#reclama0#

HOROSCOPUL INDIAN. O metodă uimitoare de descifrare a personalității

#reclama10#
20.IUNIE.2019
HOROSCOPUL INDIAN. O metodă uimitoare de descifrare a personalității

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

36 de Semne zodiacale, 36 de mistere dezvăluite. Vezi ce zodie ești în zodiacul indian, în funcție de ziua și luna în care te-ai născut. Tradiţia indiană consideră că
#reclama1#

o modalitate sigură de cunoaştere a personalității umane se bazează pe calcule matematice, în funcție de ziua și luna nașterii. Astfel, utilizarea horoscopului ne ajută să ne cunoaștem mai bine atât pe noi înșine, cât și pe cei din jur.

Astrologul ZODIACOOL vă prezintă în continuare ZODIACUL INDIAN structurat pe câte 10 zile calendaristice. Veți descoperi treizeci şi şase de semne zodiacale.

Fiecare zodie are o denumire semnificativă, asociată cu personalitatea de bază a nativilor cărora le corespunde.

#reclama7#

Zodiac Indian

LOTUSUL (1-10 ianuarie)

Lotusul simbolizează puritatea, împlinirea spirituală. Cei născuți în această zodie sunt oameni cu un fizic frumos, carismatici. Șarmul personal este avantajul lor în această viață, îi poate ajuta să-și atingă scopurile atât pe plan afectiv, cât și profesional. Calitatea lor cea mai mare este loialitatea de care dau dovadă în dragoste sau în carieră.

ARCAŞUL (11-20 ianuarie)

Această reprezentare simbolică ne duce cu gândul la o persoană curajoasă, care știe ce vrea de la viață, însă pe de o altă parte definește o persoană enigmatică şi misterioasă, care știe cum să-și impună autoritatea în faţa celorlalţi și să câștige o bună reputație.

#reclama3#

VULTURUL (21-30 ianuarie)

Vulturul simbolizează tăria de caracter, puterea interioară, tenacitatea. Persoanele născute în această zodie au de regulă o aură de nobil și își bazează alegerile pe un sistem clar de valori.

CALEAŞCA (31 ianuarie-9 februarie)

Această zodie descrie persoane care sunt mereu în mișcare, nu își găsesc locul, sunt nemulțumite de ceea ce au și mereu caută ceva mai bun în viață. Pe de altă parte, această zodie se referă la persoane inovative, care aduc schimbarea în lume.

#reclama11#

APA (10-19 februarie)

Această zodie se referă la persoane misteroase, greu de descris în cuvinte. Mândria este fundația pe care nativii din această zodie își clădesc viața, însă această fundație este instabilă și deseori acești nativi au diverse probleme în planul social.

PERLA (20 februarie-1 martie)

În această zodie întâlnim persoane emoționale. Ele au mare nevoie de stabilitate pe plan afectiv, tânjesc după echilibru şi armonie. În general, viața lor este schimbătoare.

CORABIA (2-10 martie)

Această zodie se referă la persoane schimbătoare, care de cele mai multe ori se dovedesc a avea agende ascunse. Au un fizic plăcut, știu cum să-și impună punctul de vedere şi, mulţumită acestor două calităţi, ele au succes garantat atât în dragoste, cât și în carieră.

YOGHINUL (11-20 martie)

Aceste persoane pline de mister pot părea la prima vedere că nu prea se implică în realitatea înconjurătoare. Însă în realitate ele sunt cu picioarele pe pământ, dau dovadă de compasiune, doar că privesc viața dintr-o perspectivă diferită. Ele au venit în această lume cu un scop precis, sunt vizionare și aduc schimbări, reforme, stabilesc noi curente.

TOPORIŞCA (21-31 martie)

Această zodie cuprinde persoane harnice, care sunt dornice să aibă cât mai multe contacte sociale cu cei din jur. Uneori au tendința de a se contrazice cu cei din anturaj, deoarece sunt agresive la nivel interior. Cu toate acestea, dacă se îndrăgostesc, devin blânde și pacifiste.

CALUL (1-10 aprilie)

Nativii din această zodie sunt încrezători în propriile forțe, nu cred tot ce li se spune, cu greu se lasă influențați de cei din anturaj. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, au capacitatea de a face bani în perioadele de criză. Totuși, defectul lor este că uneori nu pot ieși din inerție, se decid mai greu și pierd anumite oportunități.

BIRJARUL (11-20 aprilie)

Acești nativi sunt lideri înnăscuți, au o fire impulsivă, nu-și găsesc cu ușurință pacea, liniștea. Calitatea lor cea mai mare este loialitatea faţă de cei dragi, pentru care sunt în stare să facă orice sacrificiu.

FOCUL (21-30 aprilie)

În această zodie întâlnim persoane pasionale, perseverente, care au puterea de a vedea partea bună a situațiilor din viața lor și din oameni. Sunt îndrăgostite de artă și de tot ceea ce este frumos. În dragoste, acești nativi sunt fideli şi dau dovadă de generozitate.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.