Tradiţia indiană consideră că

Cuprins:

o modalitate sigură de cunoaştere a personalității umane se bazează pe calcule matematice, în funcție de ziua și luna nașterii. Astfel, utilizarea horoscopului ne ajută să ne cunoaștem mai bine atât pe noi înșine, cât și pe cei din jur.

Astrologul ZODIACOOL vă prezintă în continuare ZODIACUL INDIAN structurat pe câte 10 zile calendaristice. Veți descoperi treizeci şi şase de semne zodiacale.

Fiecare zodie are o denumire semnificativă, asociată cu personalitatea de bază a nativilor cărora le corespunde.

Zodiac Indian

LOTUSUL (1-10 ianuarie)

Lotusul simbolizează puritatea, împlinirea spirituală. Cei născuți în această zodie sunt oameni cu un fizic frumos, carismatici. Șarmul personal este avantajul lor în această viață, îi poate ajuta să-și atingă scopurile atât pe plan afectiv, cât și profesional. Calitatea lor cea mai mare este loialitatea de care dau dovadă în dragoste sau în carieră.

ARCAŞUL (11-20 ianuarie)

Această reprezentare simbolică ne duce cu gândul la o persoană curajoasă, care știe ce vrea de la viață, însă pe de o altă parte definește o persoană enigmatică şi misterioasă, care știe cum să-și impună autoritatea în faţa celorlalţi și să câștige o bună reputație.

VULTURUL (21-30 ianuarie)

Vulturul simbolizează tăria de caracter, puterea interioară, tenacitatea. Persoanele născute în această zodie au de regulă o aură de nobil și își bazează alegerile pe un sistem clar de valori.

CALEAŞCA (31 ianuarie-9 februarie)

Această zodie descrie persoane care sunt mereu în mișcare, nu își găsesc locul, sunt nemulțumite de ceea ce au și mereu caută ceva mai bun în viață. Pe de altă parte, această zodie se referă la persoane inovative, care aduc schimbarea în lume.

APA (10-19 februarie)

Această zodie se referă la persoane misteroase, greu de descris în cuvinte. Mândria este fundația pe care nativii din această zodie își clădesc viața, însă această fundație este instabilă și deseori acești nativi au diverse probleme în planul social.

PERLA (20 februarie-1 martie)

În această zodie întâlnim persoane emoționale. Ele au mare nevoie de stabilitate pe plan afectiv, tânjesc după echilibru şi armonie. În general, viața lor este schimbătoare.

CORABIA (2-10 martie)

Această zodie se referă la persoane schimbătoare, care de cele mai multe ori se dovedesc a avea agende ascunse. Au un fizic plăcut, știu cum să-și impună punctul de vedere şi, mulţumită acestor două calităţi, ele au succes garantat atât în dragoste, cât și în carieră.

YOGHINUL (11-20 martie)

Aceste persoane pline de mister pot părea la prima vedere că nu prea se implică în realitatea înconjurătoare. Însă în realitate ele sunt cu picioarele pe pământ, dau dovadă de compasiune, doar că privesc viața dintr-o perspectivă diferită. Ele au venit în această lume cu un scop precis, sunt vizionare și aduc schimbări, reforme, stabilesc noi curente.

TOPORIŞCA (21-31 martie)

Această zodie cuprinde persoane harnice, care sunt dornice să aibă cât mai multe contacte sociale cu cei din jur. Uneori au tendința de a se contrazice cu cei din anturaj, deoarece sunt agresive la nivel interior. Cu toate acestea, dacă se îndrăgostesc, devin blânde și pacifiste.

CALUL (1-10 aprilie)

Nativii din această zodie sunt încrezători în propriile forțe, nu cred tot ce li se spune, cu greu se lasă influențați de cei din anturaj. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, au capacitatea de a face bani în perioadele de criză. Totuși, defectul lor este că uneori nu pot ieși din inerție, se decid mai greu și pierd anumite oportunități.

BIRJARUL (11-20 aprilie)

Acești nativi sunt lideri înnăscuți, au o fire impulsivă, nu-și găsesc cu ușurință pacea, liniștea. Calitatea lor cea mai mare este loialitatea faţă de cei dragi, pentru care sunt în stare să facă orice sacrificiu.

FOCUL (21-30 aprilie)

În această zodie întâlnim persoane pasionale, perseverente, care au puterea de a vedea partea bună a situațiilor din viața lor și din oameni. Sunt îndrăgostite de artă și de tot ceea ce este frumos. În dragoste, acești nativi sunt fideli şi dau dovadă de generozitate.

CAPRA (1-10 mai)

Această zodie cuprinde persoane optimiste şi inteligente, însă au un mare defect, nu reușesc să termine ceea ce au început. Cu toate acestea, știu cum să lucreze în echipă, de aceea în final ajung să-și atingă scopurile. În dragoste se pot considera norocoase, universul le susține pentru a-și găsi perechea potrivită.

ELEFANTUL (11-20 mai)

Acești nativi se remercă prin faptul că știu cum să reziste la stres, au o răbdare proverbială, de aceea în carieră nu sunt interesați decât de atingerea scopului propus. Pe partea sentimentală, sunt preocupați să-și îngrijească familia, pentru ca cei dragi să nu ducă lipsă de nimic.

FIRUL (21-31 mai)

Această zodie cuprinde persoane fermecătoare, înzestrate cu carismă, ceea ce le face capabile să devină buni speakeri. Știu cum să utilizeze cuvintele pentru a nu răni pe nimeni, dau dovadă de bun simț. Pun mare preț pe cuvântul dat și nu-i iartă ușor pe cei care nu-și țin promisiunile.

PHOENIXUL (1-10 iunie)

Vorbim aici despre persoane șarmante, pe care cei din jur le uită cu greu. Pentru acestea dragostea nu este o problemă, de cele mai multe ori își întâlnesc încă din tinerețe sufletul pereche, lângă care formează un cuplu reușit.

DIAMANTUL (11-20 iunie)

Nativii din zodia Diamant sunt precum pietrele prețioase, vor să fie în centrul atenției, să strălucească în lumina reflectoarelor, să primească la tot pasul complimente. Aici nu este vorba despre faptul că nu au suficientă încredere în ele, ci de faptul că sunt conștiente de propria valoare și vor ca meritele să le fie recunoscute cu orice preț. Uneori sunt cam egoiste, iar în dragoste sunt capricioase și infidele.

VIERUL (21-30 iunie)

În această zodie întâlnim persoane elegante, pline de rafinament și bun gust. Au o aură de nobil, se bucură de un fizic frumos. Defectul lor cel mai mare este inerția, lentoarea; uneori au tendința de a-i pune pe alții să muncească în locul lor.

ŞARPELE (1-10 iulie)

Nativii născuți în zodia Șarpe au tendința de a fi schimbători, capricioși, impulsivi. De regulă obțin cu ușurință tot ceea ce-și doresc în viață și la un moment dat riscă să adopte un comportament neadecvat față de cei din anturaj. Dacă nu-și schimbă atitudinea, mai devreme sau mai târziu riscă să rămână singuri.

BROASCA ŢESTOASĂ (11-21 iulie)

Această zodie se referă la persoane sensibile, care simt mereu nevoia de protecție. Nu de puține ori au tendința de a se ascunde sub carapacea proprie, pentru a se simți confortabil. Au un mod de acțiune prudent, au nevoie de un timp mai lung pentru a se decide, mai ales în situațiile stresante din viață. În dragoste, acești nativi pot fi considerați fidelii horoscopului.

CÂINELE (22 iulie-1 august)

Nativii din zodia Câine sunt prietenoși din fire, dau dovadă de mult curaj în situații solicitante, fac față cu ușurință stresului. Iar dacă cei din jur îi laudă pentru realizările lor, aceștia vor deveni extrem de generoși, loiali.

VÂNĂTORUL (2-12 AUGUST)

Această zodie vorbește despre persoane pline de energie, care au un simț al umorului bine dezvoltat. Atunci când situațiile de viață impun acest lucru, cei din zodia Vânător devin autoritari, hotărâți. În afaceri se descurcă foarte bine, deoarece știu cum să implementeze strategii, să lucreze cu oamenii. În carieră preferă funcțiile de conducere. Pe plan sentimental, de cele mai multe ori au tendința de a-și considera partenerul de viață ca pe o pradă, iar dacă acesta se lasă prea repede cucerit, Vânătorii își pierd interesul.

URSUL (13-23 august)

Ne referim aici la persoane altruiste, care știu cum să-și exprime sentimentele și gândurile prin cuvinte și gesturi frumoase. Sunt generoase din fire, adoră petrecerile împreună cu prietenii (au energie vitală multă). În dragoste, preferă să aibă totul, iar când vine vorba despre familie, vor ca nimic să nu le lipsească din casă (bani, bunuri materiale etc.).

FECIOARA (24 august-2 septembrie)

La acești nativi motorul activităţilor lor este critica exagerată, pe care în primul rând o îndreaptă asupra propriei persoane. Însă această tendință spre perfecţionism le este într-o oarecare măsură benefică, deoarece îi face să devină un As în domeniul de activitate în care își desfășoară munca. Prin urmare, cariera nu va fi o problemă, însă pe plan sentimental stilul lor critic s-ar putea să-i obosească pe partenerii de viață. Totuși, nu vor rămâne snguri, deoarece atrag prin înţelepciunea lor proverbială.

PANA (3-12 septembrie)

Nativii din această zodie se nasc cu un mare talent artistic, pot avea succes în literatură, poezie, actorie, televiziune. Farmecul lor personal îi face să strălucească în lumina reflectoarelor, de aceea cariera lor va fi înfloritoare, mai ales dacă se orientează spre domenii ce țin de relațiile cu publicul.

RÂNDUNICA (13 -23 septembrie)

Pentru cei născuți în această zodie, ceea ce contează cel mai mult este să aibă o viaţă echilibrată. Au o fire afectuoasă, empatizează cu ușurință cu cei din jur, iar lângă ei ceilalți se simt în siguranță și au tendința să li se confeseze.

BALANŢA (24 septembrie-3 octombrie)

Zodia Balanță vorbește despre persoane care au o fire meditativă, la prima impresie dau senzația că nu sunt cu picioarele pe pământ. Dar în realitate, acești nativi își petrec mult timp pentru a analiza totul. De regulă, au capacitatea de a lua decizii potrivite. Defectul lor ar fi acela că nu suportă să primească ordine de la alții, pe plan profesional își fac treaba foarte bine dacă sunt lăsați în pace.

ULIUL (4-13 octombrie)

Nativii din această zodie știu cum să privească viața dintr-o perspectivă largă, au o gândire clară, pot vedea rapid soluții pe care alții nu le văd/intuiesc. Uneori dau dovadă de impulsivitate, deoarece au cunoștințe vaste și nu au răbdare să le prezinte celorlalți într-un mod simplicat. Cu alte cuvinte, ei vin să ofere soluția finală, nu să explice pașii prin care au ajuns la o concluzie.

MAIMUŢA (14-23 octombrie)

Această zodie se referă la persoane misterioase, cu o minte ageră și cu un fler deosebit în afaceri. Defectul lor ar fi sarcasmul exagerat, care uneori îi poate pune într-o lumină proastă. În afaceri ating succesul, poate pentru că cei din anturaj nu le cunosc planurile și strategiile. Prin urmare, secretul este arma lor secretă pe plan financiar, profesional.

DELFINUL (24 octombrie-2 noiembrie)

Această zodie cuprinde persoane care știu ce vor de la viață, sunt harnice, muncesc cu perseverență pentru a-și atinge obiectivele. În afaceri au succes, deoarece le place să riște. În dragoste, pasiunea lor pentru viață s-ar putea să-i facă să devină vicioși și frugali cu banii.

TURNUL (3-12 noiembrie)

Această zodie descrie persoane care au o fire blândă, se remarcă prin aerul lor nobil, le place să discute aproape despre orice subiect, inclusiv despre politică și despre artă. În dragoste, la începutul relației lor sunt delicate, dar pe parcurs se atașează de partener și devin posesive.

LEUL (13-22 noiembrie)

Leul este zodia care se referă la persoane autoritare, încăpățânate, însă într-un sens bun al cuvântului, deoarece încâpățânarea îi conduce spre succes. Le plac provocările în viață, atât în cea profesională, cât și în cea sentimentală. În caz contrar, se plictisec și caută alt job, alt partener de viață.

PUSTNICUL (23 noiembrie-2 decembrie)

Această zodie definește persoane care au tărie de caracter. Uneori preferă să se izoleze de ceilalți, pentru a căuta soluții avangardiste la situațiile care îi preocupă. Au înclinaţii spre știință, le place să fie în pas cu ultimele descoperiri în domeniu și să-și aducă aportul la binele comun, prin munca pe care o depun.

SCOICA (3-12 decembrie)

Această zodie ne prezintă persoane misterioase, pline de înţelepciune. Acestor nativi le place să țină cont doar de propriile lor opinii, deoarece au încredere numai în ceea ce cunosc în urma experienţelor personale sau ale persoanelor care le-au câștigat simpatia. Sunt buni confidenți, ar putea fi buni profesori, psihologi de succes.

METALUL (13 -21 decembrie)

Așa cum metalul este un element dur şi rece, la fel sunt și nativii din această zodie. La nivel psihic chiar dacă dau dovadă de rigiditate, încăpățânare, cu toate acestea, sunt discreți și nu vor să-i deranjeze sau să-i rănească pe cei din jur. În dragoste, iubirea îi face să devină mai sociabili şi mai maleabili, însă dacă sunt trădați, nu iartă, devin răzbunători.

FUNIA (22-31 decembrie)

Această zodie se referă la persoane care dau dovadă de mult devotament şi care îi sprijină pe cei din jur pentru a reuși în viață. Însă chiar dacă ei sunt mentori prin definiție, se răzbună dacă simt că cei din jur abuzează de ajutorul lor. Pentru a stabili cu aceștia o relație bună și durabilă, trebuie să-i privim cu respectul cuvenit.

Autor: Maria Astra, publicat la data 20.06.2019

Taguri: zodia balanta, bani, dragoste, casa, zodia fecioara

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.