Transport gratuit peste 170 lei

Fraza care îl cucerește definitiv în funcție de zodie

Fraza care îl cucerește definitiv în funcție de zodie

Cuvintele sunt extrem de importante, la fel ca modul în care le rostim. De altfel, sunt multe studii care demonstrează modul în care ne influențează vorbele.

Un cuvânt poate atrage, altul poate distruge, iar o frază spusă la momentul potrivit poate cuceri inima persoanei dragi. Iată ce cuvinte dau pe spate bărbații din zodiac. Încearcă și observă cum reacționează atunci când îi spui asta. Nu uita însă că trebuie să crezi într-adevăr ceea ce zici, deoarece altfel nu sunt decât vorbe în vânt (iar limbajul nonverbal ne dă întotdeauna de gol, oricât am încerca să o ascundem).

Berbec: „Dintre toți bărbații, eu te-am ales pe tine. Tu ești singurul care mă poate face fericită!” (Asta îi va gâdila cu siguranță orgoliul și îi vei sublinia puterea și statutul de cuceritor).

Taur: „Am încredere în tine.” (nativul Taur are nevoie de confirmare, de stabilitate ce se bazează pe iubire, dar și pe încredere reciprocă. Nu uita că e indicat să fii întotdeauna cât se poate de sinceră cu el, așa cum de altfel și el este.)

Viziteaza magazinul online