Blestemul ascuns al zodiilor. Ce greutate uriaşă le apasă pe umeri

07.IUNIE.2018
Blestemul ascuns al zodiilor. Ce greutate uriaşă le apasă pe umeri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:oneroomwithaview.com

Oare chiar există un blestem al sorții pentru fiecare zodie? Se pare că da, și afectează bunul mers al vieții. Fiecare zodie are un blestem al sorții, care

mai devreme sau mai târziu îi va afecta viața. Chiar dacă nu se știe cu exactitate de unde provine blestemul zodiilor, acesta există, este diferit de la zodie la zodie și poate fi interpretat în mai multe feluri. Să vedem ce zodii poartă greutăți uriașe pe umerii lor:

Să nu fii apreciat

Berbecii poartă această pecete care atrage asupra lor energie negativă și îi lovește acolo unde îi doare cel mai tare, în inimă.

Nicio faptă bună nu trece nepedepsită

Taurii sunt generoși și dispuși să sară în ajutorul celor din jur, numai că-i ajută chiar și pe cei care nu merită atenția lor, drept pentru care se trezesc cu un ou aruncat în față.

Loading...

Să fii singur toată viața

De acest blestem se tem nativii Gemeni, posibil pentru faptul că ei sunt nestatornici în dragoste, ba chiar și în relațiile de prietenie. Ajung să sufere de singurătate, chiar și dacă sunt cu cineva.

"Să mori de dragoste rănită"

Iată blestemul uriaș care îi amenință pe sensibilii din zodia Rac, deoarece ei sunt naivi și cred tot ce li se spune, trăiesc într-o lume ideală, a iubirii paradisiace, de care se pare că în realitate nu au parte.

DE INTERES: COOLOVE - zodiac sexual

Să iubești, dar să nu fii iubit

Leul are o inimă mare cât cosmosul, însă iubirea sa va rămâne neîmpărtășită. Oricât de mult ar iubi, nu va fi iubit cu aceeași intensitate, de aceea afișează o mască a durității, pentru a-și ascunde sensibilitatea.

Nimeni să nu te mulțumească

Fecioara este perfecționista horoscopului, povara sa este să muncească mult, chiar și în locul altora, pentru că i se pare că nimic nu se ridică la standardele sale.

Să nu ai parte de cel iubit

Nativul Balanță se teme și crede că nu poți trăi cu cel care te iubește și nu-l poți iubi pe cel cu care trăiești. Acești nativi caută toată viața să obțină echilibrul pentru ei, însă nu reușesc decât să-l ofere altora.

Să porți pecetea răzbunării

Scorpionul are o fire dură, deși pe de o parte îi place să se răzbune și se hrănește cu energia negativă a acestui act, totuși suferă în tăcere dacă trebuie neaparat să o facă.

Să-ți fie frică de viitor

Săgetătorii, chiar dacă sunt Casanova horoscopului și caută mereu provocări, aventuri, ceva în interiorul lor îi îngrozește de moarte, și anume, frica de necunoscut.

Să fii sărac, oricât de bogat ai fi

Nu mai este un secret, nativii Capricorn sunt zgârciți din fire, deși ei cred că sunt doar chibzuiți. Pentru că se tem atât de mult de sărăcie, unii ar putea să devină ținta hackerilor.

Să nu ai parte de prieteni

Tocmai prietenoșii nativi din Vărsător să nu aibă prieteni…ce să-i faci, acesta este blestemul care le macină sufletul. Vorba aceea, mulți cunoscuți, niciun prieten adevărat.

Să te zbați ca peștele pe uscat

Se pare că cei din Pești visează toată viața la o lume în adâncuri, sub vraja sirenelor și nu se adaptează așa de bine cu muritorii de pe Terra, se simt neînțeleși în dragoste.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cocoș este Vestul. Nativii din această zodie trebuie
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.