Horoscopul banilor şi cum se pot bucura de succes persoanele din zodia TAUR

17.APRILIE.2019
Horoscopul banilor şi cum se pot bucura de succes persoanele din zodia TAUR

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru zodia Taur. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Taur. * 21 aprilie – 20 mai * verb caracteristic: A POSEDA (în

general, nativul Taur munceşte pentru a avea bunuri materiale). Dragi nativi Taur, nu aveţi cum să nu reuşiţi să aveţi succes la bani, voi fiind genul de pesoane care sunt motivate de bunurile materiale pe care le au în posesie. Pe lângă asta, vă place să munciţi, şi mai mult, să câştigaţi în urma muncii. Atenţie însă, aici este vorba despre munca de calitate, nu de cea cantitativă.

Taurul trebuie să aibă un ritm regulat, dar îi plac şi provocările, este încăpăţânat, insistent, statornic, prudent, răbdător, iubitor de artă şi are o tărie de caracter rar întâlnită. În aspectarea dizarmonică însă, întâlnim contrariul: infidelitate, gelozie, încăpăţânare dusă la extrem, lenevie.

Loading...

Dacă sunt cunoscute şi aceste trăsături, se poate lucra la armonizarea mediului sau la terapie, asfel încât nativul Taur să se simtă în largul său şi să se poată bucura de succes în orice domeniu al vieţii.

Încet, dar sigur, persoana Taur îşi poate construi o carieră în domeniul ales, deoarece îşi creează singură strategiile (chiar fără a ţine cont de sfaturile celorlalţi), îi plac faptele, nu vorbele, iar în momentul în care spune ceva, se ţine de cuvânt. În plus, nu se lasă intimidată de eşecuri, ci mai degrabă este stimulată de ele, având o încredere fenomenală că se va redresa.

Deşi îi place să muncească, după cum spuneam, îi este greu să înceapă, dar odată pornit la “luptă”, nativul Taur nu se mai opreşte. Astfel, în aceste situaţii, are nevoie de cineva care să îl motiveze. Pe de altă parte, trebuie să înveţe să aibă aşteptări realiste în legătură cu cei din jur, pentru a nu mai fi dezamăgit.

Un împătimit al rutinei, poate fi un angajat model sau un șef muncitor, iar profesiile potrivite pentru un Taur sunt cele legate de domeniile bancare, artă, grădinărit, medicină (eventual în specialitatea O.R.L.), imobiliare.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste
Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.