Știi cum să iubești? 4 zodii care se simt bine în singurătate

19.SEPTEMBRIE.2018
Știi cum să iubești? 4 zodii care se simt bine în singurătate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:evacenteno.com

Nu pentru că nu stiu cum să iubească, ci pur și simplu aceste 4 zodii se simt bine atunci când sunt singure. Printre zodii, există patru care sunt

introvertite, ceea ce le face să evite evenimentele sociale, pe care le consideră stresante. Pentru a-și reîncărca bateriile și a se simți bine în pielea lor, aceste zodii preferă de cele mai multe ori să stea pe tușă sau să se retragă din vârtejul activităților cotidiene, nu le este frică de singurătate.

Psihologii consideră că cei care iubesc singurătatea sunt persoane demne de admirație, deoarece atunci când sunt singure au curajul să se concentreze pe gândurile, emoțiile și nevoile proprii, ceea ce duce în final la evoluție.

Loading...

Evident, nativii din aceste 4 zodii nu refuză toate întâlnirile cu prietenii, însă vor socializa cu grupuri mici de 3-5 persoane.

Rac

Nativii din zodia Rac se simt bine în sânul familiei, iubesc să se dedice activităților casnice, iar dacă găsesc o fereastră liberă, le place să stea și să gândească de unii singuri, să-și facă planuri, fără ca cineva să-i deranjeze. De multe ori planurile lor rămân doar în stadiul de vis, însă prin această activitate ei simt că-și reîncarcă bateriile, scapă de surplusul de energie negativă.

Fecioară

Fecioarele sunt martorele unei stări de timiditate care le face să caute o zonă de confort în interiorul lor. Dacă au un pic de timp liber, preferă să îl folosească pentru a munci sau a se autoperfecționa, considerând că socializarea nu este așa de importantă. Nativul Fecioară știe să iubească, se implică cu mare responsabilitate într-o relație de cuplu, dar și aici, are nevoie de perioade de liniște, un fel de pauze scurte în care să fie singură.

DE INTERES: De ce e bine să fii singur după o relație eșuată. Nu-ți face griji!

Capricorn

Capricornii sunt firi raționale, observă cu mare acuratețe ceea ce se petrece în jurul lor. De aceea sunt experții horoscopului în ceea ce privește echilibrul în viață. Cântăresc totul cu detașare și meticulozitate, iar pentru aceasta au nevoie să se retragă în zona de confort, acasă, pentru a reflecta în liniște. Prin urmare, singurătatea le priește, mai ales că preferă să ia decizii pe cont propriu, fără a se lăsa influențați de alții.

Pești

Peștii se adaptează cel mai greu la viața terestră, dintre toți nativii din zodiac, de aceea au tendința să stea în locuri retrase pentru a se regăsi în lectura unei cărți, vizionarea unui film de dragoste, etc. Nu fug de singurătate cum nu fuge peștele de apă, în mediul lor familial se relaxează cel mai bine, fără să se îngrijoreze de ceea ce fac sau spun cei din jur.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.