Zodiile de Pământ și filozofie de viață - cuvinte definitorii

Zodiile de Pământ și filozofie de viață - cuvinte definitorii
Firi pragmatice, zodiile de Pământ își ghidează viața după principii care le ajută să dețină controlul și să găsească mult doritul confort material. Iată care este cuvântul lor definitoriu.

Filozofii de viață

Taur - „Am”

Nativul Taur ține foarte mult la tot ceea ce are: experiențe trăite, prieteni apropiați, cunoștințe importante, locul de muncă visat sau bine renunerat, familia perfectă, iubire, bunuri materiale și orice altceva. Își dorește din copilărie să trăiască în lux și muncește oricât de mult este nevoie pentru a-și satisface nevoile.

Visul de a avea la un moment dat tot ce visează îi dă putere să muncească mult și să depună orice efort este necesar. Nu în ultimul rând, Taurul pune preț pe propria persoană, respectându-se, iubindu-se și investind în educație și dezvoltarea personală.

Fecioara - „Analizez”

Find observator, Fecioara are capacitatea extraordinară de a observa cele mai mici detalii care scapă privirii oricui și de a despica firul nu doar în 4, ci în 14. Situațiile complexe sunt preferatele lor și nu se pot atașa de lucrurile simple, care nu le pun gândirea la lucru și inteligența în valoare. Este extrem de exigentă cu propria persoană și cu cei la care ține cu adevărat.

Capricorn - „Folosesc”

Nimeni nu știe să utilizeze toate resursele de care dispune, așa cum o face Capricornul. Găsește soluții pentru orice situație, mai ales atunci când trebuie să se descurce cu puține informații, venituri sau orice alt tip de resurse. Este un excelent strateg, perseverent, calculat, cumpătat.

Capricornul este capabil să își asume responsabilitatea pentru tot ce întreprinde, inclusiv pentru greșeli. În același timp, nu ezită să se folosească și de cei din jur pentru a-și atinge obiectivele stabilite.

Vezi ce spun astrele și despre filozofia de viață a zodiilor de Apă, Foc și Aer.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.