Fraza care îl cucerește definitiv în funcție de zodie

11.DECEMBRIE.2018
Fraza care îl cucerește definitiv în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cuvintele sunt extrem de importante, la fel ca modul în care le rostim. De altfel, sunt multe studii care demonstrează modul în care ne influențează vorbele.

Un cuvânt poate atrage, altul poate distruge, iar o frază spusă la momentul potrivit poate cuceri inima persoanei dragi. Iată ce cuvinte dau pe spate bărbații din zodiac. Încearcă și observă cum reacționează atunci când îi spui asta. Nu uita însă că trebuie să crezi într-adevăr ceea ce zici, deoarece altfel nu sunt decât vorbe în vânt (iar limbajul nonverbal ne dă întotdeauna de gol, oricât am încerca să o ascundem).

Berbec: „Dintre toți bărbații, eu te-am ales pe tine. Tu ești singurul care mă poate face fericită!” (Asta îi va gâdila cu siguranță orgoliul și îi vei sublinia puterea și statutul de cuceritor).

Loading...

Taur: „Am încredere în tine.” (nativul Taur are nevoie de confirmare, de stabilitate ce se bazează pe iubire, dar și pe încredere reciprocă. Nu uita că e indicat să fii întotdeauna cât se poate de sinceră cu el, așa cum de altfel și el este.)

Gemeni: „Te plac pentru implicarea ta, pentru că mă faci să râd cum nimeni nu poate să o facă.” (Trebuie să vorbești mult cu el, să vii cu argumente, datorită firii sale curioase).

Rac: „Te iubesc” (nu ezita să îi spui direct bărbatului Rac ce sentimente puternice ai pentru el și să i le arăți prin dovezi concrete).

Leu: „Te admir pentru tot ceea ce faci și mai ales pentru modul cum poți face față și la serviciu, și în oraș cu prietenii, și acasă, împreună” (să nu uităm totuși că vorbești cu o fire pasională și orgolioasă).

Fecioară: „Am nevoie de tine.” (nativul Fecioară se simte cel mai bine atunci când poate fi de ajutor, când i se spune direct ce așteptări sunt de la el).

Balanţă: „Doar tu mă poţi face fericită” (este o persoană sensibilă și destul de emotivă, deși pare de gheață).

Scorpion: „Te doresc” (este un adevărat cuceritor, îi place sexul mult și de calitate).

Săgetător: „Sunt nebună după tine” (adoră dovezile de dragoste, de tandrețe și atenția).

Capricorn: „Te respect” (este impresionat de acele femei care îl respectă și îl acceptă cu bune și rele, așa cum și el rămâne într-o relație atât timp cât își apreciază și respectă jumătatea).

Vărsător: „Te înţeleg şi sunt pe aceeaşi lungime de undă” (nonconformistul Vărsător are nevoie de o femeie care să îi împărtășească pasiunea pentru nou, spiritual, dar și mistic).

Peşti: „Simt ce simţi şi tu” (nativul Pești este foarte sentimental și adoră declarațiile de dragoste).

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.