Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul banilor şi cum se pot bucura de succes persoanele din zodia TAUR

Horoscopul banilor şi cum se pot bucura de succes persoanele din zodia TAUR

Horoscopul banilor pentru zodia Taur. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Taur. * 21 aprilie – 20 mai * verb caracteristic: A POSEDA (în

general, nativul Taur munceşte pentru a avea bunuri materiale). Dragi nativi Taur, nu aveţi cum să nu reuşiţi să aveţi succes la bani, voi fiind genul de pesoane care sunt motivate de bunurile materiale pe care le au în posesie. Pe lângă asta, vă place să munciţi, şi mai mult, să câştigaţi în urma muncii. Atenţie însă, aici este vorba despre munca de calitate, nu de cea cantitativă.

Taurul trebuie să aibă un ritm regulat, dar îi plac şi provocările, este încăpăţânat, insistent, statornic, prudent, răbdător, iubitor de artă şi are o tărie de caracter rar întâlnită. În aspectarea dizarmonică însă, întâlnim contrariul: infidelitate, gelozie, încăpăţânare dusă la extrem, lenevie.

Dacă sunt cunoscute şi aceste trăsături, se poate lucra la armonizarea mediului sau la terapie, asfel încât nativul Taur să se simtă în largul său şi să se poată bucura de succes în orice domeniu al vieţii.

Viziteaza magazinul online