Comportamentul în dragoste și trăsături dominante ale celor din zodia Taur

17.APRILIE.2019
Comportamentul în dragoste și trăsături dominante ale celor din zodia Taur
Comportamentul în dragoste al nativului Taur. Trăsături dominante de caracter în dragoste ale celor din Taur. Când iubeşti, fă-o cu adevărat! Asta spun

nativii Taur în fiecare clipă a vieții, persoane care se îndrăgostesc rar, dar atunci când o fac, îşi pun cu adevărat inima pe tavă. Nativul Taur pune accentul pe stabilitate şi relații intime de calitate, nu cantitatea contează. Pentru că se abandonează întru totul în relaţie, când se îndrăgostesc, au nevoie să se simtă acceptaţi de persoana iubită şi țin să construiască un cuplu bazat pe fidelitate.

Le plac distracţiile şi de cele mai multe ori exagerează când merg la petreceri (chiar dacă regretă a doua zi, de fiecare dată), dar şi să-şi atingă obiectivele propuse, respectând întotdeana regulile de conduită şi dând dovadă de o încăpăţânare greu de găsit la alte zodii.

Loading...

Poţi atrage un Taur prin eleganţă şi comportament distins, prin îngrijire faţă de propria persoană, atitudini pe care ar fi bine să le păstrezi şi după ce formaţi un cuplu – e ceea ce menţine flacăra aprinsă. Un mic pont – nativii Taur sărută cu pasiune, aşa arătându-şi sentimentele.

Femeia Taur te poate surprinde cu puterea şi cu firea sa activă, deşi este o persoană foarte rafinată, feminină. Este extrem de iubitoare și gata să facă totul pentru a-i apăra pe cei care au fost alături de ea la greu, care au fost sinceri cu ea și pe cei care știu ce vor de la viață.

Plin de afecțiune, bărbatul Taur este răbdător atunci când vine vorba de sentimentele sale. Deși se îndrăgostește la prima vedere de multe ori, niciodată nu ar recunoaște asta.

Vei ști că e îndrăgostit datorită devotamentului său, a loialității, a stabilității despre care nu ezită să vorbească, dar și a dorinței de a avea o carieră strălucitoare, generatoare de venituri mai mari. Își dorește o parteneră hotărâtă, sinceră, devotată și iubitoare.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
2568
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.