Aplica

Comportamentul în dragoste și trăsături dominante ale celor din zodia Taur

Comportamentul în dragoste și trăsături dominante ale celor din zodia Taur

Comportamentul în dragoste al nativului Taur. Trăsături dominante de caracter în dragoste ale celor din Taur. Când iubeşti, fă-o cu adevărat! Asta spun

nativii Taur în fiecare clipă a vieții, persoane care se îndrăgostesc rar, dar atunci când o fac, îşi pun cu adevărat inima pe tavă. Nativul Taur pune accentul pe stabilitate şi relații intime de calitate, nu cantitatea contează. Pentru că se abandonează întru totul în relaţie, când se îndrăgostesc, au nevoie să se simtă acceptaţi de persoana iubită şi țin să construiască un cuplu bazat pe fidelitate.

Le plac distracţiile şi de cele mai multe ori exagerează când merg la petreceri (chiar dacă regretă a doua zi, de fiecare dată), dar şi să-şi atingă obiectivele propuse, respectând întotdeana regulile de conduită şi dând dovadă de o încăpăţânare greu de găsit la alte zodii.

Poţi atrage un Taur prin eleganţă şi comportament distins, prin îngrijire faţă de propria persoană, atitudini pe care ar fi bine să le păstrezi şi după ce formaţi un cuplu – e ceea ce menţine flacăra aprinsă. Un mic pont – nativii Taur sărută cu pasiune, aşa arătându-şi sentimentele.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Femeia Taur te poate surprinde cu puterea şi cu firea sa activă, deşi este o persoană foarte rafinată, feminină. Este extrem de iubitoare și gata să facă totul pentru a-i apăra pe cei care au fost alături de ea la greu, care au fost sinceri cu ea și pe cei care știu ce vor de la viață.

Plin de afecțiune, bărbatul Taur este răbdător atunci când vine vorba de sentimentele sale. Deși se îndrăgostește la prima vedere de multe ori, niciodată nu ar recunoaște asta.

Vei ști că e îndrăgostit datorită devotamentului său, a loialității, a stabilității despre care nu ezită să vorbească, dar și a dorinței de a avea o carieră strălucitoare, generatoare de venituri mai mari. Își dorește o parteneră hotărâtă, sinceră, devotată și iubitoare.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!