Transport gratuit peste 170 lei

Fraza care îl cucerește definitiv în funcție de zodie

Fraza care îl cucerește definitiv în funcție de zodie

Cuvintele sunt extrem de importante, la fel ca modul în care le rostim. De altfel, sunt multe studii care demonstrează modul în care ne influențează vorbele.

Un cuvânt poate atrage, altul poate distruge, iar o frază spusă la momentul potrivit poate cuceri inima persoanei dragi. Iată ce cuvinte dau pe spate bărbații din zodiac. Încearcă și observă cum reacționează atunci când îi spui asta. Nu uita însă că trebuie să crezi într-adevăr ceea ce zici, deoarece altfel nu sunt decât vorbe în vânt (iar limbajul nonverbal ne dă întotdeauna de gol, oricât am încerca să o ascundem).

Berbec: „Dintre toți bărbații, eu te-am ales pe tine. Tu ești singurul care mă poate face fericită!” (Asta îi va gâdila cu siguranță orgoliul și îi vei sublinia puterea și statutul de cuceritor).

Taur: „Am încredere în tine.” (nativul Taur are nevoie de confirmare, de stabilitate ce se bazează pe iubire, dar și pe încredere reciprocă. Nu uita că e indicat să fii întotdeauna cât se poate de sinceră cu el, așa cum de altfel și el este.)

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Gemeni: „Te plac pentru implicarea ta, pentru că mă faci să râd cum nimeni nu poate să o facă.” (Trebuie să vorbești mult cu el, să vii cu argumente, datorită firii sale curioase).

Rac: „Te iubesc” (nu ezita să îi spui direct bărbatului Rac ce sentimente puternice ai pentru el și să i le arăți prin dovezi concrete).

Leu: „Te admir pentru tot ceea ce faci și mai ales pentru modul cum poți face față și la serviciu, și în oraș cu prietenii, și acasă, împreună” (să nu uităm totuși că vorbești cu o fire pasională și orgolioasă).

Fecioară: „Am nevoie de tine.” (nativul Fecioară se simte cel mai bine atunci când poate fi de ajutor, când i se spune direct ce așteptări sunt de la el).

Balanţă: „Doar tu mă poţi face fericită” (este o persoană sensibilă și destul de emotivă, deși pare de gheață).

Scorpion: „Te doresc” (este un adevărat cuceritor, îi place amorul mult și de calitate).

Compatibilitate zodii

Săgetător: „Sunt nebună după tine” (adoră dovezile de dragoste, de tandrețe și atenția).

Capricorn: „Te respect” (este impresionat de acele femei care îl respectă și îl acceptă cu bune și rele, așa cum și el rămâne într-o relație atât timp cât își apreciază și respectă jumătatea).

Vărsător: „Te înţeleg şi sunt pe aceeaşi lungime de undă” (nonconformistul Vărsător are nevoie de o femeie care să îi împărtășească pasiunea pentru nou, spiritual, dar și mistic).

Peşti: „Simt ce simţi şi tu” (nativul Pești este foarte sentimental și adoră declarațiile de dragoste).

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit