HOROSCOPUL INDIAN. O metodă uimitoare de descifrare a personalității

20.IUNIE.2019
HOROSCOPUL INDIAN. O metodă uimitoare de descifrare a personalității

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

36 de Semne zodiacale, 36 de mistere dezvăluite. Vezi ce zodie ești în zodiacul indian, în funcție de ziua și luna în care te-ai născut. Tradiţia indiană consideră că

o modalitate sigură de cunoaştere a personalității umane se bazează pe calcule matematice, în funcție de ziua și luna nașterii. Astfel, utilizarea horoscopului ne ajută să ne cunoaștem mai bine atât pe noi înșine, cât și pe cei din jur.

Astrologul ZODIACOOL vă prezintă în continuare ZODIACUL INDIAN structurat pe câte 10 zile calendaristice. Veți descoperi treizeci şi şase de semne zodiacale.

Fiecare zodie are o denumire semnificativă, asociată cu personalitatea de bază a nativilor cărora le corespunde.

Loading...

Zodiac Indian

LOTUSUL (1-10 ianuarie)

Lotusul simbolizează puritatea, împlinirea spirituală. Cei născuți în această zodie sunt oameni cu un fizic frumos, carismatici. Șarmul personal este avantajul lor în această viață, îi poate ajuta să-și atingă scopurile atât pe plan afectiv, cât și profesional. Calitatea lor cea mai mare este loialitatea de care dau dovadă în dragoste sau în carieră.

ARCAŞUL (11-20 ianuarie)

Această reprezentare simbolică ne duce cu gândul la o persoană curajoasă, care știe ce vrea de la viață, însă pe de o altă parte definește o persoană enigmatică şi misterioasă, care știe cum să-și impună autoritatea în faţa celorlalţi și să câștige o bună reputație.

VULTURUL (21-30 ianuarie)

Vulturul simbolizează tăria de caracter, puterea interioară, tenacitatea. Persoanele născute în această zodie au de regulă o aură de nobil și își bazează alegerile pe un sistem clar de valori.

CALEAŞCA (31 ianuarie-9 februarie)

Această zodie descrie persoane care sunt mereu în mișcare, nu își găsesc locul, sunt nemulțumite de ceea ce au și mereu caută ceva mai bun în viață. Pe de altă parte, această zodie se referă la persoane inovative, care aduc schimbarea în lume.

APA (10-19 februarie)

Această zodie se referă la persoane misteroase, greu de descris în cuvinte. Mândria este fundația pe care nativii din această zodie își clădesc viața, însă această fundație este instabilă și deseori acești nativi au diverse probleme în planul social.

PERLA (20 februarie-1 martie)

În această zodie întâlnim persoane emoționale. Ele au mare nevoie de stabilitate pe plan afectiv, tânjesc după echilibru şi armonie. În general, viața lor este schimbătoare.

CORABIA (2-10 martie)

Această zodie se referă la persoane schimbătoare, care de cele mai multe ori se dovedesc a avea agende ascunse. Au un fizic plăcut, știu cum să-și impună punctul de vedere şi, mulţumită acestor două calităţi, ele au succes garantat atât în dragoste, cât și în carieră.

YOGHINUL (11-20 martie)

Aceste persoane pline de mister pot părea la prima vedere că nu prea se implică în realitatea înconjurătoare. Însă în realitate ele sunt cu picioarele pe pământ, dau dovadă de compasiune, doar că privesc viața dintr-o perspectivă diferită. Ele au venit în această lume cu un scop precis, sunt vizionare și aduc schimbări, reforme, stabilesc noi curente.

TOPORIŞCA (21-31 martie)

Această zodie cuprinde persoane harnice, care sunt dornice să aibă cât mai multe contacte sociale cu cei din jur. Uneori au tendința de a se contrazice cu cei din anturaj, deoarece sunt agresive la nivel interior. Cu toate acestea, dacă se îndrăgostesc, devin blânde și pacifiste.

CALUL (1-10 aprilie)

Nativii din această zodie sunt încrezători în propriile forțe, nu cred tot ce li se spune, cu greu se lasă influențați de cei din anturaj. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, au capacitatea de a face bani în perioadele de criză. Totuși, defectul lor este că uneori nu pot ieși din inerție, se decid mai greu și pierd anumite oportunități.

BIRJARUL (11-20 aprilie)

Acești nativi sunt lideri înnăscuți, au o fire impulsivă, nu-și găsesc cu ușurință pacea, liniștea. Calitatea lor cea mai mare este loialitatea faţă de cei dragi, pentru care sunt în stare să facă orice sacrificiu.

FOCUL (21-30 aprilie)

În această zodie întâlnim persoane pasionale, perseverente, care au puterea de a vedea partea bună a situațiilor din viața lor și din oameni. Sunt îndrăgostite de artă și de tot ceea ce este frumos. În dragoste, acești nativi sunt fideli şi dau dovadă de generozitate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019! 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.