Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscopul banilor şi cum se pot bucura de succes persoanele din zodia TAUR

Horoscopul banilor şi cum se pot bucura de succes persoanele din zodia TAUR

Horoscopul banilor pentru zodia Taur. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Taur. * 21 aprilie – 20 mai * verb caracteristic: A POSEDA (în

general, nativul Taur munceşte pentru a avea bunuri materiale). Dragi nativi Taur, nu aveţi cum să nu reuşiţi să aveţi succes la bani, voi fiind genul de pesoane care sunt motivate de bunurile materiale pe care le au în posesie. Pe lângă asta, vă place să munciţi, şi mai mult, să câştigaţi în urma muncii. Atenţie însă, aici este vorba despre munca de calitate, nu de cea cantitativă.

Taurul trebuie să aibă un ritm regulat, dar îi plac şi provocările, este încăpăţânat, insistent, statornic, prudent, răbdător, iubitor de artă şi are o tărie de caracter rar întâlnită. În aspectarea dizarmonică însă, întâlnim contrariul: infidelitate, gelozie, încăpăţânare dusă la extrem, lenevie.

Dacă sunt cunoscute şi aceste trăsături, se poate lucra la armonizarea mediului sau la terapie, asfel încât nativul Taur să se simtă în largul său şi să se poată bucura de succes în orice domeniu al vieţii.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Încet, dar sigur, persoana Taur îşi poate construi o carieră în domeniul ales, deoarece îşi creează singură strategiile (chiar fără a ţine cont de sfaturile celorlalţi), îi plac faptele, nu vorbele, iar în momentul în care spune ceva, se ţine de cuvânt. În plus, nu se lasă intimidată de eşecuri, ci mai degrabă este stimulată de ele, având o încredere fenomenală că se va redresa.

Deşi îi place să muncească, după cum spuneam, îi este greu să înceapă, dar odată pornit la “luptă”, nativul Taur nu se mai opreşte. Astfel, în aceste situaţii, are nevoie de cineva care să îl motiveze. Pe de altă parte, trebuie să înveţe să aibă aşteptări realiste în legătură cu cei din jur, pentru a nu mai fi dezamăgit.

Un împătimit al rutinei, poate fi un angajat model sau un șef muncitor, iar profesiile potrivite pentru un Taur sunt cele legate de domeniile bancare, artă, grădinărit, medicină (eventual în specialitatea O.R.L.), imobiliare.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit